Kedves Moderátorok!
Valaki nézzen rá a Jelenléti ívre...#3092 Hsz...
jani321 eltévesztette a helyet...kis társkeresés, sőőőt, áruba bocsátás folyik...ez már sokk...
Van még pár vírusriadó is
köszi
(megoldva)
Valaki nézzen rá a Jelenléti ívre...#3092 Hsz...
jani321 eltévesztette a helyet...kis társkeresés, sőőőt, áruba bocsátás folyik...ez már sokk...
Van még pár vírusriadó is

köszi
(megoldva)
segitséget szeretnék kérni. hogy tudom törölni vagy töröltetni az eddig feltöltött sorozataimat?
Alul az E-mail-ra kattintva írd le a problémádat, és ha indokolt az ügyfélszolgálat segíteni fog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 29. vasárnap 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 29. vasárnap 12:04
Törölt felhasználó (252851)
VIP

segitséget szeretnék kérni. hogy tudom törölni vagy töröltetni az eddig feltöltött sorozataimat?
A "http://www.goldengate.hu/forum/tema/2607-Lany-keres-lany- t-LESZBIKUS" megint kezd káosz lenni....
A "http://www.goldengate.hu/forum/tema/399-Erotikus-levelez- opartner" a #197-es érdemes a figyelmetekre, telefonszámmal nyomul.
(mindkét problem lerendezve!)
A "http://www.goldengate.hu/forum/tema/399-Erotikus-levelez- opartner" a #197-es érdemes a figyelmetekre, telefonszámmal nyomul.
(mindkét problem lerendezve!)
KRON hozzászólásait az amatőr lányok/amatőr párok rovatokban nem lehetne törölni? Idegesítő, hogy majd minden sorhoz hozzászólt akár 6-7-szer is, egymás utánban.... ennek mi értelme?
(1 hét figyelmeztető tiltást kapott!)
(1 hét figyelmeztető tiltást kapott!)
szeretném ha mai napon a gerisztárciómat és minden nemü feltöltésem törölnék! köszönöm!
(írj E-mailt megfelelő indokkal a Gg ügyfélszolgálatára---> lent E-mail küldés!)
(írj E-mailt megfelelő indokkal a Gg ügyfélszolgálatára---> lent E-mail küldés!)
hol lehet olyan gerisztárciót kapni? nekem is kell, nehogymá egy adminnak ne lehessen olyan
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 06. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 06. hétfő 10:11
Törölt felhasználó (391255)

szeretném ha mai napon a gerisztárciómat és minden nemü feltöltésem törölnék! köszönöm!
Az amatőr videóknál, szerintem, külön kéne választani a farokrázós csávókat. Ez a rovat eddig szinte tiszta heteró volt, vagy valami ilyesmi. Uncsi az egymást követő farkak látványa.
(problémád már a múlt héten megoldódott, már csak egy dolgod van, hogy amennyiben nem tetszik a sok "farokrázós csávók", akkor NE is kattints oda!) :tom
(problémád már a múlt héten megoldódott, már csak egy dolgod van, hogy amennyiben nem tetszik a sok "farokrázós csávók", akkor NE is kattints oda!) :tom

regisztráció csak gyorsan írtam....
már rég külön van. láttad már?
(Ez egy válasz eranyo üzenetére (2009. 04. 06. hétfő 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 06. hétfő 17:46

Az amatőr videóknál, szerintem, külön kéne választani a farokrázós csávókat. Ez a rovat eddig szinte tiszta heteró volt, vagy valami ilyesmi. Uncsi az egymást követő farkak látványa.

Írtam mailt! bízok a szolgáltatás gyorsaságában, h töröltök, engem és feltöltött dolgaim!
sziasztok!
magyar amatőr videokat már nem lehet letölteni?
magyar amatőr videokat már nem lehet letölteni?
Szia!
Egész pontosan melyik videót nem tudod letölteni? Próbáltad már jobb oldalt a kis nyilacskával? Milyen hibába, hibaüzenetbe ütközöl? (Ez egy válasz totthek üzenetére (2009. 04. 07. kedd 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Egész pontosan melyik videót nem tudod letölteni? Próbáltad már jobb oldalt a kis nyilacskával? Milyen hibába, hibaüzenetbe ütközöl? (Ez egy válasz totthek üzenetére (2009. 04. 07. kedd 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
letölteni szeretném gépre, nem megnézni online.
(nem a kérdésre válaszoltál, így nehéz segíteni!) :tom (Ez egy válasz AngelH üzenetére (2009. 04. 07. kedd 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 07. kedd 14:26
(nem a kérdésre válaszoltál, így nehéz segíteni!) :tom (Ez egy válasz AngelH üzenetére (2009. 04. 07. kedd 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!
Egész pontosan melyik videót nem tudod letölteni? Próbáltad már jobb oldalt a kis nyilacskával? Milyen hibába, hibaüzenetbe ütközöl?
Egész pontosan melyik videót nem tudod letölteni? Próbáltad már jobb oldalt a kis nyilacskával? Milyen hibába, hibaüzenetbe ütközöl?
Ahol nézed a filmet, jobbra vanank narancssárga színű ikonok, amiből az egyiken kis nyilacska ábra látható. Ha erre katintasz akkor le tudod tölteni a videót. (Jobb gomb, Cél mentése másként)
(Ez egy válasz totthek üzenetére (2009. 04. 09. csütörtök 03:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 09. csütörtök 03:01

(nem a kérdésre válaszoltál, így nehéz segíteni!) :tom

erre kattintva a videónál, tudod letölteni a gépedre is. (VIP tagság kell hozzá) (Ez egy válasz totthek üzenetére (2009. 04. 09. csütörtök 03:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! nitamaszti és mammer felhasználók egy és ugyanaz a személy. Ilyet lehet csinálni?
Havi szavazáson is részt vesz, ezzel pedig elég egyenlőtlenné teszi a versenyt, szerintem...

Van ötlet,hogy jó legyen az oldal van mikor lehet irni van,hogy nem.Meg lehet nézni a hozzászólásokat.Nincs mit olvasni.Törlöm újra írom többször de csak szar.jó ez az újj szerver?
Biztos, hogy a szerver a rossz? Ahogy olvasom a hsz.-eid nálad is lehet probléma...
Eléggé zavarosak a hozzászólásaid bár lehet, nem tudlak követni...
Ne törődj vele, add ki magadból a gőzt! (Ez egy válasz zorn üzenetére (2009. 04. 12. vasárnap 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 12. vasárnap 20:18
Eléggé zavarosak a hozzászólásaid bár lehet, nem tudlak követni...

Ne törődj vele, add ki magadból a gőzt! (Ez egy válasz zorn üzenetére (2009. 04. 12. vasárnap 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Van ötlet,hogy jó legyen az oldal van mikor lehet irni van,hogy nem.Meg lehet nézni a hozzászólásokat.Nincs mit olvasni.Törlöm újra írom többször de csak szar.jó ez az újj szerver?
öhöm... szóval mivel a hallgatás beleegyezés, ezért úgy gondolom, lehet ilyet csinálni (két felhasználó, egy személy) Szóval kedves sorozatbeküldők nyugodtan regisztráljatok több felhasználóval és szavazzatok magatokra! Én is ezt fogom tenni
(Ez egy válasz balhorgos üzenetére (2009. 04. 12. vasárnap 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 12. vasárnap 11:19

Sziasztok! nitamaszti és mammer felhasználók egy és ugyanaz a személy. Ilyet lehet csinálni?
Havi szavazáson is részt vesz, ezzel pedig elég egyenlőtlenné teszi a versenyt, szerintem...