Megkérném gyapoth admint,hogy a házaspárok gabajodása topikban megjelent hírdetésünket ne törölje mert az tartalmában nem tér el a többi hírdetéstöl!!
Köszi:hpsxx
Köszi:hpsxx
Kérés: a "Csajok, miért nyelitek/nem nyelitek" topikból ha offnak minősül, kérném törölni a 1236-os hsz-em - ha lehet az azt kiváltó 1235-tel együtt.
Köszönettel: Macc
Köszönettel: Macc
szertném beállitani oldalam hogy ne bit keressek..ünk..
hol tudom?
hol tudom?
Kedves moderátorok,
Töltöttem fel amatőr sorozatot a havi szavazásba, de ott nem jelent meg csak a "sima" amatőr párok között. Visszaigazoló kép természetesen van a fotók közt. Van ennek valami különösebb oka?
Puszi
Töltöttem fel amatőr sorozatot a havi szavazásba, de ott nem jelent meg csak a "sima" amatőr párok között. Visszaigazoló kép természetesen van a fotók közt. Van ennek valami különösebb oka?
Puszi
Mert bi-t kerestek,és annak van megfelelő társkereső!(Azt hittem magadtól is rájössz....)
(Ez egy válasz hpsxx üzenetére (2009. 01. 25. vasárnap 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 25. vasárnap 16:52

Szerretettel és tisztelettel érdeklődnék,hogy a házaspár gabalyodós topicba küldött bejegyzéseink miért kerülnek rendszeresen törlésre?
Üdv:hpsx
3 szor probáltam feltölteni.nem sikerült?miért?:(
nem én vagyok az illetékes (nem én törlöm), de próbálok segíteni ...a társkeresősben? ha nem írsz mailcímet, akkor a kategória adminja törölheti
(Ez egy válasz hpsxx üzenetére (2009. 01. 25. vasárnap 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 25. vasárnap 16:52

Szerretettel és tisztelettel érdeklődnék,hogy a házaspár gabalyodós topicba küldött bejegyzéseink miért kerülnek rendszeresen törlésre?
Csak annyit tennék még hozzá a dologhoz hogy ,Úgy szúrtam be a linket a zöld lombos ikonnal ,csak nem a kép
jelent meg hanem a képfeltöltő oldalnak az a zöld lapja hogy kép nem található,majd megcsináltam ugyanúgy még egyszer ugyanaz történt ,utána megnéztem a linket működött ,csak utána módosítottam a másodikat azért hogyha majd valaki látja meg tudja nézni hogy valójában működő linket használtam(nem háborogtam és gyakoroltam is a képfeltöltés gyakorlása topicban ,sőt még a leírást is láttam azért használtam azt a képfeltöltőoldalt és már csináltam ezt a képfeltöltést működött,azt hiszem pont veled pont itt beszéltem meg hogy kell csinálni) Remélem már teljes a kép az esetről köszönettel stevo
(a képfeltöltési funkció javítás alatt van, addig egyenlőre ezzel a képfeltöltő progival próbálkozz: www.abload.de/---->KATT! :tom)
jelent meg hanem a képfeltöltő oldalnak az a zöld lapja hogy kép nem található,majd megcsináltam ugyanúgy még egyszer ugyanaz történt ,utána megnéztem a linket működött ,csak utána módosítottam a másodikat azért hogyha majd valaki látja meg tudja nézni hogy valójában működő linket használtam(nem háborogtam és gyakoroltam is a képfeltöltés gyakorlása topicban ,sőt még a leírást is láttam azért használtam azt a képfeltöltőoldalt és már csináltam ezt a képfeltöltést működött,azt hiszem pont veled pont itt beszéltem meg hogy kell csinálni) Remélem már teljes a kép az esetről köszönettel stevo
(a képfeltöltési funkció javítás alatt van, addig egyenlőre ezzel a képfeltöltő progival próbálkozz: www.abload.de/---->KATT! :tom)

Megnéztem mit csináltál a bondage topicban, ugyebár oda szeretted volna feltenni.
Az a baj, hogy te símán beszúrod a linket, és abból sosem lesz kép. Kattints rá itt a szövegmező alatt a kicsi zöld lombos fát ábrázoló ikonra, ott felugrik egy ablak, onnan töröld ki a http:// tagot, és oda szúrd be a direktlinket. Ezután leokézod, és meg fog jelenni a kép. Így ahogy te csináltad (símán csak a direktlinket beszúrva) sosem lesz belőle kép.
Ezt olvasd el!
KÉPFELTÖLTÉS
Remélem tudtam segíteni. (Ez egy válasz stevo52 üzenetére (2009. 01. 12. hétfő 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 12. hétfő 16:31
Az a baj, hogy te símán beszúrod a linket, és abból sosem lesz kép. Kattints rá itt a szövegmező alatt a kicsi zöld lombos fát ábrázoló ikonra, ott felugrik egy ablak, onnan töröld ki a http:// tagot, és oda szúrd be a direktlinket. Ezután leokézod, és meg fog jelenni a kép. Így ahogy te csináltad (símán csak a direktlinket beszúrva) sosem lesz belőle kép.
Ezt olvasd el!
KÉPFELTÖLTÉS
Remélem tudtam segíteni. (Ez egy válasz stevo52 üzenetére (2009. 01. 12. hétfő 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez hihetetlen törzsvendég leszek mar ebben a topicban
Mondja már meg valaki, mi baja van ennek a linknek hogy nem jelenik meg ,úgy és azzal a képféltővel csináltam ahogy itt olvastam ,a direkt linket használtam a kép beszúrása gombal
http://kepfeltoltes.hu/090112/smoking_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mondja már meg valaki, mi baja van ennek a linknek hogy nem jelenik meg ,úgy és azzal a képféltővel csináltam ahogy itt olvastam ,a direkt linket használtam a kép beszúrása gombal
Akármennyire hihetetlen valamit mégsem jól csinálsz.
megnéztem a képed linkjét, lementettem a gépemre, feltöltöttem képfeltöltővel, és íme az eredmény
(ja és nem háborogni, hanem lehet gyakorolni a képfeltöltés gyakorlása topicban):
gondolom ezt szeretted volna feltölteni
(Ez egy válasz stevo52 üzenetére (2009. 01. 12. hétfő 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 12. hétfő 16:31
megnéztem a képed linkjét, lementettem a gépemre, feltöltöttem képfeltöltővel, és íme az eredmény
(ja és nem háborogni, hanem lehet gyakorolni a képfeltöltés gyakorlása topicban):
gondolom ezt szeretted volna feltölteni

Ok értem,a vízjel látszott nagyon,sötét alapon volt fehérrel rajta(majd leszedem róluk mielőtt feltöltöm )
Köszönöm a gyors válaszokat.
Köszönöm a gyors válaszokat.
És még természetesen témába illőek legyenek a képek,és ne látszódjon NAGYON az oldal elérhetőségi vízjele.Vagy csak nagyon kicsit.
(Ez egy válasz stevo52 üzenetére (2009. 01. 11. vasárnap 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 11. vasárnap 17:52

Üdv Kíváncsi lennék arra a képfeltöltős topic-ban ,milyen szempontok alapján történik a moderáció,
vagy csak kiszedheti bármelyiket (eltűnt egy képem de nem tudom mi volt vele a baj , pedig működött, mert akkor meg is jelent amikor feltettem)
vagy csak kiszedheti bármelyiket (eltűnt egy képem de nem tudom mi volt vele a baj , pedig működött, mert akkor meg is jelent amikor feltettem)
ha nem használsz képfeltöltőt (pl.imageshack, kepfeltoltes, abload..stb...) hanem a kép saját linkjét használod, akkor lehetséges, hogy két nap múlva nem látszik a képed---> ilyenkor törölheti az admin
amennyiben képfeltöltőt használsz, és a témához illik a képed, úgy nem kerül törlésre (Ez egy válasz stevo52 üzenetére (2009. 01. 11. vasárnap 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 11. vasárnap 17:52
amennyiben képfeltöltőt használsz, és a témához illik a képed, úgy nem kerül törlésre (Ez egy válasz stevo52 üzenetére (2009. 01. 11. vasárnap 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdv Kíváncsi lennék arra a képfeltöltős topic-ban ,milyen szempontok alapján történik a moderáció,
Jobbra fennt a Segítség rovat. Kattints rá és olvasd el a 7. Beküldés - "Tölts fel Te is!" ismertetőt
(Ez egy válasz bazijoe19 üzenetére (2009. 01. 05. hétfő 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 05. hétfő 17:09

Lehet hogy nem jó helyre írok, de nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan rovat/fórumtéma, ahová kisebb videokat lehet, beszúrni, és ha igen, akkor hogyan? Kösz.
Lehet hogy nem jó helyre írok, de nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan rovat/fórumtéma, ahová kisebb videokat lehet, beszúrni, és ha igen, akkor hogyan? Kösz.
kirasnowgirl idegen honlapot reklámoz több topicban!
javasolok neki egy kis pihenőt!
(48 óra figyelmeztető tiltás, hsz-i törlése: tom)
javasolok neki egy kis pihenőt!
(48 óra figyelmeztető tiltás, hsz-i törlése: tom)
taxamaka nick a tegnapi figyelmeztetés ellenére, válogatás nélkül ollózza be a hírdetését a topicokba!
kérem a tíltását mert a figyelmeztetésre nem reagált!
(24 óra figy. tiltás + hsz-i törlése: tom)
kérem a tíltását mert a figyelmeztetésre nem reagált!
(24 óra figy. tiltás + hsz-i törlése: tom)