Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőbe) !!!

Az eddigi hozzászólások

... 53 54 55 56 57 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#801   2008. 05. 28. szerda 08:22
surdapapa surdapapa
nos ehhez kösd fel a gatyád!

azért ha ötletes szép fociért akarsz rajongani válassz más csapatot!!!

mondjuk bármelyik kelet-európai válogatottat!

nos nem azt mondom, hogy az olasz focit nem szeretem, de mikor agyonvédekezik a meccseket az számomra -és sok-sok foci rajongó számára- egy nagy 0!!!
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 05. 27. kedd 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 27. kedd 17:38
Naaa neeeem! Ha kinyallak, akkor már engem kell leszopnod!! Ez így korrekt! hawaii
De nem kell aggódni, a legnagyobb olaszfannal állsz szemben! Egy igazi férfi csak egy igazi férfiakból álló csapatot választhat!
Olyan olasz rajongói oldal lesz, hogy még angelica crow is könyörögni fog, hogy írhasson! vigyor1
#800   2008. 05. 28. szerda 07:44
ranag0l ranag0l
Sziasztok!
Miért nem tudom megnézni a filmeknél az előzetest?
Biztos nem böngésző hiba, mert azt már néztem. És nem is tűzfal!
üdv!
#799   2008. 05. 27. kedd 22:07
tom1019 tom1019 VIP Admin
öcskös!
sajnos itt nőnek nekem kell szopni, de ha jól kinyalod, akkor is én kapom a jutalmat... eplus2

ha szar topicot csinálsz, nem pörgeted, esetleg elsüllyed a mélybe, akkor bezárom vazi jóindulata ellenére is!

viszont, ha jól csinálod, akkor megkaphatod a támát adminkodni! smile
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 05. 27. kedd 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 27. kedd 17:38
Naaa neeeem! Ha kinyallak, akkor már engem kell leszopnod!! Ez így korrekt! hawaii
De nem kell aggódni, a legnagyobb olaszfannal állsz szemben! Egy igazi férfi csak egy igazi férfiakból álló csapatot választhat!
Olyan olasz rajongói oldal lesz, hogy még angelica crow is könyörögni fog, hogy írhasson! vigyor1
#798   2008. 05. 27. kedd 17:38
Flipperöcsi Flipperöcsi
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 05. 27. kedd 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 05. 27. kedd 16:43
nocsak...vazi engedélyezte nyes de sajna engem kell kinyalnod érte eplus2
tehát...legyen focis topic, de ajánlom, hogy legyen benne pár csinos olasz fiú eljen
jah...tom miatt ne aggódj, majd én jól leszopom, és ő is hozzájárul az új topicodhoz wink
#797   2008. 05. 27. kedd 16:43
MmePrune MmePrune VIP Admin
nocsak...vazi engedélyezte nyes de sajna engem kell kinyalnod érte eplus2
tehát...legyen focis topic, de ajánlom, hogy legyen benne pár csinos olasz fiú eljen
jah...tom miatt ne aggódj, majd én jól leszopom, és ő is hozzájárul az új topicodhoz wink
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 05. 27. kedd 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 27. kedd 11:46
Tiltva lennék? Akarok nyitni egy topicot! Nagy GG FOCI fórum címmel!!!!! Higgyétek el, nincs szex site foci nélkül!!! Kötelező darab, főleg ennyi .....hogy is mondjam.....kevésbé keresett téma mellett!!!!
#796   2008. 05. 27. kedd 15:28
vazelinator vazelinator VIP Admin
tudod taplóskodni a dühöngőbe lehet adminnal is...
levélben meg minden határt meghaladva...

leveleket nem kaptam meg még tőled mit, a fórum hasábjain lelkesen meg ígértél, azaz a fórumon tudsz kardoskodni és lelkesedni a fórumért, de ez csak "teátrális" ezzel nem érek semmit.
most is csak meg írtad hogy bajod van de mi?

ha jól emlékszem egy olyan levéllel tartozol, hogy mi hiányzik, és mi mozdítaná elöl még a fórumot.

ilyen meg mondtam és javasoltammal nem érek semmit smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 25. vasárnap 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2008. 05. 25. vasárnap 23:18
Más:
Felvetett problémáimra - annak ellenére, hogy ezek valóságosan és meg nem kerülhetően a gg-n kreálódtak, és amelyeknek vehemensen hangot is adtam emitt -, nem érkezvén megoldás, úgy döntöttem, hogy meghatározatlan ideig még létezem! Itt! Hogy ott is? smile Hát istenem! smile Minden nem lehet tökéletes! smile smile smile
#795   2008. 05. 27. kedd 15:01
Lelkes vagy na jó legyen nyissál neki egyet de aztán gondozzad is...
sexmentesbe rakd be.. ha inkább információnális jellegű
ha meg klub trécselősnek szánod akkor a nappalikba
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 05. 27. kedd 12:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 27. kedd 12:42
hát én nem találom!!!! Csak nem a sport+szex című valami? annak köze nincs ahhoz!!! Ellenben észrevettem, hogy van pár egyező topic.....megcsalatva vs. megcsalt a feleségem,.....csókolózós több is, mind fos,.....stb., stb........
#794   2008. 05. 27. kedd 12:42
Flipperöcsi Flipperöcsi
hát én nem találom!!!! Csak nem a sport+szex című valami? annak köze nincs ahhoz!!! Ellenben észrevettem, hogy van pár egyező topic.....megcsalatva vs. megcsalt a feleségem,.....csókolózós több is, mind fos,.....stb., stb........
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 05. 27. kedd 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 05. 27. kedd 11:54
van sport topic!
minden sportág miatt nem nyitunk új topicot!
ejnye1
#793   2008. 05. 27. kedd 12:12
surdapapa surdapapa
hidd el ha a foci hírek mellett teszel be képeket is a focistákról még a jányaink is rádcuppannak!

csak lehetőleg ne Koplárovics Béla német vagy angol megfelelőjét tedd be oda, akit a kutya se ismer, mert a a zenés topicban ez történt, és emiatt erőteljesen esett is a színvonal!

topic indítóként remélem gyakran használod is azt a topicot!
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 05. 27. kedd 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 27. kedd 12:00
OK! szomoru1
#792   2008. 05. 27. kedd 12:00
Flipperöcsi Flipperöcsi
OK! szomoru1
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 05. 27. kedd 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 05. 27. kedd 11:54
van sport topic!
ejnye1
#791   2008. 05. 27. kedd 11:54
van sport topic!
ejnye1
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 05. 27. kedd 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 27. kedd 11:46
Tiltva lennék? Akarok nyitni egy topicot! Nagy GG FOCI fórum címmel!!!!! Higgyétek el, nincs szex site foci nélkül!!! Kötelező darab, főleg ennyi .....hogy is mondjam.....kevésbé keresett téma mellett!!!!
#790   2008. 05. 27. kedd 11:46
Flipperöcsi Flipperöcsi
#789   2008. 05. 26. hétfő 16:45
T-A-M T-A-M
Nyílt egy agyhalott topic..."Anyuci puncija" címmel...remélem, nem az egyedüli vagyok akit ez meglehetősen zavar! smile

(már meghalt a topic!: tom) buck
#788   2008. 05. 26. hétfő 13:26
Kati! NE erőlködj a privát levelekkel, mert a levelező programom a nevedre kukára van állítva! buck
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 25. vasárnap 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Más:
Felvetett problémáimra - annak ellenére, hogy ezek valóságosan és meg nem kerülhetően a gg-n kreálódtak, és amelyeknek vehemensen hangot is adtam emitt -, nem érkezvén megoldás, úgy döntöttem, hogy meghatározatlan ideig még létezem! Itt! Hogy ott is? smile Hát istenem! smile Minden nem lehet tökéletes! smile smile smile
#787   2008. 05. 26. hétfő 09:33
MmePrune MmePrune VIP Admin
a fórumos kidobások adminisztrálva vannak az intézkedésekben, indokoltan is...a kismalacos nem, arra valóban rákérdezhetsz mail-ben, ha nem tudod az okát...de szerintem azt meg mindenki tudja (lásd Bandur-t)
(Ez egy válasz monacco üzenetére (2008. 05. 25. vasárnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 25. vasárnap 21:24
hozzá lehet szokni ehhez az üzenethez! valóban csak "érezni" lehet, miért dobtak ki!
#786   2008. 05. 26. hétfő 07:04
írsz, válaszolok...
(Ez egy válasz monacco üzenetére (2008. 05. 25. vasárnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 25. vasárnap 21:24
hozzá lehet szokni ehhez az üzenethez! valóban csak "érezni" lehet, miért dobtak ki!
#785   2008. 05. 26. hétfő 07:02
A emailra fel lehet tenni a kérdést hogy miért az emailra válaszolva és meg is kapod a választ.
(hogy miért nem itt kapod meg s választ, egyszerű nem idézhetek ide töled)
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 05. 25. vasárnap 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 25. vasárnap 20:02
Tisztelt Vazelinátor!
A következő e-mailt kaptam tőletek:
Kedves Felhasználónk!
A GoldenGaten a .Pont rendszer szabályzatába ütköztél!
Ennek a következo okai lehetnek:
- ugyanazt a hozzászólást ismételgetted
- krix-krax, értelmetlen hozzászólásokat írtál, például: jfeifhwoefh7wregfh
- spam-elted az oldalt
- erosen sérto, vagy a jóízlés határát meghaladó kijelentéseket tettél
A hozzászólásaidat a levél alján mellékeljük, abból neked is látszódni fog a tiltás oka.
Ez a levél egy figyelmeztetés, mostantól 1 napig nem tudsz hozzászólni!
Ha továbbra is megszeged a szabályzatot, akkor kénytelenek leszünk levonni az eddigi
hozzászólásokból és fórumból származó pontjaidat, és 1 hétig nem tudsz majd hozzászólni
se a fórumhoz, se semelyik képsorozathoz, videóhoz és képhez.
Ezen kívül az eddigi összes hozzászólásod törlésre fog kerülni.
Hogy ezt elkerüld, kérlek hagyj fel a tevékenységeddel!
Erre az oldal színvonalának megorzése miatt volt szükség.
Kérünk a korrekt együttmuködésre:
a GoldenGate csapat

1.Sajnálom hogy nem konkrétumot irtok a tiltás okánál,mint például úgy mint itt a fórumba ha tiltotok valakit
2.Mai napig semilyen irott szabályzatt a GGn nincs
3.Gondolom a kismalac videok 2855sz hozzászolásom miatt kaptam a tiltást,amivel az álltalatok felsorolt pontok egyikébe se ütköztem,egyszerüen egy politikai szinezetü kisvideora adtam egy politikai szinezetü választ
4.Sehol nem láttam leirva hogy a kismalac rovatba is 100% tilos bárminemü politikai szinezetű választ irni,legfőbbkép mert ettől volt súlyosabb hangvételü hozzászolásom kismalac videora

További jó munkát smile
#784   2008. 05. 25. vasárnap 23:35
egyre mélyebbre süllyedsz!
szomoru1

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 25. vasárnap 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 25. vasárnap 23:10
Tisztelettel, bojtárkám, hát hogy ityeg a fityeg? smile smile smile A f@szodat még értékelik-e a GG-t átjáróháznak tekintő szukák? smile Hát sok élveznivalójuk azért nem lehet, változtass a "pozicijón"!!! smile smile smile Oszt dugd föl magadnak a moderátorok fogadóóráján! Már ha tudod, hogy mikor van! smile
#783   2008. 05. 25. vasárnap 23:27
Nagy hiba volt ma feljönnöd a fórumra!
Meg is lett az eredménye, kiharcoltál magadnak 1 hetes tiltást! ejnye1

Más:
#782   2008. 05. 25. vasárnap 23:18
X Törölt felhasználó (7767)
Más:

... 53 54 55 56 57 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Törté-Net Törté-Net
Nyitás ideje: 2007. 04. 06. péntek
Üzenetek: 1881db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 30. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!