Mi kell a nőknek? (Top10 dolog ami érdekli a nőket)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mire van szüksége a nőnek? Mi az, amitől kezesbáránnyá válik? Mi az, amit sose mondj neki, sose tegyél meg vele? Írd le tapasztalataidat, kérdéseidet, véleményedet.
Egyszer csak összeállítjuk a TOP 10es listát:)

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1   2005. 01. 05. szerda 00:44
rooollyy rooollyy
LÁNYOK!Légyszi írjatok,mert néha nem értem a barátnőmet!!!
#2   2005. 01. 05. szerda 01:03
rooollyy rooollyy
4 éve vagyok vele,de még mindig nem értem.Amit felsoroltál már mind megvolt.
#3   2005. 01. 05. szerda 01:05
rooollyy rooollyy
Na jó.Nem csokornakkendő volt:))
#4   2005. 01. 05. szerda 10:22
perecke perecke
vagy ha nem ez, akkor talán egy FÉRFI. hehe
#5   2005. 01. 05. szerda 10:30
Moncy Moncy
Én mint NŐ elmondhatom FÉRFI kell.. és ha igazi FÉRFI akkor ő már tudja mi kell a nőnek!!!
Na most végre megtaláltam a Férfit és Ő tudja hogy mi kell Nekem.. (Na de hogy a társunk ezt miért nem tudja? confused )
#6   2005. 01. 05. szerda 12:17
macipecs macipecs
nője válogatja
#7   2005. 01. 05. szerda 13:24
lina24 lina24
jaj a nőnek boldogság kell meg bizalom!!!!!
#8   2005. 01. 05. szerda 13:25
lina24 lina24
Barátnődnek gondolom boldogságra van szüksége dédelgessél sokat és adjál kis apróságot neki de nem tudom mi a problémája!!!Oké sziaaa wave wave
(Ez egy válasz rooollyy üzenetére (2005. 01. 05. szerda 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 05. szerda 00:44
LÁNYOK!Légyszi írjatok,mert néha nem értem a barátnőmet!!!
#9   2005. 01. 05. szerda 23:13
X Törölt felhasználó (368461)
Mi kell a nőnek? Kezeljék egyenrangú partnernek, hagyják kibontakozni mint nőt és ne akarják korlátozni olyan dolgokban, mint pl. nem barátkozhat férfi emberrel. Ez tipikusan olyan kérdés, amit csak a saját szemszögéből képes mindenki meghatározni...
#10   2005. 01. 05. szerda 23:17
ja, és magából sem árt, ha ad valamit, főleg, ha némi romantika szorult belé. Nem kell nekem 50 rózsaszál (hiába akkor kapom, mikor a legdrágább), elég, ha ír személyemnek egy kis versikét..még, ha kicsit nem is rímel és esetlen, az sem baj..mert magából adta, így teljes mértékben a magaménak is könyvelhetem el és természetes részeként részemnek. ez az igazi egybeolvadás..többek közt:-)))Hallja a gondolataim szavak nélkül is...Jajj, bocs. ez nem kívánság műsor:-))
#11   2005. 01. 06. csütörtök 00:42
rooollyy rooollyy
Na.örülök,hogy ennyien írtatok.egyébként a szex a probléma.túl sokat akarok,és egyszerűen nem bírja az iramot.de néha meg..... vigyor2 és ezt nem értem!
#12   2005. 01. 06. csütörtök 01:34
CUBE37 CUBE37 VIP
Ismerős a probléma. Az én javaslatom az, hogy érd el nála, hogy Ő akarja. Addig ne közeledj, amíg a kedveskedésed, bókok, simogatások elő nem készítették a talajt. Nekünk egyszerű a dolog, ha feláll, akkor mehet a téma. Őket rá kell hangolni, a lelkén keresztül hatolj a puncijába.
(Ez egy válasz rooollyy üzenetére (2005. 01. 06. csütörtök 00:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 06. csütörtök 00:42
Na.örülök,hogy ennyien írtatok.egyébként a szex a probléma.túl sokat akarok,és egyszerűen nem bírja az iramot.de néha meg..... vigyor2 és ezt nem értem!
#13   2005. 01. 06. csütörtök 14:13
macipecs macipecs
Ery:
Minden versben vannak rímek,
ebben is van nagyon sok.
:))

Cube-nak igaza van a férfi és a nő működésével kapcsolatban. Sajnos. :)
#14   2005. 01. 06. csütörtök 14:27
Romeo Romeo VIP
Romeo kell a nő(m)nek... eplus2 eplus2 eplus2 buck buck buck eljen
#15   2005. 01. 06. csütörtök 14:42
Cube: ez tényleg nagyon szép megfogalmazás volt! Gratula!:-))))
rooollyy: attól függ, milyen sok az a sok:-) Pl. én akkor is szeretek szerelmeskedni, ha nem igazán kívánom, jól esik az ölelés, cirógatás és jobban tudok a másikra is figyelni, ha tudom azt, hogy úgy sem fogok most elmenni. Persze e gyengédség nélkül én sem mennék bele, anélkül egy langyos "punci" számára a sok ilyenfajta közeledés csak egy megerőltető torna gyakorlat. Arról már nem is beszélve, ha nem tudja ellátni a háztartást emiatt, akkor arra fog gondolni közben, hogy holnap dupla annyi mosogatnivalója lesz:-)))Na nem kell ám komolyan venni, csak felnagyítottam a dolgot:-))
Macika: ha netán megihlettelek egy vers írására, örömmel fogadom:-))
#16   2005. 01. 06. csütörtök 14:43
Klaudia Klaudia
És ha NŐ kell a nőnek?
#17   2005. 01. 06. csütörtök 14:46
Töhötömm Töhötömm
És ha én kellek?
#18   2005. 01. 06. csütörtök 14:46
Klaudia Klaudia
És ha nem?
#19   2005. 01. 06. csütörtök 14:48
perecke perecke
a ying-nek yang kell a yang-nak meg ying.
és aki meg ying-yang (mindenki :-) annak meg yang-ying kell. aki érti érti, aki meg nem annak illa berek náda kerek ;-)
#20   2005. 01. 06. csütörtök 14:49
Klaudia Klaudia
te melyik vagysz?

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rooollyy rooollyy
Nyitás ideje: 2005. 01. 05. szerda
Üzenetek: 533db
Utolsó üzenet: 2013. 06. 25. kedd

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!