LÁNYOK!Légyszi írjatok,mert néha nem értem a barátnőmet!!!
4 éve vagyok vele,de még mindig nem értem.Amit felsoroltál már mind megvolt.
Na jó.Nem csokornakkendő volt:))
vagy ha nem ez, akkor talán egy FÉRFI.

Én mint NŐ elmondhatom FÉRFI kell.. és ha igazi FÉRFI akkor ő már tudja mi kell a nőnek!!!
Na most végre megtaláltam a Férfit és Ő tudja hogy mi kell Nekem.. (Na de hogy a társunk ezt miért nem tudja?
)
Na most végre megtaláltam a Férfit és Ő tudja hogy mi kell Nekem.. (Na de hogy a társunk ezt miért nem tudja?

nője válogatja
jaj a nőnek boldogság kell meg bizalom!!!!!
Barátnődnek gondolom boldogságra van szüksége dédelgessél sokat és adjál kis apróságot neki de nem tudom mi a problémája!!!Oké sziaaa
(Ez egy válasz rooollyy üzenetére (2005. 01. 05. szerda 00:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi kell a nőnek? Kezeljék egyenrangú partnernek, hagyják kibontakozni mint nőt és ne akarják korlátozni olyan dolgokban, mint pl. nem barátkozhat férfi emberrel. Ez tipikusan olyan kérdés, amit csak a saját szemszögéből képes mindenki meghatározni...
ja, és magából sem árt, ha ad valamit, főleg, ha némi romantika szorult belé. Nem kell nekem 50 rózsaszál (hiába akkor kapom, mikor a legdrágább), elég, ha ír személyemnek egy kis versikét..még, ha kicsit nem is rímel és esetlen, az sem baj..mert magából adta, így teljes mértékben a magaménak is könyvelhetem el és természetes részeként részemnek. ez az igazi egybeolvadás..többek közt:-)))Hallja a gondolataim szavak nélkül is...Jajj, bocs. ez nem kívánság műsor:-))
Na.örülök,hogy ennyien írtatok.egyébként a szex a probléma.túl sokat akarok,és egyszerűen nem bírja az iramot.de néha meg.....
és ezt nem értem!

Ismerős a probléma. Az én javaslatom az, hogy érd el nála, hogy Ő akarja. Addig ne közeledj, amíg a kedveskedésed, bókok, simogatások elő nem készítették a talajt. Nekünk egyszerű a dolog, ha feláll, akkor mehet a téma. Őket rá kell hangolni, a lelkén keresztül hatolj a puncijába.
(Ez egy válasz rooollyy üzenetére (2005. 01. 06. csütörtök 00:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 01. 06. csütörtök 00:42

Na.örülök,hogy ennyien írtatok.egyébként a szex a probléma.túl sokat akarok,és egyszerűen nem bírja az iramot.de néha meg.....
és ezt nem értem!

Ery:
Minden versben vannak rímek,
ebben is van nagyon sok.
:))
Cube-nak igaza van a férfi és a nő működésével kapcsolatban. Sajnos. :)
Minden versben vannak rímek,
ebben is van nagyon sok.
:))
Cube-nak igaza van a férfi és a nő működésével kapcsolatban. Sajnos. :)
Romeo kell a nő(m)nek...

Cube: ez tényleg nagyon szép megfogalmazás volt! Gratula!:-))))
rooollyy: attól függ, milyen sok az a sok:-) Pl. én akkor is szeretek szerelmeskedni, ha nem igazán kívánom, jól esik az ölelés, cirógatás és jobban tudok a másikra is figyelni, ha tudom azt, hogy úgy sem fogok most elmenni. Persze e gyengédség nélkül én sem mennék bele, anélkül egy langyos "punci" számára a sok ilyenfajta közeledés csak egy megerőltető torna gyakorlat. Arról már nem is beszélve, ha nem tudja ellátni a háztartást emiatt, akkor arra fog gondolni közben, hogy holnap dupla annyi mosogatnivalója lesz:-)))Na nem kell ám komolyan venni, csak felnagyítottam a dolgot:-))
Macika: ha netán megihlettelek egy vers írására, örömmel fogadom:-))
rooollyy: attól függ, milyen sok az a sok:-) Pl. én akkor is szeretek szerelmeskedni, ha nem igazán kívánom, jól esik az ölelés, cirógatás és jobban tudok a másikra is figyelni, ha tudom azt, hogy úgy sem fogok most elmenni. Persze e gyengédség nélkül én sem mennék bele, anélkül egy langyos "punci" számára a sok ilyenfajta közeledés csak egy megerőltető torna gyakorlat. Arról már nem is beszélve, ha nem tudja ellátni a háztartást emiatt, akkor arra fog gondolni közben, hogy holnap dupla annyi mosogatnivalója lesz:-)))Na nem kell ám komolyan venni, csak felnagyítottam a dolgot:-))
Macika: ha netán megihlettelek egy vers írására, örömmel fogadom:-))
És ha NŐ kell a nőnek?
És ha én kellek?
És ha nem?
a ying-nek yang kell a yang-nak meg ying.
és aki meg ying-yang (mindenki :-) annak meg yang-ying kell. aki érti érti, aki meg nem annak illa berek náda kerek ;-)
és aki meg ying-yang (mindenki :-) annak meg yang-ying kell. aki érti érti, aki meg nem annak illa berek náda kerek ;-)
te melyik vagysz?