no-no!
én csak akkor kérek bárkitől is bocsánatot (ami nálam nem ismeretlen fogalom), ha tévedtem, vagy hibáztam, vagy ha esetleg akaratlanul megbántottam valakit!
az "agyhalott" szót zelli közösbe írt hsz-ből idéztem (#890), én meg képletesen továbbfűztem, hogy ettől még nem áll meg, és nem dől össze a világ, ha valaki ránk mondja, ÉS VALÓBAN NEM BÁNTÓAN ÍRTAM SEM MÁSRA, SEM MAGAMRA!
viszont a faxom tele van azzal, hogy mindig ilyen és hasonló besértődésekről kell vitatkozni és feleslegesen hsz-ni!
tessék már végre megérteni, hogy a MAGÁN JELLEGŰ VITÁKAT NE hozzuk be a fórumba, és akkor sok ilyen meddő vitát el lehet kerülni!
ITT nincs igazságosztó "katona", csak normális és intelligens felhasználó, vagy buta, inkorrekt fórumozó, aki ellen a jövőben is határozottan fel fogunk lépni (legfeljebb a jövőben úgy fogok moderálni, hogy se híre se hamva ne maradjon a vita gyökerének - a történelem meg úgyis megmarad a Gg ügyfélszolgálatán, hogy az illetékesekben ne maradjon kétely kinek volt, vagy nem volt igaza)!
picsán rúgni meglehet próbálni bárkit, de nekem gyorsak a lábaim, és elfutok a kipicsázás elől!
én csak akkor kérek bárkitől is bocsánatot (ami nálam nem ismeretlen fogalom), ha tévedtem, vagy hibáztam, vagy ha esetleg akaratlanul megbántottam valakit!
az "agyhalott" szót zelli közösbe írt hsz-ből idéztem (#890), én meg képletesen továbbfűztem, hogy ettől még nem áll meg, és nem dől össze a világ, ha valaki ránk mondja, ÉS VALÓBAN NEM BÁNTÓAN ÍRTAM SEM MÁSRA, SEM MAGAMRA!
viszont a faxom tele van azzal, hogy mindig ilyen és hasonló besértődésekről kell vitatkozni és feleslegesen hsz-ni!
tessék már végre megérteni, hogy a MAGÁN JELLEGŰ VITÁKAT NE hozzuk be a fórumba, és akkor sok ilyen meddő vitát el lehet kerülni!
ITT nincs igazságosztó "katona", csak normális és intelligens felhasználó, vagy buta, inkorrekt fórumozó, aki ellen a jövőben is határozottan fel fogunk lépni (legfeljebb a jövőben úgy fogok moderálni, hogy se híre se hamva ne maradjon a vita gyökerének - a történelem meg úgyis megmarad a Gg ügyfélszolgálatán, hogy az illetékesekben ne maradjon kétely kinek volt, vagy nem volt igaza)!

picsán rúgni meglehet próbálni bárkit, de nekem gyorsak a lábaim, és elfutok a kipicsázás elől!

Engemet meg nem lehet leírni!
Itt vagyok, még akkor is, ha egyeseknek nem tetszik a pofám /amit még nem is láttatok/, vagy a stílusom!
(Inkább egyes adminokat cseréljétek le, mint egyes felhasználót!)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 11. 30. vasárnap 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 30. vasárnap 08:51
Itt vagyok, még akkor is, ha egyeseknek nem tetszik a pofám /amit még nem is láttatok/, vagy a stílusom!

(Inkább egyes adminokat cseréljétek le, mint egyes felhasználót!)

no-no!

Üdv A kérdésem a következő,lehet törölni egy elrontott hozzászólást?(Képet akartam feltenni a bondage fórumba de nem jól csináltam,és nem jelent meg a kép.)Ezt azért szeretném tudni,mert ha elrontok egyet akkor ne kapjak figyelmeztetést,esetleg tiltást.
Semmi gond, csak azt kell még megjegyezned, hogy egy nap egy hsz. azokban a topicokban és max 3 db. kép most összevonom a képeidet egy hsz.-be, a rosszat kitörlöm.
még valamit: semmilyen szöveges megjegyzést ne fűzz a képekhez, mert CSAK KÉPEK! (Ez egy válasz stevo52 üzenetére (2008. 12. 11. csütörtök 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 11. csütörtök 17:37
még valamit: semmilyen szöveges megjegyzést ne fűzz a képekhez, mert CSAK KÉPEK! (Ez egy válasz stevo52 üzenetére (2008. 12. 11. csütörtök 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdv A kérdésem a következő,lehet törölni egy elrontott hozzászólást?(Képet akartam feltenni a bondage fórumba de nem jól csináltam,és nem jelent meg a kép.)Ezt azért szeretném tudni,mert ha elrontok egyet akkor ne kapjak figyelmeztetést,esetleg tiltást.
Köszönöm Figyelni fogok
Üdv Megint bénáztam,vagy mi van?Elolvastam az említett topicot a képekről,betettem a sima linket ,semi utána a fórumokhoz valót de a kép még mindig nincs ott (azt az oldalt használtam amit a fórumon írtatok)
Mit csinálok rosszul ?Máshol nemegyszer csináltam ilyet ott ment.(a letolást mindig megkaptam de előrébb lennék ha valaki megmondaná ,ezt meg azt rontottad el)
Köszönettel stevo
Mit csinálok rosszul ?Máshol nemegyszer csináltam ilyet ott ment.(a letolást mindig megkaptam de előrébb lennék ha valaki megmondaná ,ezt meg azt rontottad el)
Köszönettel stevo
tegyél be próbaképpen képet a képfeltöltés gyakorlása topicba, és akkor talán tudok segíteni...
(Ez egy válasz stevo52 üzenetére (2008. 12. 18. csütörtök 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 18. csütörtök 17:54

Üdv Megint bénáztam,vagy mi van?Elolvastam az említett topicot a képekről,betettem a sima linket ,semi utána a fórumokhoz valót de a kép még mindig nincs ott (azt az oldalt használtam amit a fórumon írtatok)
Köszönettel stevo
Köszönettel stevo
sziasztok.egy kis segítséget kérek.meglepődve tapasztaltam hogy a múltkor amit kértem sorozatokat hogy töröljétek le és meg is történt újra fent van.kérdezem hogy hogy lehet ez és szeretném megint töröltetni minél hamarabb ha lehetne.mi a teendőm?köszönettel!!
zsozs70
zsozs70
hát először is írd be még pár topicba, hogy csak az ne lássa, aki nem tud olvasni...aztán méltatlankodj hozzá még jó sokat, és kiabálj is, hogy mindenki meghallja
feltételezem véletlenül került fel a fórum újításának köszönhetően...kérlek, hogy indoklással írj ide: magadmin@goldengate.hu (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 12. 19. péntek 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 19. péntek 09:55

feltételezem véletlenül került fel a fórum újításának köszönhetően...kérlek, hogy indoklással írj ide: magadmin@goldengate.hu (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2008. 12. 19. péntek 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok.egy kis segítséget kérek.meglepődve tapasztaltam hogy a múltkor amit kértem sorozatokat hogy töröljétek le és meg is történt újra fent van.kérdezem hogy hogy lehet ez és szeretném megint töröltetni minél hamarabb ha lehetne.mi a teendőm?köszönettel!!
zsozs70
zsozs70
halihó nekem mindegy ki csak valaki mondja már meg mi van chat-el?
A saját menü -ben találod meg, GG Chat néven
(Ez egy válasz adminkiller üzenetére (2008. 12. 19. péntek 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 19. péntek 15:17

halihó nekem mindegy ki csak valaki mondja már meg mi van chat-el?
Köszi angel
írsz nekem még valamit nagyon szép neved van
persze, aggyál pinát!
(Ez egy válasz adminkiller üzenetére (2008. 12. 19. péntek 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)

ne mond hogy manus vagy!ilyen névvel
Sziasztok!
A GG Messenger-rel kapcsolatban: 3-4 napja kaptam/küldtem üzenteket más júzerektől/júzereknek, azonban most néztem meg az üzeneteimet és ott nyoma sincs se beérkezett, sem elküldött üzeneteknek.
Vissza lehet ezeket még állítani, vagy sem?
Miért kerültek törlésre?
A GG Messenger-rel kapcsolatban: 3-4 napja kaptam/küldtem üzenteket más júzerektől/júzereknek, azonban most néztem meg az üzeneteimet és ott nyoma sincs se beérkezett, sem elküldött üzeneteknek.
Miért kerültek törlésre?
írj az ügyfélszolgálatra, légyszi
(Ez egy válasz Gheorgius üzenetére (2008. 12. 20. szombat 01:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 20. szombat 01:15

Sziasztok!
Miért kerültek törlésre?
Miért kerültek törlésre?
Tél volt, hó esett és jöttek az ünnepek
Gondolkodtam, mit is adhatnék nektek.
Amit csak én adhatok, amiről tudhatjátok,
hogy igazán én vagyok.
Minden gazdagságom gombok és szavak,
Néhány általuk kimondott gondolat.
Párat elmondtam nektek, mit igaznak hittem,
Mondjátok el mindenkinek!
Kívánj a szónak nyílt utat,
hsz-ednek tiszta hangokat,
Kívánd, hogy mindig úgy szeresselek,
Ahogy szeretnéd, hogy szeressenek.
Csak arról írok most, amit, amit igaznak hiszek,
S csak akkor szól neked, ha te is úgy hiszed,
Hisz te is úgy élsz, ahogy én,
Te is azt álmodod, amit én,
Legalábbis itt a GG-n.
Gondolkodtam, mit is adhatnék nektek.
Amit csak én adhatok, amiről tudhatjátok,
hogy igazán én vagyok.
Minden gazdagságom gombok és szavak,
Néhány általuk kimondott gondolat.
Párat elmondtam nektek, mit igaznak hittem,
Mondjátok el mindenkinek!
Kívánj a szónak nyílt utat,
hsz-ednek tiszta hangokat,
Kívánd, hogy mindig úgy szeresselek,
Ahogy szeretnéd, hogy szeressenek.
Csak arról írok most, amit, amit igaznak hiszek,
S csak akkor szól neked, ha te is úgy hiszed,
Hisz te is úgy élsz, ahogy én,
Te is azt álmodod, amit én,
Legalábbis itt a GG-n.
EGYZER AKARTAM LETÖLTENI ERRÖL A RETKES OLDALROL EGY FILMET,AKKOR IS EGY SZAR KÓDOT KAPTAM!!
KÖSZÖNÖM KEDVES GOLDENGATE!!AKI IGY JÁRT BEKAPHATJA MERT SEMMILYEN INFO VONAL VAGY HELPDESK NINCSEN!!
IGY KÖNNYEN ÖSSZE LEHET HORDANI KOVI ÚJ HÁZÁRA A PÉNZT!!
KÖSZÖNÖM KEDVES GOLDENGATE!!AKI IGY JÁRT BEKAPHATJA MERT SEMMILYEN INFO VONAL VAGY HELPDESK NINCSEN!!
IGY KÖNNYEN ÖSSZE LEHET HORDANI KOVI ÚJ HÁZÁRA A PÉNZT!!
JA AZ ELÖZÖ KÓDOM SZIVESEN MEGIROM EGY ADOTT ELÉRHETŐSÉGRE(HA EGYÁLTALÁN VAN ILYEN)