sajnos az a másik fele h oké h szeretném én is meg ö is de ahoz h megcsináljuk ő is kéne pl nem tudom kikötözni magam vagy ilyenek, ha meg ugye fáradt alapból nehéz bármi érzelmet kifacsarni belöle nem még ha fáradt is...
tényleg azért irtam ide h van olyan amikor forditott a helyzet és a pasi nem akarja a sexet és a lány meg igen...vannak kivételek sajnos kifogtam ezek szerint
tényleg azért irtam ide h van olyan amikor forditott a helyzet és a pasi nem akarja a sexet és a lány meg igen...vannak kivételek sajnos kifogtam ezek szerint
Helló! Ha nem cselekszel akkor vége van a kapcsolatnak. Írtad, hogy vannak vágyai, de akkor mért nem cselekszel. Lepd meg akármilyen a hangulata, kedve, féradt-e, vagy nem te csak hajsd végre amit szeretnél. Persze a bevezetőről se feledkezz meg. Ha fáradt akkor tudod egy élénkítő fej és váll masszázs.És jöhet a vágyak birodalma.
Szióka! Ha nem cselekszel akkor vége van a kapcsolatnak. Írtad, hogy vannak vágyai, de akkor mért nem cselekszel. Lepd meg akármilyen a hangulata, kedve, féradt-e, vagy nem te csak hajsd végre amit szeretnél. Persze a bevezetőről se feledkezz meg. Ha fáradt akkor tudod egy élénkítő fej és váll masszázs.És jöhet a vágyak birodalma.
Szióka! Olvastam a problémádat, és ha nem cselekszel akkor vége van a kapcsolatnak. Írtad, hogy vannak vágyai, de akkor mért nem cselekszel. Lepd meg akármilyen a hangulata, kedve, féradt-e, vagy nem te csak hajsd végre amit szeretnél. Persze a bevezetőről se feledkezz meg. Ha fáradt akkor tudod egy élénkítő fej és váll masszázs.És jöhet a vágyak birodalma.
hála az égnek én nem tartozom a sokak közé, én mindig merek lépni, és mindig meglepödnek h meg merem csinálni, megprobálom rendezni a gondolatamat és hátha jobb lesz. köszönöm szépen! pusz

köszönöm szépen, nem gond h beleszoltál...mivel tegnap nagyon csunyán összevesztem a párommal egyáltalán nem biztos h lesz folytatás, vagy bármi is ebböl...nem fogok megálapodni én sem, nem is szeretem a tulzott kötödést gondolok itt a házaságra...
van igazság abban h nem lesz jobb mert sajnos akár hányszor beszéltem vele erröl a témárol egyre kevesebbszer szeretkeztünk ahelyett h többször csináltuk volna...pár nap gondolkodási idöre lesz szükségem h mit is akarok valojában...
van igazság abban h nem lesz jobb mert sajnos akár hányszor beszéltem vele erröl a témárol egyre kevesebbszer szeretkeztünk ahelyett h többször csináltuk volna...pár nap gondolkodási idöre lesz szükségem h mit is akarok valojában...

szeretne gyereket nagyon is...de itt is forditva van a dolog, egyenlöre anyagi okok miatt nem engedhetjük meg magunknak, megcsillan a szeme ha egy kisgyereket lát innen is tudom meg mindig mondja...szóval nem ez a bibi
titkos vágy : mondot nekem egy két ötletet, nekem is tetszettek és mondtam neki h probáljuk ki, de ezeket sosem valosítjuk meg sajna
titkos vágy : mondot nekem egy két ötletet, nekem is tetszettek és mondtam neki h probáljuk ki, de ezeket sosem valosítjuk meg sajna
Ne törődj bele semmiképpen. Biztos megvan a mód, a kulcs. Kell legyen valami, ami feltüzeli.
Elhagyni túlzás lenne ezért, ha egyébként jól megvagytok.
Különös amúgy a problémád, mert általában a pasik keveslik a szexet.
Még eszembe jutott valami, de lehet hogy nagyon mellélövök: nem az van, hogy te már gyereket szeretnél, de ő még nem, és ezt valahogy így próbálja meg elkerülni, hogy kevesebbszer szexel. Ez így leírva hülyén hangzik, de azért nem törlöm ki.
Másik tipp: lehet hogy van valami titkos vágya, amit fél elmondani. (Ez egy válasz csimbike üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 19:57
Elhagyni túlzás lenne ezért, ha egyébként jól megvagytok.
Különös amúgy a problémád, mert általában a pasik keveslik a szexet.
Még eszembe jutott valami, de lehet hogy nagyon mellélövök: nem az van, hogy te már gyereket szeretnél, de ő még nem, és ezt valahogy így próbálja meg elkerülni, hogy kevesebbszer szexel. Ez így leírva hülyén hangzik, de azért nem törlöm ki.
Másik tipp: lehet hogy van valami titkos vágya, amit fél elmondani. (Ez egy válasz csimbike üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)

vannak problémáink természetesen...de hol nincsenek, de inkább erre tippelnék én is h már megszerzet és nem hiszi h van annyi kurázsim h elmenjek vagy nem tom...törödjek bele szerinted?
vannak problémáink természetesen...de hol nincsenek, de inkább erre tippelnék én is h már megszerzet és nem hiszi h van annyi kurázsim h elmenjek vagy nem tom...törödjek bele szerinted?
Hoppá! Akkor itt van a kutya elásva. Úgy gondolja talán, hogy révbe ért, és már nem kell teljesítenie, mert már megkapott? Vagy az együttélés miatt előjöttek konfliktusok?
(Ez egy válasz csimbike üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 19:01

azóta van ez igy miota összeköltöztünk pár honapja, elötte semmi gond nem volt söt...meg volta elégedve teljesen..de most 180fokos fordulat...
azóta van ez igy miota összeköltöztünk pár honapja, elötte semmi gond nem volt söt...meg volta elégedve teljesen..de most 180fokos fordulat...
És ez a kezdetektől így van? Írtad, hogy 1 éve vagytok együtt.
(Ez egy válasz csimbike üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 18:45

probálkoztam de ilyenkor ugy érzem mindha a falat nyalogatnám ... nekem több kéne mint neki sokszor beszéltem rola de rámhagyja az egészet és nem törödik a dologgal...mondom az ötleteket de vh nem kapcsol vagy nem tudom
probálkoztam de ilyenkor ugy érzem mindha a falat nyalogatnám ... nekem több kéne mint neki sokszor beszéltem rola de rámhagyja az egészet és nem törödik a dologgal...mondom az ötleteket de vh nem kapcsol vagy nem tudom
"ő annyit mondott h oké de nem lett belöle semmi"
Hát ha okét mondott, akkor azért nem kéne annyiban hagyni. Van itt még rejtett tartalék, úgy érzem.
Tessék meglepni valamelyik ki nem próbált dologgal!
(Ez egy válasz csimbike üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 18:26
Hát ha okét mondott, akkor azért nem kéne annyiban hagyni. Van itt még rejtett tartalék, úgy érzem.
Tessék meglepni valamelyik ki nem próbált dologgal!

nagyon sok mindent nem probáltunk ki de én szeretnék...ezeket meg is beszéltük ö annyit mondott h oké de nem lett belöle semmi...sajnos ugy vagyok vele h bele kell törödnöm
köszi a tanácsodat, jokat szoktál irni mindig

nagyon sok mindent nem probáltunk ki de én szeretnék...ezeket meg is beszéltük ö annyit mondott h oké de nem lett belöle semmi...sajnos ugy vagyok vele h bele kell törödnöm

Ha a hétköznapi életben kedves és előzékeny vagy vele, és a szexben is kipróbáltál már mindent, ami esetleg feldobhatja a dolgot, akkor lehet, hogy el kell fogadni, hogy neki ennyi a libidója.
De ha még van mit javítani, változtatni, kipróbálni, újítani, akkor érdemes próbálkozni.
Szerintem. (Ez egy válasz csimbike üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 16:04
De ha még van mit javítani, változtatni, kipróbálni, újítani, akkor érdemes próbálkozni.
Szerintem. (Ez egy válasz csimbike üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)

hat számomra elég drasztikus öt meg nem érdekli
beszéltem vele erröl nem 1x...vagy semmi sem változott vagy tartot ez max 3 napig....
beszéltem vele erröl nem 1x...vagy semmi sem változott vagy tartot ez max 3 napig....
hat számomra elég drasztikus öt meg nem érdekli
Drasztikusan nagy a vágybeli különbség, vagy olyan, amit még könnyen el tudsz viselni?
Beszéltél már vele a problémáról? Ha igen, mit reagált? (Ez egy válasz csimbike üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 14:34
Beszéltél már vele a problémáról? Ha igen, mit reagált? (Ez egy válasz csimbike üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok! szerintetek mit csináljak akkor ha a párom nem igényli annyira és annyiszor mint én...a korkülömbség az megvan de nem indok mindenre...jobb esetbe megvan a heti 1x...1 éve vagyunk együtt szal még tul hosszu sem a kapcsolatunk...
Nem osztottam meg Vele a fórum használatát. Én is "kezdő" számítógépes vagyok, Anyu még nálam is kezdőbb!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 29. csütörtök 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 29. csütörtök 13:58

Törölt felhasználó (21812)

És Anyu nem kapott kedvet a fórumozáshoz is? Biztosan lenne mit megosztani neki is a lelkes olvasókkal.

sziasztok! szerintetek mit csináljak akkor ha a párom nem igényli annyira és annyiszor mint én...a korkülömbség az megvan de nem indok mindenre...jobb esetbe megvan a heti 1x...1 éve vagyunk együtt szal még tul hosszu sem a kapcsolatunk...