Akkár az is lehetnék de nem én vok
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 29. kedd 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)

nem mertem nagyot mondani de lapból én is a 190t írtam volna
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 29. kedd 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 12:35

Willonyos!
leírtad a kisfiúk paramétereit!
a férfi 190 centinél és/vagy 1 mázsánál kezdődik!
már nem azé, de a "mai fiatalok" mellett gyakran érzem kicsinek magam! és ezt nem viccből írtam!
már nem azé, de a "mai fiatalok" mellett gyakran érzem kicsinek magam! és ezt nem viccből írtam!
Nem vagyok őrült! De jobb lenne, ha magasabb lennék! Eddig minden partnerem magasabb volt, mint 180 cm. De engem csak az érdekel, hogy mennyire szeret valaki. Nem a külsőt nézem a férfiaknál.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 12:31
Törölt felhasználó (24620)

180??? Meg vagy ŐŐŐŐRÜLVE?
Volt egy osztálytársnőm, lehet hogy volt vagy 190 és ha tudnád, mit meg nem adott volna mínusz pár centiért!
Egy nő legyen alacsonyabb a férfinél. A férfi pedig átlag 170-80. (én 178 vagyok (és 53 kiló
(le is mondtam arról, hogy nálam könnyeb barátnőt keressek, főleg, hogy szeressük, ha van fogás a hölygyön
)))
Volt egy osztálytársnőm, lehet hogy volt vagy 190 és ha tudnád, mit meg nem adott volna mínusz pár centiért!
Egy nő legyen alacsonyabb a férfinél. A férfi pedig átlag 170-80. (én 178 vagyok (és 53 kiló

Én hülye waok!!!Ezt nm fogom tagadni sosem...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 29. kedd 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 12:41

ti hülyék vagytok??? mennyit írtatok??? úristen...nem lesz időm visszaolvasni
és ráadásul felbukkant kedvenc barátnőm a feleségdugós topicban

Ez a "pici" fiúka Te wagy???
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 29. kedd 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 12:42

kész a bográcsos gyertek ebédeljünk
(elnézést, a kép levágva. ismerem az ürgét. pille)

Kéremszépen itt mindenkinek ihlete van, itt komoly társalgás folyik, több vonalon. Forma1, szoprán, hegedülés, őshüllők, meg a dugás ki ne maradjon, mert azért ugye meg tetszik szólni bennünket...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 29. kedd 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 12:41

A férfiak 178cm-nél kezdődnek a kilókban nm witázom,
felölem 56kg is lehet az alsó határ....
Willika! Most neked nyalok!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 29. kedd 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 12:35
felölem 56kg is lehet az alsó határ....

Willika! Most neked nyalok!

Willonyos!

Hmm! Ezt még nm hallottam de nm lesz ebből semmi elmarasztalás!(szokás szerint)
Timi tréé már csak Massa-ban bízom,hogy hozza a Ferrarit.... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 29. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Timi tréé már csak Massa-ban bízom,hogy hozza a Ferrarit.... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 29. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Vizsgálat indult a kettős McLaren győzelem után
Kettős McLaren-Mercedes-sikerrel zárult az 58. Forma-1-es autós gyorsasági vb 5. futama kettős McLaren-Mercedes-sikerrel zárult az 58. Forma-1-es autós gyorsasági vb 5. futama. A Monacói Nagydíjon a vb-címvédő spanyol Fernando Alonso diadalmas- kodott, a 2. helyen csapattársa, a brit Lewis Hamilton, az F1 újonca végzett. A harmadik pozíciót a brazil Felipe Massa (Ferrari) szerezte meg. Alonso rajt-cél győzelmet aratott, és átvette a vezetést Hamiltontól a vb-pontversenyben. Az ibériai pilóta idei második, pályafutása 17. futamgyőzelmét ünnepelhette. Tegnap aztán a Nemzetközi Automobil Szövetség vizsgálatot indított annak kiderítésére, hogy Alonso sportszerű körülmények között végzett-e az élen.
A gyanú szerint a McLaren furcsa módon kétszer is idő előtt hívta ki a boxba Hamiltont. "Nem izgulunk a vizsgálat miatt. A futam előtt és alatt is a sportszerűség szellemében hoztuk döntéseinket, nem vétettünk a szabályok ellen"- áll az istálló közleményében. A 2002-es Osztrák Nagydíjon a német M. Schumacher a csapat utasítására az utolsó egyenesben előzte meg márkatársát, a brazil Barrichellót. Az eset miatt a Ferrari egymillió dolláros büntetést kapott.
Kettős McLaren-Mercedes-sikerrel zárult az 58. Forma-1-es autós gyorsasági vb 5. futama kettős McLaren-Mercedes-sikerrel zárult az 58. Forma-1-es autós gyorsasági vb 5. futama. A Monacói Nagydíjon a vb-címvédő spanyol Fernando Alonso diadalmas- kodott, a 2. helyen csapattársa, a brit Lewis Hamilton, az F1 újonca végzett. A harmadik pozíciót a brazil Felipe Massa (Ferrari) szerezte meg. Alonso rajt-cél győzelmet aratott, és átvette a vezetést Hamiltontól a vb-pontversenyben. Az ibériai pilóta idei második, pályafutása 17. futamgyőzelmét ünnepelhette. Tegnap aztán a Nemzetközi Automobil Szövetség vizsgálatot indított annak kiderítésére, hogy Alonso sportszerű körülmények között végzett-e az élen.
A gyanú szerint a McLaren furcsa módon kétszer is idő előtt hívta ki a boxba Hamiltont. "Nem izgulunk a vizsgálat miatt. A futam előtt és alatt is a sportszerűség szellemében hoztuk döntéseinket, nem vétettünk a szabályok ellen"- áll az istálló közleményében. A 2002-es Osztrák Nagydíjon a német M. Schumacher a csapat utasítására az utolsó egyenesben előzte meg márkatársát, a brazil Barrichellót. Az eset miatt a Ferrari egymillió dolláros büntetést kapott.
Sziasztok!
Nagyon ritkán szoktam írni, de rendszeresen olvasom a fórumot. Nem tudom, hogy ez a Zelli kicsoda, de elég furcsa nekem, hogy ő mindenben nagymenő. Furulyázik, három oktávot énekel, cselló alakja van, 80 oldalas bemutatkozó levelet ír, ellopták az ötleteit a valóság-show szerkesztői, minden pózt szeret, szexistennő, tele van híres emberekkel, akik csak az ő kegyeit lesték, mindenhol nyalja a fiúk seggét. Szóval fiúk szerintem vigyázzatok, mert hazudozik össze-vissza. Ezért is utálom néha olvasgatni a fórumot. Tele van ilyen nagyotmondókkal.
Nagyon ritkán szoktam írni, de rendszeresen olvasom a fórumot. Nem tudom, hogy ez a Zelli kicsoda, de elég furcsa nekem, hogy ő mindenben nagymenő. Furulyázik, három oktávot énekel, cselló alakja van, 80 oldalas bemutatkozó levelet ír, ellopták az ötleteit a valóság-show szerkesztői, minden pózt szeret, szexistennő, tele van híres emberekkel, akik csak az ő kegyeit lesték, mindenhol nyalja a fiúk seggét. Szóval fiúk szerintem vigyázzatok, mert hazudozik össze-vissza. Ezért is utálom néha olvasgatni a fórumot. Tele van ilyen nagyotmondókkal.
Willonyos!
már nem azé, de a "mai fiatalok" mellett gyakran érzem kicsinek magam! és ezt nem viccből írtam! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
már nem azé, de a "mai fiatalok" mellett gyakran érzem kicsinek magam! és ezt nem viccből írtam! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 29. kedd 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

(le is mondtam arról, hogy nálam könnyeb barátnőt keressek, főleg, hogy szeressük, ha van fogás a hölygyön
)))

...hát biza a freemail.
(persze más okok sem kizárhatóak)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 29. kedd 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 12:12

persze!
olyan átlagosan alacsony!
zelli!
ausztrália érintésével jön e leveled! oszt bisztos megakadt a tenger fenekin!
olyan átlagosan alacsony!

zelli!
ausztrália érintésével jön e leveled! oszt bisztos megakadt a tenger fenekin!

Vizsgálat indult a kettős McLaren győzelem után
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 29. kedd 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 29. kedd 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
)))
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 29. kedd 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 12:02

De én mindig 180 cm-es, hosszúcombú nő akartam lenni! Kicsit rossz a testképem Magamról!
Ide csak 4kézláb tud bemenni az óriásira nőtt Surdi!!!
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 05. 29. kedd 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Danny De Witot is kamálom,igaz pingwinemberként nm nagyon tetszett de a többiben okés!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 29. kedd 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Surdi kilátasa a barlangjábol

Surdikám!
Ez 1 dög unalom werseny wolt!!!!
Alonso csak azért nyerhetett mert Hamiltonra rászoltak!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 29. kedd 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 12:16
Ez 1 dög unalom werseny wolt!!!!

Alonso csak azért nyerhetett mert Hamiltonra rászoltak!!!

hozzád! de nem hozzám!
lotyókám! 4596-ra nagyot bólintottam, h milyen igazad van!
a meglévő infók alapján? ez azon múlik, h a rendőrök, vagy a csaj ügyvédje kap nagyobb média nyilvánosságot!
sántít ott ám minden! az is amit a rendőrök mondanak, az is amit a csaj!
zelli szoprám-nak olvastam, amit írtál!
lotyókám! 4596-ra nagyot bólintottam, h milyen igazad van!
a meglévő infók alapján? ez azon múlik, h a rendőrök, vagy a csaj ügyvédje kap nagyobb média nyilvánosságot!
sántít ott ám minden! az is amit a rendőrök mondanak, az is amit a csaj!
zelli szoprám-nak olvastam, amit írtál!
Szegény Dany De Vito! Elveszne Jeff mellett! 150 cm körül mozog!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 29. kedd 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 12:20

Jeff Goldblum az egyik kedwenc színészem,érdekes 190cm fölé saccoltam wóna!