Gondoltam nyitok egy topikot a gg shopnak, hogy kinek milyen tapasztalata van az itt kapható termékkel, ki kinek mit ajánl, meg a tapasztalatokat megoszthatjátok egymással.
Engem igazából a feromon parfümök érdekelnek a legjobban. Valaki vett már ilyet? Használ ez valamit? Melyik a legjobb? Gondoltam rendelek egyett, de előtte kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Engem igazából a feromon parfümök érdekelnek a legjobban. Valaki vett már ilyet? Használ ez valamit? Melyik a legjobb? Gondoltam rendelek egyett, de előtte kiváncsi vagyok a véleményetekre.
ez jó ötlet, mert én is gondolkozom egy két póló beszerzésén! engem is érdekelnének a vélemények, milyen minőségűek a termékek, a kiszállításról, stb.
Na akkor már ketten érdeklődünk! Egyik fórumtársunk sem vásárolt valamelyik termékből?
Esetleg admin? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 17:57
Esetleg admin? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)

ez jó ötlet, mert én is gondolkozom egy két póló beszerzésén! engem is érdekelnének a vélemények, milyen minőségűek a termékek, a kiszállításról, stb.
nem lenne rossz dolog kipróbálni dolgokat...engem is érdekelne hogy milyen hatása van annak a feromon parfümnek...
De csak Magyarország belterületén szállítanak ugye? ...szerintem..:(

De csak Magyarország belterületén szállítanak ugye? ...szerintem..:(
Most nyuszira kaptam pár harisnyát, és most egyenlőre a lábujjba akasztható a nagy kedvenc
Gyerekek... minek feromon parfüm??? Mindenkinek adott a természet és csak az érzi meg akinek meg kell éreznie...

Gyerekek... minek feromon parfüm??? Mindenkinek adott a természet és csak az érzi meg akinek meg kell éreznie...
jó válasz
persze igaz is!
de azért kiványcsi vagyok h milyen illata van...lehet fokhagyma illata van
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 03. kedd 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 14:58

persze igaz is!

Most nyuszira kaptam pár harisnyát, és most egyenlőre a lábujjba akasztható a nagy kedvenc

Nincs illata...
Csak az agy érzékeli...
Te érzed magadon a ferromont? Na ugye h. nem...
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 04. 03. kedd 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 15:01
Csak az agy érzékeli...
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 04. 03. kedd 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)

jó válasz
persze igaz is!

persze igaz is!

nem nem érzem még máson sem
deh valami illata csak kell legyen...
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 03. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 15:06

Nincs illata...
Csak az agy érzékeli...
Csak az agy érzékeli...
...hogy erősítsd a vonzó hatást
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 03. kedd 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 14:58

Na de tényleg, naponta több mint 2millóan látogatják az oldalt, nekik kb 0,02%-a biztos vásárol a shopban, tehát napi több száz rendelés lehet bent. Csak van valaki aki olvassa a fórumot is! Kérem írja már le, hogy milyen a feromon parfüm és hogy melyiket érdemes választani.
Kedves Webmester!
Jó lenne, ha lenne véleményírási lehetőság a termékeknél, mint az OScommerce-s webshopokban.
Kedves Webmester!
Jó lenne, ha lenne véleményírási lehetőság a termékeknél, mint az OScommerce-s webshopokban.
már én is várnék egy két véleményt, főleg pólókról!
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 04. 03. kedd 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 21:53

Na de tényleg, naponta több mint 2millóan látogatják az oldalt, nekik kb 0,02%-a biztos vásárol a shopban, tehát napi több száz rendelés lehet bent. Csak van valaki aki olvassa a fórumot is! Kérem írja már le, hogy milyen a feromon parfüm és hogy melyiket érdemes választani.
Kedves Webmester!
Kedves Webmester!
A GG-shopban nincsen fórum (legalábbis nincs tudomásom róla)!
A Webmester sem tudja érzékletesebben leírni, mint maga az oldal!
Egyébként - érthető, objektiv okokból -, én még nem vásároltam...
FEROMON:::AVAGY MI IS AZ A P6 KATT! (Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 04. 03. kedd 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 03. kedd 21:53

FEROMON:::AVAGY MI IS AZ A P6 KATT! (Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 04. 03. kedd 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves Webmester!
Kedves Webmester!
A marketing duma az egy dolog, de gyakorlatban mi a vélemény róla? Engem csak ez érdekel
.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 04. szerda 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 20:31

Törölt felhasználó (7767)

A GG-shopban nincsen fórum (legalábbis nincs tudomásom róla)!
FEROMON:::AVAGY MI IS AZ A P6 KATT!

FEROMON:::AVAGY MI IS AZ A P6 KATT!
Amúgy szerintem a póló minták Fruit... pólókra készülnek, ami elég jó minőségű.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 04. szerda 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 04. szerda 20:01
Törölt felhasználó (69371)

már én is várnék egy két véleményt, főleg pólókról!
pl a fehérneműk nagyon jók, megfelelők 1 meglepire...de nekem az a társasjáték izgatja a fantáziám..

Társasjáték? Hol?
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 05. csütörtök 19:13

pl a fehérneműk nagyon jók, megfelelők 1 meglepire...de nekem az a társasjáték izgatja a fantáziám..

itt a golden-en..nagyon érdekes, izgi lehet..húúúúúúúúúú és nagyon meg szeretném rendelni de nem lehet mert külföldön élek...
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 04. 05. csütörtök 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Biztos nem szállítanak külföldre? Amúgy hól élsz? Mert ha Szlovákia, akkor szerintem a GLS kiviszi (persze ha velük küldik a csomagot), ugyanis a GLS-Hungary meg az SK egy kalap alatt vannak. Szerintem érdeklőd meg, régen mi is velük szállítattunk SK-ból Mo-ra!
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 04. 07. szombat 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 08:21

itt a golden-en..nagyon érdekes, izgi lehet..húúúúúúúúúú és nagyon meg szeretném rendelni de nem lehet mert külföldön élek...

tényleg?? és rendeltetek a goldenről?
hát én a Körösök vidékén élek
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 04. 07. szombat 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 21:45

Biztos nem szállítanak külföldre? Amúgy hól élsz? Mert ha Szlovákia, akkor szerintem a GLS kiviszi (persze ha velük küldik a csomagot), ugyanis a GLS-Hungary meg az SK egy kalap alatt vannak. Szerintem érdeklőd meg, régen mi is velük szállítattunk SK-ból Mo-ra!
Jaja. De még nem rendeltünk a GG-ről, csak van egy SK cégünk, és annó velük küldtük MO-ra a csomagot.
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 08. vasárnap 08:22

tényleg?? és rendeltetek a goldenről?