Reklám Erősnek és Spigiboynak, de reklám a Playboynak és a csajoknak is. Ügyes kombináció! De egész jó a klip!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 09. péntek 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 09:29
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Aki korán kezdi a nyuszimagazint olvasni:

hááát....enyhén szolva is elég erös jelzöket irogatsz..."vilááág"...meg..."legszebb"?????
bár,az is lehet,hogy még nem láttál igazán szép Nöt...
(Ez egy válasz Csipakukac üzenetére (2007. 11. 02. péntek 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)

miután láttam a fotóidat én se írnám le senki más fotója láttán, h a világ legszebb nője! /max a sárlottomé láttám
/
itt a lehetőséged, h küldj oljan képet amin hasonló mennyiségű ruha van rajtad!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 13. kedd 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 09:25

Törölt felhasználó (52127)

hááát....enyhén szolva is elég erös jelzöket irogatsz..."vilááág"...meg..."legszebb"?????

csak Neked...csak most...csak itt...
és már mmegint tulzásokba estél...de...igy is naggggyyoon biroma pofid...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 13. kedd 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 13. kedd 09:53

és már mmegint tulzásokba estél...de...igy is naggggyyoon biroma pofid...

miután láttam a fotóidat én se írnám le senki más fotója láttán, h a világ legszebb nője! /max a sárlottomé láttám
/

Lilian Müller:

Nekem sokkal szebb mint Dukai Regina...

Bódi Sylvi

Bódi Sylvi
Ez a csaj télleg szép!!!Doki gratula,hunén szeted elő???
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 13. kedd 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)

hagyd rá! úccse árulja el! a smúcigja!
királylány! nekem Te nála is ... (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 11. 14. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
királylány! nekem Te nála is ... (Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 11. 14. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Pro primo: smucig-geci vagyok, és nem árulom el a "forrásaimat". Hogy surdinak is igaza legyen.
Pro secundo: idegen honlapot én sem írhatok be ide (szépen is nézne ki, az első admin volnék, akit emiatt banolnának!
)
De ha nagyon érdekel, privben tudok küldeni 1-2 címet, ahol lehet "turkálni"...
Egyébként a hölgy egy "retro" playmate (a bozontos punciból sejthető volt), de ami fontosabb: VALÓDI SZŐKE!!!
(Ez egy válasz Sonkás üzenetére (2007. 11. 14. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Pro secundo: idegen honlapot én sem írhatok be ide (szépen is nézne ki, az első admin volnék, akit emiatt banolnának!

De ha nagyon érdekel, privben tudok küldeni 1-2 címet, ahol lehet "turkálni"...

Egyébként a hölgy egy "retro" playmate (a bozontos punciból sejthető volt), de ami fontosabb: VALÓDI SZŐKE!!!

Fejezd be surdi a mondatot!!!
Szerintem is királylányos sokkal
- szexisebb,
- szebb,
- jobb lábú,
- fincsibb dekoltázsú,
- kívánatosabb,
- aranyosabb,
- csinibb,
- kedvesebb
- stbstbstb...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 14. szerda 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 14. szerda 15:54
- szexisebb,
- szebb,
- jobb lábú,
- fincsibb dekoltázsú,
- kívánatosabb,
- aranyosabb,
- csinibb,
- kedvesebb
- stbstbstb...

hagyd rá! úccse árulja el! a smúcigja!
királylány! nekem Te nála is ...
királylány! nekem Te nála is ...
Doki!
hogyan lehet az, h nőkről ennyire megegyezik a véleményünk
és a szóban forgó nőről mindkettőnk ezt gondolja sztem: hogy + hát!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 14. szerda 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 14. szerda 19:24

Fejezd be surdi a mondatot!!!
- szexisebb,
- szebb,
- jobb lábú,
- fincsibb dekoltázsú,
- kívánatosabb,
- aranyosabb,
- csinibb,
- kedvesebb
- stbstbstb...
- szexisebb,
- szebb,
- jobb lábú,
- fincsibb dekoltázsú,
- kívánatosabb,
- aranyosabb,
- csinibb,
- kedvesebb
- stbstbstb...

Azéééé nem annyira, volt már olyan bula, amelyik egyikőnknek nem, vagy nem annyira jött be...
Különben is, királylánykát nem szabad "meghátozni", kényeztetni kell, dédelgetni, babusgatni és elpaskolni a fenekét!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 09:12

Doki!

én inkább vesszőzném ha nem baj! /hmmm királylány?/
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 12:07

Azéééé nem annyira, volt már olyan bula, amelyik egyikőnknek nem, vagy nem annyira jött be...
Különben is, királylánykát nem szabad "meghátozni", kényeztetni kell, dédelgetni, babusgatni és elpaskolni a fenekét!!!

akkor..igy szép sorban...kényeztetni,dédelgetni,babusgatni...no meg elpaskolni...és...surdimodramegvesszözniii...

Teeeeee!!! Ne izgass!!! ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 15. csütörtök 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 15. csütörtök 14:24

Törölt felhasználó (52127)

akkor..igy szép sorban...kényeztetni,dédelgetni,babusgatni...no meg elpaskolni...és...surdimodramegvesszözniii...

Figyeljetek, egy fontos kérdésem lenne hátha tudnátok rá válaszólni!
A magyar modellek miért csak a mellüket mutatják? A punciból vagy nagyon keveset, vagy semmit sem látni! Külföldi lapokon nem ez va. Elég gyengék vagyunk ilyen téren!
A magyar modellek miért csak a mellüket mutatják? A punciból vagy nagyon keveset, vagy semmit sem látni! Külföldi lapokon nem ez va. Elég gyengék vagyunk ilyen téren!
Mármint hol? A magyar Playboyban? Nem tudom, Te melyik Playboyt nézed-olvasod, de a magyar modellek 99%-a is megmutatja a punciját. A playboyban ne is várj lábszéttevős, "pink" képeket, de ezen kívül majd minden modell bevállalja a puncit is... Szerintem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 17. szombat 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 17. szombat 12:09
Törölt felhasználó (74784)

Figyeljetek, egy fontos kérdésem lenne hátha tudnátok rá válaszólni!
Sofőrszolgálat is jár Metzker Viki új lakásához. A lány a tervek szerint december elsején költözhet be luxusotthonába, melyet a nyuszis versenyen nyert. A Playmate bevallása szerint párjával osztja majd meg új otthonát, melyhez rengeteg szolgáltatás jár. Többek között kutyasétáltatás, fitnessterem, szauna és kikötő.

Már alig várom, hogy átvegyem a kulcsot mondta lelkesen Viki, majd folytatta: A párommal fogok beköltözni, így első dolgunk az lesz, hogy elmegyünk egy kulcsmásolóhoz mesélte a playmate, akinek nem lesz új dolog az együttélés, mivel barátjával már egy éve egy ágyon osztozkodnak. A stop.hu állítása szerint a lakás, mely luxusszolgáltatásokkal bővelkedik, megközelítőleg 50 millió forintot ér.

Egy 70 négyzetméteres lakást nyertem, amit egy évig használhatok. Teljesen be van rendezve olasz bútorokkal, így nem kell foglalkoznom majd a lakberendezéssel. Örülök, hogy a lakás stílusa letisztult, egyszerű, közben modern, mivel nekem is ilyen az ízlésem mondta Viki, majd elárulta: a lakóparknak külön kikötője is van.
Rengeteg luxusszolgáltatás jár a lakáshoz: medence, szauna, kávézó és kikötő. Sőt, még edzőterem is, így csak gondolok egyet és már kínozhatom is magam. A legjobban mégis a sofőrszolgálatnak örülök, amit majd a bulizások alkalmával igénybe fogok venni. Bár még nem beszéltünk ennek pontos részleteiről, de előfordulhat, hogy még ezt is díjmentesen használhatom ellenben a többi lakóval mesélte boldogan a playmate, aki nem tervez lakásavató bulit. Úgy gondoltam a párommal kettesben fogjuk felavatni a lakást egy meghitt esttel.

Már alig várom, hogy átvegyem a kulcsot mondta lelkesen Viki, majd folytatta: A párommal fogok beköltözni, így első dolgunk az lesz, hogy elmegyünk egy kulcsmásolóhoz mesélte a playmate, akinek nem lesz új dolog az együttélés, mivel barátjával már egy éve egy ágyon osztozkodnak. A stop.hu állítása szerint a lakás, mely luxusszolgáltatásokkal bővelkedik, megközelítőleg 50 millió forintot ér.

Egy 70 négyzetméteres lakást nyertem, amit egy évig használhatok. Teljesen be van rendezve olasz bútorokkal, így nem kell foglalkoznom majd a lakberendezéssel. Örülök, hogy a lakás stílusa letisztult, egyszerű, közben modern, mivel nekem is ilyen az ízlésem mondta Viki, majd elárulta: a lakóparknak külön kikötője is van.
Rengeteg luxusszolgáltatás jár a lakáshoz: medence, szauna, kávézó és kikötő. Sőt, még edzőterem is, így csak gondolok egyet és már kínozhatom is magam. A legjobban mégis a sofőrszolgálatnak örülök, amit majd a bulizások alkalmával igénybe fogok venni. Bár még nem beszéltünk ennek pontos részleteiről, de előfordulhat, hogy még ezt is díjmentesen használhatom ellenben a többi lakóval mesélte boldogan a playmate, aki nem tervez lakásavató bulit. Úgy gondoltam a párommal kettesben fogjuk felavatni a lakást egy meghitt esttel.