Hehe, mi hagyott középütt csíkot?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 09:01

Törölt felhasználó (94621)

Szép jó reggelt mindenkinek! Látom az oktatás már elkezdődött. Sajnos délelőtt vidékre kell mennem, remélem nem maradok ki semmi jóból. Na mentem, elhúztam a csíkot, szevasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Látom az oktatás már elkezdődött. Sajnos délelőtt vidékre kell mennem, remélem nem maradok ki semmi jóból. Na mentem, elhúztam a csíkot, szevasztok!

idő van (július 7.)és helyszín is, de azt csak priviben kapod meg
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)

és igy kellet csinálnod?????

azt mondta a doki, hogy vegyem szájba a csövet, valami fehér izé jön majd belőle, azt le kell nyelnem és majd belülről szívódik fel...az a kollagén, nem?
Minek még se idő pont se helyszin akkor minek???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)

te már feliratkoztál a nappalis buliba????
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
azt mondta a doki, hogy vegyem szájba a csövet, valami fehér izé jön majd belőle, azt le kell nyelnem és majd belülről szívódik fel...az a kollagén, nem?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 08:32

De Szilvának simán beadták... aztán ki tudja mivel töltötték be... vagyis fel a száját

utánanéztem, te zizzent(az idő rövidsége miatt csak egy helyen)....csak az a kurv@ kollagén szó nem jutott eszembe
...az ajakfeltöltésnél meg nem írták
....a botox meg olyan jól hangzott
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 08:30

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Az ajkakat nem botoxszal töltik fel, nyuszikám, hanem kollagénnel vagy saját zsírral (fúúúúúj), vagy ilyesmi. A botox ránctalanít.
De Szilvának simán beadták... aztán ki tudja mivel töltötték be... vagyis fel a száját
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 08:30

Admin

Az ajkakat nem botoxszal töltik fel, nyuszikám, hanem kollagénnel vagy saját zsírral (fúúúúúj), vagy ilyesmi. A botox ránctalanít.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem Chewbacca, hanem Jolie, teeeeeeeee
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Admin

Jó reggelt!
Vannak kaják, amiket nem lehet megunni.
Mondjuk most egy kicsit furcsán tartom a szám evésnél, mert tegnap a játék hevében a gyerkőc lefejelte a felső ajkamat. Simán megnyernék egy Angelina Jolie hasonmásversenyt...
Mondjuk most egy kicsit furcsán tartom a szám evésnél, mert tegnap a játék hevében a gyerkőc lefejelte a felső ajkamat. Simán megnyernék egy Angelina Jolie hasonmásversenyt...

jóóó reggelt napalisok

Jó reggelt!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 08:11

Jóóó reggelt nappalisok!
Lehet h. már ettünk itt ilyen reggelit...
De most megint ez van
De most megint ez van

Jóóó reggelt nappalisok!
De most megint ez van
De most megint ez van

Charoltte, hol vagy...?

Na,találtam 1 iwiwest...

tőled még érintetlen vagyok...ez nem elég?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 21:27

Igenis az én szememben Prune kisasszony egy Jeanne d'Arc!! egy hős aki megvédi az elnyomottakat! /csak az a baj, hogy már nem szúz, de ezt az apró hiányosságát én elnézem/

Szép dolog a szerelem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 21:27

Igenis az én szememben Prune kisasszony egy Jeanne d'Arc!! egy hős aki megvédi az elnyomottakat! /csak az a baj, hogy már nem szúz, de ezt az apró hiányosságát én elnézem/

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 30. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)