Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőbe) !!!

Az eddigi hozzászólások

... 63 64 65 66 67 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#603   2007. 11. 04. vasárnap 18:52
MmePrune MmePrune VIP Admin
ugyanazért, amiért most téged, azaz forzaitalia87 2-t tiltani fogom...ha valaki tiltása alatt másik regisztrált névvel jön fel, annak a jutalma végleges tiltás
(Ez egy válasz beautiful_boy üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 04. vasárnap 18:34
sziasztok, szeretném azt megtudni hogy forzaitalia87 nevű felhasználó miért lett moderálva és törölve minden üzenete, tudtommal semmi rosszat csúnyát nem mondott
#602   2007. 11. 04. vasárnap 18:34
beautiful_boy beautiful_boy
sziasztok, szeretném azt megtudni hogy forzaitalia87 nevű felhasználó miért lett moderálva és törölve minden üzenete, tudtommal semmi rosszat csúnyát nem mondott
#601   2007. 11. 04. vasárnap 17:40
hehe...ezt én sem tudom smile akarod, hogy kipróbáljuk? wink
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 11. 04. vasárnap 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 04. vasárnap 16:41
ha veletlenül rossz leszek es tiltas lesz a vege....akkor hova fog menni a tiltolevel ? A regisztralt emilkemre,vagy helyben intezödik,a gg-messzendzseren ? Jo lenne tudni,netan az ördög...........
#600   2007. 11. 04. vasárnap 16:41
Szoni Szoni
ha veletlenül rossz leszek es tiltas lesz a vege....akkor hova fog menni a tiltolevel ? A regisztralt emilkemre,vagy helyben intezödik,a gg-messzendzseren ? Jo lenne tudni,netan az ördög...........
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 11. 02. péntek 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 11. 02. péntek 21:01
biztosan valaki ellopta ravasz1
#599   2007. 11. 02. péntek 21:01
biztosan valaki ellopta ravasz1
(Ez egy válasz vandogs üzenetére (2007. 11. 02. péntek 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 02. péntek 18:47
Hová tünt a szavazás???
#598   2007. 11. 02. péntek 18:47
vandogs vandogs
Hová tünt a szavazás???
#597   2007. 10. 31. szerda 18:19
tom1019 tom1019 VIP Admin
bízzunk józan itélőképességedben, és sportszerű hozzáálásodban,
a többi majd kiderül, hogy valóban érdemben is tud írni a témába illően, vagy csak kötekedés és kritizálás a fegyvere!
ha az utóbbi, akkor kénytelen leszek belédszólni... eplus2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 31. szerda 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 10. 31. szerda 18:04
nos...töröltem is meg nem is...nem nagyon tudok mit hozzáfűzni szuszed hszéhez...nem fogok meddő vitát folytatni egy értetlen fórumozóval...ellenben nem áll szándékomban tiltani, mert nyilván készül érdemi hszeket írni az adott topicba...azt pedig szívesen olvasnám, mert kritizálni rohadt könnyű, de érdemi mondanivalót alkotni annál nehezebb...szuszed pedig biztosan van olyan intelligens, hogy megbirkózzon egy ilyen nemes feladattal
#596   2007. 10. 31. szerda 18:04
nos...töröltem is meg nem is...nem nagyon tudok mit hozzáfűzni szuszed hszéhez...nem fogok meddő vitát folytatni egy értetlen fórumozóval...ellenben nem áll szándékomban tiltani, mert nyilván készül érdemi hszeket írni az adott topicba...azt pedig szívesen olvasnám, mert kritizálni rohadt könnyű, de érdemi mondanivalót alkotni annál nehezebb...szuszed pedig biztosan van olyan intelligens, hogy megbirkózzon egy ilyen nemes feladattal
#595   2007. 10. 31. szerda 17:20
2. rész

MmePrune[VIP][ADMIN] #2410 | ma 10:36
szerintem momentán te kukacoskodsz...és szent meggyőződésem, hogy nem láttad amiket kitöröltem, mert akkor tudnád, hogy nem dolomite-nek szólt a "társkeresőzés"
további észrevételedre nagyon szívesen válaszolok a moderátorok szobájában, mert tisztességesen szétoffoltuk a topicot
(este törölni fogom a 2407-2410es hszeket)

szuszed #2412| ma 11:58
A "társkeresőzés", ahogy már említettem nem a lényege egyik hozzászólásomnak sem. Valahogy nagyon kedveled ezt a részét a beszélgetésünknek. A kitörölt társkeresőzős hsz-eket nem kommentálom, nem is érdekelnek.
A dolomite hozzászólását "kritizáló" 2405-ös hsz-re reagáltam, valamint az azt igencsak buzgón helyeslő megjegyzésedre (2406 utolsó mondata), majd a Tiédre (2408). De mindez a 2407 és a 2409-es, kitörölni szándékozó, hozzászólásomból egyértelműen kiolvasható.
S végül csak annyit, hogy szerény nyomott véleményem szerint nem az én kritikai észrevételeim "offolják" szét ezt a topicot, sokkal inkább az olyan kioktató megjegyzések, amilyenre (amilyenekre) én itt bátorkodtam kritikusan reagálni, s amilyeneket inkább törölni, vagy inkább kiigazítanod kellene (a törlés, amennyiben nem törvénybe ütköző, és sértő hozzászólásról van szó, nagyon csak önkényes megoldásnak tünik számomra).
Hasznos mielőbbi törléseket.

new1 #2413| ma 12:44
na ezzel meglessz a bajod!
tedd át a lelkemet az off topicba
talán észbe kap

tom1019[VIP][ADMIN] #2414| ma 16:08
Eddig nem akartam beleszólni, és most sem akarok beleszólni (mert ez már a támának az off csimborasszója), de mivel jelenleg nincs itt az érintett, akivel (nagyon rossz helyen vitatkozol) ezért kénytelen vagyok egyszerű fórumozóként reagálni a "beszólásaidra"!

Nincs igazad, és én az érintett Admin helyében nagyon gyorsan rövidre zárnám, ezt a kötekedő vitát! Mivel igéretet tettem, hogy nem szólok bele (nem moderálok, nem tiltok), és nem is írom le a témáról a véleményemet, ezért csak megjegyzem, hogy ne csodiz, ha tiltani fognak!
#594   2007. 10. 31. szerda 17:17
1. rész

Izgat ha megdugják a feleségemet topic

szuszed #2407| ma 08:08
dolomite itt nem kifejezetten azokat kéri élménybeszámolóra, akik már egyszer itt ezt megtették, hanem általános kérésről van szó. Persze amennyiben jól és figyelmesen olvastam el dolomite írását és jól értelmeztem azt, ami nagyon valószinű. De még ha kifejezetten azokat kérné erre (vagy azokat is), akik már itt leírták egyszer élményeiket, ezzel kapcsolatos érzéseiket, nem értem, miért ne tehetnék meg ezt itt újra, ha erre kedvük van, és szívesen teszik.
Őszintén szólva, és ehhez kapcsolódva, nem értem MmePrune (ADMIN) ezzel kapcsolatos megjegyzését sem ("2405 hsz-szel tökéletesen egyetértek"). Egyik oldalon kifogásolja, hogy ez itt nem társkereső (amiben esetleg igaza is van), a másikon pedig egyetért azzal, aki letorkolja (szerintem eléggé, úgymond ellentmondást nem tűrően) azt, aki élménybeszámolóra szólít, illetve kér fel másokat. Akkor most ez itt miről is szól?

MmePrune[VIP][ADMIN] #2408| ma 09:22
nem esetleg van igazam, hanem biztosan igazam van abban, hogy ez nem társkereső...arra van külön kategória...nem hiszem, hogy akit foglalkoztat ez a téma az arra kiváncsi, hogy xy-nak mi a pontos mailcíme, és ki kivel akar privizni

a másikban pedig igazad van, nem pontosan érthető, hogy mire gondoltam...annyiban értek egyet, hogy akik régebben leírták a véleményüket nem valószínű, hogy újra megteszik...
(vagy azért, mert nincsenek már itt, vagy azért, mert nem fogják ismételni magukat-ez tapasztalat itt a fórumon)

ha mégis lenne kedvük, akkor nem fogja őket visszatartani fögenyó hsz-e

éppen ezért hasznos lenne, ha az újabbak elolvasnák a régi hszeket is...viszont nem hiszem, hogy letorkolta volna, csak felhívta a figyelmét arra, hogy régiek nem fognak újra írni, az újak pedig "társkeresőznek"

szuszed #2409| ma 10:13
Esetleg, biztos, stb. kukacoskodni lehet. Nem ez volt a hozzászólásom lényege, amit minden bizonnyal Te is észrevettél. De legyen, javítok - Biztos, hogy nem társkereső -.
Annyiban értesz egyet, vagy nem annyiban, teljesen mindegy, hisz nem arról szólt a dolomite hozzászólása (újra leírom), hogy a régieket kérte volna fel az élményük újbóli ugyanúgy leírására. Általános felkérés volt (az én értelmezésem szerint), ezért nem értettem hogy jön ide, a dolomite hozzászólása kapcsán, a régi hozzászólások fejtegetése, és miért kéne itt bárkinek, bárkit is a régi hozzászólások elolvasására felszólítani csak azért, mert újakat kér.
Hogy a régiek nem fognak újra írni az lehet, de azt inkább rájuk bíznám, még akkor is, ha esetleg valóban nem túl sűrűn írnogatnak ide újabb élményeket (de ez általánosan érvényes, nem csak a régi hozzászólások mégíróira).
Egyébként pedig a vitatott írásban dolomite nem "társkeresőzött".

#593   2007. 10. 29. hétfő 23:49
igaz, hogy jó kép volt, de inább NE, annyit nem ér, hogy magunkat hozzuk egy esetleges kellemetlen helyzetbe!
(nagyon sokan látogatják és nézik, "ellenőrzik" a GG-t, és annak jó és törvényes működését)

(annak "biztonságáért" és törvényességéért én is felelek!)
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 23:44
mér tom?
jó kép volt. nyes
és tuti negativ.
de worship
#592   2007. 10. 29. hétfő 23:44
new1 new1
mér tom?
jó kép volt. nyes
és tuti negativ.
de worship
#591   2007. 10. 26. péntek 22:58
babycica babycica
Köszönöm a segítséget,MINDKETőTÖKNEK,ugynéz ki talán kapunk segítséget!Jövök nektek eggyel!!!
#590   2007. 10. 26. péntek 21:35
babycica babycica
Köszönöm a segitséget! Az utolso hozzászóló 2006 02 21.-én volt.Én most megprobáltam,de nem vagyok benne
biztos hogy kapok választ , hisz több mint egy éve nincs hozzászolo.Segitenél??????????
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 26. péntek 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 10. 26. péntek 21:16
miért lenne ciki? izgalmas és jó ötlet...főleg, ha mindketten benne vagytok smile
nézz be ide...és hozd fel a topicot
#589   2007. 10. 26. péntek 21:16
miért lenne ciki? izgalmas és jó ötlet...főleg, ha mindketten benne vagytok smile
nézz be ide...és hozd fel a topicot
(Ez egy válasz babycica üzenetére (2007. 10. 26. péntek 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 21:03
A lényege az hogy a párommal kiprobálnánk a páros sexet de semmi tapasztalatunk nincs.Kiváncsi lennék olyanok véleményére akik már részt vettek ilyenben.Szerinted ciki???????
#588   2007. 10. 26. péntek 21:03
babycica babycica
A lényege az hogy a párommal kiprobálnánk a páros sexet de semmi tapasztalatunk nincs.Kiváncsi lennék olyanok véleményére akik már részt vettek ilyenben.Szerinted ciki???????
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 26. péntek 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 10. 26. péntek 20:56
kicsit részletezd, mert nem nagyon értem, hogy mire gondolsz
#587   2007. 10. 26. péntek 20:56
kicsit részletezd, mert nem nagyon értem, hogy mire gondolsz
(Ez egy válasz babycica üzenetére (2007. 10. 26. péntek 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 20:50
Szia! Szeretném a véleményedet kérni egy új tropicrol amit szeretnék megnyitni. A lényege pár párral és a sex.Mi a véleményed mert még egyszer nem
szeretnék beégni. Maradok továbra is tisztelettel babycica.
#586   2007. 10. 26. péntek 20:50
babycica babycica
Szia! Szeretném a véleményedet kérni egy új tropicrol amit szeretnék megnyitni. A lényege pár párral és a sex.Mi a véleményed mert még egyszer nem
szeretnék beégni. Maradok továbra is tisztelettel babycica.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 24. szerda 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 10. 24. szerda 06:44
nem tisztem pálcát törni balga lelkek felett
kell neki a sok kép, melyen nők meztelenek
nekem ő olyan, mint báránya a nyájnak
legyen hát topicja minden nudistának nyes hehe wink
#585   2007. 10. 26. péntek 14:43
Ezt egy barátomnak küldöm:

Komármi János:
Hát persze

elfutnak
ellopnak
valamit
eldugnak
a
rohanó
percek

kacagás
nevetés
valami
remegés
a
boldogság
perce

faggató
kérdező
aggódó
szerető
Te
súgod
szeretsz-e?

mosolyom
ajkamon
nevető
válaszom
én
Téged?
Hát persze...

#584   2007. 10. 24. szerda 15:44
Krok486 Krok486
Uhh, de irodalmira vettétek a figurát! wink

Tom, Gyapi, köszönöm a visszajelzéseket, remélem a legjobbakat, szép napot!

... 63 64 65 66 67 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Törté-Net Törté-Net
Nyitás ideje: 2007. 04. 06. péntek
Üzenetek: 1883db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 25. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!