téma pontositás
H.E.G. -->> Női szilikon mell-műtéti hegek.
H.E.G. -->> Női szilikon mell-műtéti hegek.
amúgy nem akarod belinkelni azt a Lolita Angel képet? gondolom épp nincs vágólapon, de ha meglenne...
barátnőm is elég hegesedős :S
Ez egy jó téma lehet szerintem! Nekem pl sajnos nagyon rossz bőröm van abból a szempontból,hogy minden kis seb meglátszik rajta életem végéig. A vakbélműtétem hege keloidos lett,azaz túlburjánzott és halvány fehér vonal helyett egy vastagabb lilás sáv van ott...Ezért van az,hogy ha a mellműtét jut eszembe,vagy esetleg elfilózgatok rajta,hogy egyszer csináltatok,rögtön ez jut eszembe...nekem biztos csúnya hegek lennének...Deeeeee pont most néztem egyik nap,hogy csinálják hónaljból is sokszor a melleket és ott azért annyira nem feltűnő és zavaró,mint a mell alatt,főleg,ha csak egy közepes cici lesz,ami nem takarja úgy el...Ami fehér vonal van pl a legalsó képen,az még egész jó...Lolita Angelnek láttam egyszer azt hiszem,hogy naaagyon csúnya.
De ha egy nő nagyon nem elégedett ez eredeti mellével,inkább a heget választja.
De ha egy nő nagyon nem elégedett ez eredeti mellével,inkább a heget választja.
már az oldalon is találtam hasonló képet... vagy ez nem az?

Női szilikon mell-műtéti hegek.
Kíváncsi lennék más is gyűjti-e az efféle "női tökéletlenség"eket, és ha igen, melyeket?
És mi a véleményetek például az efféle hegekről: gáz/nem gáz ?

Kíváncsi lennék más is gyűjti-e az efféle "női tökéletlenség"eket, és ha igen, melyeket?
És mi a véleményetek például az efféle hegekről: gáz/nem gáz ?