a tények feltárása mióta számít lejáratásnak ???
hiába írok szarba se veszik a kérdéseimet/kéréseimet
leírtam mit szeretnék: a pontjaim megváltását
úgyse tudtok annyira kimoderálni az oldalról amennyire szeretnétek
leírtam mit szeretnék: a pontjaim megváltását
úgyse tudtok annyira kimoderálni az oldalról amennyire szeretnétek

"ez messze nem fair !!!" "konstruktív" lejáratás részedről.
ügyfélszolgálat felett egy kérdést neked...
döntsd el, melyiket választod, írd meg neki és a szerint jár el irányodban. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 03. szerda 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 03. szerda 17:20
ügyfélszolgálat felett egy kérdést neked...
döntsd el, melyiket választod, írd meg neki és a szerint jár el irányodban. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 03. szerda 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (76765)
VIP

írjátok már meg, hogy van az, hogy AUGUSZTUS 23 óta semmilyen választ nem kapok az érdeklődő leveleimre !!!
tudtommal az ügyintézési határidő 72 óra és ez azóta már sokszorosan eltelt !!
(moderálva: vazelinator)
írjátok már meg, hogy van az, hogy AUGUSZTUS 23 óta semmilyen választ nem kapok az érdeklődő leveleimre !!!
mivel a problemet többen jelezték, vagyis biztosan megalapozott az észrevételetek (kipróbáltátok), ezért az usert véglegesen tiltottam, és megfelelő jogi lépéseket (feljelentést) inditványoztam ellene!
(Ez egy válasz Ron79 üzenetére (2008. 08. 29. péntek 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 29. péntek 19:13

Hallo, kedves Adminok!
Szeretném megemlíteni, hogy az MSN-Webkamerás szex topicban egy 'babuche' névvel reggelt jó ember 18 különmböző (jobbára 18 év alatti) lány MSN címét adja ki, sajátja ként. Egy kis orrba b@*#?ás jár ezért?
Szeretném megemlíteni, hogy az MSN-Webkamerás szex topicban egy 'babuche' névvel reggelt jó ember 18 különmböző (jobbára 18 év alatti) lány MSN címét adja ki, sajátja ként. Egy kis orrba b@*#?ás jár ezért?
Hallo, kedves Adminok!
asszem jól szopok
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 27. vasárnap 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 27. vasárnap 21:43

valamit kurva jól csinálsz, ha mindenki a Te kívánságaidat lesi...sőt még a sorszámokért is "verekedés" folyik...

valamit kurva jól csinálsz, ha mindenki a Te kívánságaidat lesi...sőt még a sorszámokért is "verekedés" folyik...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 27. vasárnap 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 27. vasárnap 21:28

van még valaki, akinek van valami kívánsága, és velem kívánja teljesíttetni?

neked nem kell b@zmeg, majd kikiáltok: visszaért már a ketteske a spermával?
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 27. vasárnap 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Hol lehet sorszámot tépni ???!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 27. vasárnap 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 27. vasárnap 21:28

a telefonszámos hszedet moderáltam, egyébként sem lehet számot kiírni, csak priviben szabad megadni...feltételezem erre gondoltál, a többit pedig összevontam, de nem hiszem, hogy törölni kellene
(Ez egy válasz kisherceg34 üzenetére (2008. 07. 27. vasárnap 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 27. vasárnap 19:51

szia van rá mod hogy hozzászolásomat töröljétek az oldalrol?
ha iigen meg köszöném hogy a nevem allatt futo összes hozzászolást légyszi töröljétek.mert üzenettet akkartsm irni,de sajnos hozzászolás lett,és nem akkarom hogy lássák.köszi.
ha iigen meg köszöném hogy a nevem allatt futo összes hozzászolást légyszi töröljétek.mert üzenettet akkartsm irni,de sajnos hozzászolás lett,és nem akkarom hogy lássák.köszi.
szia van rá mod hogy hozzászolásomat töröljétek az oldalrol?
"nem tudom... talán mert fel sem fogtad mit akartam a mondandómmal mondani... csak te is látod, hogy én írtam és akkor hujjujj..."
----> ha neked még nem jött át eddig, hogy kedvellek, akkor kis hülye vagy
igaz egy kis takony, véneknek bezsélhet, az úgyis baromság amit én mondok---> vén az üknagypapád feneke...én nem vagyok az
a topicban leírt módszer alkalmazása egy lehetőség, mint ahogy sok minden, amit kérünk, csak kérés...vannak dolgok, amiket szigorúan betartunk, és vannak, amiket kérünk szépen...és itt látszik, hogy ki az, akibe értelem szorult, és ki az, akivel beszélni sincs értelme, nemhogy kérni
örüljünk a lehetőségeknek, amiket felajánlanak nekünk, bárhol és bármikor
ami pedig a programozó dolgot illeti, majd ha vénebb
leszel, akkor te is rájössz, hogy ez nem így működik...egyébként pedig lap alján katt az ötleteddel, aztán majd ők eldöntik, hogy akarják-e
és még egy lényeges: attól mert te vagy én vagy bárki a fórumról valamit jónak/remeknek/jobbnak/hatékonyabbnak tart, attól még nem biztos, hogy az oldal gazdája is így látja...és talán neki több joga van dönteni róla (nem pont erre az ötletedre gondolok, hanem csak általánosságban)
ha mindig minden egyes felhasználó kívánsága szerint módosulna egy fórum, akkor abból káosz lenne
----> ha neked még nem jött át eddig, hogy kedvellek, akkor kis hülye vagy

igaz egy kis takony, véneknek bezsélhet, az úgyis baromság amit én mondok---> vén az üknagypapád feneke...én nem vagyok az

a topicban leírt módszer alkalmazása egy lehetőség, mint ahogy sok minden, amit kérünk, csak kérés...vannak dolgok, amiket szigorúan betartunk, és vannak, amiket kérünk szépen...és itt látszik, hogy ki az, akibe értelem szorult, és ki az, akivel beszélni sincs értelme, nemhogy kérni
örüljünk a lehetőségeknek, amiket felajánlanak nekünk, bárhol és bármikor
ami pedig a programozó dolgot illeti, majd ha vénebb

és még egy lényeges: attól mert te vagy én vagy bárki a fórumról valamit jónak/remeknek/jobbnak/hatékonyabbnak tart, attól még nem biztos, hogy az oldal gazdája is így látja...és talán neki több joga van dönteni róla (nem pont erre az ötletedre gondolok, hanem csak általánosságban)
ha mindig minden egyes felhasználó kívánsága szerint módosulna egy fórum, akkor abból káosz lenne

Kár értük,a legjobbak között voltak,bár biztos megvolt rá az okuk!Sajnálom!
(Ez egy válasz AngelH üzenetére (2008. 06. 05. csütörtök 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
úgy érted, hogy valamelyik témához szeretnél betenni egy videót vagy képet, sorozatot?
videót általában az ingyenes, általános videófeltöltőkről fogadunk el (mint pl. a youtube, indavideo, videobomb) lehet szexes a témája, de ne szexoldalról tedd be
képek: általában ilyen képeket szexoldalról tudsz bemásolni, ahol rajta van az oldal címe is...sajnos hiába is várnánk el a hozzászólóktól, hogy vágják le a címet a képekről, mert nem fogják megtenni...ha nagyon nagy és nagyon feltűnő a cím, akkor törölheti az admin a képedet, ha elég diszkrét, akkor nem fogja
vannak képes topicok, oda csak és kizárólag képeket tehetsz...máshova bármit
jah..és használj mindig képfeltöltőt (www.kepfeltoltes.hu vagy www.imageshack.us), mert ha csak a kép linkjét teszed be, előfordulhat, hogy nem jelenik meg
nos..kielégítettelek?
videót általában az ingyenes, általános videófeltöltőkről fogadunk el (mint pl. a youtube, indavideo, videobomb) lehet szexes a témája, de ne szexoldalról tedd be
képek: általában ilyen képeket szexoldalról tudsz bemásolni, ahol rajta van az oldal címe is...sajnos hiába is várnánk el a hozzászólóktól, hogy vágják le a címet a képekről, mert nem fogják megtenni...ha nagyon nagy és nagyon feltűnő a cím, akkor törölheti az admin a képedet, ha elég diszkrét, akkor nem fogja
vannak képes topicok, oda csak és kizárólag képeket tehetsz...máshova bármit
jah..és használj mindig képfeltöltőt (www.kepfeltoltes.hu vagy www.imageshack.us), mert ha csak a kép linkjét teszed be, előfordulhat, hogy nem jelenik meg
nos..kielégítettelek?

én a fórumon vagyok admin, a chaten nem...én csak a hszedet töröltem, amit rossz helyre írtál...sajnos nem tudlak tiltani a chatről, de ha belinkelsz ide egy idegen szexoldalt, akkor nagyon szívesen tiltalak véglegesen a fórumról
ami a saját weboldaladat illeti nem nagyon értem a kérdést...feltételezem, hogy szexoldalt szeretnél...de mennyiben érintett a GG?

ami a saját weboldaladat illeti nem nagyon értem a kérdést...feltételezem, hogy szexoldalt szeretnél...de mennyiben érintett a GG?
az adminoktól mindenképpen itt...a többiektől priviben, vagy a megfelelő topicban, természetesen a címhez igazodva