Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Csak hozzászólások (fórum,kismalac, amatőrök egyéb képek videók hozászolásai) és chat esetén vagyunk kompetensek.

(azaz adminok nem a szerkesztőségben ülnek, s csak az általatok irt tartalom felet van joguk, semmi másra nincs befolyások s rálátásuk.)

Egyéb esetben kérlek kattints az e-mailra a lapalján, s töltsd ki a bejelentőt.
!!!Figyelem e-mail linkes bejelentő esetén választ minden esetben a regisztrációs email címedre kapsz (vagy amire átírtad a e-mail linkes bejelentőbe) !!!

Az eddigi hozzászólások

... 17 18 19 20 21 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1528   2016. 10. 16. vasárnap 18:37
X Törölt felhasználó (901631) VIP
szia!még nem működik,de reméljük mielőbb rendbe lesz.
(Ez egy válasz -Vendég- üzenetére (2016. 10. 14. péntek 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 14. péntek 19:56
Már nem működik a chat?
#1527   2016. 10. 15. szombat 12:08
surdapapa surdapapa
Elő ferdülök néha, de inkább mint olvasó!

De Neked megváltozott a vezetékneved? confused

Valami ADMIN family name-re emléxem! crazya
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2016. 10. 14. péntek 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 14. péntek 14:40
jjééé, Te még itt vagy? smile
#1526   2016. 10. 14. péntek 19:56
-Vendég- -Vendég-
Már nem működik a chat?
#1525   2016. 10. 14. péntek 19:53
-Vendég- -Vendég-
..
#1524   2016. 10. 14. péntek 14:40
tom1019 tom1019
jjééé, Te még itt vagy? smile
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2016. 10. 13. csütörtök 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 13. csütörtök 12:58
Omegaaltec szét trollkodja a szex szokások topicokat.
#1523   2016. 10. 13. csütörtök 12:58
surdapapa surdapapa
Omegaaltec szét trollkodja a szex szokások topicokat.
#1522   2016. 07. 21. csütörtök 10:19
X Törölt felhasználó (69371)
A megfogalmazásodból úgy jött le, arra gondolsz, hogy profi hirdető, mintha sok pozitív visszajelzést kapott volna, hogy ezekre írsz, aztán még sincs semmi válasz tőlük és eredmény. 2x is elolvastam, mind 2x így értelmeztem.
Egyébként nem kell csodálkozni, hogy valahogy itt nem normálisan működnek a dolgok. alien
De Mercutio írásában is van egy fontos dolog. A másik kérdés, hogy ki számít profinak az oldal szerkesztőinek szemében.
(Ez egy válasz peu206 üzenetére (2016. 07. 20. szerda 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 20. szerda 21:59
Koazi de nem fogyatekos vagyok tudom mi mit jelent.
De ha jelentek kurvakat az oldalon miert nem tortenik hetek ota veluk semmi?
azert vannak a moderatorok hogy kiszurjek azokat a pasikat akik nonek adjak ki magukat es tiltsak ki innen
#1521   2016. 07. 21. csütörtök 07:25
peu206 peu206
Ertem tehat jo magyar szokas szerint van valami aminek semmi ertelme hehe
#1520   2016. 07. 21. csütörtök 01:07
X Törölt felhasználó (901631) VIP
Szia!Ha megnézed a moderálás alapelveit a moderátoroknak nincs ilyen feladatuk.A pofi hirdető jelentést pedig a szerkesztőség vizsgálja ki,ha elegendő ilyen irányú jelzés érkezik.Profi hirdető jelzést tévesen is küldhet valaki (szokott ilyen jelzés érkezni,hogy telefonról véletlenül megnyomta azt a gombot),de jelenthet valaki rosszindulatból csupán lejáratás gyanánt is.
(Ez egy válasz peu206 üzenetére (2016. 07. 20. szerda 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 20. szerda 21:59
azert vannak a moderatorok hogy kiszurjek azokat a pasikat akik nonek adjak ki magukat es tiltsak ki innen
#1519   2016. 07. 20. szerda 21:59
peu206 peu206
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 20. szerda 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2016. 07. 20. szerda 08:05
Mert férfiak nőknek adják ki magukat, vagy annyira "komolyak" a szándékaik, hogy az adatlapjuk alapbeállításon marad.
A profi hirdető arra utal, hogy nem amatőr, hanem hivatásos, szolgáltatásért anyagi támogatást kér. Magyarán prosti. Több oldalon árulja a portékát.
Azzal a gombbal jelenteni lehet őket, mert itt elvileg nem erről kellene szólnia a társkeresőnek, pedig nagy százalékban vannak jelen ezen nők, párok.
#1518   2016. 07. 20. szerda 08:05
Mert férfiak nőknek adják ki magukat, vagy annyira "komolyak" a szándékaik, hogy az adatlapjuk alapbeállításon marad.
A profi hirdető arra utal, hogy nem amatőr, hanem hivatásos, szolgáltatásért anyagi támogatást kér. Magyarán prosti. Több oldalon árulja a portékát.
Azzal a gombbal jelenteni lehet őket, mert itt elvileg nem erről kellene szólnia a társkeresőnek, pedig nagy százalékban vannak jelen ezen nők, párok.
(Ez egy válasz peu206 üzenetére (2016. 07. 20. szerda 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 20. szerda 07:41
Mivel GG-el kapcsolatos fórumot nem nagyon találtam ezért irok ide.
Miért van az hogy a Társkeresőbe Nőt keresek aki ne legyen pár tagja és a lista amit behoz 90% faszikat listáz a rendszer. Miért???
A másik! Annak mi értelme van, hogy a hirdetőkről be lehet jelenteni hogy profi hirdető mikor semmi nem történik velük?
#1517   2016. 07. 20. szerda 07:41
peu206 peu206
Mivel GG-el kapcsolatos fórumot nem nagyon találtam ezért irok ide.
Miért van az hogy a Társkeresőbe Nőt keresek aki ne legyen pár tagja és a lista amit behoz 90% faszikat listáz a rendszer. Miért???
A másik! Annak mi értelme van, hogy a hirdetőkről be lehet jelenteni hogy profi hirdető mikor semmi nem történik velük?
#1516   2016. 07. 19. kedd 23:45
X Törölt felhasználó (1140892)
Saját hozzászólásom utólagos moderálását törlését kérhetem e a moderátoroktól?
Ha igen akkor kérhetem tisztelt moderátort hogy keressen fel privát a részletek miatt
(okok és konkrét hozzászólás)

Köszönöm!
TN wink
#1515   2016. 06. 22. szerda 14:52
AVasálarcos AVasálarcos
Az én problémám az, hogy a feltöltésem másodjára akad el. Van egy 2 órás videóm egy korábbi hétvégémről, abból töltöttem már fel 30 másodpercet, és mivel sikert aratott, feltöltöttem volna még további 1-2 percet, teljesen más jelenetekkel, de az oldal nem engedi, mert "már szerepel" az oldalon a videó.
Ez elvileg nem igaz, hiszen semmi nem egyezik a két videóban, tudom, hiszen én vágtam őket. Jobban aggaszt az, ha tévedek, és valaki visszaél a videókkal, a tudtom és esetleg kitakarások nélkül feltöltve azokat. Emailben is elküldtem a kérdést, a segítséget előre is köszönöm.
#1514   2016. 05. 22. vasárnap 02:25
vazelinator vazelinator VIP Admin
abszorult nincs keresztezés:
olvasd is a választ néha, és nézd meg a linkeket is:
------------------
mindenkori chat vezető admin jogosultságot kap a chat témákra.
http://www.goldengate.hu/forum/tema/2493-C-A-Golden-Gate-chat-jogok
http://www.goldengate.hu/forum/tema/2573-F-GoldenGate-FORUM-moderatori-jogok
------------------
ennyi.

"De változás úgysem lesz, ezt jól tudom." ha nem is áll fent a dolog hova változtatni?

"aki tisztogat, törölget, legalább a nevét felvállalja" belső szabályzat megtiltja, hogy felvállalja, azaz bár milyen módon jelez, hogy ö volt.
még pedig azért: - ne jöjjön létre semmilyen nem felügyelt kommunikáció moderáló és moderált között, biztosítva azt hogy reklamáció estén bevonásra kerüljön minden képen az oldal.
- biztosítja járulékosan moderátor zaklatás mentességét( megöllek, tudom hol laksz... stb), és hogy ne alakuljon ki esetleg privát csatornán való kommunikálás miatt felhasználó irányába negatív előítélet.
- oldalnak biztosítja, hogy moderálókkal fellépő problémákról értesüljön és kitudja vizsgálni. (rendelkezésre áll egy komoly log rendszer)

"Lehet nincs igaza, vagy nekem nincs igazam" soha nem ez a gond, hanem az hogy a témátol már eltekintenek és személyesé teszik a dolgot és a másik személye lesz a cél é nem az álláspontja. szíve joga van A nak és B nek is a saját vélt igazához, de másik "jogsértő" minősítéséhez a véleményért már nincs joga.
De ez általános, konkrét dolgot meg írja e-mailben mi a gondja kivizsgálják és magyarázatot is kap.

"De ez az oldal nem ilyen volt!" hát az emberek változnak, minden mit hiányolsz az át helyeződött a közösségi oldalakra, annyira, hogy még ha itt is találkozik össze valaki az ő "kommunikációs" partnerével azonnal közösségi oldalra váltnak át. ilyen oldalak a partner kérés irányába tolódtak el teljesen. S hát névtelenség fényében itt könnyebb ki engedni még a gőzt is, mert ugye a közösségin hamar elfogynak a kapcsolatok egy két gőz kiengedés után. sok dolgot a névtelenség miatt megtehetőnek tekintik az emberek. de emiatt hátránya is keletkezik és lesz sok-sok "kamus", mert félnek megadni már a nevüket számukat, képüket miután bekapnak egy idiótát. s elég 100 kommunikációból 1 ilyen hogy mind a 100 zal utána gyanakvó legyél és óvatos és így "kamus", főleg hogy az az egy idóta a legmesszebb menőikig normális és értelmes volt a kapcsolat felvétel alatt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 19. csütörtök 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 19. csütörtök 15:21
Erre voltam kíváncsi és igazából sejtettem, hogy ez lesz az etikus válasz. El tudom fogadni, hisz így lenne OK.
De! Én úgy látom, hogy inkább chat-en aktívak (már ha valóban igaz a leírtak szerinti kiválasztás) kerülnek ki MOD-nak. Ezzel megint az a gondom, mint amit lehet említettem már, hogy a fórum az nem chat. Tehát a chat jellegű beszélgetések maradnak, a komolyabb, terjedelmesebb beszélgetések, amiket a chat-ről kiválasztott MOD már vitának ítél meg, pedig törölve lesz. Szerintem ez probléma. Aki chat-el, az legyen chat szobákban MOD, de a fórumon ne kapjon "hatalmat", ahoval alig ír valamit, nincs tisztában a fórumon lévő társasággal. Lehet a chat-ben jól kezeli a konfliktust, de fórumon a mélyebb gondolatokat fel sem fogja. Sajnos van erre is példa.
De változás úgysem lesz, ezt jól tudom.
Annak pedig alapnak kellene lenni, mint régen is volt, hogy aki tisztogat, törölget, legalább a nevét felvállalja. Régen így ment. Most meg nem, nehogy kiderüljön, hogy valakik azért vannak tiltogatva, minden kis kapható alkalom után, mert rá van állva az illetőre az igen "tisztelt" MOD, vagy Admin.
Hidd el nem zavar, ha engem tiltanak. Elég ideje itt vagyok már. De amikor külsős szemlélőként is azt látom, hogy valakit azért tiltanak, mert a többség kamus ellen valaki értelmesen, bizonyítóan ír, majd az lesz tiltva, az elég szánalmas az egészre nézve. Lehet nincs igaza, vagy nekem nincs igazam éppen az adott dologban, de ha az érintett negatívan veszi magára, és sírni kezd, mert tudja nem tud érdemben kontrázni, és elkezd bömbölni, akkor rögtön tiltani kell a másikat? Persze egyszer meg lett bélyegezve, aztán el lett könyvelve. De inkább azt olvasnám, ha nem is értek egyet vele 100%-ban, vagy egyáltalán nem, mint a sok kamu sz@rt.
Lezárom a dolgot, kiadtam magamból. De ez az oldal nem ilyen volt!
#1513   2016. 05. 19. csütörtök 15:21
Erre voltam kíváncsi és igazából sejtettem, hogy ez lesz az etikus válasz. El tudom fogadni, hisz így lenne OK.
De! Én úgy látom, hogy inkább chat-en aktívak (már ha valóban igaz a leírtak szerinti kiválasztás) kerülnek ki MOD-nak. Ezzel megint az a gondom, mint amit lehet említettem már, hogy a fórum az nem chat. Tehát a chat jellegű beszélgetések maradnak, a komolyabb, terjedelmesebb beszélgetések, amiket a chat-ről kiválasztott MOD már vitának ítél meg, pedig törölve lesz. Szerintem ez probléma. Aki chat-el, az legyen chat szobákban MOD, de a fórumon ne kapjon "hatalmat", ahoval alig ír valamit, nincs tisztában a fórumon lévő társasággal. Lehet a chat-ben jól kezeli a konfliktust, de fórumon a mélyebb gondolatokat fel sem fogja. Sajnos van erre is példa.
De változás úgysem lesz, ezt jól tudom.
Annak pedig alapnak kellene lenni, mint régen is volt, hogy aki tisztogat, törölget, legalább a nevét felvállalja. Régen így ment. Most meg nem, nehogy kiderüljön, hogy valakik azért vannak tiltogatva, minden kis kapható alkalom után, mert rá van állva az illetőre az igen "tisztelt" MOD, vagy Admin.
Hidd el nem zavar, ha engem tiltanak. Elég ideje itt vagyok már. De amikor külsős szemlélőként is azt látom, hogy valakit azért tiltanak, mert a többség kamus ellen valaki értelmesen, bizonyítóan ír, majd az lesz tiltva, az elég szánalmas az egészre nézve. Lehet nincs igaza, vagy nekem nincs igazam éppen az adott dologban, de ha az érintett negatívan veszi magára, és sírni kezd, mert tudja nem tud érdemben kontrázni, és elkezd bömbölni, akkor rögtön tiltani kell a másikat? Persze egyszer meg lett bélyegezve, aztán el lett könyvelve. De inkább azt olvasnám, ha nem is értek egyet vele 100%-ban, vagy egyáltalán nem, mint a sok kamu sz@rt.
Lezárom a dolgot, kiadtam magamból. De ez az oldal nem ilyen volt!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2016. 05. 19. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2016. 05. 19. csütörtök 09:17
szubjektív a választás abszorult
azaz van hogy egy helyzet egy vita kezelése, felhasználó ként lereagálása.
vagy írások alapján stb stb.

de lényege, hogy semmi puszi pajti és egyébb alantas testi juttatásokért, nincs semmilyen kontaktom senkivel, pont emiatt is, ugye haver puszi pajtit nehezebb elmarasztalni a haver puszi pajtisság fényében.
#1512   2016. 05. 19. csütörtök 09:17
szubjektív a választás abszorult
azaz van hogy egy helyzet egy vita kezelése, felhasználó ként lereagálása.
vagy írások alapján stb stb.

de lényege, hogy semmi puszi pajti és egyébb alantas testi juttatásokért, nincs semmilyen kontaktom senkivel, pont emiatt is, ugye haver puszi pajtit nehezebb elmarasztalni a haver puszi pajtisság fényében.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 12. csütörtök 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 12. csütörtök 18:25
Köszi!
De arra lettem volna kíváncsi, hogy mi alapján? Nyilván ezt sosem tudom meg, mert korábban többször kérdeztem, sosem kaptam rá választ, privátban sem. Ha ennyire nem publikus ennek a menete, akkor nyilván az ember fejében megfordulnak dolgok.

zsadi: Ne vedd magadra, csak láttam a neved mögött a jelzést, miközben itt fórumon alig olvasni tőled, amit aztán a hozzászólások számából is láttam. (Én nem chat-elek.) Csupán nem értettem ennek a menetét. De valószínű sosem tudom meg ezt, hogy milyen alapjai, feltételei vannak ennek. Talán megérteném, hogy miért pont azok, akik. Béke!
#1511   2016. 05. 12. csütörtök 18:25
Köszi!
De arra lettem volna kíváncsi, hogy mi alapján? Nyilván ezt sosem tudom meg, mert korábban többször kérdeztem, sosem kaptam rá választ, privátban sem. Ha ennyire nem publikus ennek a menete, akkor nyilván az ember fejében megfordulnak dolgok.

zsadi: Ne vedd magadra, csak láttam a neved mögött a jelzést, miközben itt fórumon alig olvasni tőled, amit aztán a hozzászólások számából is láttam. (Én nem chat-elek.) Csupán nem értettem ennek a menetét. De valószínű sosem tudom meg ezt, hogy milyen alapjai, feltételei vannak ennek. Talán megérteném, hogy miért pont azok, akik. Béke!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2016. 05. 12. csütörtök 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2016. 05. 12. csütörtök 11:01

egy kérdés soha nem gond!
feltételezések meg lényegében, hát téged ......... te világod te hozzáállásod, másik emberhez ,hogy így gondolkodsz róluk.
egyszerű kérdés tökéletes lenne, és nem magával a kérdéssel végig is minősíteni.
Nem dacért tiltanak hanem, mert minősíted, a másikat. s ne gyere azzal hogy kérdés volt csak, mert kérdés meg áll egy mi értnél.
#1510   2016. 05. 12. csütörtök 17:55
zsadi zsadi VIP Admin
Szia amit nem értek, hogy egy kérdésre válaszoltam, amit minden felhasználó megtehet, ha olvassa, és van benne segítőszándék. Én is ezt tettem. A probléma gyökere talán az lehet , hogy a nick nevem után az szerepel hogy admin??
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2016. 05. 12. csütörtök 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2016. 05. 12. csütörtök 11:01

feltételezések meg lényegében, hát téged ......... te világod te hozzáállásod, másik emberhez ,hogy így gondolkodsz róluk.
egyszerű kérdés tökéletes lenne, és nem magával a kérdéssel végig is minősíteni.
Nem dacért tiltanak hanem, mert minősíted, a másikat. s ne gyere azzal hogy kérdés volt csak, mert kérdés meg áll egy mi értnél.
#1509   2016. 05. 12. csütörtök 11:01

(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 05. 12. csütörtök 05:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 12. csütörtök 05:40
Ilyenkor azért elgondolkozom, hogy 79 hozzászólással, mi alapján lesz valakiből ADMIN vagy épp MOD?
Komolyan érdekelne ezen kiválasztások menete, nem szeretném ha téves képzetekben lennék. Bár lehet közel állok a valósághoz.
Közös szex, az esetlegesen chat-en való buzgóság, vagy valakinek a valakije, esetleg pénzért váltható? Mert a pár darab fórum bejegyzés kevés lenne ehhez, ugyanis nem sokat tud akkor az egészről. Mondjuk ez sok esetben látszik is az ott ténykedő emberekről.
Remélem kapok választ és nem dacból tiltás lesz!

... 17 18 19 20 21 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Törté-Net Törté-Net
Nyitás ideje: 2007. 04. 06. péntek
Üzenetek: 1888db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 11. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!