Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőbe) !!!

Az eddigi hozzászólások

... 59 60 61 62 63 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#683   2008. 02. 10. vasárnap 17:50
Szoni Szoni
Nem ertem mi a fax bajod van orvos 2-vel. Egyszerüen önkenyesdiktator szerepet jatszol,a GG nem a tied,csak almodsz rolla...meg mindig a Mr. Hefner tulajdona. Ugy latszik teged csak a tengeren tulrol lehet fekezni,hat ez a kivansagod csak egy szavadba kerül.
Egyszerüen hanyingerkeltöek az intezkedeseid. Ha egetö a padlo,hat Vazit nyomjuk a szinpadra,te meg hatul kussolsz mint egy kiherelt pincsi.....
Mond mar .....
mit akarsz?

Tudunk segiteni rajtad ?
#682   2008. 02. 06. szerda 19:37
MmePrune MmePrune VIP Admin
Szauna club | Nyitotta: tipati (2007.02.27 08:52)

sofka #378 ma 18:57

Szépeket írsz,vajon így is beszélsz?Azt hiszem ez a hely neked arra van hogy kiéld a PARASZT FŐNÖK hajlamod.

kedves sofka!

igen, bevállalom, hogy most paraszt voltam...de olvass vissza...sokszor kértem, hogy figyeljenek a témára, arról írjanak, amiről a topic szól...az a szex szokások kategória, nem társkereső kategória

és aztán keress rá a moderálásaimra, igyekszem normális lenni, segítőkész és toleráns...de mindennek van határa

egyébként nem fogsz velem vitába szállni, mert hangember vagy te is...attól félsz, hogy ha beszólsz nekem, akkor majd tiltalak...innen is látszik, hogy mennyire nem követik a fórumozók az adminok munkáját (tisztelet a kivételnek)...egy normális hangvételű, érvekkel alátámasztott vita résztvevőit sose tiltja senki, feltéve, ha nem lő túl a célon, nem trágárkodik

#681   2008. 01. 26. szombat 19:56
Flipperöcsi Flipperöcsi
Utalhatok át vip pontot skiznek? én értem a felháborodását, és hadd legyen béke a szívében! Komolyan! Ezret a számlájára, azonnal!!!!
#680   2008. 01. 25. péntek 20:41
vazelinator vazelinator VIP Admin
nem tudom hol élsz?
de a letiltás csak a hozzászolásokra vonatkozik
te hát a vipeddel ugyan úgy megtudsz minden vipes dolgot nézni.

tiltással csak hozzászolni nem tudsz az oldalhoz
és csak azokat a vip pontjaidat vonja meg a rendszer amit a hozzászolásokkal szereztél.. és azt az össz vip pontodból veszi el tehát ha közbe már használtál el vip pontot akkor a más honan szerzet vip pontjaidbol is szed le

(Ez egy válasz skiz0 üzenetére (2008. 01. 23. szerda 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 11:57
Tényleg érdekes ami itt megy!Volt egy másik nickem.Azt letiltottátok egy időre és megvontátok a G-pontokat mondvacsinált indokkal!Ugyanis amit indoklásként bemásoltatok,nem volt helytálló!Most pedig VIP tagságot vásároltam G-pontért majd 1 -2 nap múlva szavaztam a karácsonyi sorozatokra amiért kaptam 1500 pontot,ennek a kettőnek az összege az én szerény számításaim szerint is 12-13nap vagy akkor egyik kézzel adtok amásik kézzel elvesztek?Nem akarnátok politikusok lenni?Jól menne..Vagy lehet erre is kitaláltatok valamilyen aranyos szabályt ami előnyös NEKTEK.Mert a mai nappal lejárt a VIP tagságom, pedig 16.-án szavaztam a karisorozatra!Ez kissé bosszantó...és nem az első húzás..és én sem maradok a 3. után ez tuti!
#679   2008. 01. 25. péntek 20:09
ügyfél szolgálat ved fel a kapcsolatot
http://www.goldengate.hu/index.php?ste=contact
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 25. péntek 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52833)
2008. 01. 25. péntek 07:38
sziasztok
családi okok miatt vevétek le a képeinket
előre is köszi
(linket leszedem ne sasolja addig se senki ezen fel buzdulva : vazelinator)
#678   2008. 01. 25. péntek 07:38
X Törölt felhasználó (52833)
sziasztok
családi okok miatt vevétek le a képeinket
előre is köszi
(linket leszedem ne sasolja addig se senki ezen fel buzdulva : vazelinator)
#677   2008. 01. 24. csütörtök 20:29
Flipperöcsi Flipperöcsi
Nem köpök....haha....nem is az volt a cél, hogy kib@sszak mással, csak keseregtem egyet! szomoru1
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 00:52), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2008. 01. 24. csütörtök 00:52
öcsi nem mindent látok de ha meg íród hol és merre ö is köszönhet el a vip pontjaitól
ezért nem kaptál még "cigány testvéreim" hacsak nem utána nagyon népcsoport specifikus lehuzo hsz volt (utálom a raszizmust)
tudsz te olyan le allázoan és kultúr határba maradva írni hogy csak, na maradj abba a sávban...
#676   2008. 01. 24. csütörtök 06:15
másodszorra próbálok neked segíteni, de még mindig nem világos számomra, hogy mi a gondod...azért mert sértetten vagdalkozol, attól még nem oldódik meg semmi...ha nem vagy képes összeszedetten leírni a bajodat, bocs, de én nem tudok többet tenni:(
(Ez egy válasz skiz0 üzenetére (2008. 01. 24. csütörtök 01:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 24. csütörtök 01:48
a törölt hszekkel semmi problémám nem volt,csak a törléssel..de azért jólsejtettem van olyan szabály(átfedés)ami jó a GGnek én meg kapjam be...de mindegy..
#675   2008. 01. 24. csütörtök 01:48
skiz0 skiz0
a törölt hszekkel semmi problémám nem volt,csak a törléssel..de azért jólsejtettem van olyan szabály(átfedés)ami jó a GGnek én meg kapjam be...de mindegy..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 23. szerda 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 01. 23. szerda 21:29
asszem én nem értem pontosan a problémádat

ha vásároltál VIP tagságot G-pontért, akkor az szól x időre(egy hét, gondolom)...ha utána kapsz 1500 pontot, akkor attól még VIP-ed nem lesz, azért újra kell vásárolnod, de nyilván akkor érdemes, ha lejár az előző tagság
ha pedig átfedett időpontban vásároltad meg, akkor nem egymás után kapod meg az egy-egy hetet, hanem a vásárlástól számítva

ami a hszeket illeti...ezt írtam neked a 10. amatőr versenyes topicban:
"írd be a keresőbe a nevedet, aztán jelöld be a hozzászólásokban-t...két hszt ad ki, ott van a tökéletes magyarázat "

de akkor most bemásolom neked ide:

DrAnthony[VIP][ADMIN]

Téma: FIGYELEM, felhívások (fórumozóknak és adminoknak)

| 2007.11.12
skiz0

Felhívnám a figyelmed, hogy:

- Hozzászólást csak a megfelelő topic-ba! Hogy "eltűnnek" az üzijeid, annak semmi köze nincs a JNKSzolnok megyei társkeresőhöz!
- Tartalmas, értelmes, megfelelő helyre írt hsz. megmarad. Ami nem ilyen, az meg úgyis mehet a süllysztőbe!

tom1019[VIP][ADMIN]

| 2007.11.12
skiz0 !
-------------------------------------------
én még annyit tennék hozzá, hogy ha a megfelelő topicba írsz, és érdemi hsz-ket, aminek van a témához köze, akkor biztosíthatlak, hogy nem fognak eltűnni a hozzászólásaid!!!
(Kovinál, én is kettő felesleges kérdésedet töröltem, nem oda valók!)

viszont segítek:
amennyiben bármilyen problémád lenne a GG fórum működésével és müködtetésével kapcsolatban, akkor ne Kovinál üzengess és kérdezz (én sem kérdezem meg a Kovi blogjában, hogy hogyan aludt előző éjszaka, és nem is üzengetek rajta keresztül, hogy fáj a hasam!),
hanem a lap alján írj levelet (E-mail küldés) a szerkeztőség ügyfélszolgálatára, és ott kiöntheted ami szívedet nyomasztja.

ezekben magyarázatot kapsz az eltűnt hszekre, és a törlésekből eredő pontvesztésekre

én tényleg csak arra a nagy többségre tudok hivatkozni, akikkel soha nem volt még gondunk, sose tiltottuk, töröltük a hszeiket, még csak nem is kellett figyelmeztetni őket, és akik tudomásul veszik a fórumozás módját...és hidd el, hogy ők nagyon sokan vannak

#674   2008. 01. 24. csütörtök 01:44
skiz0 skiz0
nem egyszerre volt a két nicknév mert ezt azután indítottam hogy letiltották a másikat..
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 23. szerda 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 01. 23. szerda 13:04
- valami félreértés lehet, mert visszanéztem eddigi fórumban alkotott hsz-idat, de semmi olyan gondot nem láttam (tiltást sem), ami indokolná a felvetésedet.
- két nicnévvel szerzett pontokat viszont nem lehet összevonni, és amennyiben azt letiltotta valaki biztosan meg volt az oka, ilyenkor a G-pontok is elvesznek.
- tanácsom: írj 1 nicnévvel, és ha esetlegesen valami miatt tiltanak (a fórumban van Intézkedések topic, ott olvashatod az indokot), akkor várd meg a tiltásod automatikus feloldását!
#673   2008. 01. 24. csütörtök 00:52
öcsi nem mindent látok de ha meg íród hol és merre ö is köszönhet el a vip pontjaitól
ezért nem kaptál még "cigány testvéreim" hacsak nem utána nagyon népcsoport specifikus lehuzo hsz volt (utálom a raszizmust)
tudsz te olyan le allázoan és kultúr határba maradva írni hogy csak, na maradj abba a sávban...
(Ez egy válasz Flipperöcsi üzenetére (2008. 01. 23. szerda 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 23. szerda 20:26
Egy szösszenet a kettős mércéről:
"Mocskos ferdszemü csicska majomivadék, így nagyvonalakba..." ilyenek vígan meglelik az utat az ingyen VIP tagsághoz, miközben én 6000 pontot vesztettem, mert "cigány testvéreim"-et írtam valahova! ( hopp, mot megint kockáztattam ) Vagy ezeket gép moderálja, és ha ott a "kulcsszó", akkor lecsap????
#672   2008. 01. 23. szerda 21:29
asszem én nem értem pontosan a problémádat

ha vásároltál VIP tagságot G-pontért, akkor az szól x időre(egy hét, gondolom)...ha utána kapsz 1500 pontot, akkor attól még VIP-ed nem lesz, azért újra kell vásárolnod, de nyilván akkor érdemes, ha lejár az előző tagság
ha pedig átfedett időpontban vásároltad meg, akkor nem egymás után kapod meg az egy-egy hetet, hanem a vásárlástól számítva

ami a hszeket illeti...ezt írtam neked a 10. amatőr versenyes topicban:
"írd be a keresőbe a nevedet, aztán jelöld be a hozzászólásokban-t...két hszt ad ki, ott van a tökéletes magyarázat "

de akkor most bemásolom neked ide:

DrAnthony[VIP][ADMIN]

| 2007.11.12
skiz0

Felhívnám a figyelmed, hogy:

- Hozzászólást csak a megfelelő topic-ba! Hogy "eltűnnek" az üzijeid, annak semmi köze nincs a JNKSzolnok megyei társkeresőhöz!
- Tartalmas, értelmes, megfelelő helyre írt hsz. megmarad. Ami nem ilyen, az meg úgyis mehet a süllysztőbe!

tom1019[VIP][ADMIN]

| 2007.11.12
skiz0 !
-------------------------------------------
én még annyit tennék hozzá, hogy ha a megfelelő topicba írsz, és érdemi hsz-ket, aminek van a témához köze, akkor biztosíthatlak, hogy nem fognak eltűnni a hozzászólásaid!!!
(Kovinál, én is kettő felesleges kérdésedet töröltem, nem oda valók!)

viszont segítek:
amennyiben bármilyen problémád lenne a GG fórum működésével és müködtetésével kapcsolatban, akkor ne Kovinál üzengess és kérdezz (én sem kérdezem meg a Kovi blogjában, hogy hogyan aludt előző éjszaka, és nem is üzengetek rajta keresztül, hogy fáj a hasam!),
hanem a lap alján írj levelet (E-mail küldés) a szerkeztőség ügyfélszolgálatára, és ott kiöntheted ami szívedet nyomasztja.

ezekben magyarázatot kapsz az eltűnt hszekre, és a törlésekből eredő pontvesztésekre

én tényleg csak arra a nagy többségre tudok hivatkozni, akikkel soha nem volt még gondunk, sose tiltottuk, töröltük a hszeiket, még csak nem is kellett figyelmeztetni őket, és akik tudomásul veszik a fórumozás módját...és hidd el, hogy ők nagyon sokan vannak

(Ez egy válasz skiz0 üzenetére (2008. 01. 23. szerda 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Tényleg érdekes ami itt megy!Volt egy másik nickem.Azt letiltottátok egy időre és megvontátok a G-pontokat mondvacsinált indokkal!Ugyanis amit indoklásként bemásoltatok,nem volt helytálló!Most pedig VIP tagságot vásároltam G-pontért majd 1 -2 nap múlva szavaztam a karácsonyi sorozatokra amiért kaptam 1500 pontot,ennek a kettőnek az összege az én szerény számításaim szerint is 12-13nap vagy akkor egyik kézzel adtok amásik kézzel elvesztek?Nem akarnátok politikusok lenni?Jól menne..Vagy lehet erre is kitaláltatok valamilyen aranyos szabályt ami előnyös NEKTEK.Mert a mai nappal lejárt a VIP tagságom, pedig 16.-án szavaztam a karisorozatra!Ez kissé bosszantó...és nem az első húzás..és én sem maradok a 3. után ez tuti!
#671   2008. 01. 23. szerda 20:26
Flipperöcsi Flipperöcsi
Egy szösszenet a kettős mércéről:
"Mocskos ferdszemü csicska majomivadék, így nagyvonalakba..." ilyenek vígan meglelik az utat az ingyen VIP tagsághoz, miközben én 6000 pontot vesztettem, mert "cigány testvéreim"-et írtam valahova! ( hopp, mot megint kockáztattam ) Vagy ezeket gép moderálja, és ha ott a "kulcsszó", akkor lecsap????
#670   2008. 01. 23. szerda 20:08
kaptál a regisztrációs emailodra levelet
arra ha válaszolsz akkor válasz kapsz
#669   2008. 01. 23. szerda 13:04
tom1019 tom1019 VIP Admin
- valami félreértés lehet, mert visszanéztem eddigi fórumban alkotott hsz-idat, de semmi olyan gondot nem láttam (tiltást sem), ami indokolná a felvetésedet.
- két nicnévvel szerzett pontokat viszont nem lehet összevonni, és amennyiben azt letiltotta valaki biztosan meg volt az oka, ilyenkor a G-pontok is elvesznek.
- tanácsom: írj 1 nicnévvel, és ha esetlegesen valami miatt tiltanak (a fórumban van Intézkedések topic, ott olvashatod az indokot), akkor várd meg a tiltásod automatikus feloldását!
#668   2008. 01. 23. szerda 11:57
skiz0 skiz0
#667   2008. 01. 20. vasárnap 22:27
nagyon sajnálom...pedig annyi értékes hozzászólásod volt...azért gondold át még egyszer...tényleg kár lenne, ha elveszítenénk a hasonlóan aktív fórumozóinkat szomoru1
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (141068)
2008. 01. 20. vasárnap 21:35
Kiszállok. Ezek a moderátorok semmire valók. kíváncsi vagyok, hogy mit fognak moderálni, ha mindeki kiszáll. A szabályaik elfogadhatatlanok. Minek ez az oldal!
#666   2008. 01. 20. vasárnap 22:15
kérlek fogalmazd megkonkrétan problémáid
mert igy szaviddal élve észre vételed:"semmire való"
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (141068)
2008. 01. 20. vasárnap 21:35
Kiszállok. Ezek a moderátorok semmire valók. kíváncsi vagyok, hogy mit fognak moderálni, ha mindeki kiszáll. A szabályaik elfogadhatatlanok. Minek ez az oldal!
#665   2008. 01. 20. vasárnap 21:35
X Törölt felhasználó (141068)
#664   2008. 01. 20. vasárnap 20:00
egészen pontosan mit szeretnél? wink

... 59 60 61 62 63 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Törté-Net Törté-Net
Nyitás ideje: 2007. 04. 06. péntek
Üzenetek: 1883db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 25. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!