de jo hogy kozosen elszorakozunk itt az adminokkal egyutt az oldal hibain,kell ez a topic igen!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 08. 31. péntek 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 15:35

de..engem is baromira zavar...már nem is tudom kiszamolni miota pszichológushoz járok miatta
az admin dolga az, hogy kövesse a FÓRUM-on a hszeket, moderálja azokat, ha szükséges...és figyelje a topicokat...egyébként ugyanolyan mezei kis fórumozó vagyok, mint te, aki alkalmasint szórakozgat is kicsit
tehát...írj az ügyfélszolgálatnak, és ott reklamáld az amatőr rovatot
így már oké? (Ez egy válasz lumen123 üzenetére (2007. 09. 01. szombat 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 19:21

tehát...írj az ügyfélszolgálatnak, és ott reklamáld az amatőr rovatot
így már oké? (Ez egy válasz lumen123 üzenetére (2007. 09. 01. szombat 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)

de jo hogy kozosen elszorakozunk itt az adminokkal egyutt az oldal hibain,kell ez a topic igen!

Kedves valamelyik admin,a programajánló 10# hozzászólásomhoz nem irtam a dátumot legyetek szivesek beirni utólag
Szeptember 8
(megtörtént: valamelyik admin...
)
Szeptember 8
(megtörtént: valamelyik admin...

Goldengate üzemeltetőknek!
4 napja kértem egy képsorozat törlését,mivel hozzájárulásom nélkül,felismerhetően szerepelek rajta! Tegnap már képeket is küldtem,hogy be tudjanak azonosítani,jó lenne ha már történne valami,mert feljelentem a társaságot!
4 napja kértem egy képsorozat törlését,mivel hozzájárulásom nélkül,felismerhetően szerepelek rajta! Tegnap már képeket is küldtem,hogy be tudjanak azonosítani,jó lenne ha már történne valami,mert feljelentem a társaságot!
Ügyfélszolgálat, lap alján E-mail küldés! ott bírálják el a panaszokat és kéréseket, majd amennyiben jogos, akkor orvosolják, viszont amennyiben nem, akkor fenyegetésed ellenére sem biztos, hogy kérésedet kielégítik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 02. vasárnap 23:08
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (46810)

Goldengate üzemeltetőknek!
Az E-mail küldés megtörtént 4 nappal ezelőtt,csakhogy a törvény szerint azonnal reagálni kellene,de ebben majd jogi képviselőink biztosan megegyeznek!
a fórum nem a te problémád megoldására szolgál!
ennyit már tudhatnál!
konkrét választ kaptál a 393-as hsz-re!
legyél türelmesebb a válasszal (hétvége van, senki nem ül kedvedért a szerkesztőségben)!
további fenyegetésnek nincs helye itt, mert tiltalak, és abban az esetben is várnod kell a "megegyezésre"!
ennyit már tudhatnál!
konkrét választ kaptál a 393-as hsz-re!
legyél türelmesebb a válasszal (hétvége van, senki nem ül kedvedért a szerkesztőségben)!
további fenyegetésnek nincs helye itt, mert tiltalak, és abban az esetben is várnod kell a "megegyezésre"!
Nem érdekel,ha letiltasz,én ezen az oldalon csak azért veszek részt,mert valaki jogellenesen feltöltötte a képeimet! Mivel a szerkesztőség 4 napja tud erről,ti is részt vesztek ebben! Nem hiszem,hogy a helyemben te türelemmel lennél,akár hétvége van akár nem,ugyanis valakinek biztosan felügyelnie kellene ezt a honlapot,hogy mik kerülnek fel! Azért írtam ide,mert ilyen személyt nem találtam!
Legyetek szívesek törölni a hozzászólásaimat,semmilyen módon nem szeretnék szerepelni ezen az oldalon!
nem tudom mikor értitek meg hogy külön ön állo egység a forum ide nem jár senki olyan aki ezzel foglakozik
azaz moderátorok önkétesek és én is táv bedolgozok
itt olyan mint ha semmibe irnád.. sőt igy mostmár ezután olyan mint ha valhol lekarnád járatni a gg mondva csinált indokkal, nem feltételezek ilyet rolad de irj a ügyfélszolgáltra mert tuti hogy valami el romlot az át küldéskor... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 03:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 03. hétfő 03:24
itt olyan mint ha semmibe irnád.. sőt igy mostmár ezután olyan mint ha valhol lekarnád járatni a gg mondva csinált indokkal, nem feltételezek ilyet rolad de irj a ügyfélszolgáltra mert tuti hogy valami el romlot az át küldéskor... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 03:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (46810)

Legyetek szívesek törölni a hozzászólásaimat,semmilyen módon nem szeretnék szerepelni ezen az oldalon!
azér a távtiltás még mükszik
vazi-vaze.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 09. 04. kedd 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 08:48

vazi-vaze.

nem tudom mikor értitek meg hogy külön ön állo egység a forum ide nem jár senki olyan aki ezzel foglakozik
itt olyan mint ha semmibe irnád.. sőt igy mostmár ezután olyan mint ha valhol lekarnád járatni a gg mondva csinált indokkal, nem feltételezek ilyet rolad de irj a ügyfélszolgáltra mert tuti hogy valami el romlot az át küldéskor...
itt olyan mint ha semmibe irnád.. sőt igy mostmár ezután olyan mint ha valhol lekarnád járatni a gg mondva csinált indokkal, nem feltételezek ilyet rolad de irj a ügyfélszolgáltra mert tuti hogy valami el romlot az át küldéskor...
Köszönöm a bizalmat,de én soha nem jellentkeztem adminnak,és a továbbiakban is egy mezei fórumozó szeretnék lenni.

sanyi kivételével: ez ugye a hét vicce! láttad kátya és tom "szerelmét", ill. dako és tom "barátságát"?
Örülünk h. rátaláltál a fórumra és h. tetszik...
De ugye ez a hsz-ed egy jó poén volt ugye?

De ugye ez a hsz-ed egy jó poén volt ugye?

sanyisanyi74 miatt fogadtam meg, hogy többet ide nem írok! (Ez lesz az egyetlen kivétel.) De ha még admin is lenne, FÖLAKASZTANÁM MAGAM!!!!
Örülök hogy újra itt vagy, megnyugtalak NEM LESZEK ADMIN.és ez biztos.Ha enyire rühelsz utálsz mint a szart igérem ha irsz valamelyik topicba kerülni foglak.Remélem ujra aktiv tag leszel
(Ez egy válasz pongrác üzenetére (2007. 09. 04. kedd 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 15:55

sanyisanyi74 miatt fogadtam meg, hogy többet ide nem írok! (Ez lesz az egyetlen kivétel.) De ha még admin is lenne, FÖLAKASZTANÁM MAGAM!!!!
ehhe, ehhe!
lol tudom ki az! bukta!
lol tudom ki az! bukta!
"képtár a chateseknek és fórumosoknak(saját fotók)" topicból miért lettek kitakaritva a fényképeim?????
nincsenek kitakarítva
csak nem működik a képfeltöltés.hu
egy ilyen szép férfit miért is takarítanánk ki?
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 04. kedd 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 18:35

"képtár a chateseknek és fórumosoknak(saját fotók)" topicból miért lettek kitakaritva a fényképeim?????
Köszönöm szépen
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 09. 04. kedd 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 18:45

nincsenek kitakarítva
csak nem működik a képfeltöltés.hu