szép estét, dako úrfi! mi szél hozta? boldogságos?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 20:05

Törölt felhasználó (69371)

én szeretem a felfedezőt!

a srác viszont jóképű.
és akinek nincs időzitője... az nem tudja használni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 19:49

Törölt felhasználó (24620)

Na ez az amitől agyvérzést kapok:
Mi a francnak nem lehet azt a łr@ä időzítőt használni a fényképezőgépen. Legjobb, amikor még vakuznak is hozzá...
Mi a francnak nem lehet azt a łr@ä időzítőt használni a fényképezőgépen. Legjobb, amikor még vakuznak is hozzá...
én szeretem a felfedezőt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 19:35

Jesszus, van még aki szimpla mozillát használ?
De igen, az explorer biza borzalmas...

Na ez az amitől agyvérzést kapok:
Jesszus, van még aki szimpla mozillát használ?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 01. péntek 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 18:17

punk, rock, melankóliukus zene... hát, nem tudom, mit mondjak... inkább hallgatok.

nálatok sem műkszik a mozilla? megőrülök a expolertől!!!

Őszinte legyek, nekem úgy blikkre tetszenek, csak ne gondolnák komolyan. Nekem spec. tetszenek ugyanilyen alapon a gót leányok is...
csak az elvek,
elvek,
elvek...
Egyébkét nem tér ki arra, hogy szűk répanaci, és kommersz cipő... (mondjuk ezen a rajzon pont a másik fajta van) (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 01. péntek 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
csak az elvek,
elvek,
elvek...
Egyébkét nem tér ki arra, hogy szűk répanaci, és kommersz cipő... (mondjuk ezen a rajzon pont a másik fajta van) (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 01. péntek 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)

punk, rock, melankóliukus zene... hát, nem tudom, mit mondjak... inkább hallgatok.

Elkérem majd a jányomtól az újságot
és beíróm a cikket...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 01. péntek 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
és beíróm a cikket...

Degenerált idegrángás?????
Na,nekem ez wolt a nap dumája!!!-lol- (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 18:03

Na,nekem ez wolt a nap dumája!!!-lol- (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Jah, hát valami degenerált idegrángást én is szoktam mímelni, ha nem lát senki.. de akkor is elszégyenlem magam utána.

nálatok sem műkszik a mozilla? megőrülök a expolertől!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 17:58

nálatok sem műkszik a mozilla? megőrülök a expolertől!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Ahogy elnéztem, azért a feketének nagy súlya van náluk, illetve a neonszíneknek. De bővebb információért menjetek a... bazz, nem lehet oldalt mondani. Pedig pont azért lenne érdemes megnézni, mert tespedtül sz_r, ráadásul a webdesign legaljasabb arconköpése...
Jah, hát valami degenerált idegrángást én is szoktam mímelni, ha nem lát senki.. de akkor is elszégyenlem magam utána.
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 01. péntek 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 17:34

jelentem, én mindig táncolok, ha isteni zene szól.
még egyedül is szoktam, a szoba közepén. azt úgy szeressem!
emo... én is a minap tudtam meg, hogy az emosok olyan emberkék, mint anno a darkosok. hm... de az emosok asszem nem is járnak feketében, csak félrefélsülve hordják a hajukat, nem?

emo... én is a minap tudtam meg, hogy az emosok olyan emberkék, mint anno a darkosok. hm... de az emosok asszem nem is járnak feketében, csak félrefélsülve hordják a hajukat, nem?
Neeee, a képfeltöltést ne!!! Abba bele lehet pusztulni, mire bejön valami...
Az imageshack-nél még saját galériád is lehet, amiben bármikor visszakereshetsz, és még toolbart is szedhetsz a tűrókádhoz.
Az imageshack-nél még saját galériád is lehet, amiben bármikor visszakereshetsz, és még toolbart is szedhetsz a tűrókádhoz.

De nem ám! A sarokba magunkkal kell vinnünk valakit
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 06. 01. péntek 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 15:02

Táááánc... Véééégre
Imádok táncolni, mint köztudott hastáncolok is...
Szeretem is a zenés táncos rendezvényeket, képes vagyok hajnali 5-ig is mezítláb ropni
És jöv. 7végén is ezt teszem...
Amelyik pasi meg nem tud, vagy csak lusta táncolni vessen magára...
Egy buli nem arról szól h. együnk, igyunk aztán gubbasztunk a sarokban...

Imádok táncolni, mint köztudott hastáncolok is...
Szeretem is a zenés táncos rendezvényeket, képes vagyok hajnali 5-ig is mezítláb ropni

És jöv. 7végén is ezt teszem...
Amelyik pasi meg nem tud, vagy csak lusta táncolni vessen magára...
Egy buli nem arról szól h. együnk, igyunk aztán gubbasztunk a sarokban...

Ahogy elnéztem, azért a feketének nagy súlya van náluk, illetve a neonszíneknek. De bővebb információért menjetek a... bazz, nem lehet oldalt mondani. Pedig pont azért lenne érdemes megnézni, mert tespedtül sz_r, ráadásul a webdesign legaljasabb arconköpése...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 06. 01. péntek 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 17:34

ez ilyen csinosan megmarad?
Náh, most amikor hoztam haza, a buszon rágcsáltam (legelésztem) a leveleit.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 01. péntek 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 14:29
Náh, most amikor hoztam haza, a buszon rágcsáltam (legelésztem) a leveleit.

képzeld willy, hogy tavaly vettem én is egy cserép mentát, valamelyik hyperben, elültettem, és ez lett belőle

vagyis te is ültesd el, és akkor elleszel nyáron a virgin mojitokkal

vagyis te is ültesd el, és akkor elleszel nyáron a virgin mojitokkal

emo... én is a minap tudtam meg, hogy az emosok olyan emberkék, mint anno a darkosok. hm... de az emosok asszem nem is járnak feketében, csak félrefélsülve hordják a hajukat, nem? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 08:52

emo... én is a minap tudtam meg, hogy az emosok olyan emberkék, mint anno a darkosok. hm... de az emosok asszem nem is járnak feketében, csak félrefélsülve hordják a hajukat, nem? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Hétvégén csak elvétve fordulok elő, mert vendégeim lesznek. Kérek mindenkit, hogy legalább egy kérdéssel pótolja hiányomat
Mára csak egy kérdésem van.
Azt mondják, hogy a tánc jelzi, hogy ki milyen az ágyban. Ki ért ezzel egyet? Ki szeret táncolni? Ki jár rendszeresen táncmulatságba?

Mára csak egy kérdésem van.
Azt mondják, hogy a tánc jelzi, hogy ki milyen az ágyban. Ki ért ezzel egyet? Ki szeret táncolni? Ki jár rendszeresen táncmulatságba?

Kösz, Charlotte!
Próbálkoztam már két feltöltő oldallal is, de még most sem tökéletes a netem, nagyon lassú. A "katt ide"-nél sem hozza elő! Biztos karbantart a szolgáltató!(Folyamatosan?) Pedig előbb már majdnem feltettem magam, ruhában persze!
Próbálkoztam már két feltöltő oldallal is, de még most sem tökéletes a netem, nagyon lassú. A "katt ide"-nél sem hozza elő! Biztos karbantart a szolgáltató!(Folyamatosan?) Pedig előbb már majdnem feltettem magam, ruhában persze!

Kb. 1 perc megtanulni...
Megnyitod ezt az oldalt: katt ide
Tallózással kikeresed a gépedről a képet. Kattints rá a pipára, hogy eltűnjön, és akkor nem lesz publikus a képed.
Utána rákatt a feltölt gombra.
Amikor megjelenik a képed és egy csomó sor, a legalsó sort bemásolod ide a "kép beszúrása" pontba. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 01. péntek 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 15:27
Megnyitod ezt az oldalt: katt ide
Tallózással kikeresed a gépedről a képet. Kattints rá a pipára, hogy eltűnjön, és akkor nem lesz publikus a képed.
Utána rákatt a feltölt gombra.
Amikor megjelenik a képed és egy csomó sor, a legalsó sort bemásolod ide a "kép beszúrása" pontba. (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 06. 01. péntek 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, csak most mérgelődöm, mert eddig a netszolgáltatóm sz....tott. Azt mondták a hiba az én készülékemben van, de nem! Mindent átnéztem, no problem. Náluk volt a bibi. Reggel 8 óta próbálkoztam feljönni.
Nem töltöttem fel még ide. Elfoglal a fórumozás. Meg fogom tanulni, ígérem! De ne sürgessetek!
Surdinak küldtem emilben, Surdi a Pecsásat feltöltheted rólam, ha megtennéd!
A gratulációt Köszönöm! Éjjel észre sem vettem.
, de hogy már itt lehetek:
Nem töltöttem fel még ide. Elfoglal a fórumozás. Meg fogom tanulni, ígérem! De ne sürgessetek!

Hát, most olvastam egy cikket, hogy azok, akik nem divatból emósok, azok bizony pszichológiai esetek is lehetnek, és hogy a családi elidegenedés áll főképp a háttérben.
:-( (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 01. péntek 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 15:23
:-( (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 06. 01. péntek 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Nm tudnám szó szerint wissza mondani amit a lányom olwasott de,hogy nm normálisak az tutti!!!
Hogy ment a wizsla?

Hogy ment a wizsla?
Sziasztok, csak most mérgelődöm, mert eddig a netszolgáltatóm sz....tott. Azt mondták a hiba az én készülékemben van, de nem! Mindent átnéztem, no problem. Náluk volt a bibi. Reggel 8 óta próbálkoztam feljönni.
, de hogy már itt lehetek:
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 00:24

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Zelli, tiéd az új nappali 5000. hsz-e.
Gratulálunk!
Nem akarsz ennek örömére betenni magadról valami képet?
Nagy ováció fogadná biztosan
Gratulálunk!
Nem akarsz ennek örömére betenni magadról valami képet?
Nagy ováció fogadná biztosan

Van akinél a táncolni nem tudást kiváltja hosszú, fürge nyelve
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 01. péntek 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 01. péntek 15:08

Hátőőő, nyugtass meg, hogy a legbénább táncosok, az ágy legnagyobb virtuózai...