Mesélhetnétek róla! Esetleg egypár fotó?
Lehet, hogy ismerem, de nem tudom...
Azt tudom, hogy nagyon finom a puncija...
Azt tudom, hogy nagyon finom a puncija...
Ott senki nem ért rá fotózgatni
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 18. vasárnap 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 18. vasárnap 11:22
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 18. vasárnap 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7453)
Mesélhetnétek róla! Esetleg egypár fotó?
ÓÓÓÓ... te kis mázlista!
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2011. 09. 18. vasárnap 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2011. 09. 18. vasárnap 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen,mázlista vagyok,mert egy csodálatos lányt szerethetek.
A többi csak a közös kalandjainkat képzi.Azt mondta,mindent szeretne kipróbálni,s mivel erősen BI,igy hát ezen szenvedélyének sem szabhatok határt.És úgy látszik,hálás érte,ezért hivott akkor este... Remélem,lesz majd folytatás..
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 18. vasárnap 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 18. vasárnap 18:14
A többi csak a közös kalandjainkat képzi.Azt mondta,mindent szeretne kipróbálni,s mivel erősen BI,igy hát ezen szenvedélyének sem szabhatok határt.És úgy látszik,hálás érte,ezért hivott akkor este... Remélem,lesz majd folytatás..
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 18. vasárnap 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
ÓÓÓÓ... te kis mázlista!
A folytatást garantálom...
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2011. 09. 20. kedd 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 20. kedd 14:33
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2011. 09. 20. kedd 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen,mázlista vagyok,mert egy csodálatos lányt szerethetek.
szasztok!zalai 20év körüli pár vagyunk.ismerkednénk környékbeliekkel.írjatok rpf19@hotmail.com- ra!
De az nagyon izgalmas!Még nézni is!
Egészen enyhén fejezted ki magadat
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 27. kedd 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 27. kedd 12:15
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 27. kedd 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
De az nagyon izgalmas!Még nézni is!
Nem szégyen az
csak kivánatos
csak kivánatos
Még javítok a szókincsemen!
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2011. 09. 27. kedd 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2011. 09. 27. kedd 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves, női barátot keresek. Tomi
Normális,főldőnjáro csini,nyitott barátnőt keresek,amiből még jo kerekedhet.
Netes barátság ?Szerintem megy az remekül.
Valamiben másnak kel lenni mint a többiek, vagy érdekesebbnek.
Kapcsolatoknál meg főleg nem lehet hazudozni, mert ha kiderül hogy nem is olyan vagy valójában mint amit leírtál akkor bizony nagy csalódás lesz.
Valamiben másnak kel lenni mint a többiek, vagy érdekesebbnek.
Kapcsolatoknál meg főleg nem lehet hazudozni, mert ha kiderül hogy nem is olyan vagy valójában mint amit leírtál akkor bizony nagy csalódás lesz.
Nekem nincs semmilyen pozitív tapasztalatom a netes társkereséssel kapcsolatban! Még nem találtam egy komolyat sem aki legalább válaszolt volna! Nem tudom hogy az ilyenek minek vannak fent! Csak a létszámot szaporítani?
Célszerű lehet (bizonyos esetekben) megmaradni a valóság talaján és máris megvan az esélye, hogy komolyan veszik az embert. Vagy legalábbis hihetően kell füllenteni.
(Ez egy válasz hubi72 üzenetére (2013. 01. 05. szombat 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 05. szombat 14:07
Nekem nincs semmilyen pozitív tapasztalatom a netes társkereséssel kapcsolatban! Még nem találtam egy komolyat sem aki legalább válaszolt volna! Nem tudom hogy az ilyenek minek vannak fent! Csak a létszámot szaporítani?
Nem tudom miről beszélsz! Nem is ismersz! Senki nem is mer és nem is akar megismerni! Itt kezdődik a baj! Le sem szarják az embert! Amíg nem ismersz meg valakit ne mondj róla véleményt! Nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 06. vasárnap 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 06. vasárnap 09:26
Törölt felhasználó (857830)
Célszerű lehet (bizonyos esetekben) megmaradni a valóság talaján és máris megvan az esélye, hogy komolyan veszik az embert. Vagy legalábbis hihetően kell füllenteni.
Talán próbálkozz egy olyan bemutatkozó reglappal,ami felkelti a nők érdeklődését.
De az alap,hogy a NŐ-nek bókolni,udvarolni kell.Ez ne feledd!!! (Ez egy válasz hubi72 üzenetére (2013. 01. 05. szombat 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 05. szombat 14:07
De az alap,hogy a NŐ-nek bókolni,udvarolni kell.Ez ne feledd!!! (Ez egy válasz hubi72 üzenetére (2013. 01. 05. szombat 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Korrekt reglap.Mind hiába, nem tudja mi a különbség a NŐ vgy. a partikuva közt!
Mint a férfi és a faszát mutogató idióta köszt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 06. vasárnap 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (134651)
Talán próbálkozz egy olyan bemutatkozó reglappal,ami felkelti a nők érdeklődését.
De az alap,hogy a NŐ-nek bókolni,udvarolni kell.Ez ne feledd!!!
De az alap,hogy a NŐ-nek bókolni,udvarolni kell.Ez ne feledd!!!

tom1019

NudiSwingPar
Zetta