Charoltte, hol vagy...?

Na,találtam 1 iwiwest...

tőled még érintetlen vagyok...ez nem elég?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 21:27
Törölt felhasználó (94621)

Igenis az én szememben Prune kisasszony egy Jeanne d'Arc!! egy hős aki megvédi az elnyomottakat! /csak az a baj, hogy már nem szúz, de ezt az apró hiányosságát én elnézem/

Szép dolog a szerelem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 21:27

Igenis az én szememben Prune kisasszony egy Jeanne d'Arc!! egy hős aki megvédi az elnyomottakat! /csak az a baj, hogy már nem szúz, de ezt az apró hiányosságát én elnézem/

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 30. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)

én meg szigorúan igazságtalan...lol...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 21:11

Kedves Prune te egy látnok vagy!
de mivel te megvédtél, neked ez a nagy puszi smiley jár!
és igenis elmondom mindenkinek, hogy ellentétben másokkal/!!!!/ te igazságos vagy!!!!!
és igenis elmondom mindenkinek, hogy ellentétben másokkal/!!!!/ te igazságos vagy!!!!!

Hipp-it nm lehet lekörözni...egy nagy nyalógép!!!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 30. szerda 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Nesze!Fizetés emeléses.....
sőt, le is kőrözhetitek egymást!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 20:28

Ebben egyetértek de azzé Surdiwal húzhatjuk egymást az F1-es pilótákkal,ugye?
Nekem mondod??? gyakorlat teszi a mestert! Azt elfeledtem leírni, hogy érdekből mert fizetésemelést akarooook!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 30. szerda 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Hippi!
Te aztán tucc nyalni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 30. szerda 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 21:11
Te aztán tucc nyalni...

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 30. szerda 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 21:05

elment dühöngeni
és asszem tom tűrőképességét próbálgatja

Láttam a hawerom az imént,ezt is imádom a G.G.-n,meló után legalább itt newetek eleget....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 30. szerda 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 21:05

elment dühöngeni

elment dühöngeni
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Hun wagy Hipp?
Fellőtték a pizsót??
Fellőtték a pizsót??

Nem!
Reggel bementem a céghő ahol dolgozom,ott kiderült,hogy nincs minden anyag meg ami kell a munkához...ezért elmentem wásárolni + oxigén palackot cserélni ezzért wissza lörinc.Majd budán dolgoztam ott wégeztem és maradt még kb. 2,5 órám a zuglói munka kezdéshez.Haza ugrottam ebédelni + G.G.-t olwasni
,mán függő waok!
Aztán ugri ki zugló,+csinál munka majd haza és itten wagyok!
Érthető wolt??
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 20:41
Reggel bementem a céghő ahol dolgozom,ott kiderült,hogy nincs minden anyag meg ami kell a munkához...ezért elmentem wásárolni + oxigén palackot cserélni ezzért wissza lörinc.Majd budán dolgoztam ott wégeztem és maradt még kb. 2,5 órám a zuglói munka kezdéshez.Haza ugrottam ebédelni + G.G.-t olwasni

Aztán ugri ki zugló,+csinál munka majd haza és itten wagyok!

Érthető wolt??

ez meg mi a szösz? valamit mindig otthon felejtettél, és vissza kellett menned érte?

ez meg mi a szösz? valamit mindig otthon felejtettél, és vissza kellett menned érte?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 20:17

Hali Hipp-i!
Elég wót mára bőwen a melóból és a wezetgetésből is!
Leírjam az útwonalaimat a meló mellett??
Indul-lörinc-soroksár-lörinc-budafok-lörinc-zugló-lörinc!!!
Elég wót mára bőwen a melóból és a wezetgetésből is!

Leírjam az útwonalaimat a meló mellett??
Indul-lörinc-soroksár-lörinc-budafok-lörinc-zugló-lörinc!!!
Kedves Pille! Teenagereknek még sokat kell dolgozniuk, hogy azt a kort elérjék. Addigra lehet nyugdíj sem lesz? na ez meg megint politika, még a végén tényleg tökönrúgnak..
vigyázni kell, mert háború vaaaan...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 20:25

vigyázni kell, mert háború vaaaan...

tudom, kire mondtad, figyeltem.
pont ma beszélgettünk egy barátommal, el kéne érni, hogy nyugdijasok legyünk - természetesen nem kék szinű autósmatricával.
már annyit dolgoztam! sir-sir-sir
pont ma beszélgettünk egy barátommal, el kéne érni, hogy nyugdijasok legyünk - természetesen nem kék szinű autósmatricával.
Hát a taljánod majd a kedwedbe jár....
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Asszem ammá nem matrica hanem kártya...de nm waok biztos benne!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 30. szerda 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 30. szerda 20:25

tudom, kire mondtad, figyeltem.