Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőbe) !!!

Az eddigi hozzászólások

... 43 44 45 46 47 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1008   2009. 03. 20. péntek 21:57
X Törölt felhasználó (427328)
Sziasztok!Nem tervezitek,hogy videó chetet tesztek az oldalra?A felhasználót tudnának videócheten keresztül beszélgetni,vagy huncutkodni,akár privátban is. vigyor2
#1007   2009. 03. 20. péntek 14:26
aligha aligha
Köszönöm a választ, akkor ezek szerint a net ördöge és nem a moderátorok révén nem jelent meg az indítani szánt téma! smile
#1006   2009. 03. 19. csütörtök 17:43
aligha aligha
Helló!

Egy új fórumtéma a megnyitását követően mikor jelenik meg a listán leghamarabb? Csak a Ti előzetes engedélyezésetek után?

(új fórumtémát bármikor nyithatsz, nem kell hozzá előzetes engedély senkitől! de arra figyelj, hogy a meglévők mellett duplikált v. hasonló témát ne indíts! nem csak a fórum főoldalán vannak topicok, hanem rovatonként több oldalon! nézz körül a meglévőkben, és azok függvényében kezdeményezz újat!)
#1005   2009. 03. 18. szerda 21:43
gonoszNagyfarkas gonoszNagyfarkas
_Betty_ vizespólós sora alatt regisz.99 erősen személyeskedő hsz-ét kérem törölni! (42. hsz.) nem éreztem bántónak, amit írtam, és nem tudom miért kaptam ezt válaszul!!! köszönöm

(a problem megoldva, a felhasználó figyelmeztetve a személyeskedése miatt!) :tom
#1004   2009. 03. 17. kedd 10:16
Biopapa Biopapa VIP
Sziasztok!
KRON nevű felhasználó csak nem hagyta abba a pontvadászatot. Pl.: egy sor alá 4szer 5ször bekommentál.. (vizespólós verseny, havi amatőr szav.) Ugyan némileg változtak a hozzászólásai (pl. nem mindenhová azt írja, hogy Tetsztetős sor). Elég egyértelmű számomra, hogy mit csinál. Ennek köszönhetően már vip-s. Légyszíves írjatok neki, hogy ne ilyen feltűnően! nézzetek utána, köszi

(teljesen jogos észrevétel, a korábbi figyelmeztetés ellenére is folytatta a durva pontgyűjtögetős hsz. gyártást, most más módszerrel és más rovatban, amivel offolta a szavazásokat és negatív módon befolyásolta a normális véleménynyilvánítást!
írtam neki ismételt figyelmeztetést, valamit tiltottam és töröltem a pontvadász hsz-it!) :tom
#1003   2009. 03. 17. kedd 09:49
X Törölt felhasználó (60564)
Sziasztok!
Megkérdezhetem miért töröltétek langyigumimaci őszinte, enyhe öniróniával írt hozzászólásait?

(természetesen igen!
azért, mert egy korábban tiltott felhasználó provokatív klónja volt, amivel akadályozni akarta a normális fórumozást! ilyen esetben véglegesen tiltunk és törlünk! :tom)
#1002   2009. 03. 16. hétfő 11:52
AngelH AngelH VIP Admin
Az ügyfélszolgálaton kérheted, megfelelő igazolókép birtokában, amit még várunk tőled!
(Ez egy válasz pirbi üzenetére (2009. 03. 16. hétfő 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 16. hétfő 08:34
hogy tudom letörölni a képeket amiket felttetem?
#1001   2009. 03. 16. hétfő 08:34
pirbi pirbi VIP
hogy tudom letörölni a képeket amiket felttetem?
#1000   2009. 03. 15. vasárnap 07:32
X Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
Webcam model (Társkeresőben reklámoz idegen szex honlapot)

Rászolgált a végleges tiltásra!

(megkapta és törölve! :tom)
#999   2009. 03. 13. péntek 00:32
vazelinator vazelinator VIP Admin
meg van neked a saját "károd" is smile ))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 03. 10. kedd 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2009. 03. 10. kedd 21:36
te! ne vedd már el ezt a kicsi örömöt is tőlem hehe
#998   2009. 03. 10. kedd 21:36
MmePrune MmePrune VIP Admin
te! ne vedd már el ezt a kicsi örömöt is tőlem hehe
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 03. 10. kedd 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2009. 03. 10. kedd 20:52
ennyi mellé duma, egy bugyi lehúzásnak...
bár a cél ismert, csak az utat mindenki máshogy színezi ki..
#997   2009. 03. 10. kedd 20:52
ennyi mellé duma, egy bugyi lehúzásnak...
bár a cél ismert, csak az utat mindenki máshogy színezi ki..
#996   2009. 03. 10. kedd 19:37
emisszio emisszio
De belenéznék már azokba a híresen szép szemekbe... wink
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 03. 10. kedd 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2009. 03. 10. kedd 08:01
megnyugtattál..a szemem sokkal szebb, mint a seggem wink
#995   2009. 03. 10. kedd 08:01
megnyugtattál..a szemem sokkal szebb, mint a seggem wink
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2009. 03. 10. kedd 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 10. kedd 00:00
Figyú abban sem vagyok biztos ,hogy tegezhetlek mindegy utólag majd lebaszól.Amit most irok bizti nem fogsz velem egyetérteni.Nem igazán tudnám egyszerüen leírni,nincs baj az oldallal.De esküdj ha meglátnád akárkinek a seggét akkor minden rendicsek..Persze értem kitakarják magukat akik itt feltőltenek..Bassz tilts ki ha kedved van Könyörgöm ha egyáltalán úgy adódna ,hogy össze fekszel valakivel nem szeretn él a szemébe kukucskálni.Figy fiú vok Most tényleg ne haragudj de engem Jobban érdekel egy nő tekintete mint a segge .Jó egyik sem mellékes. De azt neked is tudnod kell ha valaki figyel téged esetleg még fel is néz rád az nem olyan szar érzés.Tilthatsz de amit most írtam nem fogom megváltoztatni .
#994   2009. 03. 10. kedd 01:36
én gond nélkül kitiltalak, ennyi burkolt célzást az admin vissza élhetőségekre.
jól csavarod a szavakat, csak hagyd ki az admin dolgokat.
ki véve ha meg vagy a konkrétum és nem a "lehet".
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2009. 03. 10. kedd 00:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 10. kedd 00:00
Figyú abban sem vagyok biztos ,hogy tegezhetlek mindegy utólag majd lebaszól.Amit most irok bizti nem fogsz velem egyetérteni.Nem igazán tudnám egyszerüen leírni,nincs baj az oldallal.De esküdj ha meglátnád akárkinek a seggét akkor minden rendicsek..Persze értem kitakarják magukat akik itt feltőltenek..Bassz tilts ki ha kedved van Könyörgöm ha egyáltalán úgy adódna ,hogy össze fekszel valakivel nem szeretn él a szemébe kukucskálni.Figy fiú vok Most tényleg ne haragudj de engem Jobban érdekel egy nő tekintete mint a segge .Jó egyik sem mellékes. De azt neked is tudnod kell ha valaki figyel téged esetleg még fel is néz rád az nem olyan szar érzés.Tilthatsz de amit most írtam nem fogom megváltoztatni .
#993   2009. 03. 10. kedd 00:00
zorn zorn
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 03. 08. vasárnap 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2009. 03. 08. vasárnap 21:51
megkérem macikám...de te mit adsz cserében? wink
#992   2009. 03. 09. hétfő 18:55
X Törölt felhasználó (379579)
http://www.goldengate.hu/video/88794-ebredes-utan

Legyen szíves az illetékes rendet tenni, mert sikerült mindenkit lebuzizni és elküldeni a kurva anyjába, többek között azt is aki esetleg normálisan próbált hozzászólni a történésekhez.

(kész : vazelinator)
#991   2009. 03. 09. hétfő 09:03
Gheorgius Gheorgius
A popsinyalós topikban (itt: http://www.goldengate.hu/forum/tema/342-Popo-Nyalas-Ass-Licking) egy win6 nevű egyén reklámoz valami szart...!! ejnye1

(na jah, szar és játék, lerendezve és figyelmeztetve. :tom)
#990   2009. 03. 08. vasárnap 23:09
GUMMIMACI GUMMIMACI
Igyexem mielőbb meghálálni Kedves lookaround
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 03. 08. vasárnap 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2009. 03. 08. vasárnap 21:51
#989   2009. 03. 08. vasárnap 21:51
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2009. 03. 08. vasárnap 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 08. vasárnap 18:56
Sziasztok Tisztelt Modik!
http://www.goldengate.hu/forum/tema/356-Mi-volt-eddig-a-legext- remebb-szeretkezesed-es-hol
Kicsit idegesítő a srác velem kapcsolatos monomániája, de nem reagálok rá bent, mivel egy másik ilyen nyomoronc miatt kaptam már tiltást..
Ha lehetséges, "kérjétek meg, hogy szakadjon le"..
Nem látom értelmét a priv üzinek sem, mert egyszerű, mint a faék...
Köszönettel: Macc

... 43 44 45 46 47 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Törté-Net Törté-Net
Nyitás ideje: 2007. 04. 06. péntek
Üzenetek: 1888db
Utolsó üzenet: ma 10:22

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!