vannak itt páran, akik tudják, hogy mi van a bugyimban..járj utána bátran
...egyébként miért gondolod, hogy pestre kell repülnöd ahhoz, hogy megtekinthesd a...bugyimat?
(Ez egy válasz CoolDog üzenetére (2008. 12. 27. szombat 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 27. szombat 12:44

Jajjj ne izgass
Kar, hogy femalenak teteted magad
Ha tenyleg az vagy akkor ha legközelebb Pestre repûlökfeltetlenûl kivancsi vagyok........a bugyidra

Jajjj ne izgass
Kar, hogy femalenak teteted magad
Ha tenyleg az vagy akkor ha legközelebb Pestre repûlökfeltetlenûl kivancsi vagyok........a bugyidra
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 27. szombat 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 27. szombat 12:40

hááát..sokszor magam sem tudom...de ha benyúlok a bugyimba, akkor nedves és csúszik, és forró...főleg, amikor a te hszeidet olvasom

hááát..sokszor magam sem tudom...de ha benyúlok a bugyimba, akkor nedves és csúszik, és forró...főleg, amikor a te hszeidet olvasom
(Ez egy válasz CoolDog üzenetére (2008. 12. 27. szombat 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Attol fûgg
The question its......are you male or female ?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 27. szombat 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)

mééér b@zmeg, nekem nincsen????
(Ez egy válasz CoolDog üzenetére (2008. 12. 27. szombat 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Vegre egy admin , akinek van humora
(Ez egy válasz AngelH üzenetére (2008. 12. 19. péntek 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Az, hogy nem vagy elég figyelmes, nem hinném, hogy a mi problémánk. Az oldal jobb felső sarkában a Segítség menüpont elég sokat segít, de ugyanott tudsz írni ügyfélszolgálatunkra is.
(Ez egy válasz sancika01 üzenetére (2008. 12. 25. csütörtök 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 25. csütörtök 11:34

EGYZER AKARTAM LETÖLTENI ERRÖL A RETKES OLDALROL EGY FILMET,AKKOR IS EGY SZAR KÓDOT KAPTAM!!
KÖSZÖNÖM KEDVES GOLDENGATE!!AKI IGY JÁRT BEKAPHATJA MERT SEMMILYEN INFO VONAL VAGY HELPDESK NINCSEN!!
IGY KÖNNYEN ÖSSZE LEHET HORDANI KOVI ÚJ HÁZÁRA A PÉNZT!!
KÖSZÖNÖM KEDVES GOLDENGATE!!AKI IGY JÁRT BEKAPHATJA MERT SEMMILYEN INFO VONAL VAGY HELPDESK NINCSEN!!
A lap alján van az E-mail írd le a problémádat, és az ügyfélszolgálat fog neked segíteni.
(Ez egy válasz sancika01 üzenetére (2008. 12. 25. csütörtök 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 25. csütörtök 11:35

JA AZ ELÖZÖ KÓDOM SZIVESEN MEGIROM EGY ADOTT ELÉRHETŐSÉGRE(HA EGYÁLTALÁN VAN ILYEN)
JA AZ ELÖZÖ KÓDOM SZIVESEN MEGIROM EGY ADOTT ELÉRHETŐSÉGRE(HA EGYÁLTALÁN VAN ILYEN)
EGYZER AKARTAM LETÖLTENI ERRÖL A RETKES OLDALROL EGY FILMET,AKKOR IS EGY SZAR KÓDOT KAPTAM!!
Tél volt, hó esett és jöttek az ünnepek
Gondolkodtam, mit is adhatnék nektek.
Amit csak én adhatok, amiről tudhatjátok,
hogy igazán én vagyok.
Minden gazdagságom gombok és szavak,
Néhány általuk kimondott gondolat.
Párat elmondtam nektek, mit igaznak hittem,
Mondjátok el mindenkinek!
Kívánj a szónak nyílt utat,
hsz-ednek tiszta hangokat,
Kívánd, hogy mindig úgy szeresselek,
Ahogy szeretnéd, hogy szeressenek.
Csak arról írok most, amit, amit igaznak hiszek,
S csak akkor szól neked, ha te is úgy hiszed,
Hisz te is úgy élsz, ahogy én,
Te is azt álmodod, amit én,
Legalábbis itt a GG-n.
Gondolkodtam, mit is adhatnék nektek.
Amit csak én adhatok, amiről tudhatjátok,
hogy igazán én vagyok.
Minden gazdagságom gombok és szavak,
Néhány általuk kimondott gondolat.
Párat elmondtam nektek, mit igaznak hittem,
Mondjátok el mindenkinek!
Kívánj a szónak nyílt utat,
hsz-ednek tiszta hangokat,
Kívánd, hogy mindig úgy szeresselek,
Ahogy szeretnéd, hogy szeressenek.
Csak arról írok most, amit, amit igaznak hiszek,
S csak akkor szól neked, ha te is úgy hiszed,
Hisz te is úgy élsz, ahogy én,
Te is azt álmodod, amit én,
Legalábbis itt a GG-n.
írj az ügyfélszolgálatra, légyszi
(Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2008. 12. 20. szombat 01:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 20. szombat 01:15

Sziasztok!
A GG Messenger-rel kapcsolatban: 3-4 napja kaptam/küldtem üzenteket más júzerektől/júzereknek, azonban most néztem meg az üzeneteimet és ott nyoma sincs se beérkezett, sem elküldött üzeneteknek.
Vissza lehet ezeket még állítani, vagy sem?
Miért kerültek törlésre?
A GG Messenger-rel kapcsolatban: 3-4 napja kaptam/küldtem üzenteket más júzerektől/júzereknek, azonban most néztem meg az üzeneteimet és ott nyoma sincs se beérkezett, sem elküldött üzeneteknek.
Miért kerültek törlésre?
Sziasztok!
Miért kerültek törlésre?
Miért kerültek törlésre?
ne mond hogy manus vagy!ilyen névvel
persze, aggyál pinát!
(Ez egy válasz adminkiller üzenetére (2008. 12. 19. péntek 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)

írsz nekem még valamit nagyon szép neved van
Köszi angel
A saját menü -ben találod meg, GG Chat néven
(Ez egy válasz adminkiller üzenetére (2008. 12. 19. péntek 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 19. péntek 15:17

halihó nekem mindegy ki csak valaki mondja már meg mi van chat-el?
halihó nekem mindegy ki csak valaki mondja már meg mi van chat-el?
hát először is írd be még pár topicba, hogy csak az ne lássa, aki nem tud olvasni...aztán méltatlankodj hozzá még jó sokat, és kiabálj is, hogy mindenki meghallja
feltételezem véletlenül került fel a fórum újításának köszönhetően...kérlek, hogy indoklással írj ide: magadmin@goldengate.hu (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 12. 19. péntek 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 19. péntek 09:55

feltételezem véletlenül került fel a fórum újításának köszönhetően...kérlek, hogy indoklással írj ide: magadmin@goldengate.hu (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 12. 19. péntek 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok.egy kis segítséget kérek.meglepődve tapasztaltam hogy a múltkor amit kértem sorozatokat hogy töröljétek le és meg is történt újra fent van.kérdezem hogy hogy lehet ez és szeretném megint töröltetni minél hamarabb ha lehetne.mi a teendőm?köszönettel!!
zsozs70
zsozs70