Hosszú kapcsolat szexuális feldobása
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 4 5 6 7 8 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#97   2008. 12. 18. csütörtök 06:48
X Törölt felhasználó (391255)
Az a baj ezzel h ha vmi nem működik az nem működik, a feldobás olyan mint egy foltozott kerékpárgumi, gurulhatsz vele de az el fog romlani mert használt. Feldobni max azal lehet amivel régen egymást. Környezetváltozással, vmint kialakítani új "gerjesztő" szokásokat, pl szex nyilvános helyen.
#96   2008. 11. 26. szerda 08:08
X Törölt felhasználó (65919)
Tizenegy éve élek a mostani párommal és örömteli a szexuális életünk. Persze voltak problémás időszakok is. Gyerekszülés után bezárva érezte magát a párom és nem volt rá hangolódva a szexre, nehezen lehetett rávenni egy egy partira.

Majd visszament dolgozni, ismét aktív lett és megtelt élettel. Nos én egy darabig féltékeny voltam, azt hittem az új környezetében került valakije, aztán partnere lettem és támogattam a lendületes új életét és azóta csak azért nem szexelünk többet, mert sokat vagyunk távol, mindketten sokat kell utazzunk. De amikor van rá lehetőség …. Már néhány tabunak számító határral játszunk. Kialakult már egy-két érdekes szitu, … már részleteztem különböző hozzászólásokban. Egyszóval nekem is, neki is jó és néha nagyon jó.

Szerintem ahhoz, hogy az ágyban új lendületre kapjanak a dolgok először az élet kell felpörögjön és érezzék a partnerek, hogy ebben a felpörgésben egymás létrafokai voltak. Nem mindig szakmai téren kell bejöjjön a felpörgés, egy új hobby, egy új cél az életben ….. nem sorolom, azt hiszem értitek miről van szó. Ha valaki úgy érzi magát az életben mint egy eltaposott házipapucs, az nem igazán fog lepedőakrobataként teljesíteni, még egy gyertyás, élőzenés vacsora után sem.
#95   2008. 11. 26. szerda 01:46
alfreddi alfreddi
Azért van néhány tippem, úgy 14 év után (meg az előttről is jócskán)
El kéne járni többfelé együtt, kirándulni, horgászni, bárhova, de kicsit változatosan, nem mindig ugyan azt.
"a szex jó, de az is szinte mindig ugyanaz." A jó szex több dologtól függ. Először is lélek. Ha a másikal nincs elég érzelmi kötődésed, nem foglalkoztok egymással eleget (beszélgetések, stb.), ki lehet égni. A túlzott leterheltség is okozhat bajokat. A kevés mozgás is (fizikai). Az étrend is komoly bajok forrása tud lenni! Van a nyitottság, mint tényező. Nem lehetsz túl nyitott vele, ha kifogásokat keresel, amikor nem akarsz vele lenni, de ő igen. Már a párommal nagyon nem is szeretkeztünk, mindig találtam valami okot rá, hogy ne kelljen. Tehát TE kerested a kifogást, azért nem, nem pedig ő ! Elárulom, hogy soká benne maradhat ez mint szállka, később meg nem tudod, miért jön majd elő, és honnan. Ha igazán hosszú távon akarsz vele lenni, tanulj meg igazán szeretni. Ehhez őszinteség kell. Nem akár mikor, a megfelelő helyen és időben. Az ágyban is lehet sok mindent csinálni, a szex sokféleképpen kinézhet, talán ott is olyan zárkózott vagy, ahogy a kifogásaid keresed és előadod. Folyamatosan ugyan azt csinálni az ágyban nem érdemes. Kell a változatosság is. Ha tényleg igazán mélyen szereted, néha az is elég, ha csak odabújhatsz hozzá. Ha ezt soha se érzed, valami nem jó! Fém_fatál írta az unalmat. Igaza van. Viszont én sokszor irigylem az unatkozó embereket smile ))). Nem is emlékszem, mikor unatkoztam utoljára, talán 20 éve is már. Az elfásultság egy része biztos hogy belőled jött, keresd magadban a hibát, és javítsd ki. Ha nem találod? Menj el önismeretet tanulni, majd ott megmutatják neked, hol bujkál benned.
Néhány bölcsesség annak aki érti a lényegét:

“Aki sorsát maga kívánja irányítani, ismernie kell önmagát: lelkialkatát, ítélőképességét, tehetségét, hajlamait. Nem lehet ura sorsának az, ki önmagát nem ismeri.” (Tatiosz)

“Ameddig nem adsz helyet a lelkedben valakinek, aki éppolyan fontos neked, mint saját magad, addig mindig magányos maradsz.“ (Richard Bach)

”Minden ember annyit ér, amennyit önmagán dolgozott” (Leonov)

"Minden idő, amit nem szerelemben töltünk, elvesztegetett." (Tasso)

“Sohasem maguk a körülmények szabják meg kedélyállapotunkat, hanem mindig a hozzáállásunk a körülményekhez.” (Thorwald Dethlefsen)

“Minden ember legmélyebb érzelmi szükséglete, hogy szeressen és viszontszeressék. Ha érezzük mások szeretetét, képessé válunk a bennünk rejlő lehetőségek kibontakozására, ennek hiányában azonban csupán a túlélésért küzdünk.” (Gary Chapman)

És egy igazi gyöngyszem a végére:

“A boldogságot nem lehet ajándékba kapni. Egyetlen titka: adni, mindig csak adni, jó szót, bátorítást, mosolyt, hitet, és sok-sok önzetlen, tiszta szeretetet.” (Goethe)

Aki ezekből néhányat is megfogad, nem biztos hogy szüksége lesz a kapcsolata "feldobásához", mert el sem fásul.
(Ez egy válasz pancsatantra üzenetére (2008. 11. 19. szerda 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 07:23
Sziasztok!
Nem tudom, hogy megfelelő a topic erre a témára, de remélem igen.
Kb 5 éve élek párkapcsolatban, és kb 1 éve kezdtem kicsit laposnak érezni. Mindig ugyanaz, mindig ugyanúgy, ugyanazok a helyek, ugyanazok a barátok, a szex jó, de az is szinte mindig ugyanaz. Aztán kerestem a lehetőséget, hogy mással is szexeljek, és lett is valakim. Jó volt nagyon. Azt vettem észre, hogy hullámozni kezdtek az érzelmeim. Hol boldog voltam nagyon, hol meg elkeseredett, lehangolt, depressziós. Izgalmas volt a félrelépés, de a lebukástól is féltem.
Már a párommal nagyon nem is szeretkeztünk, mindig találtam valami okot rá, hogy ne kelljen. Pár napja a srác, akivel eddig félre léptem közölte, hogy nem akarja tovább csinálni, mert otthon kiderült, hogy csalja a feleségét, és ő meg akarja tartani a családját.
Hát kicsit paff lettem. Egy napig teljesen magam alatt voltam, most meg azt veszem észre, hogy nagyon kívánom a páromat. Már magam sem tudom, hogy mit érzek valójában, de eléggé feldobott ez a szakítás, főleg szexuálisan.
Szerintetek ez normális dolog?
#94   2008. 11. 23. vasárnap 20:10
Fém_fatál Fém_fatál
"Üveggyöngyökért merülünk egyre mélyebbre mindig..." Szerintem nem a kapcsolat fullad be, hanem mi magunk. A másiktől várjuk a varázst, rá haragszunk, őt okoljuk -akár csak tudat alatt is - hogy valami elromlott.
Olyanok vagyunk, mint az unatkozó gyerekek, elvárjuk, hogy a másik szórakoztasson, dobjon fel, varázsoljon el, újuljon meg és persze, hogy izgasson fel.
Ha nem kapjuk meg, ami kell, durcásan hátat fordítunk, és másik játék, játszótárs után nézünk. De aztán a csoda fél-egy éve megint elmúlik, s megint ott vagyunk, ahonnan indultunk: UNALOM. (L.A.Story-i beli "bored beyond belief" érzés, rettenetes, gyilkos.)
A felismerés lassú: az unalom belőlünk árad, belőlünk táplálkozik, nem menekülhetünk előle. Egyetlen megoldás, ha szembe nézünk vele: magunkban kell megkeresni a forrást, az erőt, az értelmet, ami átsegít a holtpontokon, és ha az megvan, a kapocsolat is működni fog. (Illetve csak ekkor van értelme a kapcsolatba energiát fektetni, s ekkor jöhetnek a "praktikák".)

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 11. 23. vasárnap 13:30
"Az első év elteltével szürkévé váltak napjaink, a szerelmi kapcsolatból baráti lett. Az esti kikapcsolódást az internet jelentette: egyre többet ültem a gép előtt, csevegtem, fórumokra írogattam, társkeresőket böngésztem. Belebotlottam egy kedves srácba, megszerettem, anélkül, hogy láttam volna.

Ettől kezdve átnéztem a férjemen, bármit mondott, meg sem hallottam. Álomvilágban éltem, vágyakoztam az ismeretlen férfi után – páromat pedig gondolatban számtalanszor megcsaltam. Nem tudta mire vélni a viselkedésem, csak érezte, valami megváltozott. Pedálozott: kitakarította a lakást, gyertyafényes vacsorával várt. Az utcán már nem a sportújságot bújta, hanem újra megfogta a kezem, figyelt rám. És egyre több bókot, szerelmes üzenetet kaptam tőle. Az internetes-barátom lassan elkopott, helyette viszont nyertem egy megújult, figyelmes férjet."
#93   2008. 11. 23. vasárnap 15:18
GUMMIMACI GUMMIMACI
...ha a kutatások nem csalnak, 2-7 évre.
Az a fura, hogy folyton cask az új kapcsolatokat vizsgálják, ahol a két kiemelten kritikus időpont a második és a hetedik év vége.
Nem tudom, hogy a megújult kapcsolatoknál ez hogy alakul...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 11. 23. vasárnap 13:30
"Az első év elteltével szürkévé váltak napjaink, a szerelmi kapcsolatból baráti lett. Az esti kikapcsolódást az internet jelentette: egyre többet ültem a gép előtt, csevegtem, fórumokra írogattam, társkeresőket böngésztem. Belebotlottam egy kedves srácba, megszerettem, anélkül, hogy láttam volna.

Ettől kezdve átnéztem a férjemen, bármit mondott, meg sem hallottam. Álomvilágban éltem, vágyakoztam az ismeretlen férfi után – páromat pedig gondolatban számtalanszor megcsaltam. Nem tudta mire vélni a viselkedésem, csak érezte, valami megváltozott. Pedálozott: kitakarította a lakást, gyertyafényes vacsorával várt. Az utcán már nem a sportújságot bújta, hanem újra megfogta a kezem, figyelt rám. És egyre több bókot, szerelmes üzenetet kaptam tőle. Az internetes-barátom lassan elkopott, helyette viszont nyertem egy megújult, figyelmes férjet."
#92   2008. 11. 23. vasárnap 13:30
MmePrune MmePrune VIP Admin

(Ez egy válasz pancsatantra üzenetére (2008. 11. 19. szerda 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 19. szerda 07:23
Sziasztok!
Kb 5 éve élek párkapcsolatban, és kb 1 éve kezdtem kicsit laposnak érezni. Mindig ugyanaz, mindig ugyanúgy, ugyanazok a helyek, ugyanazok a barátok, a szex jó, de az is szinte mindig ugyanaz. Aztán kerestem a lehetőséget, hogy mással is szexeljek, és lett is valakim. Jó volt nagyon. Azt vettem észre, hogy hullámozni kezdtek az érzelmeim. Hol boldog voltam nagyon, hol meg elkeseredett, lehangolt, depressziós. Izgalmas volt a félrelépés, de a lebukástól is féltem.
Már a párommal nagyon nem is szeretkeztünk, mindig találtam valami okot rá, hogy ne kelljen. Pár napja a srác, akivel eddig félre léptem közölte, hogy nem akarja tovább csinálni, mert otthon kiderült, hogy csalja a feleségét, és ő meg akarja tartani a családját.
Hát kicsit paff lettem. Egy napig teljesen magam alatt voltam, most meg azt veszem észre, hogy nagyon kívánom a páromat. Már magam sem tudom, hogy mit érzek valójában, de eléggé feldobott ez a szakítás, főleg szexuálisan.
#91   2008. 11. 19. szerda 16:56
stili stili
Az ember egy kapcsolatban pár év után kezdi észrevenni hogy már nincs az az igaz tűz, csak a megszokás. Néhányszor már bevetettem olyan trükköket hogy egy szexi ruhát adtam ajándékba, vagy valami játékszert, vagy elmentünk egy szállodába és ott szeretkeztünk, és csináltam róla néhány sexi fotót. Engem nagyon fel tud dobni ha egy másik nővel szeretkezem, utánna nem tudom miért de sokkal jobban kívánom a párom.
#90   2008. 11. 19. szerda 15:34
X Törölt felhasználó (391255)
az ember nem akar lenni olyan ösztönlény mint az állat, de az...
Nem akarjuk beismerni magunknak, mert egy olyan társadalmi általános felfogás van érvényben, h az ember társas lény, de nem egy emberel örökre...
mindenki előbb utóbb megunja vagy elromlik
#89   2008. 11. 19. szerda 07:23
pancsatantra pancsatantra
Sziasztok!
#88   2008. 01. 17. csütörtök 23:44
kandurmarci kandurmarci
Köszi, majd áttanulmányozom s beszámolok, ha lesz miről. Remélem, hogy lesz. 17,5-nek is köszi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 17. csütörtök 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) VIP
2008. 01. 17. csütörtök 21:31
Ugyan tapasztalatom még nincs ezzel kapcsolatban, és úgy látom, mások sem igen reagálnak, de a neten találtam néhány cikket, ami hasznos lehet.

menopauza előtt, közben és után

mi is pontosan a menopauza

a vágy hullámvasútja

változó hormonjaink
#87   2008. 01. 17. csütörtök 22:42
husband35 husband35 VIP
Szerintem feldobni azzal kell,hogy ismerjük a párunkat,merjünk beszélni vele bármiről,persze van alkalmas és abszolút rossz időpont.Ez a helyzettől függ.Ha megteheti az ember menjen el vele pár napra.Pihenni,sportolni,welness...stb.Alkalmazzunk bármit,társas-ruha-kiegészítők,amit eddig nem.Fontos,hogy közös akarat kell.A legfontossabb pedig,hogy szeressük-legyünk szerelmessek párunkba és lehetőségeinkhez mérten lessük minden kívánságát.Ebben a rohanó világban figyeljünk az apró részletekre.Ha esetleg írtam pár hasznos dolgot akkor örülök. wave
#86   2008. 01. 17. csütörtök 21:31
X Törölt felhasználó (21812) VIP
Ugyan tapasztalatom még nincs ezzel kapcsolatban, és úgy látom, mások sem igen reagálnak, de a neten találtam néhány cikket, ami hasznos lehet.

menopauza előtt, közben és után

mi is pontosan a menopauza

a vágy hullámvasútja

változó hormonjaink
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 01. 16. szerda 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 16. szerda 14:59
Mi van akkor, ha a nejed elérte a változó kor kezdetét? A nejem teljesen megváltozott, sosem tudom, hogyan reagál, ha valamivel előjövök. Amit eddig jól fogadott, most hirtelen ellenszenves lesz számára, nem fogadja el, sőt néh amég mondani sem lehet valamit. Pl. a metróból fölfelé jövet előttem áltt, majd ment fölfelé a lépcsőn egy minis csak, piros pillangós tangában, a tanga szinte teljesen kilátszott. Sok csajon látni ilyet azamatőrök rovatban. Elmeséltem neki és meg akartam neki mutatni egy katalógusban, ogy mileyn, mire elkezdett sipítozni, hogy ő nem katalógusból való nő. Azelőtt soha nem reagált így. Most egyszer ilyen - egyszer olyan. Van valakinek tapasztalata, javaslata, mit tegyek?
#85   2008. 01. 16. szerda 14:59
kandurmarci kandurmarci
Mi van akkor, ha a nejed elérte a változó kor kezdetét? A nejem teljesen megváltozott, sosem tudom, hogyan reagál, ha valamivel előjövök. Amit eddig jól fogadott, most hirtelen ellenszenves lesz számára, nem fogadja el, sőt néh amég mondani sem lehet valamit. Pl. a metróból fölfelé jövet előttem áltt, majd ment fölfelé a lépcsőn egy minis csak, piros pillangós tangában, a tanga szinte teljesen kilátszott. Sok csajon látni ilyet azamatőrök rovatban. Elmeséltem neki és meg akartam neki mutatni egy katalógusban, ogy mileyn, mire elkezdett sipítozni, hogy ő nem katalógusból való nő. Azelőtt soha nem reagált így. Most egyszer ilyen - egyszer olyan. Van valakinek tapasztalata, javaslata, mit tegyek?
#84   2008. 01. 16. szerda 13:50
tom1019 tom1019 VIP Admin
Orálozáshoz

Az angolban trónolás néven vált ismertté az alábbi orális szexpóz: a férfi feküdjön az ágyra úgy, hogy feje kicsit lelóg az ágy széléről. Partnere terpeszállásban álljon a férfi feje fölé, támaszkodjon meg az ágy szélében, és óvatosan ereszkedjen a férfi fejére (Vigyázat, nem ráülésről van szó)! A férfi karolja át a nő derekát előről, hogy kezeivel széttárhassa a nő szeméremajkait, hozzáférést biztosítva a puncihoz.

Önkielégítéshez

A tükörnek nemcsak közösülés során vehetjük hasznát, önálló használatra is tökéletes. Válasszunk egy olyan tükröt, ami fölé kényelmesen térdre vagy négykézlábra ereszkedhetünk, és tökéletes rálátással vagyunk egész felsőtestünkre, ölünkre, illetve ágyékunkra, majd kezdjük izgatni testünket úgy, ahogy jólesik. Simogassuk, olajozzuk magunkat, vezessünk testünkbe valamilyen segédeszközt, és közben nézzük saját tükörképünket, a fenekünket, a mellünket, és arcunkat. Érintsünk nemi szervünket a tükör felületéhez, dörzsöljük hozzá, és érjünk magunkhoz úgy, ahogy megszoktuk. (Mindenképp óvatosan járjunk el, nehogy a tükör eltörjön, és megvágjuk magunkat)! Van, aki a tükrös maszturbálás közben nem elégszik meg a látvánnyal, és nyalja a tükör felületét, vagy ráejakulál.

Szexpózhoz

A nő feküdjön a hátára, emelje fel törzsét úgy, hogy csakis a talpakon, és a nyakánál legyen alátámasztás, közben pedig igyekezzen minél erősebben terpeszteni. A férfi térdeljen a nő lába közé, kezeivel pedig emelje meg a nő csípőjét, és finoman hatoljon be, kezeivel pedig erőteljesen feszítse szét a nő lábait, és irányítsa a ki/behatolást. A póz kiválóan alkalmas arra, hogy a popsi és a nemi területek megfeszüljenek, és az intim izmok erőteljesebb munkát végezzenek.

Orgazmushoz

Önkielégítés során a nő (de a férfi is megteheti) a nemi csúcs előtt pár másodperccel hagyja abba az önkielégítést, várjon pár pillanatot, és kezdje újra az elejéről a maszturbálást, és a csúcs előtt pár másodperccel megint hagyja abba a kényeztetést. Vannak, akik két órán keresztül tudják kényeztetni magukat, és akár tízszer is képesek megállni a csúcs előtt, végül az utolsó orgazmus mindig jóval intenzívebb és erősebb az elsőkhöz képest. Erről a technikáról a tantrikus szexben is olvashatunk, többek között így sajátíthatja el a férfi a magömlés nélküli orgazmust, ami a korai magömlésre manapság az egyik leghatásosabb technika.

(egy kis témaindító, amit a netről ollóztam,
ezek után saját magatok példáján lehet folytatni és fokozni a tippeket!)
smile
#83   2008. 01. 16. szerda 13:47
tom1019 tom1019 VIP Admin
Mindenki tudja jól, a szexuális unalom és a megszokás ellen a változtatás az egyetlen hatásos eszköz, mivel nagyot változtatni nem mindig egyszerű, érdemes kicsiben kezdeni azt, éppen ezért olyan szextippeket, trükköket gyűjtöttünk össze, amelyeket bárki könnyűszerrel megtehet.

Előjátékhoz

Manapság szinte minden könyvesboltban, könyvtárban tartanak olyan szexuális irodalmat, amik különféle praktikákról, technikákról szólnak, és elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a párok együtt olvasgassák ezeket, majd a leírtakkal is közösen próbálkozzanak. A szexuális irodalom azonban másra is jó: számos párkapcsolatban előfordul, hogy az egyik fél szeretne kipróbálni valami új szexpraktikát, műfajt de nem tudja, hogy közölje partnerével. Ilyen esetben jó beszerezni (kikölcsönözni) pár könyvet, lementeni pár cikket, és otthon előadni, milyen érdekes témára bukkantunk. Sok esetben szerencsés, hogy úgy huzakodunk elő egy meredek ötlettel, hogy előtte beszédtémaként felvetjük, és kibeszéljük azt.

Egy kis őrültség

Mindenki számára ismert műfaj a virtuális prostitúció, vagyis a webszex. A modell vetkőzik, maszturbál, segédeszközökkel kényezteti magát, végrehajtja a kukkollója kívánságait, aki pedig búsás percdíjakat fizet a virtuális örömért. Ebben az örömben partnerünk (illetve mi magunk is részesülhetünk), hiszen az egészhez nem kell több egy chat-programnál és egy webkameránál. Bújjunk ki ruháinkból, vagy öltözzünk fel szexin, és állítsuk be a webkamerát úgy, hogy partnerünk rálátással lehessen testünkre, vagy annak egy részletére. Akár asztali gépnél, akár laptop mellett dolgozunk, igyekezzünk egy olyan pózt keresni, amiben kényelmesen tudunk írni, és magunkhoz is tudunk érni.

[origo]
#82   2007. 11. 30. péntek 20:50
kerekpopó kerekpopó
Négyes szex a legjobb barátnőmékkel.
#81   2007. 11. 30. péntek 16:21
Barris Barris
Én annyit fűznék ehhez hozzá, hogy mi a párommal idén nyáron beszéltünk erről először, & némi "rábeszélés" után végül is rábólintott a dologra, hozzá teszem, mi nem vagyunk házasok, & a fiatalabb generációt képviseljük, (ezzel senkit sem szeretnék megbántani)& talán ezért is volt könnyebb meghozni ezt a döntést. Mindenesetre a 2 fiú 1 lány formát valósítottuk meg, (én alapból ezt is szerettem volna) & a barátnőm választotta ki az illetőt, akit szerencsére én is jól ismerek. A lényeg az, hogy nem bántuk meg a dolgot, mindannyian nagyon élveztük, & a mai napig is folytatjuk. Később kipróbáltuk a 2 lány 1 fiú felállást is, & de engem sokkal jobban izgat a másik lehetőség. Nállunk ez nem számít megcsalásnak, mert előtte mindíg megbeszéljük a dolgot, & eggyütt döntünk. Egymás tudta nélkül sosem teszünk lépéseket a téma irányába.
(Ez egy válasz lacko02 üzenetére (2007. 11. 30. péntek 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 30. péntek 12:43
sziasztok!Mi van akkor ha elomersz jonni a vagyaiddal 15 ev hazasag utan es az avalasz hogy "a temat zarjuk le" pedig nem is olyan eget rengeto otlet az "harmasban!!!
#80   2007. 11. 30. péntek 13:09
X Törölt felhasználó (21812)
Hát szerintem a hármasban szexelés eget rengető ötlet. Én nem szeretném látni, hogy egy másik nőt dug a férjem... vagy egy másik nő leszopja őt.
(Ez egy válasz lacko02 üzenetére (2007. 11. 30. péntek 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 30. péntek 12:43
sziasztok!Mi van akkor ha elomersz jonni a vagyaiddal 15 ev hazasag utan es az avalasz hogy "a temat zarjuk le" pedig nem is olyan eget rengeto otlet az "harmasban!!!
#79   2007. 11. 30. péntek 12:43
lacko02 lacko02
#78   2007. 11. 30. péntek 12:27
margit2 margit2
Helló! Ha nem cselekszel akkor biztos, hogy vége van a kapcsolatnak. Írtad, hogy vannak vágyai, de akkor mért nem cselekszel. Lepd meg akármilyen a hangulata, kedve, féradt-e, vagy nem te csak hajsd végre amit szeretnél. Persze a bevezetőről se feledkezz meg. Ha fáradt akkor tudod egy élénkítő fej és váll masszázs.És jöhet a vágyak birodalma.

... 4 5 6 7 8 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: potens1 potens1
Nyitás ideje: 2007. 06. 02. szombat
Üzenetek: 197db
Utolsó üzenet: 2024. 09. 16. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!