Jól látom, hogy nem látom Csodacsibe-t a GG-n?!
Mi történt, miért került törlésre az összes fotó?? Gondolom, Ők kérték... lehet tudni valamit az okokról?
Mi történt, miért került törlésre az összes fotó?? Gondolom, Ők kérték... lehet tudni valamit az okokról?
Én is igy próbálgattam. de csak egy pillanatra jön be az ablak ahová írni lehetne, utána átvált a csetre...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 08. hétfő 20:50

elvileg úgy, hogy ráklikk a nevére, és "üzenetet írok neki"...de előfordulhat, hogy megírod, el akarod küldeni, és kiírja, hogy adatbázis hiba...sajnos megesik
elvileg úgy, hogy ráklikk a nevére, és "üzenetet írok neki"...de előfordulhat, hogy megírod, el akarod küldeni, és kiírja, hogy adatbázis hiba...sajnos megesik
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 08. hétfő 20:23
Törölt felhasználó (60564)

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy tudok privit küldeni itt a fórumon, olyannak aki nincs a kapcsolataim között??
Azt szeretném kérdezni, hogy tudok privit küldeni itt a fórumon, olyannak aki nincs a kapcsolataim között??
Sziasztok!
messengeren hogyan szövehet küldeni mert nem tudok???
gyapot(admin) a jobb fesö sarkon (üzenetek nevü ikon)keresztül gondoltam a választ,osz majd meglátjuk..))) gondoltam hogy nem a topikban válaszolok
(moderálva: vazelinator /választ megkaptad a pont nem ellenérték, hanem jutalom s nem juttatás, igy nem léphetsz fel követéssel irányában, ellenértéket megkaptad ami a képeid megjelentése)
kedves makelove!
téma részemről lezárva kérlek fordulj az ügyfélszolgálat felé bizalommal.
köszönöm megértésed.
további erőltetése esetén szankcionállak, semmi értelme szópárbajban legyőzni.
téma részemről lezárva kérlek fordulj az ügyfélszolgálat felé bizalommal.
köszönöm megértésed.
további erőltetése esetén szankcionállak, semmi értelme szópárbajban legyőzni.
megköszönöm előre is az ingyenreklámot..
sok éves tapasztalatom során tudom, s volt rá pár példa, 10 szeres reklám ereje van, a botránynak, a lejártásnak..
tényleg nem tudnám megköszöni rendesen... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 03. szerda 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 03. szerda 18:54
sok éves tapasztalatom során tudom, s volt rá pár példa, 10 szeres reklám ereje van, a botránynak, a lejártásnak..
tényleg nem tudnám megköszöni rendesen... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 03. szerda 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (76765)
VIP

amúgy megnyugodhatsz, hogay meglesz a lejáratás is, ha nem lehet veletek "korrekten együttműködni"
szerencsére van hozzá elég anyagom
és ott már nem lesznek moderátorok sem

tények feltárása az, a teljesség feltárása már nem az
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 03. szerda 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 03. szerda 18:42

VIP

a tények feltárása mióta számít lejáratásnak ???
gg pont nem képvisel ellen értéket, amatőrök ingyenesen oszthatják meg képeiket a szerverünkön és mi ezt ingyenesen is szolgáltjuk tovább nagy nézőközönség felé. De ennek ellenére mégis értékeljük az amatőrök bátorságát, s jutalmazzuk más szolgáltatásaink elérésével. De mivel több jutalmazási rendszer is fut együtt ezért kénytelenek voltunk egy átmeneti rendszer létrehozni ami a pontozás-beváltás eredményez.
ez jutalom nem ellen érték, s arra beváltható be mire akarják, illetve pontosabban amire lehet az aktuális kínálatból. Amennyiben nem vagy megelégedve utólag általad is, feltöltéskor elfogadott rendszerrel az ügyfélszolgálat szívesen áll rendelkezésedre képeid letörlésében. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 03. szerda 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 03. szerda 18:34
ez jutalom nem ellen érték, s arra beváltható be mire akarják, illetve pontosabban amire lehet az aktuális kínálatból. Amennyiben nem vagy megelégedve utólag általad is, feltöltéskor elfogadott rendszerrel az ügyfélszolgálat szívesen áll rendelkezésedre képeid letörlésében. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 03. szerda 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

hiába írok szarba se veszik a kérdéseimet/kéréseimet
leírtam mit szeretnék: a pontjaim megváltását
úgyse tudtok annyira kimoderálni az oldalról amennyire szeretnétek

amúgy megnyugodhatsz, hogay meglesz a lejáratás is, ha nem lehet veletek "korrekten együttműködni"

a tények feltárása mióta számít lejáratásnak ???
hiába írok szarba se veszik a kérdéseimet/kéréseimet

"ez messze nem fair !!!" "konstruktív" lejáratás részedről.
ügyfélszolgálat felett egy kérdést neked...
döntsd el, melyiket választod, írd meg neki és a szerint jár el irányodban. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 03. szerda 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 03. szerda 17:20
ügyfélszolgálat felett egy kérdést neked...
döntsd el, melyiket választod, írd meg neki és a szerint jár el irányodban. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 03. szerda 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

írjátok már meg, hogy van az, hogy AUGUSZTUS 23 óta semmilyen választ nem kapok az érdeklődő leveleimre !!!
tudtommal az ügyintézési határidő 72 óra és ez azóta már sokszorosan eltelt !!
(moderálva: vazelinator)
írjátok már meg, hogy van az, hogy AUGUSZTUS 23 óta semmilyen választ nem kapok az érdeklődő leveleimre !!!
mivel a problemet többen jelezték, vagyis biztosan megalapozott az észrevételetek (kipróbáltátok), ezért az usert véglegesen tiltottam, és megfelelő jogi lépéseket (feljelentést) inditványoztam ellene!
(Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2008. 08. 29. péntek 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 29. péntek 19:13

Hallo, kedves Adminok!
Szeretném megemlíteni, hogy az MSN-Webkamerás szex topicban egy 'babuche' névvel reggelt jó ember 18 különmböző (jobbára 18 év alatti) lány MSN címét adja ki, sajátja ként. Egy kis orrba b@*#?ás jár ezért?
Szeretném megemlíteni, hogy az MSN-Webkamerás szex topicban egy 'babuche' névvel reggelt jó ember 18 különmböző (jobbára 18 év alatti) lány MSN címét adja ki, sajátja ként. Egy kis orrba b@*#?ás jár ezért?
Hallo, kedves Adminok!
asszem jól szopok
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 27. vasárnap 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 27. vasárnap 21:43

valamit kurva jól csinálsz, ha mindenki a Te kívánságaidat lesi...sőt még a sorszámokért is "verekedés" folyik...

valamit kurva jól csinálsz, ha mindenki a Te kívánságaidat lesi...sőt még a sorszámokért is "verekedés" folyik...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 27. vasárnap 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 27. vasárnap 21:28

van még valaki, akinek van valami kívánsága, és velem kívánja teljesíttetni?