Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőbe) !!!

Az eddigi hozzászólások

... 44 45 46 47 48 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#988   2009. 03. 08. vasárnap 18:56
GUMMIMACI GUMMIMACI
Sziasztok Tisztelt Modik!
http://www.goldengate.hu/forum/tema/356-Mi-volt-eddig-a-legext- remebb-szeretkezesed-es-hol
Kicsit idegesítő a srác velem kapcsolatos monomániája, de nem reagálok rá bent, mivel egy másik ilyen nyomoronc miatt kaptam már tiltást..
Ha lehetséges, "kérjétek meg, hogy szakadjon le"..
Nem látom értelmét a priv üzinek sem, mert egyszerű, mint a faék...
Köszönettel: Macc
#987   2009. 03. 04. szerda 18:26
X Törölt felhasználó (36838)
Tisztelt Modik!
Szeretném ha törölnétek a 02. 28.án, a Borsod megyei társkeresőkben feladott"hirdetésem", amit nem szerettem volna csak Szöszkebébiékkel megosztani!!!
Előre is köszönöm!

(megtörtént, máskor telefonszámot véletlenül se adj meg a hírdetésedben!
öregSam
)
#986   2009. 03. 04. szerda 18:06
GUMMIMACI GUMMIMACI
Sziasztok Modik!
Feleségdugós topikunk kezd megint "süllyedn".
Bocs, ha zavartam...
#985   2009. 03. 01. vasárnap 11:35
GUMMIMACI GUMMIMACI
http://www.goldengate.hu/forum/tema/1162-Izgat-ha-megdugjak-a-- felesegemet
no comment

(jogos, megoldva! :tom)
#984   2009. 03. 01. vasárnap 07:42
GUMMIMACI GUMMIMACI
Tisztelt Modik!
Most megálltam bent válasz nálkül, pedig volt rá érkezésem.
Az alábbi topik #28 hsz-ét kérem, hogy személyeskedő mivolta, a topikhoz nem illeszkedése és arrogáns primitív hangneme miatt töröljétek. (zorn 2009.02.28 21,xx)
http://www.goldengate.hu/forum/tema/48468-hogyan-oldjam-fel-a-- baratnom-gatlasait
Amennyiben belefér a topik stílusába, bocs a zavarásért.
Macc

(orvosolva! :tom)
#983   2009. 02. 24. kedd 21:40
X Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
megtörtént!
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2009. 02. 24. kedd 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 24. kedd 21:28
sziasztok,
Egy jószándékú Mod törölje már kia duplázott, majd javított és ekkor triplázott hsz-em a hogyan oldjuk a barátnőnk gátlását (vagy ilyesmi) című topikból..
Bocs, de megtréfált a gg fagyása...
Előre is kösz.
#982   2009. 02. 24. kedd 21:28
GUMMIMACI GUMMIMACI
sziasztok,
Egy jószándékú Mod törölje már kia duplázott, majd javított és ekkor triplázott hsz-em a hogyan oldjuk a barátnőnk gátlását (vagy ilyesmi) című topikból..
Bocs, de megtréfált a gg fagyása...
Előre is kösz.
#981   2009. 02. 23. hétfő 12:18
X Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
A lap alján kattints az E-mail-ra és ott értelemszerűen töltsd ki a rovatokat, segíteni fog az ügyfélszolgálat.
(Ez egy válasz pistaposta üzenetére (2009. 02. 23. hétfő 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 23. hétfő 12:08
Sziasztok. Itt is megpróbálom leírni a bajomat, ezért remélem nem fogtok rám haragudni. Tehát az a helyzet,hogy letöltöttem az egyik filmet( oktatófilm nászéjszakára) és nem indul el. Az SMS -ben kapott kódot nem tudom hova beírni, ha rákattintok a filmre, ne jön b semmi féle ablak, hogy ezt a kódot beihassam. Segítség. Köszi szépen
#980   2009. 02. 23. hétfő 12:08
pistaposta pistaposta
Sziasztok. Itt is megpróbálom leírni a bajomat, ezért remélem nem fogtok rám haragudni. Tehát az a helyzet,hogy letöltöttem az egyik filmet( oktatófilm nászéjszakára) és nem indul el. Az SMS -ben kapott kódot nem tudom hova beírni, ha rákattintok a filmre, ne jön b semmi féle ablak, hogy ezt a kódot beihassam. Segítség. Köszi szépen
#979   2009. 02. 19. csütörtök 21:36
GUMMIMACI GUMMIMACI
tom, bármily furcsa, köszönöm...

(nincs mit! buck )
#978   2009. 02. 16. hétfő 11:12
AngelH AngelH VIP Admin
Szia!

Írd meg az ügyfélszolgálatra pontosan milyen böngészőt használsz, és hogy hol akadsz el!
(Ez egy válasz harisnyaímado üzenetére (2009. 02. 14. szombat 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 14. szombat 09:19
Sziasztok! Nem tudok képet feltölteni, pedig jpeg-ben van. Tudnátok segíteni? harisnyaímado
#977   2009. 02. 15. vasárnap 14:09
f1234f f1234f
Miért van az, hogy a Magyar Amatőr Beküldött Videókhoz pár napon belül már a többedik ...khmm... mondjuk úgy, hogy férfi szóló videó kerül fel?! Ha megvan rá az igény, akkor legyen külön ilyen kategória a videóknál, ahogyan a fotóknál is van, de a a "klasszikus" magyar amatőrbe ne ömlesszétek már bele ezeket!
#976   2009. 02. 14. szombat 09:19
harisnyaímado harisnyaímado
Sziasztok! Nem tudok képet feltölteni, pedig jpeg-ben van. Tudnátok segíteni? harisnyaímado
#975   2009. 02. 14. szombat 02:07
zorn zorn VIP
Ez nem fórúmban tőrtént nem is volt szándékomban bántani senkit.Nekem semmi bajom veled mindenki mondja meg amit akar ha nem jó az se baj de alázni tényleg senkit nem kell.De ha ezt megtettem minden tiltás jogos.Még egy perc türcsi halál komoly amit kérdeznék ténylreg kötelezö mindenkit nagyon agyba föbe dicsérni.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 02. 13. péntek 05:56), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2009. 02. 13. péntek 05:56
ha jól értelmeztelek, akkor ez nem a fórumban történt...akkor viszont nem tudok hozzászólni, én csak itt tevékenykedem
#974   2009. 02. 13. péntek 17:18
AngelH AngelH VIP Admin
Szia!

Ezek a funkciók jelenleg még nem elérhetőek, de dolgozunk rajta, hamarosan bekerülnek az oldalba!
(Ez egy válasz hp2003 üzenetére (2009. 02. 13. péntek 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 13. péntek 08:37
Jó reggelt! Valaki segítsen plízzz!! Hol lehet a GG-t ajánlani? Hol lehet képeslapot küldeni? Köszi
#973   2009. 02. 13. péntek 08:37
hp2003 hp2003
Jó reggelt! Valaki segítsen plízzz!! Hol lehet a GG-t ajánlani? Hol lehet képeslapot küldeni? Köszi
#972   2009. 02. 13. péntek 05:56
MmePrune MmePrune VIP Admin
ha jól értelmeztelek, akkor ez nem a fórumban történt...akkor viszont nem tudok hozzászólni, én csak itt tevékenykedem
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2009. 02. 12. csütörtök 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
zorn VIP
2009. 02. 12. csütörtök 23:29
Rendben
sejtettem,hogy tiltva leszek de van 1-2 megjegyzésem legfejlebb megint tiltotok Nem hiszem,hogy valakit bántottam volna .Nem vadászok pontokra ha úgy érzem kifizetem de ha megnéztétek volna látszana,hogy hiába van nem igazán váltom be. Azt még meg is értem ha valaki küld be képet igazán díjazom ha fel is tölti.De azt nem kivánhatja senki hogy betőlt egy 160 kilós nőt és én dicsérjem főleg ha csak valakinek a lábaközét látom. A másik,hogy saját magamat ajánlom kit kéne?Engem simán tiltottál.Más irhatja,hogy megdugná de engem tiltasz..Nincs baj de legyünk öszinték ha teszem azt látok valakiről nem tudom mondjuk 8 képet nem írhatok egy regényt .Ha meg nincs igazam az se baj tilts.De nem fogok megségrtődni..Csak annyi gondold át.Ha nem azt is megértem mert mindig az erősebb kutya baszik és most az te vagy.Remélem nincs hari csak pár gondolatom volt.
#971   2009. 02. 12. csütörtök 23:59
zorn zorn VIP
Ja és mig valami de kinxögöm úgyis tiltasz..De elötte mond meg a frankót.Szavazás a képekre igen vagy nem mármint tetszik e nincs közép út nyom valaki valamit aztán felejti.A másik szakértő vagyok Komolyan kédezem ha te meglátsz egy fényképet már úgy,hogy benn van a pinájába egy vibrátor és megmondod nekem hány éves és milyen lehet soron kivűl nyalok.A régi jobb volt mámint maga az oldal de ezen már túl vagyok.
#970   2009. 02. 12. csütörtök 23:29
zorn zorn VIP
Rendben
sejtettem,hogy tiltva leszek de van 1-2 megjegyzésem legfejlebb megint tiltotok Nem hiszem,hogy valakit bántottam volna .Nem vadászok pontokra ha úgy érzem kifizetem de ha megnéztétek volna látszana,hogy hiába van nem igazán váltom be. Azt még meg is értem ha valaki küld be képet igazán díjazom ha fel is tölti.De azt nem kivánhatja senki hogy betőlt egy 160 kilós nőt és én dicsérjem főleg ha csak valakinek a lábaközét látom. A másik,hogy saját magamat ajánlom kit kéne?Engem simán tiltottál.Más irhatja,hogy megdugná de engem tiltasz..Nincs baj de legyünk öszinték ha teszem azt látok valakiről nem tudom mondjuk 8 képet nem írhatok egy regényt .Ha meg nincs igazam az se baj tilts.De nem fogok megségrtődni..Csak annyi gondold át.Ha nem azt is megértem mert mindig az erősebb kutya baszik és most az te vagy.Remélem nincs hari csak pár gondolatom volt.
#969   2009. 02. 12. csütörtök 14:04
MmePrune MmePrune VIP Admin
nehogy azt gondold, hogy kocsányan lógó szemmel ülünk a gép előtt, és minden másodpercben ellenőrizzük, ki mit írt...nem emlékszem, hogy szétoffolta volna, ellenben a te hszedre emlékszem, amit kitöröltem...a tiltás szerintem jogos volt..kérlek, hogy érdemben szólj hozzá a témákhoz
(Ez egy válasz Abalage üzenetére (2009. 02. 12. csütörtök 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 12. csütörtök 12:50
Kedves Mme Prune.. Így jártam én is a hét elején, amikor nemtettszésemet fejeztem ki GBrumi irányába,a ki szétoffolta a feleségdugós topicot. Órákig senkinek nem tűnt fel, hogy mi zajlik ott, gyakorlatilag nem volt modi. Kaptam is egy nap pauzát..... Ez van

... 44 45 46 47 48 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Törté-Net Törté-Net
Nyitás ideje: 2007. 04. 06. péntek
Üzenetek: 1888db
Utolsó üzenet: tegnap 10:22

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!