az az igazság, hogy mint mondtam nem lévén ilyen hang a magyar nyelvben, szerintem bajossága miatt nem is lehetne hozzá valvel ragot ragasztani.
Ugye elvileg ugyanazt a hangot kéne kettőzni...
Lehetnének ilyen sánta próbálkozások mint;
Bluetooth-thal (borzasztó
)
Bluetootthal (magyarosító... megint csak borzalmas
)
Bluetooth kapcsolattal (nah, már szebb, de ha épp számít a hosszúság, akkor szintén nem praktikus)
Bluetoothon (!!! lényegében használható és mivel nincs hasonulás nem zavar) (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 05. 23. szerda 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ugye elvileg ugyanazt a hangot kéne kettőzni...
Lehetnének ilyen sánta próbálkozások mint;
Bluetooth-thal (borzasztó

Bluetootthal (magyarosító... megint csak borzalmas

Bluetooth kapcsolattal (nah, már szebb, de ha épp számít a hosszúság, akkor szintén nem praktikus)
Bluetoothon (!!! lényegében használható és mivel nincs hasonulás nem zavar) (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 05. 23. szerda 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
De ugye a következő kép nem az lesz, hogy erről a szép masináról csöpög a sperma?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 22:39

Törölt felhasználó (24620)

hát az én könyvcsapkodó fétisem nem volt elég?
Én még szeretek tönkrement CD-kre, DVD-kre matyizni, majd egymáshoz ragasztani azokat, de nagyon beindulok attól a kis hangtól, melyet a vonalkódleolvasó ad ki magából, mikor a pénztároslány előrehajol, hogy a raklap cukrot lecsekkolja a bevásárlókocsiban. De még a nejlonszatyor csörgése is teljesen felizgat.
De legutoljára erre indultam be, de nagyon.
Én még szeretek tönkrement CD-kre, DVD-kre matyizni, majd egymáshoz ragasztani azokat, de nagyon beindulok attól a kis hangtól, melyet a vonalkódleolvasó ad ki magából, mikor a pénztároslány előrehajol, hogy a raklap cukrot lecsekkolja a bevásárlókocsiban. De még a nejlonszatyor csörgése is teljesen felizgat.

hát az én könyvcsapkodó fétisem nem volt elég?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 22:05

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Gyerekek!
Most olvastam egy cikket különleges fétisekről, és vannak olyan emberek, akik a gumicsizmára indulnak be

és olyanok is, akik a lufikra

Hát, én készen vagyok.
Találjunk ki hülye fétiseket!
Most olvastam egy cikket különleges fétisekről, és vannak olyan emberek, akik a gumicsizmára indulnak be

Hát, én készen vagyok.

igazad van,szerinted hogy kellett volna irnom?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 22:32
Törölt felhasználó (24620)

ááárrrrrghh.. ezt ne!!!! Neee, ne bánts!!!
A bluetooth végén nincs SZ! ez csak a magyar parasztokítás!
Nem tudom ki volt aki kitalálta, hogy a th-t azt az angol "SZ"-nek ejti, mikor az a bizonyos hang nincs a magyar nyelvben... :(
Nem tudom ki volt aki kitalálta, hogy a th-t azt az angol "SZ"-nek ejti, mikor az a bizonyos hang nincs a magyar nyelvben... :(
ááárrrrrghh.. ezt ne!!!! Neee, ne bánts!!!
Nem tudom ki volt aki kitalálta, hogy a th-t azt az angol "SZ"-nek ejti, mikor az a bizonyos hang nincs a magyar nyelvben... :( (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 21:55
Nem tudom ki volt aki kitalálta, hogy a th-t azt az angol "SZ"-nek ejti, mikor az a bizonyos hang nincs a magyar nyelvben... :( (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)

különben bluetooth-szal töltöm fel a zenét a mobilomra a gépemröl...
Mert sokan akarnak szexis kalózok lenni
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 05. 23. szerda 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 22:20

Látod látod, olyan régen voltam itt, hogy már az avataromat is lízingeli valaki

Látod látod, olyan régen voltam itt, hogy már az avataromat is lízingeli valaki
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 23. szerda 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 22:15

jééééééééééééééééééé...ez te vagy??? az előbb asszittem, hogy thengu...mert csak az avatarra tapadt a tekintetem
tényleg: mit keresel itt ebben a kései órában? műszakot váltottál, nehogy surdi becserkéssze a lompost?

tényleg: mit keresel itt ebben a kései órában? műszakot váltottál, nehogy surdi becserkéssze a lompost?

Admin

Ezt most nagyzolásból írtad, vagy azért, hogy kiderüljön, ki nem tudja, mi az a bluetooth?
Én nem tudom.
*szégyenkező szmájli*
Én nem tudom.
*szégyenkező szmájli*
köszönöm charlotte

jééééééééééééééééééé...ez te vagy??? az előbb asszittem, hogy thengu...mert csak az avatarra tapadt a tekintetem
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 05. 23. szerda 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 22:09

a kék fog egy vezeték nélküli adatátviteli szabvány, sok mindenre jó.
van internetem itthon, de csak ideiglenesen, mondhatni kölcsön gépen
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 22:09

Admin

Te túlórázol vagy van végre otthon neted?
Tagjai vagyunk a Whiskas-klubnak a macskáimmal. Minden hónapban kivágom a vonalkódokat az ételeikről, visszaküldöm a klub címére. A pontokért értékes ajándékokat rendelhetek( pl. macskatakaró, kisállatcipelő,macskajáték, bögrék,stb...)
Minden évben két alkalommal ingyenes jegyet kapok a macskakiállításra. Rendszeresen küldenek termékmintákat, macskatartással kapcsolatos tanácsokat! Minden macskatartónak ajánlom figyelmébe! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 21:29
Minden évben két alkalommal ingyenes jegyet kapok a macskakiállításra. Rendszeresen küldenek termékmintákat, macskatartással kapcsolatos tanácsokat! Minden macskatartónak ajánlom figyelmébe! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Valaki tagja valamilyen klubnak, egyesületnek (a politikaiakat most hagyjuk)?

sajnos nem lehet a gg-röl ide képet feltenni,talán neked sikerül:
(megoldottam képfeltöltővel, neked is ezt ajánlom, kedves
charl.)
(megoldottam képfeltöltővel, neked is ezt ajánlom, kedves

Te túlórázol vagy van végre otthon neted?
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 05. 23. szerda 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
a kék fog egy vezeték nélküli adatátviteli szabvány, sok mindenre jó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 22:02
Admin

Ezt most nagyzolásból írtad, vagy azért, hogy kiderüljön, ki nem tudja, mi az a bluetooth?
Én nem tudom.
*szégyenkező szmájli*
Én nem tudom.
*szégyenkező szmájli*

Admin

Gyerekek!

Hát, én készen vagyok.

Hát, én készen vagyok.

Gyerekek!

Hát, én készen vagyok.

Hát, én készen vagyok.

sajnálom, de a képes topicokban csak képek szerepelhetnek, írások csak abban a formában, ahogy te is tetted
tényleg bocs
csak zárójelben: szeretem a focit, de inkább a minőségit, pl: olasz-francia vb döntő

csak zárójelben: szeretem a focit, de inkább a minőségit, pl: olasz-francia vb döntő

röviden:kábel nélküli összeköttetés a gép és a mobil között
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 22:02
Admin

Én nem tudom.
*szégyenkező szmájli*
Én nem tudom.
*szégyenkező szmájli*