kellene segítség: nem bírom lejátszani a letöltött videót pedig nagyon érdekel
hogyan kell aktiválni van vipem meg minden
hogyan kell aktiválni van vipem meg minden
hello! megvettem a licenset a filmekhez de nem játtsza le a lejátszóm. miért lehet ez?
sajnos nem...sajnos igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 01. szombat 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 01. szombat 08:40
Törölt felhasználó (69371)

érdekelne, hogy nem tudjátok-e módosítani a nick nevem! úgy hogy maradna minden, tehát a pontok, meg a statisztika! csak a nevet szeretném változtatni! (vagy muszály újra reg-elnem?)
érdekelne, hogy nem tudjátok-e módosítani a nick nevem! úgy hogy maradna minden, tehát a pontok, meg a statisztika! csak a nevet szeretném változtatni! (vagy muszály újra reg-elnem?)
kovi annyira jó hogy muszály szaporitani, klonozni
(Ez egy válasz Törté-Net üzenetére (2007. 11. 20. kedd 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 20. kedd 14:40

Kilépni, belépni, elírtam egy dolgot, azért változott pár embernek arra.

kedves szuszed!
tartsd magadat az udvarias figyelmeztetéshez, mert én sokkal szigorúbban itélek meg egy helyzetet, amikor igaztalanul és rossz helyen piszkálják az adminokat! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 23. péntek 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 23. péntek 22:22
tartsd magadat az udvarias figyelmeztetéshez, mert én sokkal szigorúbban itélek meg egy helyzetet, amikor igaztalanul és rossz helyen piszkálják az adminokat! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 23. péntek 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)

szuszed #2575| ma 13:02
Eléggé lecsendesült (lecsendesítették) ez a topic. Úgy látom nem igazán tett jót neki a sok negatív hozzászólás, aminek egy részét törölték ugyan az adminok, nagyon helyesen, de talán későn. És hát szerintem ez a sok kioktató, parancsolgató figyelmeztetés, tiltás sem tesz jót neki, véleményem szerint. Talán azért, mert admin valaki még utasíthat valakit úgymond kérve is. Nem biztos, hogy szükséges ez a pattogós, ijesztgetős módszer, és hát nem is hiszem, hogy bár kinek is jólesik, ha valakinek ilyen stílusban hoznak valamit a tudomására, bármennyire is rohadt nagy hibát követett is el az illető.
kedves szuszed!
nem tudom, hogy ki vagy, és nem tudom mi a célod, de azonkívül, hogy folyamatosan belémkötsz, és megjegyzéseket teszel rám, nem sok mindent csinálsz a fórumban...mostanában legalábbis...szóval megkérlek, hogy a következő nekem célzott, piszkálodó hszedet ide írd...ellenkező esetben kénytelen leszek törölni minden eddigi hszedet
Eléggé lecsendesült (lecsendesítették) ez a topic. Úgy látom nem igazán tett jót neki a sok negatív hozzászólás, aminek egy részét törölték ugyan az adminok, nagyon helyesen, de talán későn. És hát szerintem ez a sok kioktató, parancsolgató figyelmeztetés, tiltás sem tesz jót neki, véleményem szerint. Talán azért, mert admin valaki még utasíthat valakit úgymond kérve is. Nem biztos, hogy szükséges ez a pattogós, ijesztgetős módszer, és hát nem is hiszem, hogy bár kinek is jólesik, ha valakinek ilyen stílusban hoznak valamit a tudomására, bármennyire is rohadt nagy hibát követett is el az illető.
kedves szuszed!
nem tudom, hogy ki vagy, és nem tudom mi a célod, de azonkívül, hogy folyamatosan belémkötsz, és megjegyzéseket teszel rám, nem sok mindent csinálsz a fórumban...mostanában legalábbis...szóval megkérlek, hogy a következő nekem célzott, piszkálodó hszedet ide írd...ellenkező esetben kénytelen leszek törölni minden eddigi hszedet
szuszed #2575| ma 13:02
kedves szuszed!
kedves szuszed!
Ügyfélszolgálatra írjál, de elötte nézz be ide, hogy találsz-e valami rád vonatkozót: http://www.goldengate.hu/forum/topic1895
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 21. szerda 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 21. szerda 21:11
Törölt felhasználó (112782)

nekünkis eltünt 5500 pontunk mer valakinek nem tetszet a név amivel fent voltam. hol keressem????
nekünkis eltünt 5500 pontunk mer valakinek nem tetszet a név amivel fent voltam. hol keressem????
Kilépni, belépni, elírtam egy dolgot, azért változott pár embernek arra.

Zelli! Nem vagy egyedül, az én nevem is átváltozott "kovi"-ra, leírtam a dühöngőbe.
Ez kérem csúcs!
Ez kérem csúcs!
Ezek inkább a "Figyelem - felhívások..." topicba valók.
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 11. 18. vasárnap 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 18. vasárnap 20:10

Sex nyilvános helyeken topic 860# hsz A többit az adminok fogják tudni
Sex nyilvános helyeken topic 860# hsz A többit az adminok fogják tudni
Vith19 szórja a fórumot az egy mondatos semmikell
Köszönöm az intézkedést!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 17. szombat 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 17. szombat 08:00

Jogos észrevétel!
E nicnevű luser véglegesen tiltva, hozzászólásai törölve!
(a Kismalac rovatban a tiltás okai és a kapcsolódó figyelmeztetés beírva!)
(a Kismalac rovatban a tiltás okai és a kapcsolódó figyelmeztetés beírva!)
Szpaszíba maja daragíje.

addig fagyasztom.
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 11. 17. szombat 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 17. szombat 22:18

Szilva, Vazi, Tom!
Kicsit személyeskedő lett az Izgat, ha... topik. Gondolom nem véletlenül hagytátok 2 napig a hiriget, de félő, hogy csúnya lesz a vége.
Kicsit személyeskedő lett az Izgat, ha... topik. Gondolom nem véletlenül hagytátok 2 napig a hiriget, de félő, hogy csúnya lesz a vége.
hulla vagyok...holnap átolvasom, és intézem
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 11. 17. szombat 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 17. szombat 22:18

Szilva, Vazi, Tom!
Szilva, Vazi, Tom!
Jogos észrevétel!
(a Kismalac rovatban a tiltás okai és a kapcsolódó figyelmeztetés beírva!) (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 17. szombat 01:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 17. szombat 01:58
(a Kismalac rovatban a tiltás okai és a kapcsolódó figyelmeztetés beírva!) (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 17. szombat 01:58), amit ide kattintva olvashatsz)

E
nevű "kedves" nick a Kismalac képek 4358-as kép hozzászólásaiban úgy gondolom kiharcolta magának a végleges tiltást.
nevű "kedves" nick a Kismalac képek 4358-as kép hozzászólásaiban úgy gondolom kiharcolta magának a végleges tiltást.