Tudna valaki segíteni miért nem küldi el a leveleket? Vagy azt írja,hogy fejezzem be a regisztrációt vagy egyszerűen eltűnik ha rányomok a küldésre. Eddig semmi gondom nem volt.
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem,hogy miként lehet az,hogy valaki ír nekem levelet,kapcsolatra jelöl(elfogadom),de nem tudom megnézni az adatlapját. Rákattintok a nevére és nem hozza fel csak azt,hogy 'üzenetet írok' neki vagy 'tiltom'. Hogy lehet ez? Nincs se a fórumban se a társkeresőben adatlapja.
Az lenne a kérdésem,hogy miként lehet az,hogy valaki ír nekem levelet,kapcsolatra jelöl(elfogadom),de nem tudom megnézni az adatlapját. Rákattintok a nevére és nem hozza fel csak azt,hogy 'üzenetet írok' neki vagy 'tiltom'. Hogy lehet ez? Nincs se a fórumban se a társkeresőben adatlapja.
Más is kapott ilyen levelet? Ilyen kattingatós linket? Kösz!
Helló,
Fent vannak a fotóid itt:
http://estudio22.ratedxhost.com/viola.html
Ez a te hirdetésed? Vagy valaki visszaél a képeiddel?
Helló,
Fent vannak a fotóid itt:
http://estudio22.ratedxhost.com/viola.html
Ez a te hirdetésed? Vagy valaki visszaél a képeiddel?
Sziasztok Adminok.
Egy kedves tagot x-ray -t szeretném a figyelmetekbe ajánlani.Nem rendelkezik sem képpel sem nemmel sem semmi mással.A fórum témákban és több helyen is fellelhető az ékes és bunkó hozzászólása.Egyebet sem tud.Lehet őt korlátozni valahogyan ?Mert szerintem ez nem tesz jót az oldalnak ha ilyen IQ bajnokok írnak hozzászólásokat.Sokaknak elveszi a kedvét a vélemény írástól.Idéznék egy levelét amiből látszik az értelmi szintje.A hozzászólásai is ilyen hangnemben történnek... ******************************************************** Privát üzenetet közös ablakban megosztani nem lehet ******************************************
Sajnos arra nem vette az erőt,hogy elolvassa az adatlapomat.Hetero vagyok ! Nem tudom miért néz melegnek.
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Fórumozás netikettjét TE is tartsd be
(moderálva:extraxl)
Jelzésed vettük, megoldva
Egy kedves tagot x-ray -t szeretném a figyelmetekbe ajánlani.Nem rendelkezik sem képpel sem nemmel sem semmi mással.A fórum témákban és több helyen is fellelhető az ékes és bunkó hozzászólása.Egyebet sem tud.Lehet őt korlátozni valahogyan ?Mert szerintem ez nem tesz jót az oldalnak ha ilyen IQ bajnokok írnak hozzászólásokat.Sokaknak elveszi a kedvét a vélemény írástól.Idéznék egy levelét amiből látszik az értelmi szintje.A hozzászólásai is ilyen hangnemben történnek... ******************************************************** Privát üzenetet közös ablakban megosztani nem lehet ******************************************
Sajnos arra nem vette az erőt,hogy elolvassa az adatlapomat.Hetero vagyok ! Nem tudom miért néz melegnek.
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Fórumozás netikettjét TE is tartsd be

(moderálva:extraxl)
Jelzésed vettük, megoldva
Egy személyre szól a topic, ha meg univerzálisra nyitod, tele lesz üzleti ajánlatokkal, s ez a free szexről szól.
írjátok ki a következő sorotoknál, s akadni fog komoly fotós is, van egy-két GG amatőr aki jól fotóz s szívesen el is megy fotózni. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 16. péntek 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 08. 16. péntek 19:13
írjátok ki a következő sorotoknál, s akadni fog komoly fotós is, van egy-két GG amatőr aki jól fotóz s szívesen el is megy fotózni. (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 16. péntek 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (880224)

Tisztelt Adminok!
Nyitottam egy topikot, "Fotóst, videóst keresünk" címmel.
Törölve lett.
Kérdésem a következő:
milyen címmel és hol nyithatok topikot a fenti céllal?
Köszönettel
parban7268
Törölve lett.
Kérdésem a következő:
Köszönettel
parban7268
Tisztelt Adminok!
Törölve lett.
Kérdésem a következő:
Köszönettel
parban7268
Törölve lett.
Kérdésem a következő:
Köszönettel
parban7268
ír ezzel kapcsolatban az emailra alapalján
(Ez egy válasz szabolcsifarok üzenetére (2013. 07. 24. szerda 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 24. szerda 22:00

Már kint van, meg is lehet nézni az albumok között csak a profilomon nem.
Már kint van, meg is lehet nézni az albumok között csak a profilomon nem.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2013. 07. 24. szerda 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 24. szerda 21:20

elfogadás után lesz elérhető. mivel még nincs azonnali kikerülési jogod.
elfogadás után lesz elérhető. mivel még nincs azonnali kikerülési jogod.
(Ez egy válasz szabolcsifarok üzenetére (2013. 07. 24. szerda 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 24. szerda 19:25

Sziasztok,
Abban szeretném a segítségetek kérni hogy feltöltöttem most egy fotósorozatot viszont a profilomban sem a társkeresőben sem látni, tudnátok esetleg segíteni? Köszönöm
Abban szeretném a segítségetek kérni hogy feltöltöttem most egy fotósorozatot viszont a profilomban sem a társkeresőben sem látni, tudnátok esetleg segíteni? Köszönöm

Sziasztok,

Helló Adminok!
Szeretném jelenteni ********************** felhasználot, mert nem valós személynek adja ki magát. Feleslegesen utaztam egy olyan illetőhoz, aki nem is tudott a beszélgetésről. Mások hasznára válhat a felhasználó törlése, hogy ne utazgassanak feleslegesen...
Lapalja e-mailba tudsz feljelentést tenni, választ pedig a regisztrációs e-mailodra fog érkezni: extraxl
Szeretném jelenteni ********************** felhasználot, mert nem valós személynek adja ki magát. Feleslegesen utaztam egy olyan illetőhoz, aki nem is tudott a beszélgetésről. Mások hasznára válhat a felhasználó törlése, hogy ne utazgassanak feleslegesen...
Lapalja e-mailba tudsz feljelentést tenni, választ pedig a regisztrációs e-mailodra fog érkezni: extraxl
Köszönöm a válaszodat, már én is látom sajnos.(
Így semmi értelme az egésznek itt, a sok álszenttel, többet ér tovább állni.(
(Ha tudnál valami elérhetőségét azt nagyon megköszönném) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 26. szerda 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 26. szerda 20:43
Így semmi értelme az egésznek itt, a sok álszenttel, többet ér tovább állni.(
(Ha tudnál valami elérhetőségét azt nagyon megköszönném) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 26. szerda 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (829219)

Szia!
Azért mert már " törölt felhasználó"... És a posztjait is törölte.. ezért..

nem csevegő szoba !
Ámen!!! IGAZ!!
(Ez egy válasz extraxl üzenetére (2013. 06. 28. péntek 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Talán... mert a jókat könnyebb elmarni....
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2013. 06. 27. csütörtök 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Miért mindig a jók mennek el? :-(
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 15. szombat 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 15. szombat 16:34
Törölt felhasználó (806493)
VIP
Admin

Üdv!
A blogot én töröltem saját magamnak, ha érdekel hasonló szellemiségű tartalom, küldj privátba egy elérhetőséget és megadom a saját készülő oldalam elérhetőségét.
Hazafi
A blogot én töröltem saját magamnak, ha érdekel hasonló szellemiségű tartalom, küldj privátba egy elérhetőséget és megadom a saját készülő oldalam elérhetőségét.
Hazafi
Szia!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 26. szerda 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 26. szerda 18:54

Törölt felhasználó (775898)

Én miért nem látom az adatlapodat? A neked írt leveleimet miért nem olvasod el? Szeretem olvasni a posztjaidat és én már azokat sem látom.:(
Én miért nem látom az adatlapodat? A neked írt leveleimet miért nem olvasod el? Szeretem olvasni a posztjaidat és én már azokat sem látom.:(
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 15. szombat 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 15. szombat 16:40
Törölt felhasználó (806493)
VIP
Admin

Tudtuk mi az a kötelesség, bűntudat, a jóérzés, a felelősség, ismertük ezeknek a szavaknak a mélységét. Hősei egy letűnt kornak, melyen a mostani "fiatalok" értetlenül mosolyognak...
Tudtuk mi az a kötelesség, bűntudat, a jóérzés, a felelősség, ismertük ezeknek a szavaknak a mélységét. Hősei egy letűnt kornak, melyen a mostani "fiatalok" értetlenül mosolyognak...
Üdv!
Hazafi (Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2013. 06. 06. csütörtök 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Hazafi (Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2013. 06. 06. csütörtök 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)