Köszönjük, máris nézzük!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 07. hétfő 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 07. hétfő 21:39
Törölt felhasználó (4202632)

Sziasztok. Hotminipussy. Más oldalt reklámoz a Társkereső heteró hármas gérfibeszállóval és aBudapest pest megye topikban. Nem másoltam be mert az is reklám.
Sziasztok. Hotminipussy. Más oldalt reklámoz a Társkereső heteró hármas gérfibeszállóval és aBudapest pest megye topikban. Nem másoltam be mert az is reklám.
Szia! Köszönjük, megnézzük!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 23. péntek 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 23. péntek 18:46
Törölt felhasználó (1335562)

Kedves Adminok. Nem lehetne valamit csinálni angyalka77-el? Eléggé idegesítő ahogy szét offolja az összes topicot a kamu dumájával. Köszönöm a magam és a kedves normális valós tagok nevében.
Kedves Adminok. Nem lehetne valamit csinálni angyalka77-el? Eléggé idegesítő ahogy szét offolja az összes topicot a kamu dumájával. Köszönöm a magam és a kedves normális valós tagok nevében.
Kedves Adminok! Köszi a feloldást.
Szia!
Mikor oldjátok fel az "Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)" topik fagyasztását? (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2019. 08. 08. csütörtök 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 08. csütörtök 23:20
Mikor oldjátok fel az "Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)" topik fagyasztását? (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2019. 08. 08. csütörtök 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönjük a bejelentést, a regisztrációja már törlésre került
Köszönjük a bejelentést, a regisztrációja már törlésre került
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 08. 08. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 08. csütörtök 13:56

Szia! Köszönöm!
Még valami:
olgi82 nevű felhasználó privát levelekben ilyesmi üzenetet küld:
"Hello, en es a baratom tobbes szexet akarnak kiprobalni es keresni egy ferfit. akarsz minket? Jelentkezzen be a >>> XXXXXXXX moderálva <<< oldalra es irjon nekem a felhasznalonevet "

Még valami:
"Hello, en es a baratom tobbes szexet akarnak kiprobalni es keresni egy ferfit. akarsz minket? Jelentkezzen be a >>> XXXXXXXX moderálva <<< oldalra es irjon nekem a felhasznalonevet "
Csatlakozom Nyulmedvehez. Szerintem semmi nem volt a topicban ami nem oda illik sot, mert az mindenki fejeben megfordul, hogy mi tortenik ha a harmadikkal jobban megy a szex mint a ferjjel, es elso helyen van a "mi van ha nagyobb a farka" felelem. Nem volt sertegetes sem. Egy erdekes beszelgetes fonalat vagtatok el.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2019. 08. 08. csütörtök 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 08. csütörtök 00:24

Szia! Amint sikerült kigyomlálnunk a nem témába vágó hozzászólásokat. Néhányan nagyon elkalandoztak...
Szia! Köszönöm!
Még valami:
"Hello, en es a baratom tobbes szexet akarnak kiprobalni es keresni egy ferfit. akarsz minket? Jelentkezzen be a >>> XXXXXXXX moderálva <<< oldalra es irjon nekem a felhasznalonevet " (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2019. 08. 08. csütörtök 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 08. csütörtök 00:24

Még valami:
"Hello, en es a baratom tobbes szexet akarnak kiprobalni es keresni egy ferfit. akarsz minket? Jelentkezzen be a >>> XXXXXXXX moderálva <<< oldalra es irjon nekem a felhasznalonevet " (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2019. 08. 08. csütörtök 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia! Amint sikerült kigyomlálnunk a nem témába vágó hozzászólásokat. Néhányan nagyon elkalandoztak...
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 08. 07. szerda 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 07. szerda 23:02

Kedves moderátorok!
Az "izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)" topikot miért fagyasztottátok, hiszen nem látni a mostani hozzászólásokban semmi különösen kirívóan hirigeset?
Meddig lesz jegelve?
Üdv: Nyúlmedve
Az "izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)" topikot miért fagyasztottátok, hiszen nem látni a mostani hozzászólásokban semmi különösen kirívóan hirigeset?
Meddig lesz jegelve?
Kedves moderátorok!
Meddig lesz jegelve?
Meddig lesz jegelve?
Szia! Köszönjük, a felhasználó regisztrációja már törlésre került
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 06. kedd 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 06. kedd 06:47
Törölt felhasználó (4160412)

Sziasztok én csak ilyen levelet kaptam gondolom nem én vagyok az egyetlen. t Feladó: Boanna
Címzett: -Tripla-élvezet
Érkezett: 19-08-05 22:34
Tárgy: Szia!
[Sarah88] Sziasztok!
Ha hetero partnereket kerestek, akkor nem kell tovább nézelődni.
Nálunk nagyon sok lány és pasi keresi a hozzátok hasonló embereket.
Találjatok egymásra! - XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva
[Sarah88] Sziasztok!
KAPTAM.
Feladó: Boanna Címzett: 3an-párban Érkezett: 19-08-05 23:37Tárgy: Szia![Laura99] Sziasztok!
Feladó: Boanna Címzett: 3an-párban Érkezett: 19-08-05 23:37Tárgy: Szia![Laura99] Sziasztok!
Sziasztok én csak ilyen levelet kaptam gondolom nem én vagyok az egyetlen. t Feladó: Boanna
[Sarah88] Sziasztok!
[Sarah88] Sziasztok!
Szia! Türelmedet kérjük, néhány funkció rekonstrukció alatt van, amint lehet ezt is visszakapcsolják informatikusaink.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 16. vasárnap 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 16. vasárnap 23:20
Törölt felhasználó (2836132)

06.16. Van és még mindig nem működik:
Nem fogadom el a bejelölést (!!! Ez a funkció 06.14-éig ÁTMENETILEG NEM MŰKÖDIK !!!)
Nem fogadom el a bejelölést (!!! Ez a funkció 06.14-éig ÁTMENETILEG NEM MŰKÖDIK !!!)
06.16. Van és még mindig nem működik:
az lett amire gondoltam

Mivel minden verseny más és más, elképzelhető, hogy lesz olyan, amikor a zsüri sorrendje egyezik a közönségszavazatokkal, de olyan is, amikor a zsüri másokat juttat dobogóra. Mint ahogy mindig olyan elégedetlenkedők is, akik nem értenek egyet az eredménnyel
(Ez egy válasz bigroundass üzenetére (2019. 06. 03. hétfő 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 03. hétfő 20:51

oké csak leírtátok hogy 4 zsűritag meg a közönség szavazat adja a végső eredményt
tehát a közönség szavazata ér 20%-ot meg a 4 zsűri szintén 20%-ot egyenként (80%)
ha viszont ugyanazt szavazzátok mint a közönség akkor felesleges a zsűri
ha meg a zsűri mindig mást szavaz akkor felesleges a közönség szavazata mivel 20% semmit sem ér
érdekes lesz azt mondom
tehát a közönség szavazata ér 20%-ot meg a 4 zsűri szintén 20%-ot egyenként (80%)
ha meg a zsűri mindig mást szavaz akkor felesleges a közönség szavazata mivel 20% semmit sem ér

érdekes lesz azt mondom
oké csak leírtátok hogy 4 zsűritag meg a közönség szavazat adja a végső eredményt
érdekes lesz azt mondom

érdekes lesz azt mondom
Igen, tegnap június elseje volt. És lehet, hogy meglepő, de a zsűritagoknak is van hétvégéjük, szabadnapjuk, sőt mi több, szabadságra is szoktak menni néha! Mivel pont hétvégére esett elseje, ezért nem tudtak a zsűritagok még szavazni. Ezért van benne a szabályzatban, hogy a végleges eredmény minden hónap 8.-ig kerül ki az oldalra. Nem értjük továbbá a "kíváncsi vagyok a zsűri hogy fog szavazni és más eredmény lesz-e mint amit a közönség hozott" vigyorral a végén hozzászólást sem. A zsűri szavazatainak nem az a célja, hogy csak azért is más eredmény legyen, mint a közönségszavazatoknak.
(Ez egy válasz bigroundass üzenetére (2019. 06. 02. vasárnap 03:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 02. vasárnap 03:21

kíváncsi vagyok a zsűri hogy fog szavazni és más eredmény lesz-e mint amit a közönség hozott