hol lehet olyan gerisztárciót kapni? nekem is kell, nehogymá egy adminnak ne lehessen olyan
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 04. 06. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 06. hétfő 10:11
Törölt felhasználó (391255)

szeretném ha mai napon a gerisztárciómat és minden nemü feltöltésem törölnék! köszönöm!
(írj E-mailt megfelelő indokkal a Gg ügyfélszolgálatára---> lent E-mail küldés!)
(írj E-mailt megfelelő indokkal a Gg ügyfélszolgálatára---> lent E-mail küldés!)
szeretném ha mai napon a gerisztárciómat és minden nemü feltöltésem törölnék! köszönöm!
KRON hozzászólásait az amatőr lányok/amatőr párok rovatokban nem lehetne törölni? Idegesítő, hogy majd minden sorhoz hozzászólt akár 6-7-szer is, egymás utánban.... ennek mi értelme?
(1 hét figyelmeztető tiltást kapott!)
(1 hét figyelmeztető tiltást kapott!)
A "http://www.goldengate.hu/forum/tema/2607-Lany-keres-lany- t-LESZBIKUS" megint kezd káosz lenni....
A "http://www.goldengate.hu/forum/tema/399-Erotikus-levelez- opartner" a #197-es érdemes a figyelmetekre, telefonszámmal nyomul.
(mindkét problem lerendezve!)
A "http://www.goldengate.hu/forum/tema/399-Erotikus-levelez- opartner" a #197-es érdemes a figyelmetekre, telefonszámmal nyomul.
(mindkét problem lerendezve!)
Alul az E-mail-ra kattintva írd le a problémádat, és ha indokolt az ügyfélszolgálat segíteni fog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 29. vasárnap 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 29. vasárnap 12:04
Törölt felhasználó (252851)
VIP

segitséget szeretnék kérni. hogy tudom törölni vagy töröltetni az eddig feltöltött sorozataimat?
segitséget szeretnék kérni. hogy tudom törölni vagy töröltetni az eddig feltöltött sorozataimat?
Kedves Moderátorok!
Valaki nézzen rá a Jelenléti ívre...#3092 Hsz...
jani321 eltévesztette a helyet...kis társkeresés, sőőőt, áruba bocsátás folyik...ez már sokk...
Van még pár vírusriadó is
köszi
(megoldva)
Valaki nézzen rá a Jelenléti ívre...#3092 Hsz...
jani321 eltévesztette a helyet...kis társkeresés, sőőőt, áruba bocsátás folyik...ez már sokk...
Van még pár vírusriadó is

köszi
(megoldva)
Köszönöm a választ!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 03. 23. hétfő 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Fórumokon a regisztrációt általában nem lehet törölni. Valóban, minden reget fel lehet törni, attól függően milyen erősségű jelszavat adtál meg. Törölni általában postafiókot lehet, fórumokon erre nincs lehetőség, azaz kevés helyen. El kell dönteni ha valahová beregisztrálsz, hogy kell-e neked, tudod felnőtt ember már tudja mit akar.
Nem hiszem, hogy a te neveddel (ha már nem használod) valaki vissza fog élni, megteheti ezt máskép is ha rosszindulatú. Tehát szerintem nyugodj meg és ha nem akarod használni akkor nem használod, nem fognak megnősülni a nevedben... (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 24. kedd 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 24. kedd 20:09
Nem hiszem, hogy a te neveddel (ha már nem használod) valaki vissza fog élni, megteheti ezt máskép is ha rosszindulatú. Tehát szerintem nyugodj meg és ha nem akarod használni akkor nem használod, nem fognak megnősülni a nevedben... (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 24. kedd 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (405542)

Azért a reg törlése és a "nem használom" között kis különbség van...
És bármi feltörhető...azért szerintem erre is kellett volna gondolni...
És bármi feltörhető...azért szerintem erre is kellett volna gondolni...
Azért a reg törlése és a "nem használom" között kis különbség van...
És bármi feltörhető...azért szerintem erre is kellett volna gondolni... (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 23. hétfő 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 23. hétfő 21:20
És bármi feltörhető...azért szerintem erre is kellett volna gondolni... (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 23. hétfő 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Hogyan tudom a regem törölni?
na KRON már megint kezdi... ugyanezzel a technikával... engem már nagyon idegesít...
(hol? pontosabban! track44 egyenlőre szabályt nem szeg, de igazad van...kicsit vadászkodik
(Ez egy válasz Biopapa üzenetére (2009. 03. 24. kedd 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 24. kedd 12:15
(hol? pontosabban! track44 egyenlőre szabályt nem szeg, de igazad van...kicsit vadászkodik

track44 pontvadásznak tűnik! Vagy mindenhová ugyanazt írja, vagy az előző hsz-ekből kimásol és beilleszt billentyűkombinációt használja. Pl. magyar amatőr lányoknál, fiúknál
track44 pontvadásznak tűnik! Vagy mindenhová ugyanazt írja, vagy az előző hsz-ekből kimásol és beilleszt billentyűkombinációt használja. Pl. magyar amatőr lányoknál, fiúknál
Kedves moderátorok!
Barris legújabb sorozata alatt, a magyar lányoknál, nézzétek meg a hsz-eket. Én végigolvastam és kiborultam! Rasszizmus, fajgyűlölet, cigányozás... Kérhetném azoknak a letiltását, akik ennyire nem tudnak semmit tolerálni? Inkább maradtak volna csöndben! Köszi
(folyamatosan ellenőrizve van a sorozat, és szükség szerint moderálva! :tom)
Barris legújabb sorozata alatt, a magyar lányoknál, nézzétek meg a hsz-eket. Én végigolvastam és kiborultam! Rasszizmus, fajgyűlölet, cigányozás... Kérhetném azoknak a letiltását, akik ennyire nem tudnak semmit tolerálni? Inkább maradtak volna csöndben! Köszi
(folyamatosan ellenőrizve van a sorozat, és szükség szerint moderálva! :tom)
Sehogy!
Ne használd és ennyi, rajtad kívül más nem tud vele belépni.
Akkor mi is a gondod? (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 23. hétfő 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 23. hétfő 21:20
Ne használd és ennyi, rajtad kívül más nem tud vele belépni.
Akkor mi is a gondod? (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 23. hétfő 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)

úgy tudom nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 21. szombat 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 21. szombat 14:21
Törölt felhasználó (427328)

Ezek szerint tervbe van véve.
Remélem nem lesz fizetős.

A "Szőrös Punci Képek" topicba betévedt egy hozzászólás.
Üdv.
(sajnos az adott kép feltöltő nem alkalmas a gg re való beillesztésre, megoldva : vazelinator)
Üdv.
(sajnos az adott kép feltöltő nem alkalmas a gg re való beillesztésre, megoldva : vazelinator)
Ezek szerint tervbe van véve.
Remélem nem lesz fizetős.
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 03. 21. szombat 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)

egy következő fázis lesz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 20. péntek 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 20. péntek 21:57
Törölt felhasználó (427328)

Sziasztok!Nem tervezitek,hogy videó chetet tesztek az oldalra?A felhasználót tudnának videócheten keresztül beszélgetni,vagy huncutkodni,akár privátban is.

Sziasztok!Nem tervezitek,hogy videó chetet tesztek az oldalra?A felhasználót tudnának videócheten keresztül beszélgetni,vagy huncutkodni,akár privátban is.