Egy 1978 (!) májusi playmate:
Nagy Éva, egykori playmate, sikkasztásért ült.
Most újra fotósorozatot készítenek róla. Természetesen csíkos rabruhából bontakozik ki:
videó
Most újra fotósorozatot készítenek róla. Természetesen csíkos rabruhából bontakozik ki:
videó
mikor playmate lett kifejezetten randa wót!
de ma sincs semmi benne!
jéghideg üres tekintet ...
Sárl! sorry (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 30. kedd 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 11:31
de ma sincs semmi benne!
Sárl! sorry (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 30. kedd 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
videó
videó
azért ezt a sorozatot meglehet nézni!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 30. kedd 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 11:40
mikor playmate lett kifejezetten randa wót!
de ma sincs semmi benne!
Sárl! sorry
de ma sincs semmi benne!
Sárl! sorry
gyönyörű test pumukli fejjel? totál elrontott összhatás!!!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 10. 30. kedd 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Hááát, nekem általában bejönnek a szőkék, de ez a csaj akkoriban se (mondjuk nem tudtam, h hűvösön volt), de most sem tetszik. Valahogy olyan műanyag, semmilyen, tucat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 30. kedd 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 11:31
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 30. kedd 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
videó
videó
Igazad van surdi, ezt a kifejezést kerestem: "Randa pumikli fej"...
De mondjuk én a mellétől se voltam hanyattesve. Ha más nem, azok a húsos szeméremajkai, na, tán... De ahogy Hamlet mondta: "A többi néma csend...".
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 30. kedd 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
De mondjuk én a mellétől se voltam hanyattesve. Ha más nem, azok a húsos szeméremajkai, na, tán... De ahogy Hamlet mondta: "A többi néma csend...".
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 10. 30. kedd 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
keresünk Téged!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 10. 30. kedd 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 30. kedd 20:50
Igazad van surdi, ezt a kifejezést kerestem: "Randa pumikli fej"...
Ne offoljunk, de rendben, megtaláltok!
(Ez egy válasz babycica üzenetére (2007. 10. 31. szerda 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz babycica üzenetére (2007. 10. 31. szerda 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
A leggyönyörűbb playmate a világon

Nana! Azért Meghan Allen se kispályás:

az arcát nyugodtan át lehetne tenni az igéző tekintetekbe!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 11. 03. szombat 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Javaslatod megfogadtam, oda is felkerült!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, még egy verekedős:
"Az idei Playmate-választás harmadik helyezettje, Mosolygó Orsi verekedésbe keveredett egy szórakozóhelyen, és egyik támadóját úgy megverte, hogy a karja is eltört. Az agresszív nyuszilány az Aktívnak elmesélte, épp Nyíregyházán szórakozott a pasijával, amikor a srác szóváltásba keveredett három férfival, akik végül fizikai érveket vetettek be. A playmate ekkor pasija segítségére sietett: Nem vagyok híve a testi
Dr. Magyar György, a celebekre szakosodott ügyvéd szerint ez a tett súlyos testi sértésnek minősülhet, bár a bíróság még felmentheti a lányt, ha sikerül bebizonyítania, hogy önvédelemből rugosta a földön fekvő embert."
"Az idei Playmate-választás harmadik helyezettje, Mosolygó Orsi verekedésbe keveredett egy szórakozóhelyen, és egyik támadóját úgy megverte, hogy a karja is eltört. Az agresszív nyuszilány az Aktívnak elmesélte, épp Nyíregyházán szórakozott a pasijával, amikor a srác szóváltásba keveredett három férfival, akik végül fizikai érveket vetettek be. A playmate ekkor pasija segítségére sietett: Nem vagyok híve a testi
er
, de hárman egy ellen, szerintem ez nem fair indokolta a lány, miért jött bele annyira pasija védelmezésébe, hogy még akkor is tovább rugdosta ellenfelét, mikor az már a földön feküdt. alf
ős alf
za alf
knakDr. Magyar György, a celebekre szakosodott ügyvéd szerint ez a tett súlyos testi sértésnek minősülhet, bár a bíróság még felmentheti a lányt, ha sikerül bebizonyítania, hogy önvédelemből rugosta a földön fekvő embert."
Igen-igen...(nem párt induló)
..
Kelemen Anna
(ua.-ban a TV műsorban)
majd ha lesz kép, akkor beszúrok a megfelelő helyre! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 05. hétfő 19:50
..Kelemen Anna
ku
meg harapós lett! alf
ty alf
áj alf
a(ua.-ban a TV műsorban)
majd ha lesz kép, akkor beszúrok a megfelelő helyre! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
Na, még egy verekedős:
Dr. Magyar György, a celebekre szakosodott ügyvéd szerint ez a tett súlyos testi sértésnek minősülhet, bár a bíróság még felmentheti a lányt, ha sikerül bebizonyítania, hogy önvédelemből rugosta a földön fekvő embert."
er
, de hárman egy ellen, szerintem ez nem fair indokolta a lány, miért jött bele annyira pasija védelmezésébe, hogy még akkor is tovább rugdosta ellenfelét, mikor az már a földön feküdt. alf
ős alf
za alf
knakDr. Magyar György, a celebekre szakosodott ügyvéd szerint ez a tett súlyos testi sértésnek minősülhet, bár a bíróság még felmentheti a lányt, ha sikerül bebizonyítania, hogy önvédelemből rugosta a földön fekvő embert."
Biztos a túlzott maszturbáltatás az oka...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 05. hétfő 20:12
Igen-igen...(nem párt induló)
..
Kelemen Anna
(ua.-ban a TV műsorban)
majd ha lesz kép, akkor beszúrok a megfelelő helyre!
..Kelemen Anna
ku
meg harapós lett! alf
ty alf
áj alf
a(ua.-ban a TV műsorban)
majd ha lesz kép, akkor beszúrok a megfelelő helyre!
Na, korábban a hölgy Mhuai-Thai bajnok volt???
Azért ez nem gyenge. Mondjuk jogi szemmel a földön fekvő rugdosása már nehezen fér be a jogos védelembe...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 05. hétfő 19:50
Azért ez nem gyenge. Mondjuk jogi szemmel a földön fekvő rugdosása már nehezen fér be a jogos védelembe...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
Na, még egy verekedős:
er
ős alf
za alf
Reklám Erősnek és Spigiboynak, de reklám a Playboynak és a csajoknak is. Ügyes kombináció! De egész jó a klip!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 09. péntek 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 09. péntek 09:29
Admin
Aki korán kezdi a nyuszimagazint olvasni:

anitasex
Kirsten