Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőbe) !!!

Az eddigi hozzászólások

... 60 61 62 63 64 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#665   2008. 01. 20. vasárnap 21:35
X Törölt felhasználó (141068)
Kiszállok. Ezek a moderátorok semmire valók. kíváncsi vagyok, hogy mit fognak moderálni, ha mindeki kiszáll. A szabályaik elfogadhatatlanok. Minek ez az oldal!
#664   2008. 01. 20. vasárnap 20:00
MmePrune MmePrune VIP Admin
egészen pontosan mit szeretnél? wink
#663   2008. 01. 20. vasárnap 19:27
tom1019 tom1019 VIP Admin
a protekciót tőlem kell kérni, a "munkát" és a szolgáltatást a kuncsaftoknak én intézem... eplus2
#662   2008. 01. 20. vasárnap 16:28
melcsi2 melcsi2
smile ....kössz h szólsz h már van egy topic ami az opokkal foglalkozik!!!...megyek is oda eplus2 ....nem dühöngök smile
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 01. 20. vasárnap 14:30
drága melcsi smile
1. az indoklásom a következő: már van egy topic, ami a chates op-okkal foglalkozik, ezért nem kell másik
2. azért írtam bele, hogy ráadásul te írtál az előzőbe, mert feltételeztem, hogy ha írtál bele, akkor tudsz róla, ezért nem értettem, hogy miért nyitottál egy másikat...loveu2-nak ehhez végképp nincs köze (honnan vetted ezt???)
3. én nem gondolkozom, én csak moderálok smile
4. topicot nem csak VIP-esek nyithatnak, ellenben kedvenc témákat csak VIP-esek vehetnek fel
5. bármi gondod, bajod, örömöd, bánatod, véleményed van a chat operátoraival, akkor azt vagy a chaten beszéld meg velük (esetleg priviben) vagy az általam belinkelt topicot használd erre
6. neked is szép napot, és ne dühöngj, semmi nem ér annyit
#661   2008. 01. 20. vasárnap 14:30
drága melcsi smile
1. az indoklásom a következő: már van egy topic, ami a chates op-okkal foglalkozik, ezért nem kell másik
2. azért írtam bele, hogy ráadásul te írtál az előzőbe, mert feltételeztem, hogy ha írtál bele, akkor tudsz róla, ezért nem értettem, hogy miért nyitottál egy másikat...loveu2-nak ehhez végképp nincs köze (honnan vetted ezt???)
3. én nem gondolkozom, én csak moderálok smile
4. topicot nem csak VIP-esek nyithatnak, ellenben kedvenc témákat csak VIP-esek vehetnek fel
5. bármi gondod, bajod, örömöd, bánatod, véleményed van a chat operátoraival, akkor azt vagy a chaten beszéld meg velük (esetleg priviben) vagy az általam belinkelt topicot használd erre
6. neked is szép napot, és ne dühöngj, semmi nem ér annyit
(Ez egy válasz melcsi2 üzenetére (2008. 01. 20. vasárnap 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 20. vasárnap 14:18
drága MmePrune.
Ma törlésre jelölted a topicom,pontosan nem tudom mért is,de nem is érdekel,mellesleg azért érdekelne,h sikerült topicot nyitnom amkior nem is vagyok VIP-es.Amit meg az indokléásodnak beszúrtál a topicomba,háááát.....nem értelek,mért baj az ha szegény Loveu2 védtem??..semmi köze annak ehhez.Szerintem,de ha te másképpen gondolod,legyen!Szép napot neked!
#660   2008. 01. 20. vasárnap 14:18
melcsi2 melcsi2
drága MmePrune.
Ma törlésre jelölted a topicom,pontosan nem tudom mért is,de nem is érdekel,mellesleg azért érdekelne,h sikerült topicot nyitnom amkior nem is vagyok VIP-es.Amit meg az indokléásodnak beszúrtál a topicomba,háááát.....nem értelek,mért baj az ha szegény Loveu2 védtem??..semmi köze annak ehhez.Szerintem,de ha te másképpen gondolod,legyen!Szép napot neked!
#659   2007. 12. 31. hétfő 10:19
női exhibicionizmus | Nyitotta: jenner (2007.12.29 22:16)

Sysike #9| ma 08:35

Kedves Admin. Azt már tudom, hogy nem szereted a nudistákat. De képzeld el, én is szeretem mutogatni magam, igaz van is mit. Néha az az érzésem, hogy neked egy apácáknak szóló oldalt kellene adminoznod. Most letiltasz?

áthoztam ide, hogy reagálhassak rá...nem tudom, hogy honnan veszed, hogy a nudistákkal bármi bajom lenne...ha kicsit figyelmesebben néznéd meg a hszeimet a nudista topicban, akkor észrevetted volna, hogy próbálom a topicot kiollózott "szakirodalommal" a megfelelő mederbe terelni, és próbálom biztatni a topic indítóját, hogy pörgesse a topicját...holott megtehettem volna, hogy törlésre jelölöm, mert nem látom értelmét

sajnos arról nem tehetek, hogy van pár ilyen fórumozónk, mint te is, akik az első normális figyelmeztetés, kérés után azonnal előveszik fullánkjaikat, és ahelyett, hogy intelligens ember módjára "harcolnának" a topicjaikért, azonnal hülyének tekintik az admint...
nem foglak tiltani, már csak azért sem, mert nincs miért smile
és azért sem, hogy tudj reagálni itt...amit nem fogsz, mert egy "hangember" vagy...arra vársz, hogy tiltsalak, és még hangosabban "kiabálhass" védve a nem létező igazadat
#658   2007. 12. 30. vasárnap 21:16
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
Itt szeretném megköszöni minden admin egész éves munkáját,melyel hozzájárultak hogy a GG az ország legszinvonalasabb fóruma volt.Tudom hogy sokan szapultak,szidtak benneteket,de mi régi fórumosok mindvégig láttuk és éreztük még ha virtuálisan is,hogy megprobáltatok minden problémához a pozitiv megoldást választani,és mindig humánusan viselkedni,ami nagyon jól tükrözi pozitiv gondolkodásotokat a fórumhoz csatlakozo topikokhoz.A jövő évre is további jó munkát és boldog új évet kivánok smile
#657   2007. 12. 21. péntek 17:39
Joel_Fleischman Joel_Fleischman
ööö... izé f...om sincs. hehe
Talán ha már az én G pontjaimat odaadtam valakinek, megkeresem a Tied! wink
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 21. péntek 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 12. 21. péntek 16:10
f..unk sincs, kérdezd meg az ügyfélszolgálatot...de előre elmondom a válaszukat: f..unk sincs, kérdezd meg az adminokat hehe vigyor5
ha megkaptad az ügyfélszolg. mailjét, akkor megint kérdezz meg engem itt a modifogadóban eplus2 nyes

ui: van valami, amit fel tudsz ajánlani cserébe? mert akkor intézem wink
#656   2007. 12. 21. péntek 16:10
f..unk sincs, kérdezd meg az ügyfélszolgálatot...de előre elmondom a válaszukat: f..unk sincs, kérdezd meg az adminokat hehe vigyor5
ha megkaptad az ügyfélszolg. mailjét, akkor megint kérdezz meg engem itt a modifogadóban eplus2 nyes

ui: van valami, amit fel tudsz ajánlani cserébe? mert akkor intézem wink
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 12. 21. péntek 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 21. péntek 14:43
Érdeklődni szeretnék, hogy a Komárom-Esztergom megye 4972-ben tett felajánlásom kivitelezhető-e.
Az is segítség, ha azt írjátok f..unk sincs, kérdezd meg az ügyfélszolgálatot. wink nyes
#655   2007. 12. 21. péntek 14:43
Joel_Fleischman Joel_Fleischman
Érdeklődni szeretnék, hogy a Komárom-Esztergom megye 4972-ben tett felajánlásom kivitelezhető-e.
Az is segítség, ha azt írjátok f..unk sincs, kérdezd meg az ügyfélszolgálatot. wink nyes
#654   2007. 12. 18. kedd 20:07
lehet, hogy túl hosszú a szöveged!
ha nem, akkor írd meg a problemet a megfelelő helyre (de piros mutogatós smájlik nélkül)
és a nyomaték kedvéért a GG ügyfélszolgálatára is küld el (hibaüzenetek alatt)--> lap alján E-mail küldés!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 18. kedd 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 19:31
Az alapvetö külömbseg az lenne a kettö közt,hogy ott nem integet senki... tehat mindegy,nem vezet eredmenyre sehol.
#653   2007. 12. 18. kedd 19:31
Szoni Szoni
Az alapvetö külömbseg az lenne a kettö közt,hogy ott nem integet senki... tehat mindegy,nem vezet eredmenyre sehol.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 18. kedd 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 12. 18. kedd 19:10
nem itt!
nem itt!
nem itt!
ejnye1

ITT !!! -----> KATT!
#652   2007. 12. 18. kedd 19:10
nem itt!
nem itt!
nem itt!
ejnye1

ITT !!! -----> KATT!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 18. kedd 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 18. kedd 17:35
Hogy lehet...??? Irok egy rakast mi eleg megeröltetö nekem.......elakarom küldeni,es kiirja Kitöltetlen mezö !!!! mf3 mf3 mf3 es eltünik minden !!! rugjatok mar pöcsön a programozot !!! shakehead
#651   2007. 12. 18. kedd 17:35
Szoni Szoni
Hogy lehet...??? Irok egy rakast mi eleg megeröltetö nekem.......elakarom küldeni,es kiirja Kitöltetlen mezö !!!! mf3 mf3 mf3 es eltünik minden !!! rugjatok mar pöcsön a programozot !!! shakehead
#650   2007. 12. 12. szerda 08:58
amit gg-n keresztül küldtél? persze...azóta minden éjjel rólad álmodom wink
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 12. 12. szerda 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 12. szerda 07:20
sziszim!
privimet megkaptad?
#649   2007. 12. 12. szerda 07:20
new1 new1
sziszim!
privimet megkaptad?
#648   2007. 12. 09. vasárnap 22:53
nyugi!
kilenc!
holnap új nap, új élet, új kedv!

béke=PINA! nyes
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 22:31
nekem nyoc,hogy mit fagyasztotok...mondjam ugy,hogy elerkezettt a pillanat,mikor nyoc..
#647   2007. 12. 09. vasárnap 22:31
Szoni Szoni
nekem nyoc,hogy mit fagyasztotok...mondjam ugy,hogy elerkezettt a pillanat,mikor nyoc..
#646   2007. 12. 09. vasárnap 20:59
X Törölt felhasználó (7767)
(lemoderáltam
mert pont ellenkezőét tudom megerősíteni.
illetve már egy kicsit csavartál az indokon.
mardjunk annyiba ne legyél bolond, hogy magad ásod el miért raktalak ki

Vazelinator
)

... 60 61 62 63 64 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Törté-Net Törté-Net
Nyitás ideje: 2007. 04. 06. péntek
Üzenetek: 1885db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 16. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!