Sziasztok! Remélem itt mindenki jól aludt tegnap éjjel, nem mint én. Kijött rajtam valami izé, ami annyira viszkedt, hogy fél4kor hajnalban megelégeltem, és meglátogattam az ügyeletes orvosnőt az egészségházban. Kaptam egy megváltó injekciót, és aztán 6kor sikeresen elaludtam.
Édes Kicsi Hippem, úgy hiányoltalak tegnap.
Na a válaszom a következő:
ezeket tán nem raknám be soha, nem tudom miért.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 09:05

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Kérdés: melyik az a szmájli, amit soha nem tesztek/tennétek be a fórumba a készletből? Miért?

áááá
én oljankor öreg napjaidra ezt kívánom /ami ugyebár igen csak távoli jövő/: az életben ne legyen értelmesebb nőd, mint a Kannácska!
és elképzelem, mint a jó öreg hipp a hintaszékben rágyújt a pipájára és az Annácska értelmi színvonalú asszonyával beszélget az élet atomfizika szintű problémáiról!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 09:42
én oljankor öreg napjaidra ezt kívánom /ami ugyebár igen csak távoli jövő/: az életben ne legyen értelmesebb nőd, mint a Kannácska!
és elképzelem, mint a jó öreg hipp a hintaszékben rágyújt a pipájára és az Annácska értelmi színvonalú asszonyával beszélget az élet atomfizika szintű problémáiról!

Törölt felhasználó (94621)

Megjöttél, te árulkodós surdapapa. Remélem jól telt a hétvégéd, aztán lehiggadtál. Hála Istennek megjött Charlotte, legalább lesz kinek udvarolnod.
Na ne sokat dolgozzál, árt az egészségnek.
Ja többet nem írok abba az ominózus topicba, mert már doki is kezd megorrolni rám. (ő is kívánt nekem 2 talicska majmot)
Ja többet nem írok abba az ominózus topicba, mert már doki is kezd megorrolni rám. (ő is kívánt nekem 2 talicska majmot)

csak ezeket a macsekokat a surdi + a willy párnának használja!
a surdival nem igazán jár jól a macsek! na az a macs az igazi "'vasaltka"!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 19:09
a surdival nem igazán jár jól a macsek! na az a macs az igazi "'vasaltka"!

de ugye nem az egeret?
hallottam már lenin nevű ebről, és janice-ről (joplin után) és tudok egy jimmy hendrix nevű kutyáról is
egyébként elvileg itt a nappaliban is lakik két macska: joanbaez és mr.genyau

hallottam már lenin nevű ebről, és janice-ről (joplin után) és tudok egy jimmy hendrix nevű kutyáról is

nálunk + Ribizlinek hívtak egy fajtiszta korcsot!
jó fej egy jószág wót! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 00:20
jó fej egy jószág wót! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

volt itt a környéken egy bácsi aki a tacsiját Zeusznak hívta.

hééé jóska!
mi ez a beújítás a köszönésben?
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2007. 08. 25. szombat 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
mi ez a beújítás a köszönésben?

nekem van!
vasaltkának!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 25. szombat 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 25. szombat 08:34
vasaltkának!

Good morning!
Gyurikám, micsoda egybeesés!
Én ma fogom elhozni a kiszemelt sziámi kiscicámat!
Olyan aranyos. Igaz, ezek a cicák egy picit agresszivak, de olyan mukik.
Van tippetek, hogy hivjam? Mi legyen a neve?
Én Micikére gondoltam először, de aztán...

Szívósabbá!
bizonyítékot!
kiakarom próbálni a szívóerőd most is és a "kezelés" után is!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 24. péntek 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 17:49
bizonyítékot!
kiakarom próbálni a szívóerőd most is és a "kezelés" után is!

Szia, Moncy!
Köszönöm az aggódást! Ez nem az Én évem!
De biztosan a javamra válik, mert szívósabbá tesz!
Köszönöm az aggódást! Ez nem az Én évem!
De biztosan a javamra válik, mert szívósabbá tesz!

Megjöttél, te árulkodós surdapapa. Remélem jól telt a hétvégéd, aztán lehiggadtál. Hála Istennek megjött Charlotte, legalább lesz kinek udvarolnod.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 09:13

én ezt a szmájlit nem tenném be soha:
mert én mindig oljan békés vagyok és úgy ceretek mindenkit...
ja és mari18 vagyok!

ja és mari18 vagyok!

én ezt a szmájlit nem tenném be soha:
ja és mari18 vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 09:05

ja és mari18 vagyok!

Admin

Kérdés: melyik az a szmájli, amit soha nem tesztek/tennétek be a fórumba a készletből? Miért?

de szemét vagy!
a wicc:
ja nemtom, de vmiért a doki jutott nekem is az eszembe róla! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 24. péntek 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 24. péntek 16:53
a wicc:

ja nemtom, de vmiért a doki jutott nekem is az eszembe róla! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 24. péntek 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)

DOKIIII!
Küjtem priwibe egy wiccet...nm bántásíból...félre ne értsd!!!
Annyi ganyéság azzé wót bennem,hogy Te jutottál az ecembe 1bő...bocsi de szét röhögtem magam rajta...
Jaah..többeknek kűtem...höhö
Küjtem priwibe egy wiccet...nm bántásíból...félre ne értsd!!!

Annyi ganyéság azzé wót bennem,hogy Te jutottál az ecembe 1bő...bocsi de szét röhögtem magam rajta...

Jaah..többeknek kűtem...höhö

Jó reggelt!
Köszönöm a köszöntéseket, jó újra veletek. Hiányoztatok.
Szép napot!
Köszönöm a köszöntéseket, jó újra veletek. Hiányoztatok.
Szép napot!
Neked is puszi, cup-cúp
A többieknek Jóreggelt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 23:41

A többieknek Jóreggelt!

Admin

Jó estét (a holnapiaknak Jó reggelt)!
Megérkeztünk.
Holnap majd teszek be képeket, hogy merre jártunk.
Jó volt
Puszi mindenkinek.
Ja, és kérdések:
1) Mi a véleményetek a házassági szerződésről? Ez jelzi, hogy nem bíznak meg egymásban? Jelzi, hogy nem is igazán szerelmesek? Vagy nincs ilyen jelentése? Ti csinálnátok ilyet, ha most házasodnátok? Mit szólnátok, ha a párotok javasolná, hogy csináljatok ilyet?
2) Tegyük fel, hogy olyan országba mentek nyaralni, amelynek a nyelvét egyáltalán nem beszélitek.
Mi az az 5 (termékenyebb íróknak 10) mondat, amit feltétlenül ki kell előre keresni a szótárból, hogy ne legyen baj?
Mi az az 5 (termékenyebb íróknak 10) SZEXSZEL kapcsolatos mondat, amit ki kell keresni a szótárból?
Megérkeztünk.
Jó volt

Puszi mindenkinek.
Ja, és kérdések:
1) Mi a véleményetek a házassági szerződésről? Ez jelzi, hogy nem bíznak meg egymásban? Jelzi, hogy nem is igazán szerelmesek? Vagy nincs ilyen jelentése? Ti csinálnátok ilyet, ha most házasodnátok? Mit szólnátok, ha a párotok javasolná, hogy csináljatok ilyet?
2) Tegyük fel, hogy olyan országba mentek nyaralni, amelynek a nyelvét egyáltalán nem beszélitek.
Mi az az 5 (termékenyebb íróknak 10) mondat, amit feltétlenül ki kell előre keresni a szótárból, hogy ne legyen baj?
Mi az az 5 (termékenyebb íróknak 10) SZEXSZEL kapcsolatos mondat, amit ki kell keresni a szótárból?

Szia Charlotte!
Örülök, hogy újra itt vagy. Látom már kérdéssel indítottál, majd egy kicsit később én is válaszolni fogok.
Kellemes napot mindenkinek!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 20:12
Örülök, hogy újra itt vagy. Látom már kérdéssel indítottál, majd egy kicsit később én is válaszolni fogok.
Kellemes napot mindenkinek!

Kaki + Trutyi???!!!
...nah walami hasonlót wártam Tőled...
Majd be is csokiztam a röhögéstől...
Kaki-kaki...a k.anyád...mit csináltál...cicc Kaki...cicc Trutyika gyertek ide...pfff...nagyon jóóó...

Kaki-kaki...a k.anyád...mit csináltál...cicc Kaki...cicc Trutyika gyertek ide...pfff...nagyon jóóó...

Üdv a fedélzeten és puszi az orcádra!
Jó pihenést! majd holnap választ is kapsz a kérdéseidre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 23:41
Jó pihenést! majd holnap választ is kapsz a kérdéseidre!

Admin

Megérkeztünk.
Jó volt
Puszi mindenkinek.
Ja, és kérdések:
Megérkeztünk.
Jó volt

Puszi mindenkinek.
Ja, és kérdések:

Megérkeztünk.
Jó volt
Puszi mindenkinek.
Ja, és kérdések:
Megérkeztünk.
Jó volt

Puszi mindenkinek.
Ja, és kérdések:

Kaki + Trutyi???!!!
...nah walami hasonlót wártam Tőled...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 10:51

Törölt felhasználó (24620)

Júúúj, hát én nem is segítettem.
Macskának mondjuk lehetne a Kaki név, vagy a Trutyi.
A kutyánkat amúgy Bendegúznak hívjuk.
Macskának mondjuk lehetne a Kaki név, vagy a Trutyi.
A kutyánkat amúgy Bendegúznak hívjuk.

Jáááááj, neeem, a marcipánt!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 19:09

de ugye nem az egeret?

de ugye nem az egeret?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 19:04

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)

Már nem vagyok ott GG ismerősei közt pár hete talán.
Szűkítettem a dolgot a valódi valós személyekre
...Amúgy én is így voltam a Marcipán névvel. Ránéztem az egeremre és megkívántam

Már nem vagyok ott GG ismerősei közt pár hete talán.
Szűkítettem a dolgot a valódi valós személyekre
...Amúgy én is így voltam a Marcipán névvel. Ránéztem az egeremre és megkívántam
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 18:40

1. Raktál fel képet magadról a GG-re, ugyanaz a kép megtalálható az IWIW-en is.
2. a Goldangate ismerősei között vagy.
Nem volt nehéz.
Tetszik a Szusi név, csak nem akarom úgy hivni, mert aztán, ha hivom magamhoz, akkor megéhezem még...
2. a Goldangate ismerősei között vagy.

Nem volt nehéz.