használjuk akkor a Brútúsz kifejezést!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 22:56

Törölt felhasználó (24620)

De azt meg olyanok találhatták ki, akik még életükben nem szólaltak meg angolul, vagy épp csak túlvoltak egy két hetes szupergyorstalpalós relaxo-csilivili angoltanfolyamon.
A Kékfog magyarítás, meg megint egy kicsit olyan "izéke"
Legjobb lenne, őt is rövidíteni, csak sajnos a betéti társaságok már lefoglalták...
A Kékfog magyarítás, meg megint egy kicsit olyan "izéke"
Legjobb lenne, őt is rövidíteni, csak sajnos a betéti társaságok már lefoglalták...
Vagy telefon és telefon között.
Én bár barátomtól a kékfog segítségével szereztem meg csemngőhangokat amik nem voltak fent a neten ahol kerestem, ezenkívül képet és bármilyen más adatot is ingyenesen tudsz továbbítani...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 05. 23. szerda 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Én bár barátomtól a kékfog segítségével szereztem meg csemngőhangokat amik nem voltak fent a neten ahol kerestem, ezenkívül képet és bármilyen más adatot is ingyenesen tudsz továbbítani...

Kihaltak minden irányból a szomszédok...
egy időben jártak át a macskák a kertbe, amíg nem volt kutya, addig én fenyítettem őket csúzlival, de mióta van kutya azóta ő tart rendet a kertben.
Hétvégenként van a szomszédban egy kis luvnya akit a két kis --(ez egy olyan szó amit Ch. nem szeret)-- haverja szokott "szórakoztatni"...
Nem sok minden van ami agresszívabbá tud tenni, mint a "nem érdekel ha be vagyok rúgva" egy félrészeg punk szájából, pláne a késői/korai órákban...
De van a bejárati ajtó mellett lovaglópálca, golfütő és mosófa... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 16:31
egy időben jártak át a macskák a kertbe, amíg nem volt kutya, addig én fenyítettem őket csúzlival, de mióta van kutya azóta ő tart rendet a kertben.
Hétvégenként van a szomszédban egy kis luvnya akit a két kis --(ez egy olyan szó amit Ch. nem szeret)-- haverja szokott "szórakoztatni"...
Nem sok minden van ami agresszívabbá tud tenni, mint a "nem érdekel ha be vagyok rúgva" egy félrészeg punk szájából, pláne a késői/korai órákban...
De van a bejárati ajtó mellett lovaglópálca, golfütő és mosófa... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Kinek vannak/voltak olyan szomszédai, akik megkeserítetik/tették az életét?
Érdekes sztorik?
Érdekes sztorik?

Már repülőn kellene ülnöm...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 16:30

Admin

Mi az, amit gg-zés helyett most valójában csinálnotok kéne?

Nálam tökéletes "térfigyelő szolgálat" működik...
Mikor hazaérek szólnak ha Valaki keresett, vagy h. a postás megállt-e a ládámnál... stb...
Körülöttem az átlagéletkor 60-70 év... nincs problémám a szomszédokkal... Csak mivel nyugdíjasok mindig beszélgethetnékjük van ha kint vagyok, bááár az egyik mindent elad otthonról... Hát Én nem játszom vele kofásat
Pár hete mikor a jótékonysági murin voltam a szomszédbácsi megjegyezte h. túl későn, vagy inkább korán (reggel 5-kor) értem haza
Az egyik kertszomszédommal nem tárgyalok, szórakozásból írtja a macskákat.. Eddig Nekem 2-öt megmérgezett egynek a szemét lőtte ki...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 16:31
Mikor hazaérek szólnak ha Valaki keresett, vagy h. a postás megállt-e a ládámnál... stb...
Körülöttem az átlagéletkor 60-70 év... nincs problémám a szomszédokkal... Csak mivel nyugdíjasok mindig beszélgethetnékjük van ha kint vagyok, bááár az egyik mindent elad otthonról... Hát Én nem játszom vele kofásat

Pár hete mikor a jótékonysági murin voltam a szomszédbácsi megjegyezte h. túl későn, vagy inkább korán (reggel 5-kor) értem haza

Az egyik kertszomszédommal nem tárgyalok, szórakozásból írtja a macskákat.. Eddig Nekem 2-öt megmérgezett egynek a szemét lőtte ki...

Admin

Érdekes sztorik?
Érdekes sztorik?

Szerettek vendégségbe járni/vendégeket fogadni?

Érdekes sztorik?
Érdekes sztorik?

Mi az, amit gg-zés helyett most valójában csinálnotok kéne?

Itt viharnak nyoma sincs...
Bár felhők vannak.. de iszonyatosan meleg van odakint...
Megyek is tusolni...
Vagy inkább:
(nem jön be az imageshack úgyh. a képet később mellékelem)
Bár felhők vannak.. de iszonyatosan meleg van odakint...
Megyek is tusolni...
Vagy inkább:
(nem jön be az imageshack úgyh. a képet később mellékelem)
Szép napot!
Én is megérkeztem...
Ku...a idő van odakint
Én is megérkeztem...
Ku...a idő van odakint

Na hello evribádi
Azt a fergeteges pangást. Mi van itt tüdőgyulladás járvány?

Azt a fergeteges pangást. Mi van itt tüdőgyulladás járvány?

Nagyon szívesen!
A sok hátrányos tulajdonságaim mellett (pld. a péniszem az átlagos méret helyett lehetne mondjuk 20 cm-es is
),
a legnagyobb erényem "egyesekkel szemben" az ŐSZÍNTESÉG!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 10:10
A sok hátrányos tulajdonságaim mellett (pld. a péniszem az átlagos méret helyett lehetne mondjuk 20 cm-es is

a legnagyobb erényem "egyesekkel szemben" az ŐSZÍNTESÉG!

Ha a puncim beszélni tudna, azt mondaná: Gyere, Kicsim!
Ha fel is öltözne, lágy áttetsző anyagot viselne, pl. kashmírt( A Led Zeppelintől nagyon jó.)
Tom, Neked pedig köszönöm, hogy végre kimondtad nyíltan!
Ha fel is öltözne, lágy áttetsző anyagot viselne, pl. kashmírt( A Led Zeppelintől nagyon jó.)
Tom, Neked pedig köszönöm, hogy végre kimondtad nyíltan!
Ha a puncim beszélni tudna, azt mondaná: Gyere, Kicsim!
Tom, Neked pedig köszönöm, hogy végre kimondtad nyíltan! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 08:41
Tom, Neked pedig köszönöm, hogy végre kimondtad nyíltan! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Kérem azokat, akik még nem válaszoltak a beugró kérdésemre (pl. zelli, Thengu, hypp, Gyuri), mondják el, hogy:
Ha a péniszük/vaginájuk beszélni tudna, mit mondana?
Ha a péniszük/vaginájuk felöltözne, mit viselne?

ejh...de jól tájékozott vagy
miszerint a nem megfelelő témát át szoktuk navigálni a helyes irányba
válaszolok neked itt
természetesen tisztában vagyunk a fórum jelentésével, de onnantól kezdve, hogy kategorizáltuk a topicokat, a képes topicokra alkalmazzuk a "csak képek" szabályt
éppen ezért külön figyelmeztetés nélkül az adminok törlik az írott hsz-eket, és csak a képek maradhatnak fent...

természetesen tisztában vagyunk a fórum jelentésével, de onnantól kezdve, hogy kategorizáltuk a topicokat, a képes topicokra alkalmazzuk a "csak képek" szabályt

Köszi a választ
Reggelihez elég késői a délután hat órai időpont...
Na, kimentünk a szabadba. Szép napot mindenkinek!

Reggelihez elég késői a délután hat órai időpont...

Na, kimentünk a szabadba. Szép napot mindenkinek!
na, vazzzeg!
bele is halnék!
nézd meg (vissza) az én kajálási szokásaimat...
bele is halnék!
nézd meg (vissza) az én kajálási szokásaimat...

szerintem zellit hagyjuk pihenni, kicsit sok volt mostanában!
(hűűűűű, most megint azt kérdezi magában, hogy miért nem szeretem? na. akkor gyorsan válaszolok is: MERT!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 08:41
(hűűűűű, most megint azt kérdezi magában, hogy miért nem szeretem? na. akkor gyorsan válaszolok is: MERT!)

Admin

Kérem azokat, akik még nem válaszoltak a beugró kérdésemre (pl. zelli, Thengu, hypp, Gyuri), mondják el, hogy:

nem baj, majd leszünk, addig is
szarni rá!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 24. csütörtök 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 24. csütörtök 08:37
szarni rá!

Admin

Tegnap hallottam egy viccet, leírom. Bocs attól, aki már ismeri...
Egy pasi kijön a nyilvános vécéből. Nő megkérdezi tőle: koedukált?
Férfi: nem, szartam.
Az egyetemen azt röhögtük, hogy ha egy ideig együtt volt a társaság (pl. egy nagyobb buli vagy egy kirándulás alatt), mindig eljutottunk a sz*rás témájához.
Itt a fórumon még nem voltunk együtt elég ideig...

Az egyetemen azt röhögtük, hogy ha egy ideig együtt volt a társaság (pl. egy nagyobb buli vagy egy kirándulás alatt), mindig eljutottunk a sz*rás témájához.

Tegnap hallottam egy viccet, leírom. Bocs attól, aki már ismeri...