Azt hiszem a fórum címére választ adtam, de ennél jobban nem mennék bele.
Nagyvonalakban még is azt mondom, hogy nincs távol tőlem a mezelenség vagy a ruhátlanul napozás, de nem keresek direktben és állandóan ezt a lehetőséget. Tehát rajtam van nyoma a fürdőruhának és ha úgy adódik a melltartó is marad.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2009. 11. 09. hétfő 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 09. hétfő 12:27
Nagyvonalakban még is azt mondom, hogy nincs távol tőlem a mezelenség vagy a ruhátlanul napozás, de nem keresek direktben és állandóan ezt a lehetőséget. Tehát rajtam van nyoma a fürdőruhának és ha úgy adódik a melltartó is marad.

Engem is kiváncsivá tettél, most már meg kell osztanod velünk. Senki nem fog megkövezni

Mivel a vizes fürdőgatyánál undorítobb érzés nincs, ahol lehet mellőzöm a használatát. Mind a vízben mind pedig napozás közben sokkal kényelmesebb nélküle. Azt sem igazán szeretem ha az asszony csíkos, de szerencsére ő sem szereti a fürdőrucit és ha kell akkor is csak tangát vesz fel

Engem is kiváncsivá tettél, most már meg kell osztanod velünk. Senki nem fog megkövezni
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2009. 10. 25. vasárnap 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 25. vasárnap 21:29

Ha leírom hogy miért nem nudizok, a naturista fanok minimum megköveznek érte

Én biztos nem,viszont kíváncsivá tettél...Megírhatod privátban is!
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2009. 10. 25. vasárnap 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 25. vasárnap 21:29

Szóval nudizni nem szoktál,"csak" esetleg felső nélkül és látványosan áttetsző,fehér alsóban napozni
? Biztos nagy sikered lehet
(egy kis exhibicionizmus nem árt,sőt!
) ! Én továbbra is maradnék az egyszál semminél,ahol csak lehet
.
(Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2009. 10. 25. vasárnap 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 25. vasárnap 14:52

Fehér fürdőruháim vannak évek óta. Ha olyan a strand, akkor csak az alsó van rajtam.
Érdekes hogy a nudizmus egy kicsit se vonz. De azért a fehér fürdőruhám vizesen látványosan áttetsző
Érdekes hogy a nudizmus egy kicsit se vonz. De azért a fehér fürdőruhám vizesen látványosan áttetsző

Fehér fürdőruháim vannak évek óta. Ha olyan a strand, akkor csak az alsó van rajtam.

ha a lehetőség adott akkor természetesen meztelen, de sajnos ez nem mindig megvalósítható
egyébként meg bikinibe

egyébként meg bikinibe
Ha lehet akkor meztelen?mert elszoktam járni a szalki tavakhoz nudizni.
Köszi a képeket,szerencsére nem vagy "tök fehér",sőt tök jó színed van
, még az ezüstnél sem látszik bikininyom (ami azért nem semmi,mert az gyakorlatilag nem takar semmit...
) .
(Ez egy válasz Lilith87 üzenetére (2009. 09. 25. péntek 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)

mivel mindenhol tök fehér vagyok

a fekete amiben szoktam, amúgy hidd el, lesz+rom a fehér csíkokat

rajtam kívül még 1 de én nem igazán nézegetem magam
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 09. 25. péntek 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 25. péntek 18:49

Az ezüst ugyanúgy fehér csíko(ka)t hagy
. Te vagy az az 1 ember,aki látja,v. van még 1
? Mesélj,mekkora csíkokat hagynak a bikinijeid
? Jól mutatsz a képen (feketében)
,kicsit "dominás"
!

Az ezüst ugyanúgy fehér csíko(ka)t hagy
. Te vagy az az 1 ember,aki látja,v. van még 1
? Mesélj,mekkora csíkokat hagynak a bikinijeid
? Jól mutatsz a képen (feketében)
,kicsit "dominás"
!
(Ez egy válasz Lilith87 üzenetére (2009. 09. 25. péntek 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 25. péntek 14:54

mostmár van egy ezüst, aztán meg... amennyi fehér csíkot hagynak a bikinijeim az nálam belefér, csak 1 ember látja a csíkokat, a bikininél csak több ruha van rajtam

mostmár van egy ezüst, aztán meg... amennyi fehér csíkot hagynak a bikinijeim az nálam belefér, csak 1 ember látja a csíkokat, a bikininél csak több ruha van rajtam
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 07. 25. szombat 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 25. szombat 22:16

Ami aztán fehér csíkokat hagy...
(bocs!) ,akkor már jobb egy szál semmiben...

Ami aztán fehér csíkokat hagy...
(bocs!) ,akkor már jobb egy szál semmiben...
(Ez egy válasz Lilith87 üzenetére (2009. 07. 25. szombat 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)

ha néha nap napozok , fekete bikiniben

Nem szoktam napozni. Idén is spontán leégtem a kerti meló közben .

Számozott bőrkötésemben

általában egy szál semmiben....