Itt is megkérdezem: hová lett az ipszilon a nevedből?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 20:02

Törölt felhasználó (94621)

Szia Moncy! Ezek a tudós bácsik arról értekeznek, hogy vezetéknélküli eszközt használnak a számítógéphez, arról elfeledkeznek, hogy vannak itt hozzá nemértők is. Tegnap este meg nyelvészeti továbbképzés volt, willy87 szinten tartja a népet. Ja könnyű neki teljes gőzzel bennt van a dolgokban, természetesen ez nem baj. Na kellemes estét nektek!
Saaaaaaaajnos ennyivel nem ússzuk meg. Mert pl. németjuhászokat is alkalmaznak a célra:
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Tök egyszerű:
bernáthegyi
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 21:16
bernáthegyi

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Az indexen van egy korrektorblog, ott lehet érdekeseket olvasni a magyar helyesírásról. Szerintem rohadt egy nyelv. Pl. figyeljétek ezt:
Kérdés: hegyi mentő kutya?
vagy:
hegyimentő kutya?
hegyi mentőkutya?
hegyimentő-kutya?
hegyi-mentő-kutya????
Válasz: Nna, a hegyimentő kutya a jó, a nyamvadt 112-es miatt (a házőrző kutyát pl. így írja a szartár), FELTÉVE, hogy a hegyimentő egybevan, mint a hegyivadász vagy a víziállat.
Ha ellenben a hegyi mentő különvan, mint a hegyi vasút meg a vízi sportoló, akkor hegyi mentő kutya.
Ha a hegyi mentő(k) kutyája, akkor viszont hegyimentő-kutya (második mozgószabály, 139.b).
Ha a hegyimentők kutyája, na, akkor hegyimentőkutya.
Ha viszont egy mentőkutya (megint csak a 112-es miatt egybe), aki úgy egyébként hegyen lakik-működik, akkor hegyi mentőkutya.
Ha meg az az eb hegyikutya is (l. vízibolha) meg mentőkutya is (l. futóbogár), akkor (harmadik mozgó, 139.c) hegyi-mentő kutya.
Demeghaazonban az a dög hegyimentő is meg hegyikutya is, akkor (megint 139.c) hegyi mentő-kutya.
Egy biztos, hegyi-mentő-kutya nem lehet...
vagy:
hegyimentő kutya?
hegyi mentőkutya?
hegyimentő-kutya?
hegyi-mentő-kutya????
Válasz: Nna, a hegyimentő kutya a jó, a nyamvadt 112-es miatt (a házőrző kutyát pl. így írja a szartár), FELTÉVE, hogy a hegyimentő egybevan, mint a hegyivadász vagy a víziállat.
Ha ellenben a hegyi mentő különvan, mint a hegyi vasút meg a vízi sportoló, akkor hegyi mentő kutya.
Ha a hegyi mentő(k) kutyája, akkor viszont hegyimentő-kutya (második mozgószabály, 139.b).
Ha viszont egy mentőkutya (megint csak a 112-es miatt egybe), aki úgy egyébként hegyen lakik-működik, akkor hegyi mentőkutya.
Ha meg az az eb hegyikutya is (l. vízibolha) meg mentőkutya is (l. futóbogár), akkor (harmadik mozgó, 139.c) hegyi-mentő kutya.
Demeghaazonban az a dög hegyimentő is meg hegyikutya is, akkor (megint 139.c) hegyi mentő-kutya.
Én meg maradok a tűzhely mellett és főzőcskézek
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 20:59

Willimas Röné! Ha a többiek is beleegyznek megválasztunk téged a Nappali rendszergazdájának!
Én meg leszek a a fürdőmester a kádamban!
Labdázni és vízbe ugrálni szigorúan tilos!

Az indexen van egy korrektorblog, ott lehet érdekeseket olvasni a magyar helyesírásról. Szerintem rohadt egy nyelv. Pl. figyeljétek ezt:
vagy:
hegyimentő kutya?
hegyi mentőkutya?
hegyimentő-kutya?
hegyi-mentő-kutya????
vagy:
hegyimentő kutya?
hegyi mentőkutya?
hegyimentő-kutya?
hegyi-mentő-kutya????
Willimas Röné! Ha a többiek is beleegyznek megválasztunk téged a Nappali rendszergazdájának!

Annyira én sem értek hozzá csak megpróbálom úgy feltüntetni!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 19:46

Miért káromkodtok ilyen csúúúúnyáááán?????
Mert mi nők vagyunk és nem értünk a nyelveteken??

Ma halottam :
" Haza kisérlek, mert sok arra a rendőr !"
A nap mondása, szerintem.
" Haza kisérlek, mert sok arra a rendőr !"
A nap mondása, szerintem.
Szia Moncy! Ezek a tudós bácsik arról értekeznek, hogy vezetéknélküli eszközt használnak a számítógéphez, arról elfeledkeznek, hogy vannak itt hozzá nemértők is. Tegnap este meg nyelvészeti továbbképzés volt, willy87 szinten tartja a népet. Ja könnyű neki teljes gőzzel bennt van a dolgokban, természetesen ez nem baj. Na kellemes estét nektek!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 19:46

Vagy wii kontroller és wii-alapgép közt....
sőt, a mac-szakiknak hála wii kontroller és MAC között is...
MAgyarul minden eszköz között ami ezt a szabványt használja
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 19:10
sőt, a mac-szakiknak hála wii kontroller és MAC között is...
MAgyarul minden eszköz között ami ezt a szabványt használja

Vagy telefon és telefon között.
Én bár barátomtól a kékfog segítségével szereztem meg csemngőhangokat amik nem voltak fent a neten ahol kerestem, ezenkívül képet és bármilyen más adatot is ingyenesen tudsz továbbítani...
Én bár barátomtól a kékfog segítségével szereztem meg csemngőhangokat amik nem voltak fent a neten ahol kerestem, ezenkívül képet és bármilyen más adatot is ingyenesen tudsz továbbítani...

Sőt ha látod, hogy valaki szintén bluetooth-t használ akkor mondhatod neki: " Te is? Fiam Brútúsz!"
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 23:31

Törölt felhasználó (24620)

nem kell semmit sem hozzáragasztaniuk, mert ott külön van ez a rag nemde?
Mellesleg meg lennék lepődve, ha ismernék ott.
"And now let's enjoy a nice piece of Pálpusztai!"
Egyébként még németeknél utálom a "Plattensee" (Balaton) és Geschriebenestein (Írottkő ) átnevezéseket.

Mellesleg meg lennék lepődve, ha ismernék ott.

"And now let's enjoy a nice piece of Pálpusztai!"

Egyébként még németeknél utálom a "Plattensee" (Balaton) és Geschriebenestein (Írottkő ) átnevezéseket.
használjuk akkor a Brútúsz kifejezést!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 22:56

Törölt felhasználó (24620)

De azt meg olyanok találhatták ki, akik még életükben nem szólaltak meg angolul, vagy épp csak túlvoltak egy két hetes szupergyorstalpalós relaxo-csilivili angoltanfolyamon.
A Kékfog magyarítás, meg megint egy kicsit olyan "izéke"
Legjobb lenne, őt is rövidíteni, csak sajnos a betéti társaságok már lefoglalták...
A Kékfog magyarítás, meg megint egy kicsit olyan "izéke"
Legjobb lenne, őt is rövidíteni, csak sajnos a betéti társaságok már lefoglalták...
Vagy telefon és telefon között.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 05. 23. szerda 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Kihaltak minden irányból a szomszédok...
egy időben jártak át a macskák a kertbe, amíg nem volt kutya, addig én fenyítettem őket csúzlival, de mióta van kutya azóta ő tart rendet a kertben.
Hétvégenként van a szomszédban egy kis luvnya akit a két kis --(ez egy olyan szó amit Ch. nem szeret)-- haverja szokott "szórakoztatni"...
Nem sok minden van ami agresszívabbá tud tenni, mint a "nem érdekel ha be vagyok rúgva" egy félrészeg punk szájából, pláne a késői/korai órákban...
De van a bejárati ajtó mellett lovaglópálca, golfütő és mosófa... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 16:31
egy időben jártak át a macskák a kertbe, amíg nem volt kutya, addig én fenyítettem őket csúzlival, de mióta van kutya azóta ő tart rendet a kertben.
Hétvégenként van a szomszédban egy kis luvnya akit a két kis --(ez egy olyan szó amit Ch. nem szeret)-- haverja szokott "szórakoztatni"...
Nem sok minden van ami agresszívabbá tud tenni, mint a "nem érdekel ha be vagyok rúgva" egy félrészeg punk szájából, pláne a késői/korai órákban...
De van a bejárati ajtó mellett lovaglópálca, golfütő és mosófa... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Kinek vannak/voltak olyan szomszédai, akik megkeserítetik/tették az életét?
Érdekes sztorik?
Érdekes sztorik?

Már repülőn kellene ülnöm...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 16:30

Admin

Mi az, amit gg-zés helyett most valójában csinálnotok kéne?

Nálam tökéletes "térfigyelő szolgálat" működik...
Mikor hazaérek szólnak ha Valaki keresett, vagy h. a postás megállt-e a ládámnál... stb...
Körülöttem az átlagéletkor 60-70 év... nincs problémám a szomszédokkal... Csak mivel nyugdíjasok mindig beszélgethetnékjük van ha kint vagyok, bááár az egyik mindent elad otthonról... Hát Én nem játszom vele kofásat
Pár hete mikor a jótékonysági murin voltam a szomszédbácsi megjegyezte h. túl későn, vagy inkább korán (reggel 5-kor) értem haza
Az egyik kertszomszédommal nem tárgyalok, szórakozásból írtja a macskákat.. Eddig Nekem 2-öt megmérgezett egynek a szemét lőtte ki...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 16:31
Mikor hazaérek szólnak ha Valaki keresett, vagy h. a postás megállt-e a ládámnál... stb...
Körülöttem az átlagéletkor 60-70 év... nincs problémám a szomszédokkal... Csak mivel nyugdíjasok mindig beszélgethetnékjük van ha kint vagyok, bááár az egyik mindent elad otthonról... Hát Én nem játszom vele kofásat

Pár hete mikor a jótékonysági murin voltam a szomszédbácsi megjegyezte h. túl későn, vagy inkább korán (reggel 5-kor) értem haza

Az egyik kertszomszédommal nem tárgyalok, szórakozásból írtja a macskákat.. Eddig Nekem 2-öt megmérgezett egynek a szemét lőtte ki...

Admin

Érdekes sztorik?
Érdekes sztorik?

Szerettek vendégségbe járni/vendégeket fogadni?

Érdekes sztorik?
Érdekes sztorik?

Mi az, amit gg-zés helyett most valójában csinálnotok kéne?