rossz volt az is, amit bemásolt...feltételezem, hogy valami ilyesmi lehet a beszúrni szánt kép:

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 29. szombat 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 29. szombat 13:05

Nem jön át a képed tom!
Tudsz vele valamit kezdeni?
Krista Kelly:
Tudsz vele valamit kezdeni?
Krista Kelly:

Köszi! Próbáltam helyretenni a linket, de nem sikerült.
Akkor azt töröljem szted?... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 29. szombat 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 29. szombat 14:04
Akkor azt töröljem szted?... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 29. szombat 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)

rossz volt az is, amit bemásolt...feltételezem, hogy valami ilyesmi lehet a beszúrni szánt kép:

háááát...ha belenyúlsz a főncsi hsz-ébe, asszem aláírod a kiherélési nyilatkozatodat
majd én...inkább engem basszanak meg
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 29. szombat 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 29. szombat 14:49

Köszi! Próbáltam helyretenni a linket, de nem sikerült.
Akkor azt töröljem szted?...
Akkor azt töröljem szted?...
Én is erre gondoltam. Ráadásul Te még örülsz is neki, ha megb.sz a főnök..
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 29. szombat 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 29. szombat 14:55

háááát...ha belenyúlsz a főncsi hsz-ébe, asszem aláírod a kiherélési nyilatkozatodat

vállalnunk kell az áldozatokat, ha egy igaz barátért tesszük
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 29. szombat 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 29. szombat 14:57

Én is erre gondoltam. Ráadásul Te még örülsz is neki, ha megb.sz a főnök..

Vagy igaz szerelemből... Mint ahogy a képen a szöszi hölgy Hefnerrel kapcsolatban...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 29. szombat 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 29. szombat 15:04

vállalnunk kell az áldozatokat, ha egy igaz barátért tesszük

áááááááááááááá...pokrivtsák mónika levetkőzik

NEM MONDOD??? Akkor megyek lemondani a Playboy előfizetésem...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 24. csütörtök 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)

képeket tudtok felrakni Monikárol. kiváncsi vagyok rá.
Kérem minden jóérzésű fórumozó társam, ha mérhetetlen vágyat érez, hogy PokiMóniról képet tegyen be a fórumba azt ne ide, henem ebbe a topicba rakja!!!
Előre is hálás köszönet!
Előre is hálás köszönet!

(Dorina itt is elfér, ha a negatívumok közé is besorolták egyesek, csak a smink és a fotóstól függ sokszor kit hová lehet besorolni!)

(ez egy kimondottan rossz kép róla)

(szerintem a fekete-fehér jobb, kicsit madonnás)

(ez meg szvszerint kimondottan jól sikerült fotó erről az átlagos kis nőcskéről!)

ja azért a photoshopot se feledd ki a felsorolásból!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 28. hétfő 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 28. hétfő 13:40

(Dorina itt is elfér, ha a negatívumok közé is besorolták egyesek, csak a smink és a fotóstól függ sokszor kit hová lehet besorolni!)

(ez meg szvszerint kimondottan jól sikerült fotó erről az átlagos kis nőcskéről!)

lol
Azért nem túlzás, hogy 3 topicban is Dorina szerepel???
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 04. 28. hétfő 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 28. hétfő 13:40

Azért nem túlzás, hogy 3 topicban is Dorina szerepel???

A playmate választás győztese: Jayde Nicole

Jayde további képei

Hááát, nem estem hasra a hölgytől.
Szép hegyes és formás cicijei vannak, de ezen túl semmi extrát nem látok benne.
Arcra is olyan "zwölf"... (Ez egy válasz purple19 üzenetére (2008. 05. 14. szerda 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Arcra is olyan "zwölf"... (Ez egy válasz purple19 üzenetére (2008. 05. 14. szerda 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
jesszus szüz Mária....milyen Nök jönnek be Neked egyáltalán????
ez a Hölgy....GYÖNYÖRÜ....annyira bájos aí pofija...és ami igazán kuriozum számba megy...NEM SZÖKEEEEE!!!!!!!!!!
végre...egy igazán természetesen bubájos Nöci...
"de ezen túl semmi extrát nem látok benne."
épp az az extra benne...hogy nincs Benne az a nagyonszökékre jellemzö MÜVIESSÉG!!!!!!!!
tényleg nagyon szép...
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 05. 15. csütörtök 01:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 15. csütörtök 01:09
ez a Hölgy....GYÖNYÖRÜ....annyira bájos aí pofija...és ami igazán kuriozum számba megy...NEM SZÖKEEEEE!!!!!!!!!!

épp az az extra benne...hogy nincs Benne az a nagyonszökékre jellemzö MÜVIESSÉG!!!!!!!!
tényleg nagyon szép...

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 05. 15. csütörtök 01:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Hááát, nem estem hasra a hölgytől.
Arcra is olyan "zwölf"...
Arcra is olyan "zwölf"...
Azért szavad nem lehet, de az igazi "műszőkék" (pl. KA, Borókabogyó) nekem sem jönnek be.
De nem is a szőkeségével van bajom.
Nagyon kíváncsi lennék rá photoshop nélkül is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 15. csütörtök 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 15. csütörtök 07:20

De nem is a szőkeségével van bajom.
Nagyon kíváncsi lennék rá photoshop nélkül is...

Törölt felhasználó (52127)

jesszus szüz Mária....milyen Nök jönnek be Neked egyáltalán????
tényleg nagyon szép...

tényleg nagyon szép...

Amanda Lee amerikai playmate: