Drága TŰZPINA, igazad van, nekem elvonási tüneteim vannak minden egyes "péniszelvonás"- nál, éspediglen már a következő pillanatban, hogy nyög a táj, és a fák is sírnak! Még a gép előtt ülve is megnyugtat azonban, hogy egy igazi f@sz lesi minden pillanatban minden kivánságomat! És, tudd meg, ki is próbálom!!!
Mail ment!Projekt átmenetileg felfüggesztve!pussz

nem Freud szólalt meg benned, amikor a horgodról írtál?
nem az ördög menekült belőled a tömjént megérezve, otthagyva egy KGB jelvényt?
szerintem menj le alfába, hátha feltűnik lelked bugyraiból titkos vágyaid megtestsesítője (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 14. hétfő 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 14. hétfő 19:09
nem az ördög menekült belőled a tömjént megérezve, otthagyva egy KGB jelvényt?
szerintem menj le alfába, hátha feltűnik lelked bugyraiból titkos vágyaid megtestsesítője (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 14. hétfő 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Hát az úgy volt, hogy a csippendél pasi bizony horgomra, akarom mondani nunikámra került-hajolt érzékenyen, majd hírtelen eltünt, én meg azt hittem, lelécelt az édes, hát nyugodtan hunytam egyet kis ágyikómban. Amikor felébredtem, ezt a bélyeget találtam csiklóközelben, és, - most már töredelmesen bevallom- egy férfialak árnyképe lebegett végig a szobán, majd átható tömjénszagot árasztva elenyészett. Hát ennyi volt. Most mit tegyek?
Hát az úgy volt, hogy a csippendél pasi bizony horgomra, akarom mondani nunikámra került-hajolt érzékenyen, majd hírtelen eltünt, én meg azt hittem, lelécelt az édes, hát nyugodtan hunytam egyet kis ágyikómban. Amikor felébredtem, ezt a bélyeget találtam csiklóközelben, és, - most már töredelmesen bevallom- egy férfialak árnyképe lebegett végig a szobán, majd átható tömjénszagot árasztva elenyészett. Hát ennyi volt. Most mit tegyek?
(Ez egy válasz moreno üzenetére (2005. 03. 14. hétfő 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
és nem emlékszel, hogy került oda?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 14. hétfő 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 14. hétfő 17:33

A bugyim alatt találtam ezt a jelzést, most mit tegyek?

semmit, fake, mert nem cirill betükkel van:DDDDDDDD
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 14. hétfő 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 14. hétfő 17:33

Tedd fell jelvényként ha már igy be cserkéztek

Vannak új képek majd küldöm!

Azzal nincs is baj ha így rímmel,hogy táncol a szél a nunim alatt de ezek egy sípot akarnak abba a női dologba zárni.És az már betegség.A gyógyírja pedig egy hatalmas verés,hogy tudják már jódolgukban mit is csináljanak(szurjon tűt az ujja alá az ilyen hülye)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 13. vasárnap 18:27

Olyan szép ez a topic-cim: Amikor először vettem fel női bugyit...Szinte zenélnek a hangok benne, dallamos, érzéki lejtése van az egész kifejezésnek.
Metamorfózis
Amikor először vettem fel női bugyit,
kinn, a fák közt a kóbor szél szaladt,
havas ormokról szállt igéző alkony,
s nunim ujjongott kis bugyim alatt.
Villó, sejtelmes, nászi volt a perc,
pedig az éj is úgy suhant mint máskor,
csillogó útján sistergett a hold el,
hozzámbújt, a NŐHÖZ, s átkarolt a távol!
Metamorfózis
Olyan szép ez a topic-cim: Amikor először vettem fel női bugyit...Szinte zenélnek a hangok benne, dallamos, érzéki lejtése van az egész kifejezésnek.
Metamorfózis
Metamorfózis
Röviden:

eszem faszom megáll:DDDDD na tessék... van aki meg arra izgul, h női bugyógó feszül a faszára...:) én maradok a puncinál mint izgalom tárgya:))) amugy én még boxert se naon hordok, főleg, ha a bnőmmel megyünk vhova...:) ugyanis a farkam folyton föláll... csak nem mászkálhatok egy sátorral a gatyámon végig a városon... vagy mégis???:DDDDDDD
Nézz vissza az anális topicba!

Korrekt.
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2005. 03. 12. szombat 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 12. szombat 20:18

Az az igazság,hogy valószínűleg én is megnéztem volna.Irigykedni nem irigykednék mert itt van nekem helyette az én csajom.(volt csajom)Most a feleségem.
Az az igazság,hogy valószínűleg én is megnéztem volna.Irigykedni nem irigykednék mert itt van nekem helyette az én csajom.(volt csajom)Most a feleségem.
(Ez egy válasz hohobeja üzenetére (2005. 03. 12. szombat 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 12. szombat 18:18

Engem nem mert tudom,hogy csak az enyém!Ők meg max nézhetik és irigykedhetnek!

Engem nem mert tudom,hogy csak az enyém!Ők meg max nézhetik és irigykedhetnek!

Engem zavart volna.
(Ez egy válasz hohobeja üzenetére (2005. 03. 12. szombat 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 12. szombat 17:46
Szerintem a csajoknak is felesleges bugyit hordaniuk!Barátnőm nyáron a Balatonon bugyi nélkül jött el vásárolni amit nagyon élvezett mert elötte soha nem ment bugyi nélkül az utcára,nekem meg marhára tetszett amikor lehajolt valamiért a boltban és a vásárlok egy része igencsak csorgatta a nyálát mikor észre vette hogy semmi sincs a párom a ruhája alatt