próba üzemben van, ami minden nap egyre jobban és több szolgáltatással fog bővülni!
egyenlőre csak nézegetni és ismerkedni lehet vele, a bővített egyéb funkciók később lesznek láthatóak és kipróbálhatóak!
olvasd el hozzá adott instrukciókat (Goldengate Szerkesztőségi blog)-ot, és azt követően minden észrevételedet a lap alján lévő E-mail küldésnél írd le! azt fogják olvasni a szerkesztők és a fejlesztők! (Ez egy válasz Georg1985 üzenetére (2008. 10. 02. csütörtök 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 02. csütörtök 07:43
egyenlőre csak nézegetni és ismerkedni lehet vele, a bővített egyéb funkciók később lesznek láthatóak és kipróbálhatóak!
olvasd el hozzá adott instrukciókat (Goldengate Szerkesztőségi blog)-ot, és azt követően minden észrevételedet a lap alján lévő E-mail küldésnél írd le! azt fogják olvasni a szerkesztők és a fejlesztők! (Ez egy válasz Georg1985 üzenetére (2008. 10. 02. csütörtök 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Néztem ezt az új GG teszt oldalt nem valami bíztató
elég nehéz rajta eligazodni és tesztelőként mindenről le vagyok tiltva
Néztem ezt az új GG teszt oldalt nem valami bíztató
írj az Ügyfélszolgálatra a lap alján E-mail küldés!
(biztos, hogy jó E-mail címet v. SMS számot adtál meg a fizetéskor???)
(Ez egy válasz marko8812 üzenetére (2008. 10. 01. szerda 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 01. szerda 13:44
(biztos, hogy jó E-mail címet v. SMS számot adtál meg a fizetéskor???)

hali!!!
Most fizettem bankartyaval vagy 10 percees nem kepatam meg a mail-t nem tuok bejelntekzni mit csinaljak?? help valaki.
Most fizettem bankartyaval vagy 10 percees nem kepatam meg a mail-t nem tuok bejelntekzni mit csinaljak?? help valaki.
sötmeg mostse kaptam semmit!!! tobb mint 30 perce megtortent a fiztes!!!!!
hali!!!
pethob
| ma 08:51
pethob
Hát ez ritkaundorító pfááj
a Trakszik-ba irta ahol olvasható,hogy Csak képek
(töröltem, legközelebb tiltom:prune)
| ma 08:51
pethob
Hát ez ritkaundorító pfááj
a Trakszik-ba irta ahol olvasható,hogy Csak képek
(töröltem, legközelebb tiltom:prune)
ellenőrizd le, hogy a VIP tagságod valóban érvényes e! (megfelelő menűpontban)
ha nem, de szerinted annak kellene lennie, akkor írj az ügyfélszolgálatra (lap alján E-mail küldés), add meg az aktiválásod pontos idejét, és a nehezményezett problémád konkrét behatárolását!
(ne feledd a VIP tagsággal csak több hozzáférési lehetőséged van a rovatok használatában, amatőr videók megtekintése, jobb minőségű képek megtekintése, szavazásokban való részvétel stb., valamint letölthetsz "nagy" filmeket vele, de a profi DVD minőségű filmek megnézéséért még külön sms-ben ativáló kódot kell venned!) (Ez egy válasz mgabesz1 üzenetére (2008. 09. 27. szombat 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 27. szombat 00:13
ha nem, de szerinted annak kellene lennie, akkor írj az ügyfélszolgálatra (lap alján E-mail küldés), add meg az aktiválásod pontos idejét, és a nehezményezett problémád konkrét behatárolását!
(ne feledd a VIP tagsággal csak több hozzáférési lehetőséged van a rovatok használatában, amatőr videók megtekintése, jobb minőségű képek megtekintése, szavazásokban való részvétel stb., valamint letölthetsz "nagy" filmeket vele, de a profi DVD minőségű filmek megnézéséért még külön sms-ben ativáló kódot kell venned!) (Ez egy válasz mgabesz1 üzenetére (2008. 09. 27. szombat 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Miért nem tudok hirtelen videókat nézni mikor aktiválva van a 7 napos sms-em?
Miért nem tudok hirtelen videókat nézni mikor aktiválva van a 7 napos sms-em?
Írj hivatalos E-mailt az Ügyfélszolgálatra, és az indokod mellett megfelelő igazolásra is szükség van, hogy Te/Ti vagytok az eredeti feltöltők!
(lap alján E-mail küldés) (Ez egy válasz kemenydako30 üzenetére (2008. 09. 24. szerda 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 24. szerda 09:47
(lap alján E-mail küldés) (Ez egy válasz kemenydako30 üzenetére (2008. 09. 24. szerda 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!Szeretném ha törölnétek a *********** néven levő képeket,mert a nejemnek sok problémája lett belőle!Elöre is köszönöm!
(nevet ki szedtem nehogy más, ezen fel indulva megnézze és ő is ismerje a nejed : vazelinator)
(nevet ki szedtem nehogy más, ezen fel indulva megnézze és ő is ismerje a nejed : vazelinator)
Sziasztok!Szeretném ha törölnétek a *********** néven levő képeket,mert a nejemnek sok problémája lett belőle!Elöre is köszönöm!
Kedves forumozo!Gondolom e-mail cim nélkül adtad fel hirdetésed,és én ezeket törölni szoktam,mert hiteltelenek.További jó forumozást társkeresést!
(Ez egy válasz Dömidú üzenetére (2008. 09. 10. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 10. szerda 20:42

T. Adminok!
Miért tünt el a kérdésem abból a topikból is ahova való?
Miért tünt el a társkeresésem a társkereső topikból? Heves Megyei. Nem oda való?
Ez a kérdéssor idevaló?
Miért tünt el a társkeresésem a társkereső topikból? Heves Megyei. Nem oda való?
Ez a kérdéssor idevaló?
annyit,ha valaki lát egy nem ideillő képet,amin egy hosszú hajú vákony csajvan,akiből max egyfél cici láttszik,amugy meltartos képek,meg egy fürdőkádas az itt jelezze nekem,ha kérhetem! köszönöm
sziasztok! van egy oltári nagy problémám,valaki állitolog erre az oldalra feltőltőtte a képeimet,ami nem is felel meg az itteni követelményeknek.Nemtudom,ha esetleg idde tették fel tudnátoke segiteni ezeket megtalálni!bármi segitség jól jönne! köszönöm
Kedves Vazelinator Admin!
flv kiterjesztésű videó filét lehet-e feltölteni?
(Majdnem minden böngésző ismeri és kezeli.)
Bocsánat, hogy ide írtam, de nem találtam megfelelő topicot ennek a fontos kérdésnek.
Ron
flv kiterjesztésű videó filét lehet-e feltölteni?
(Majdnem minden böngésző ismeri és kezeli.)
Bocsánat, hogy ide írtam, de nem találtam megfelelő topicot ennek a fontos kérdésnek.

Ron
kata hányadikat már?
újra kell "regelned"!
(Ez egy válasz _Laca_ üzenetére (2008. 09. 12. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 12. péntek 12:56

Nem tudom jó helyre írom-e a kérdést, de olyat lehet hogy megváltoztatom a felhasználó nevemet???Vagy ilyenkor újra kellene regelnem??,
Nem tudom jó helyre írom-e a kérdést, de olyat lehet hogy megváltoztatom a felhasználó nevemet???Vagy ilyenkor újra kellene regelnem??,
T. Adminok!
Ez a kérdéssor idevaló?
Ez a kérdéssor idevaló?
jogos észrevétel!
lerendezve! (Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2008. 09. 09. kedd 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 09. kedd 23:52
lerendezve! (Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2008. 09. 09. kedd 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Tisztelt Adminok!
Jelezni szeretném, hogy Mightystar nevű felhasználó nyomdafestéket nem tűrő módon kommentálja az amatőr sorozatokat, többek között a magyar amatőr lányok 5744. sorozatát!szerintem egy elgondolkodtató seggbe rúgást megérdemelne!
Jelezni szeretném, hogy Mightystar nevű felhasználó nyomdafestéket nem tűrő módon kommentálja az amatőr sorozatokat, többek között a magyar amatőr lányok 5744. sorozatát!szerintem egy elgondolkodtató seggbe rúgást megérdemelne!

Tisztelt Adminok!