Hát ez nm jó hír barátom!
Én tennap bazi nagy kupit csináltam...
Ma szíwom és lassan neki kezdek takarítani a lakhandit,néha bekukkantok ide!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 09:20

Én tennap bazi nagy kupit csináltam...

Ma szíwom és lassan neki kezdek takarítani a lakhandit,néha bekukkantok ide!

Törölt felhasználó (94621)

Konyakos jóreggelt! Igen sikerült kiautóznom magam végülis sikeres volt a tegnapi nap. Nem a legjobban érzem magam ezért egy kicsit ma visszafogom a tevékenységem itt a gg-n. Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek.
Konyakos jóreggelt! Igen sikerült kiautóznom magam végülis sikeres volt a tegnapi nap. Nem a legjobban érzem magam ezért egy kicsit ma visszafogom a tevékenységem itt a gg-n. Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 02. szombat 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 08:59

PÁLINKÁS REGGELT HIPP-I!
Kijautóztad magadat a TENNAP??
Bazira féltem a macikámmal kellett aludnom...

Charlotte-nak a wót a kérése,hogy mindenki
tegyen fel ma 1 kérdést...
Ti jöttök fijjuk-jányok!
tegyen fel ma 1 kérdést...

Ti jöttök fijjuk-jányok!
PÁLINKÁS REGGELT HIPP-I!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 02. szombat 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 08:26

Törölt felhasználó (94621)

Szép jó reggelt!
Szia Gyuri! nem féltél egyedül?
Mindenkinek jó reggelt kívánok!
Gyuri kérdésére válaszolva: Nem mindig álmodom. De ha igen, akkor általában szép álmaim vannak, erotikusak is, ezek a vágyaimból táplálkoznak. Nagyon ritkán van rémálmom is. Ez a valóságból ered. Néhány gonosz ember volt az utamban életemben.
Elalvás előtt, ha kellemes dolgokra gondolok, akkor általában az álmom is szép lesz!
Gyuri kérdésére válaszolva: Nem mindig álmodom. De ha igen, akkor általában szép álmaim vannak, erotikusak is, ezek a vágyaimból táplálkoznak. Nagyon ritkán van rémálmom is. Ez a valóságból ered. Néhány gonosz ember volt az utamban életemben.
Elalvás előtt, ha kellemes dolgokra gondolok, akkor általában az álmom is szép lesz!

Szép jó reggelt!
Jó reggelt mindenkinek!
Hú de jót aludtam!
Cöwekelős álmaim woltak...
Ti szoktatok álmodni? A jó wagy a rossz álmok
fordulnak elő többször?
Hú de jót aludtam!
Cöwekelős álmaim woltak...

Ti szoktatok álmodni? A jó wagy a rossz álmok
fordulnak elő többször?
Jó reggelt! Mindenkinek kellemes hétvégét!

szépjóreggelt mindenkinek és kellemes hétvégét!

Ja, igazi Will gec.
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 20:25

Szia, Willy, Te kis számítógép-guru!
Ezt pozitíven értem, mert van mit tanulni Tőled!
Sajnos néhány hete a net elég problémás! Minden téren. A honlapok sem előre, hanem visszafejlődnek! (Nem a Tiedről beszélek.")
Ez lenne a XXI. század?
Sajnos néhány hete a net elég problémás! Minden téren. A honlapok sem előre, hanem visszafejlődnek! (Nem a Tiedről beszélek.")
Ez lenne a XXI. század?

Na,úgy látom wagy mindenki alszik wagy mindenki bulizik wagy mindenki kefél...

Számítógépguru... ehehehe...
ez jó (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 20:25
ez jó (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez lenne a XXI. század?
Ez lenne a XXI. század?

Ez lenne a XXI. század?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 19:35
Ez lenne a XXI. század?

Törölt felhasználó (24620)

Jesszus, van még aki szimpla mozillát használ?
De igen, az explorer biza borzalmas...

De igen, az explorer biza borzalmas...

jawazze
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 20:15

képes topikban képpel együtt van helye a szövegnek. fogadd el. én is eképp tettem. egy sor szöveg - egy fotó... ... ...
willy, mi helyzet az iwiw-vel? regeltél újra?
jó tudom én! de nézz bele egy párba, van ott képnélküli is!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 20:15

képes topikban képpel együtt van helye a szövegnek. fogadd el. én is eképp tettem. egy sor szöveg - egy fotó... ... ...
...minden digit gépben van...
De ha elvétve egy-kettőből kihagyják...
...olyan mennyiségben még sincs, mint ahány ilyen képet látok a neten... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 20:06
De ha elvétve egy-kettőből kihagyják...
...olyan mennyiségben még sincs, mint ahány ilyen képet látok a neten... (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)

a srác viszont jóképű.
és akinek nincs időzitője... az nem tudja használni.

willy, mi helyzet az iwiw-vel? regeltél újra? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 20:10
willy, mi helyzet az iwiw-vel? regeltél újra? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

nem tudom, de tom rögtön megmutatta kislányos báját! képes topicból kapásból törölte a hsz.-em! valakiké meg még mindig benne van! tudom én, hogy a reakciómra kíváncsi! de most ráfaragott!

nem tudom, de tom rögtön megmutatta kislányos báját! képes topicból kapásból törölte a hsz.-em! valakiké meg még mindig benne van! tudom én, hogy a reakciómra kíváncsi! de most ráfaragott!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)

szép estét, dako úrfi! mi szél hozta? boldogságos?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 20:05

Törölt felhasználó (69371)

én szeretem a felfedezőt!