Szia Moncy! Ezek a tudós bácsik arról értekeznek, hogy vezetéknélküli eszközt használnak a számítógéphez, arról elfeledkeznek, hogy vannak itt hozzá nemértők is. Tegnap este meg nyelvészeti továbbképzés volt, willy87 szinten tartja a népet. Ja könnyű neki teljes gőzzel bennt van a dolgokban, természetesen ez nem baj. Na kellemes estét nektek!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 19:46

Miért káromkodtok ilyen csúúúúnyáááán?????
Mert mi nők vagyunk és nem értünk a nyelveteken??

Miért káromkodtok ilyen csúúúúnyáááán?????

Vagy wii kontroller és wii-alapgép közt....
sőt, a mac-szakiknak hála wii kontroller és MAC között is...
MAgyarul minden eszköz között ami ezt a szabványt használja
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 19:10
sőt, a mac-szakiknak hála wii kontroller és MAC között is...
MAgyarul minden eszköz között ami ezt a szabványt használja

Vagy telefon és telefon között.
Én bár barátomtól a kékfog segítségével szereztem meg csemngőhangokat amik nem voltak fent a neten ahol kerestem, ezenkívül képet és bármilyen más adatot is ingyenesen tudsz továbbítani...
Én bár barátomtól a kékfog segítségével szereztem meg csemngőhangokat amik nem voltak fent a neten ahol kerestem, ezenkívül képet és bármilyen más adatot is ingyenesen tudsz továbbítani...

Sőt ha látod, hogy valaki szintén bluetooth-t használ akkor mondhatod neki: " Te is? Fiam Brútúsz!"
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 23:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 23:31

Törölt felhasználó (24620)

nem kell semmit sem hozzáragasztaniuk, mert ott külön van ez a rag nemde?
Mellesleg meg lennék lepődve, ha ismernék ott.
"And now let's enjoy a nice piece of Pálpusztai!"
Egyébként még németeknél utálom a "Plattensee" (Balaton) és Geschriebenestein (Írottkő ) átnevezéseket.

Mellesleg meg lennék lepődve, ha ismernék ott.

"And now let's enjoy a nice piece of Pálpusztai!"

Egyébként még németeknél utálom a "Plattensee" (Balaton) és Geschriebenestein (Írottkő ) átnevezéseket.
használjuk akkor a Brútúsz kifejezést!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 22:56

Törölt felhasználó (24620)

De azt meg olyanok találhatták ki, akik még életükben nem szólaltak meg angolul, vagy épp csak túlvoltak egy két hetes szupergyorstalpalós relaxo-csilivili angoltanfolyamon.
A Kékfog magyarítás, meg megint egy kicsit olyan "izéke"
Legjobb lenne, őt is rövidíteni, csak sajnos a betéti társaságok már lefoglalták...
A Kékfog magyarítás, meg megint egy kicsit olyan "izéke"
Legjobb lenne, őt is rövidíteni, csak sajnos a betéti társaságok már lefoglalták...
Vagy telefon és telefon között.
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 05. 23. szerda 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Kihaltak minden irányból a szomszédok...
egy időben jártak át a macskák a kertbe, amíg nem volt kutya, addig én fenyítettem őket csúzlival, de mióta van kutya azóta ő tart rendet a kertben.
Hétvégenként van a szomszédban egy kis luvnya akit a két kis --(ez egy olyan szó amit Ch. nem szeret)-- haverja szokott "szórakoztatni"...
Nem sok minden van ami agresszívabbá tud tenni, mint a "nem érdekel ha be vagyok rúgva" egy félrészeg punk szájából, pláne a késői/korai órákban...
De van a bejárati ajtó mellett lovaglópálca, golfütő és mosófa... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 16:31
egy időben jártak át a macskák a kertbe, amíg nem volt kutya, addig én fenyítettem őket csúzlival, de mióta van kutya azóta ő tart rendet a kertben.
Hétvégenként van a szomszédban egy kis luvnya akit a két kis --(ez egy olyan szó amit Ch. nem szeret)-- haverja szokott "szórakoztatni"...
Nem sok minden van ami agresszívabbá tud tenni, mint a "nem érdekel ha be vagyok rúgva" egy félrészeg punk szájából, pláne a késői/korai órákban...
De van a bejárati ajtó mellett lovaglópálca, golfütő és mosófa... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Kinek vannak/voltak olyan szomszédai, akik megkeserítetik/tették az életét?
Érdekes sztorik?
Érdekes sztorik?

Már repülőn kellene ülnöm...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 16:30

Admin

Mi az, amit gg-zés helyett most valójában csinálnotok kéne?

Nálam tökéletes "térfigyelő szolgálat" működik...
Mikor hazaérek szólnak ha Valaki keresett, vagy h. a postás megállt-e a ládámnál... stb...
Körülöttem az átlagéletkor 60-70 év... nincs problémám a szomszédokkal... Csak mivel nyugdíjasok mindig beszélgethetnékjük van ha kint vagyok, bááár az egyik mindent elad otthonról... Hát Én nem játszom vele kofásat
Pár hete mikor a jótékonysági murin voltam a szomszédbácsi megjegyezte h. túl későn, vagy inkább korán (reggel 5-kor) értem haza
Az egyik kertszomszédommal nem tárgyalok, szórakozásból írtja a macskákat.. Eddig Nekem 2-öt megmérgezett egynek a szemét lőtte ki...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 16:31
Mikor hazaérek szólnak ha Valaki keresett, vagy h. a postás megállt-e a ládámnál... stb...
Körülöttem az átlagéletkor 60-70 év... nincs problémám a szomszédokkal... Csak mivel nyugdíjasok mindig beszélgethetnékjük van ha kint vagyok, bááár az egyik mindent elad otthonról... Hát Én nem játszom vele kofásat

Pár hete mikor a jótékonysági murin voltam a szomszédbácsi megjegyezte h. túl későn, vagy inkább korán (reggel 5-kor) értem haza

Az egyik kertszomszédommal nem tárgyalok, szórakozásból írtja a macskákat.. Eddig Nekem 2-öt megmérgezett egynek a szemét lőtte ki...

Admin

Érdekes sztorik?
Érdekes sztorik?

Szerettek vendégségbe járni/vendégeket fogadni?

Érdekes sztorik?
Érdekes sztorik?

Mi az, amit gg-zés helyett most valójában csinálnotok kéne?

Itt viharnak nyoma sincs...
Bár felhők vannak.. de iszonyatosan meleg van odakint...
Megyek is tusolni...
Vagy inkább:
(nem jön be az imageshack úgyh. a képet később mellékelem)
Bár felhők vannak.. de iszonyatosan meleg van odakint...
Megyek is tusolni...
Vagy inkább:
(nem jön be az imageshack úgyh. a képet később mellékelem)
Szép napot!
Én is megérkeztem...
Ku...a idő van odakint
Én is megérkeztem...
Ku...a idő van odakint

Na hello evribádi
Azt a fergeteges pangást. Mi van itt tüdőgyulladás járvány?

Azt a fergeteges pangást. Mi van itt tüdőgyulladás járvány?

Nagyon szívesen!
A sok hátrányos tulajdonságaim mellett (pld. a péniszem az átlagos méret helyett lehetne mondjuk 20 cm-es is
),
a legnagyobb erényem "egyesekkel szemben" az ŐSZÍNTESÉG!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 10:10
A sok hátrányos tulajdonságaim mellett (pld. a péniszem az átlagos méret helyett lehetne mondjuk 20 cm-es is

a legnagyobb erényem "egyesekkel szemben" az ŐSZÍNTESÉG!

Ha a puncim beszélni tudna, azt mondaná: Gyere, Kicsim!
Ha fel is öltözne, lágy áttetsző anyagot viselne, pl. kashmírt( A Led Zeppelintől nagyon jó.)
Tom, Neked pedig köszönöm, hogy végre kimondtad nyíltan!
Ha fel is öltözne, lágy áttetsző anyagot viselne, pl. kashmírt( A Led Zeppelintől nagyon jó.)
Tom, Neked pedig köszönöm, hogy végre kimondtad nyíltan!
Ha a puncim beszélni tudna, azt mondaná: Gyere, Kicsim!
Tom, Neked pedig köszönöm, hogy végre kimondtad nyíltan! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 08:41
Tom, Neked pedig köszönöm, hogy végre kimondtad nyíltan! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Kérem azokat, akik még nem válaszoltak a beugró kérdésemre (pl. zelli, Thengu, hypp, Gyuri), mondják el, hogy:
Ha a péniszük/vaginájuk beszélni tudna, mit mondana?
Ha a péniszük/vaginájuk felöltözne, mit viselne?
Ha a péniszük/vaginájuk beszélni tudna, mit mondana?
Ha a péniszük/vaginájuk felöltözne, mit viselne?

ejh...de jól tájékozott vagy
miszerint a nem megfelelő témát át szoktuk navigálni a helyes irányba
válaszolok neked itt
természetesen tisztában vagyunk a fórum jelentésével, de onnantól kezdve, hogy kategorizáltuk a topicokat, a képes topicokra alkalmazzuk a "csak képek" szabályt
éppen ezért külön figyelmeztetés nélkül az adminok törlik az írott hsz-eket, és csak a képek maradhatnak fent...

természetesen tisztában vagyunk a fórum jelentésével, de onnantól kezdve, hogy kategorizáltuk a topicokat, a képes topicokra alkalmazzuk a "csak képek" szabályt

Köszi a választ
Reggelihez elég késői a délután hat órai időpont...
Na, kimentünk a szabadba. Szép napot mindenkinek!

Reggelihez elég késői a délután hat órai időpont...

Na, kimentünk a szabadba. Szép napot mindenkinek!
na, vazzzeg!
bele is halnék!
nézd meg (vissza) az én kajálási szokásaimat...
bele is halnék!
nézd meg (vissza) az én kajálási szokásaimat...