te melyik vagysz?
Ki ? Te ? azt neked kell tudni :-)
(Ez egy válasz Klaudia üzenetére (2005. 01. 06. csütörtök 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
?
Ez utóbbi csak mint fikció lehetséges.
Sezerintem akinek szép a pinája, a segge vagy bármije, az mutogassa magát. És csatlakozva a topik címében megfogalmazott kérdéshez:
A nőnek az kell, hogy tetsszen másoknak. Ezt pedig úgy érheti el, ha megmutatja magát.
A nőnek az kell, hogy tetsszen másoknak. Ezt pedig úgy érheti el, ha megmutatja magát.
Abban nektek mi a jó, ha munkaidőben nunusokat nézegettek, hm?:-)) Az ám csak az igazi szenvedés..szerintem:.-)))
Erre már tinikorban rászoktatják őket... mármint a szendvedésre... ma olvastam egy tinimagazint... nagybetűkkel benne... HOGY ÁLLSZ A SZEXHEZ 2005-BEN... erre mit mondott az egyik munkatársam? Szegény tini fiúk... talán 5 percre kiverik a fejükből a szexet... erre a magazinok mindent megtesznek azért, hogy megint eszükbe jusson...Tom meg Töhi biztos nosztalgiázni akar... tinikorukat siratják...
Amúgy, hogy a témához is hozzászóljak... nekem mint nőnek sok, nagyon sok beszélgetés kell... csak akkor ér el nálam egy férfi akármit is, ha az agyamat állandó inger alatt tartja...
Tom: na ne mondd.-)) ha nem a titkárnőre, akkor mégis kire, hm?..vagy mire?:-))))
Lótusvirággal totálisan egyetértek!!!
Lótusvirággal totálisan egyetértek!!!
Én????????? Soha... én egy angyal vagyok...
Hogy képzeli ezt róla URAM... hogy én csípkelődjek...
Hogy képzeli ezt róla URAM... hogy én csípkelődjek...
A sárba? és nem lennél benne?
És mi van azokkal a munkásokkal, akiknek az a munkájuk, hogy pinákat nézegessenek, osztályozzanak, igazgassanak a monitoron? Pl. a GG szerkesztői munkakörből nézegetnek pinát, szerintem.
Amúgy a másik topicban megemlített komoly barát... most végre van egy ember, aki ezt elérte nálam... inger alatt tart rendesen... hogy mi lesz belőle, még nem tudom, de nem ellenkezem...
Csak nem egy GG szerkeztői állás betöltésére gyakornál ily nagy kedvvel?
Tiszta hülyét????????????? Édes... gyorsan kukk be a naciba... úgy már csak el tudod dönteni, hogy fiú vagy lány vagy...
na. vedd le azt az ingert. hadd lássunk valamit :-D
akinek nem inger ne vegye magára :-D
akinek nem inger ne vegye magára :-D
Hogy mi kell egy Nőnek???
Hehh, hát Én...
ehe-ehe
Hehh, hát Én...
ehe-ehe
Bevenné az ágyékod, mi? Kis hamis...
Nem adom... irígy vagyok
Nem adom... irígy vagyok
Hehe, az enyém állandóan kemény...
(vagy kémény???
)
(vagy kémény???
)
Na ... ügyes vagy Te... legalábbis azt még megállapítottad, hogy valami lóg ott fél 6 felé...

rooollyy

Cloe