röviden:kábel nélküli összeköttetés a gép és a mobil között
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 22:02
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Ezt most nagyzolásból írtad, vagy azért, hogy kiderüljön, ki nem tudja, mi az a bluetooth?
Én nem tudom.
*szégyenkező szmájli*
Én nem tudom.
*szégyenkező szmájli*
Nincs mobilom, viszont hálózati kötelezően igen, mert a lakáshitelnél a bank kötelezett rá, hogy vezettessem be. De előbb-utóbb meggyőzöm a bankot, hogy az e-mailt, Skype-t, vagy Voip-telefont fogadják el hiteles elérhetőségnek. Amúgy, amikor volt mobilom, nem vihettem be a munkahelyemre. Egyelőre még nem kell.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 21:30
Admin

Mi a mobilotok csengőhangja?
Nekem ilyen magas hangú harangocska (jobban nem tudom leírni).
Kinek nincs mobilja? Miért nincs?

nekem telefoncsörgés a csörgésem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Admin

Ezt most nagyzolásból írtad, vagy azért, hogy kiderüljön, ki nem tudja, mi az a bluetooth?
Én nem tudom.
*szégyenkező szmájli* (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 21:55
Én nem tudom.
*szégyenkező szmájli* (Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)

különben bluetooth-szal töltöm fel a zenét a mobilomra a gépemröl...
inkább együtt álmodunk...
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)

szóval te irkálsz minden hajnalban smst?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)

para, együtt alszunk?

te együtt alszol minden éjjel parával???
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)

különben bluetooth-szal töltöm fel a zenét a mobilomra a gépemröl...
hehe...milyen "ízléses"szine van...

a killbillre kelek reggelente...
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Admin

bocs, de kitöröltem egy hszedet a szex és sportból...az képes topic a képes kategóriában, onnan szigorúan törlünk minden írott hszt
szóval bocs...de ide beírhatod nyugodtan

bach:karácsonyi oratorium
és az smsre a Kill-Bill melódiája (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
és az smsre a Kill-Bill melódiája (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

az enyém nokiás és ring ring-gel szól
de uram hurdy gurdysen csenget...én szeretem, hogy van, de nagyon kevés funkciót használok rajta, asszem beérném az üzenetírásos és a hívás gombokkal
például nem vágyom kamerás mobilra sem...és ez még csak a második készülékem mióta van mobilszámom

Admin

Valaki tagja valamilyen klubnak, egyesületnek (a politikaiakat most hagyjuk)?

Hát, maradjunk annyiban, hogy 7-10-12 kérdésből nagyjából annyi variációt tudnak csinálni, hogy kis csapatunk minden tagja beleesik az egyik kategóriába.
Amúgy most is megcsináltam úgy, hogy mindg a harmadikat jelöltem, és akkor más jön ki:
"Valami nyomja a szivedet. Még tartod a lelki egyensúlyod, de mindenképpen rá kellene jönnöd, mi a baj - csak akkor lesz teljes a belső harmóniád."
De nem is azért tettem be ezeket a teszteket, hogy megtudjuk a nagy igazságot, a mindent elsöprő valóságot, hanem hogy bolondozzunk.
Igérem, nem lesz több teszt erről az oldalról...
Amúgy most is megcsináltam úgy, hogy mindg a harmadikat jelöltem, és akkor más jön ki:
"Valami nyomja a szivedet. Még tartod a lelki egyensúlyod, de mindenképpen rá kellene jönnöd, mi a baj - csak akkor lesz teljes a belső harmóniád."
De nem is azért tettem be ezeket a teszteket, hogy megtudjuk a nagy igazságot, a mindent elsöprő valóságot, hanem hogy bolondozzunk.

Igérem, nem lesz több teszt erről az oldalról...
Neked nm tudtam ellenállni és megcsináltam a tesztet!!
Uaz mint neked....
De most a belső harmóniámra hallgatok és megyek aludni....
Sziasztok! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 21:16
Uaz mint neked....

De most a belső harmóniámra hallgatok és megyek aludni....
Sziasztok! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Na, akkor nézzük meg, hogy mindenki ugyanolyan boldog-e közülünk.
Itt egy teszt ugyanarról az oldalról, mint a kreativitás-teszt, nekem ez az eredmény:
"Teljesen kiegyensúlyozott vagy, megvan Benned az a belső harmónia, amit sokan egész életükben keresnek. Azért ne felejts el mindent megtenni annak érdekében, hogy ez sokáig így maradjon!"
teszt - katt
Itt egy teszt ugyanarról az oldalról, mint a kreativitás-teszt, nekem ez az eredmény:
"Teljesen kiegyensúlyozott vagy, megvan Benned az a belső harmónia, amit sokan egész életükben keresnek. Azért ne felejts el mindent megtenni annak érdekében, hogy ez sokáig így maradjon!"
teszt - katt
charlotte, megbolondicc a tesztekkel. már megint egyforma... hmmm....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 23. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 23. szerda 21:16

Admin

Na, akkor nézzük meg, hogy mindenki ugyanolyan boldog-e közülünk.
teszt - katt
teszt - katt