Lényegtelen a személy kiléte.
Mindenesetre örülök, hogy látlak. Remélem minden rendben van körülötted.
Többet nem írok, mert ismerlek, hogy a stílus alapján is beazonosítod a "hódolód".
Sok puszi Neked kedves Prune!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2013. 01. 18. péntek 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 13:57
Mindenesetre örülök, hogy látlak. Remélem minden rendben van körülötted.
Többet nem írok, mert ismerlek, hogy a stílus alapján is beazonosítod a "hódolód".
Sok puszi Neked kedves Prune!

igen, én a valódi vagyok...kinek köszönhetem meg a kedves rajongást?

ejhh...de gonosz vagy, te!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2013. 01. 18. péntek 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)

igen, én a valódi vagyok...kinek köszönhetem meg a kedves rajongást?
(Ez egy válasz raffia üzenetére (2013. 01. 18. péntek 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 10:34

Csak törölgetem a szemeim, azt hittem rosszul látok.
Te most akkor tényleg Prune vagy, vagy pedig a reinkarnációja?
Atyavilág mik vannak?
Puszil Téged ha az igazi vagy, egy régi tisztelőd!
Atyavilág mik vannak?
kéccer???? nem-nem! csak eccer...surdi a megmondhatója, ő is itt volt velem...többször is megkért, hogy számoljam át a lekkárokat a hátsó polcon, ne foglalkozzam mással
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2013. 01. 18. péntek 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 09:07

Most mit méltatlankodsz? Kaptál vastagkolbászt, de még mindig nem tudod, hogy a penészt nem sikálni kell, hanem szopogatni? És igen, mindennap. Kéccer.

olyan vastag azert nem lehet ha az "ajtórésen" dugtad be
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2013. 01. 18. péntek 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 09:07

Most mit méltatlankodsz? Kaptál vastagkolbászt, de még mindig nem tudod, hogy a penészt nem sikálni kell, hanem szopogatni? És igen, mindennap. Kéccer.

Csak törölgetem a szemeim, azt hittem rosszul látok.
Atyavilág mik vannak?
Atyavilág mik vannak?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2013. 01. 16. szerda 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 16. szerda 23:03

na te csak hallgass! bedugtál egy szál kolbászt az ajtórésen, és azt mondtad, addig sikáljam rajta a penészt, míg ki nem hasad...ráadásul minden nap!
Nahhh, kezit csókolom... Hát ezért nem jut idő semmire???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2013. 01. 16. szerda 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 16. szerda 23:03

na te csak hallgass! bedugtál egy szál kolbászt az ajtórésen, és azt mondtad, addig sikáljam rajta a penészt, míg ki nem hasad...ráadásul minden nap!
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2013. 01. 15. kedd 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 15. kedd 09:17

Beszorultál a spejzba. Aha, és közben felzabáltad az összes bolondgombát.
Itt a főmadám és egy köcsögöt hoz, lekvárral, hogy abba dugjuk az ujjunkat.
Na, höss te is a medvebőrre, Cuncus epekedve vár. de úgy helyezkedj, hogy én is odaférjek
.
Csókolom azt a piciny szádat

Na, höss te is a medvebőrre, Cuncus epekedve vár. de úgy helyezkedj, hogy én is odaférjek

Beszorultál a spejzba. Aha, és közben felzabáltad az összes bolondgombát.
.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2013. 01. 14. hétfő 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 14. hétfő 22:35

valaki belé dughatná az ujját:

mennyi régi ismerős, és milyen fasírtszag van

hmmm, vajon mire is gondolhatsz????
es hova kellene mit dugni??? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2013. 01. 14. hétfő 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)

es hova kellene mit dugni??? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2013. 01. 14. hétfő 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)

áhh, nem aludtam...beszorultam a spejzba
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 15. kedd 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 15. kedd 08:01

Törölt felhasználó (860998)

Csipkerózsika felébredt az álmából?
Csipkerózsika felébredt az álmából?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2013. 01. 14. hétfő 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Minek a hátad közepét pókhálózni
Elég, ha a lábad között félrehúzom a vezérszálat és a végén a háló közepébe spriccelek. Akkor leolvad az ingestől
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 11. péntek 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 11. péntek 08:52

Lehet pókhálózni!

Elég, ha a lábad között félrehúzom a vezérszálat és a végén a háló közepébe spriccelek. Akkor leolvad az ingestől

Törölt felhasználó (868439)

Lehet pókhálózni!
Nem vagyok az eseted? Honnan tudod?
Mondd csak! Hogy alakul a hatalmi viszony a krémes admin, a nacionalista admin és a piócás admin között? Fontos lenne tudnom, hogy kit hálózzak be elsősorban.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2013. 01. 12. szombat 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 12. szombat 15:39

ismerősen és okosan "hálózol",
na csak vigyázz "rajtad vagyok", mint a pióca!

ismerősen és okosan "hálózol",
na csak vigyázz "rajtad vagyok", mint a pióca!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 11. péntek 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 11. péntek 08:52

Lehet pókhálózni!

Törölt felhasználó (868439)

Lehet pókhálózni!
társkereső rovatban kellett volna próbálkozni, nem pedig egy gennyes nappaliban!

bizony, hol vannak a régi csajok???
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2013. 01. 12. szombat 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 12. szombat 07:20

Keresem is a nappali pókhálóz6ó hölgylakóit!
Királylány!
Charlotte!
Madám!
Moncy!
Pille!
Jelentkezzetek pókhálózásra!
Királylány!

Jelentkezzetek pókhálózásra!