Hosszú kapcsolat szexuális feldobása
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 5 6 7 8 9 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#77   2007. 11. 30. péntek 12:01
csimbike csimbike
sajnos az a másik fele h oké h szeretném én is meg ö is de ahoz h megcsináljuk ő is kéne pl nem tudom kikötözni magam vagy ilyenek, ha meg ugye fáradt alapból nehéz bármi érzelmet kifacsarni belöle nem még ha fáradt is...
tényleg azért irtam ide h van olyan amikor forditott a helyzet és a pasi nem akarja a sexet és a lány meg igen...vannak kivételek sajnos kifogtam ezek szerint
#76   2007. 11. 30. péntek 11:43
margit2 margit2
Helló! Ha nem cselekszel akkor vége van a kapcsolatnak. Írtad, hogy vannak vágyai, de akkor mért nem cselekszel. Lepd meg akármilyen a hangulata, kedve, féradt-e, vagy nem te csak hajsd végre amit szeretnél. Persze a bevezetőről se feledkezz meg. Ha fáradt akkor tudod egy élénkítő fej és váll masszázs.És jöhet a vágyak birodalma.
#75   2007. 11. 30. péntek 11:39
margit2 margit2
Szióka! Ha nem cselekszel akkor vége van a kapcsolatnak. Írtad, hogy vannak vágyai, de akkor mért nem cselekszel. Lepd meg akármilyen a hangulata, kedve, féradt-e, vagy nem te csak hajsd végre amit szeretnél. Persze a bevezetőről se feledkezz meg. Ha fáradt akkor tudod egy élénkítő fej és váll masszázs.És jöhet a vágyak birodalma.
#74   2007. 11. 30. péntek 11:35
margit2 margit2
Szióka! Olvastam a problémádat, és ha nem cselekszel akkor vége van a kapcsolatnak. Írtad, hogy vannak vágyai, de akkor mért nem cselekszel. Lepd meg akármilyen a hangulata, kedve, féradt-e, vagy nem te csak hajsd végre amit szeretnél. Persze a bevezetőről se feledkezz meg. Ha fáradt akkor tudod egy élénkítő fej és váll masszázs.És jöhet a vágyak birodalma.
#73   2007. 11. 30. péntek 10:45
csimbike csimbike
hála az égnek én nem tartozom a sokak közé, én mindig merek lépni, és mindig meglepödnek h meg merem csinálni, megprobálom rendezni a gondolatamat és hátha jobb lesz. köszönöm szépen! pusz smile
#72   2007. 11. 30. péntek 10:18
csimbike csimbike
köszönöm szépen, nem gond h beleszoltál...mivel tegnap nagyon csunyán összevesztem a párommal egyáltalán nem biztos h lesz folytatás, vagy bármi is ebböl...nem fogok megálapodni én sem, nem is szeretem a tulzott kötödést gondolok itt a házaságra...
van igazság abban h nem lesz jobb mert sajnos akár hányszor beszéltem vele erröl a témárol egyre kevesebbszer szeretkeztünk ahelyett h többször csináltuk volna...pár nap gondolkodási idöre lesz szükségem h mit is akarok valojában... confused
#71   2007. 11. 30. péntek 09:09
csimbike csimbike
szeretne gyereket nagyon is...de itt is forditva van a dolog, egyenlöre anyagi okok miatt nem engedhetjük meg magunknak, megcsillan a szeme ha egy kisgyereket lát innen is tudom meg mindig mondja...szóval nem ez a bibi
titkos vágy : mondot nekem egy két ötletet, nekem is tetszettek és mondtam neki h probáljuk ki, de ezeket sosem valosítjuk meg sajna
#70   2007. 11. 29. csütörtök 21:16
X Törölt felhasználó (21812)
Ne törődj bele semmiképpen. Biztos megvan a mód, a kulcs. Kell legyen valami, ami feltüzeli.
Elhagyni túlzás lenne ezért, ha egyébként jól megvagytok.

Különös amúgy a problémád, mert általában a pasik keveslik a szexet.

Még eszembe jutott valami, de lehet hogy nagyon mellélövök: nem az van, hogy te már gyereket szeretnél, de ő még nem, és ezt valahogy így próbálja meg elkerülni, hogy kevesebbszer szexel. Ez így leírva hülyén hangzik, de azért nem törlöm ki.

Másik tipp: lehet hogy van valami titkos vágya, amit fél elmondani.
(Ez egy válasz csimbike üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 19:57
vannak problémáink természetesen...de hol nincsenek, de inkább erre tippelnék én is h már megszerzet és nem hiszi h van annyi kurázsim h elmenjek vagy nem tom...törödjek bele szerinted?
#69   2007. 11. 29. csütörtök 19:57
csimbike csimbike
vannak problémáink természetesen...de hol nincsenek, de inkább erre tippelnék én is h már megszerzet és nem hiszi h van annyi kurázsim h elmenjek vagy nem tom...törödjek bele szerinted?
#68   2007. 11. 29. csütörtök 19:07
Hoppá! Akkor itt van a kutya elásva. Úgy gondolja talán, hogy révbe ért, és már nem kell teljesítenie, mert már megkapott? Vagy az együttélés miatt előjöttek konfliktusok?
(Ez egy válasz csimbike üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 19:01
azóta van ez igy miota összeköltöztünk pár honapja, elötte semmi gond nem volt söt...meg volta elégedve teljesen..de most 180fokos fordulat...
#67   2007. 11. 29. csütörtök 19:01
csimbike csimbike
azóta van ez igy miota összeköltöztünk pár honapja, elötte semmi gond nem volt söt...meg volta elégedve teljesen..de most 180fokos fordulat...
#66   2007. 11. 29. csütörtök 18:50
És ez a kezdetektől így van? Írtad, hogy 1 éve vagytok együtt.
(Ez egy válasz csimbike üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 18:45
probálkoztam de ilyenkor ugy érzem mindha a falat nyalogatnám ... nekem több kéne mint neki sokszor beszéltem rola de rámhagyja az egészet és nem törödik a dologgal...mondom az ötleteket de vh nem kapcsol vagy nem tudom
#65   2007. 11. 29. csütörtök 18:45
csimbike csimbike
probálkoztam de ilyenkor ugy érzem mindha a falat nyalogatnám ... nekem több kéne mint neki sokszor beszéltem rola de rámhagyja az egészet és nem törödik a dologgal...mondom az ötleteket de vh nem kapcsol vagy nem tudom
#64   2007. 11. 29. csütörtök 18:36
"ő annyit mondott h oké de nem lett belöle semmi"

Hát ha okét mondott, akkor azért nem kéne annyiban hagyni. Van itt még rejtett tartalék, úgy érzem.

Tessék meglepni valamelyik ki nem próbált dologgal! wink
(Ez egy válasz csimbike üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 18:26
nagyon sok mindent nem probáltunk ki de én szeretnék...ezeket meg is beszéltük ö annyit mondott h oké de nem lett belöle semmi...sajnos ugy vagyok vele h bele kell törödnöm
köszi a tanácsodat, jokat szoktál irni mindig smile worship
#63   2007. 11. 29. csütörtök 18:26
csimbike csimbike
nagyon sok mindent nem probáltunk ki de én szeretnék...ezeket meg is beszéltük ö annyit mondott h oké de nem lett belöle semmi...sajnos ugy vagyok vele h bele kell törödnöm
köszi a tanácsodat, jokat szoktál irni mindig smile worship
#62   2007. 11. 29. csütörtök 16:58
Ha a hétköznapi életben kedves és előzékeny vagy vele, és a szexben is kipróbáltál már mindent, ami esetleg feldobhatja a dolgot, akkor lehet, hogy el kell fogadni, hogy neki ennyi a libidója.

De ha még van mit javítani, változtatni, kipróbálni, újítani, akkor érdemes próbálkozni.

Szerintem.
(Ez egy válasz csimbike üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 16:04
hat számomra elég drasztikus öt meg nem érdekli
beszéltem vele erröl nem 1x...vagy semmi sem változott vagy tartot ez max 3 napig....
#61   2007. 11. 29. csütörtök 16:04
csimbike csimbike
hat számomra elég drasztikus öt meg nem érdekli
beszéltem vele erröl nem 1x...vagy semmi sem változott vagy tartot ez max 3 napig....
#60   2007. 11. 29. csütörtök 14:51
Drasztikusan nagy a vágybeli különbség, vagy olyan, amit még könnyen el tudsz viselni?

Beszéltél már vele a problémáról? Ha igen, mit reagált?
(Ez egy válasz csimbike üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 14:34
sziasztok! szerintetek mit csináljak akkor ha a párom nem igényli annyira és annyiszor mint én...a korkülömbség az megvan de nem indok mindenre...jobb esetbe megvan a heti 1x...1 éve vagyunk együtt szal még tul hosszu sem a kapcsolatunk...
#59   2007. 11. 29. csütörtök 14:45
X Törölt felhasználó (88129)
Nem osztottam meg Vele a fórum használatát. Én is "kezdő" számítógépes vagyok, Anyu még nálam is kezdőbb! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2007. 11. 29. csütörtök 13:58
És Anyu nem kapott kedvet a fórumozáshoz is? Biztosan lenne mit megosztani neki is a lelkes olvasókkal.
smile
#58   2007. 11. 29. csütörtök 14:34
csimbike csimbike
sziasztok! szerintetek mit csináljak akkor ha a párom nem igényli annyira és annyiszor mint én...a korkülömbség az megvan de nem indok mindenre...jobb esetbe megvan a heti 1x...1 éve vagyunk együtt szal még tul hosszu sem a kapcsolatunk...

... 5 6 7 8 9 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: potens1 potens1
Nyitás ideje: 2007. 06. 02. szombat
Üzenetek: 197db
Utolsó üzenet: 2024. 09. 16. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!