Ismet eltünt egy hsz-m,ezuttal a Hangulatbol. Meg van ertve,hogy kenyes tema,nem idevalo,azt is belatom....Söt !
Miert nem tünt el a kitepett sziv szövegestöl ?
He ?
Miert nem tünt el a kitepett sziv szövegestöl ?
He ?

de nem értem a problémát!
hisz az vagy!

egyik, mai nappal tiltott fórumozótársad írta,
hogy öreg 50-es szenilis fasz vagyok...
ez a válaszom ...igaz további személyeskedést nem tanácsolok senkinek...
(minden fórumozásnak vannak általános szabályai, amit illik betartani,
a Gg fórum és chat részletes szabályozásának kidolgozása a honlap szerkesztőség hatásköre, ami jelenleg kidolgozás alatt áll!)

a Gg fórum és chat részletes szabályozásának kidolgozása a honlap szerkesztőség hatásköre, ami jelenleg kidolgozás alatt áll!)
Ezt csak most vettem észre és fel vagyok háborodva. Jogos volt a tiltás.
Egyáltalán nem vagy szenilis
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 23. vasárnap 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 23. vasárnap 20:09
Egyáltalán nem vagy szenilis

köszi mmeprune tündér vagy

Charlotte
nyitottam egy uj topicot az intimtornáról
te valamikor a korai magömlés kapcsán írtál ezügyben tippeket
esetleg beraknád ebbe a topicba is?
lécci
köszi
nyitottam egy uj topicot az intimtornáról
te valamikor a korai magömlés kapcsán írtál ezügyben tippeket
esetleg beraknád ebbe a topicba is?

lécci
köszi
jah értem már!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
482 # ----> klikk ide
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 31. hétfő 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 31. hétfő 20:21
Törölt felhasználó (69371)

drága kedves aranypuncájú Prune!
nem látom a szopós képed! akárhogy keresem!
drága kedves aranypuncájú Prune!
A mai napi csaj (200803027) egy magyar lány, Marsha Lord a művészneve és naaagggyon mély a torka!
Csak egy esetben tartanak be...ha nem nyitasz minden heten topicot !
(de most tünjünk innet,mert ha nem,egy hetig nem tudunk offolni...)
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 24. hétfő 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 24. hétfő 18:16

(de most tünjünk innet,mert ha nem,egy hetig nem tudunk offolni...)

Hát ezt nem lesz nehéz betartani
csak oszt nehogy valamelyik adminbetarson nekem
na jó csak én is vicceltem

Hát ezt nem lesz nehéz betartani
csak oszt nehogy valamelyik adminbetarson nekem
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 03. 24. hétfő 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 24. hétfő 14:52

Egy-ket hasznos tippem lenne meg....
-Hetente egy akt Szilvanak
-Minden nap irogatni a Kelemen Anna topicba !
-A tyuningosoknak kizarolag Sumi kep...(nagyon fontos)
-A Jeromosba csak döglött kutyakat szabad beszurni,mivel a legtotabb admin macskaparti!
-A peniszesbe tegyel mindig hozza 2-3 centit...akkor in vagy...
Ez csak egy kis vickes tanacsado..
-A Jeromosba csak döglött kutyakat szabad beszurni,mivel a legtotabb admin macskaparti!

Egy-ket hasznos tippem lenne meg....
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 23. vasárnap 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 23. vasárnap 20:02

Kedves tévedhetetlen,bölcs,nagyrabecsült,de feledékeny admin bácsi tessék nekem válaszolni a 760hsz "Nem tudom jó helyen kérdezek de egy hete már itt vagyok és nem találom a fórum szabályzatott hol lehett ezt olvasni?"

szerintem is tök ciki
írd be a keresésbe, hogy kilyelent...aztán jelöld be a "hozzászólásban"-t...majd olvasd el azt a három hszt, amit kiad...ha van további kérdésed, akkor állok rendelkezésedre

írd be a keresésbe, hogy kilyelent...aztán jelöld be a "hozzászólásban"-t...majd olvasd el azt a három hszt, amit kiad...ha van további kérdésed, akkor állok rendelkezésedre

Ne mind kerdezösködj annyit te !
Nincs irott szabaly,csak jo fiu kö lenni,nem szabad cseszegetni,negativon szemelyeskedni,politizalni nuku...es meg kö dugni mindenkit ki megall...szexoldal,tehat szekszelni minel többet...
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 23. vasárnap 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Nincs irott szabaly,csak jo fiu kö lenni,nem szabad cseszegetni,negativon szemelyeskedni,politizalni nuku...es meg kö dugni mindenkit ki megall...szexoldal,tehat szekszelni minel többet...

Kedves tévedhetetlen,bölcs,nagyrabecsült,de feledékeny admin bácsi tessék nekem válaszolni a 760hsz "Nem tudom jó helyen kérdezek de egy hete már itt vagyok és nem találom a fórum szabályzatott hol lehett ezt olvasni?"

a Gg fórum és chat részletes szabályozásának kidolgozása a honlap szerkesztőség hatásköre, ami jelenleg kidolgozás alatt áll!) (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 23. vasárnap 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)

a Gg fórum és chat részletes szabályozásának kidolgozása a honlap szerkesztőség hatásköre, ami jelenleg kidolgozás alatt áll!) (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 23. vasárnap 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 23. vasárnap 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 23. vasárnap 18:59

én nem tévedek soha!
nem tudok és nem is akarok hejesen irni és olvasni, számolni...
viszont tökéletesen, kielégítően, élvezetesen és helyesen szeretek és akarok nyalni és dugni, nem utolsó sorban szeretkezni...
viszont tökéletesen, kielégítően, élvezetesen és helyesen szeretek és akarok nyalni és dugni, nem utolsó sorban szeretkezni...

én nem tévedek soha!
(Ez egy válasz lencsibaby üzenetére (2008. 03. 23. vasárnap 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 23. vasárnap 17:49

Hidd el ezer dologra figyelünk ...nem biztos hogy mindig helyesen hagyja el az ujjainkat egy -egy szó...sokszor az észrevett hibát azzonnal javitjuk is...de hát ide nem magyar tanárok járnak csetelni...és osztályzatot sem kapunk...viszont az op és az admin is ember ...aki ugye tévedhet

mindenki úgy ír ahogyan tud v. akar!
nem a hejesirás minősíti a felhasználót v. az admint, hanem hozzászólása tartama!
viszont elég nagy biztonsággal és helyesírással szoktam tiltani a hejesirással foglalkozó felhasználókat!
nem a hejesirás minősíti a felhasználót v. az admint, hanem hozzászólása tartama!
viszont elég nagy biztonsággal és helyesírással szoktam tiltani a hejesirással foglalkozó felhasználókat!

Hidd el ezer dologra figyelünk ...nem biztos hogy mindig helyesen hagyja el az ujjainkat egy -egy szó...sokszor az észrevett hibát azzonnal javitjuk is...de hát ide nem magyar tanárok járnak csetelni...és osztályzatot sem kapunk...viszont az op és az admin is ember ...aki ugye tévedhet

Te hülye ünnep napok vanak ilyenkor zárva a hivatal,ÉS NEM DOLGOZNAK,kedden munka napp addigra meg elkajlódik a kérdés
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 22. szombat 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 22. szombat 13:44

Nem tudom jó helyen kérdezek de egy hete már itt vagyok és nem találom a fórum szabályzatott hol lehett ezt olvasni?