Na gyere csak ide, kislányom! Majd jól elfenekellek és kiverem belőled ezt a nagy mélabút!!! TEssék szépen mosolyogni és gg-t olvasni!!!
Puszi, Eprecském.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 03. kedd 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 19:05
Puszi, Eprecském.

Törölt felhasználó (368273)

Már a GG sem érdekel.....Ma volt az első nap, hogy nem olvastam el a topicokat....ÁMEN.
Már a GG sem érdekel.....Ma volt az első nap, hogy nem olvastam el a topicokat....ÁMEN.
Na mi????? :)))
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 10. 03. kedd 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Namivanitt???? :)))))
"Díjjazatlon" poén....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2006. 09. 26. kedd 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 14:08

Kissebségi triatlont csinálsz?
Lefutsz az uszodába, ott úszol egyet, majd hazabiciklizel?
Lefutsz az uszodába, ott úszol egyet, majd hazabiciklizel?
majd visszajövök még, de ma nagyon sűrű prog.van

Manka is itt van, a lapik alatt!!!

További jó szórakozást! Mára ennyi.
Kissebségi triatlont csinálsz?
Lefutsz az uszodába, ott úszol egyet, majd hazabiciklizel? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 26. kedd 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 26. kedd 13:57
Lefutsz az uszodába, ott úszol egyet, majd hazabiciklizel? (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 26. kedd 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)

na pá, megyek futni, úszni, majd este még benézek

na pá, megyek futni, úszni, majd este még benézek

Hát, én négy néven láttam eddig: Katicika, Katinka, Jerry és Szürkebarát. De én még csak pár hónapja fórumozok...

Ja, bocs....Először erre akartam v-ni! Minden elism.
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 09. 15. péntek 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 15. péntek 11:38

Ettől a "Triumvirátustól" sokkal "nagyobb" a "rajongóid" tábora, amivel, tekintve rendkívüli inteligenciád, magadtól is teljesen tisztában vagy és tegyük hozzá, hogy meg is "dolgoztál" érte, tehát szerintem, kár ennyire "könnyedén" és "csípőből" leszűkitened a "Katicika Fun" klub körét
Úgy látom, hogy a többieknek Malaca lett, "velem", "neked"...

Beszéltél?
...Ugyan már!!!
(Ez egy válasz gonoszKismalac üzenetére (2006. 09. 15. péntek 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)

És ezt pont Te mondod...
"Na, erről beszéltem"
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 14. csütörtök 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Ettől a "Triumvirátustól" sokkal "nagyobb" a "rajongóid" tábora, amivel, tekintve rendkívüli inteligenciád, magadtól is teljesen tisztában vagy és tegyük hozzá, hogy meg is "dolgoztál" érte, tehát szerintem, kár ennyire "könnyedén" és "csípőből" leszűkitened a "Katicika Fun" klub körét
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 09. 14. csütörtök 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 14. csütörtök 17:35

Örömmel konstatálom, hogy milyen jóízűen jubilál a "Triumvirátus"....Könnyedén, csipőből...:)))). Csak így tovább, kedveskéim!

Hát, én úgy látom, hogy nem vagyunk túl sokat itt, mi nők. De talán ez az akció arra is jó lesz, hogy tartsunk egy létszámellenőrzést, hogy kb. mennyi csajszi ír ebbe a fórumba.
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 09. 14. csütörtök 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 14. csütörtök 21:58
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 09. 14. csütörtök 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)

milyen aktív kampányolásba kezdtél, helyes!!!!
remélem jönnek majd a lányok és asszonyok!!!!!! bár egy kicsit fura hogy azt írtad kevés lány jár ide, én azt hittem (már a hozzászólások alapján) hogy sokan vagyunk!!! nagyon szép álmokat charoltte!!!

milyen aktív kampányolásba kezdtél, helyes!!!!
remélem jönnek majd a lányok és asszonyok!!!!!! bár egy kicsit fura hogy azt írtad kevés lány jár ide, én azt hittem (már a hozzászólások alapján) hogy sokan vagyunk!!! nagyon szép álmokat charoltte!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 14. csütörtök 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 14. csütörtök 21:24

Törölt felhasználó (21812)
VIP

Ide is leírom, nem csak az üzenőfalra, hátha itt még többen olvassák:
GOLDENGATE LÁNYAI/ASSZONYAI!
A KÖNYVEK topicban találtok egy idézetet a VAGINA MONOLÓGOK c. könyvből (48-as és 49-es hsz), ha van kedvetek eresszétek szabadon fantáziátokat és válaszoljatok a két kérdésre, amit az idézet alapján feltettem:
Mit viselne a vaginád?
Mit mondana a vaginád?
Néhány bátor jelentkező már írt. Várjuk a további hozzászólásokat!
:-)
A KÖNYVEK topicban találtok egy idézetet a VAGINA MONOLÓGOK c. könyvből (48-as és 49-es hsz), ha van kedvetek eresszétek szabadon fantáziátokat és válaszoljatok a két kérdésre, amit az idézet alapján feltettem:
Mit viselne a vaginád?
Mit mondana a vaginád?
Ide is leírom, nem csak az üzenőfalra, hátha itt még többen olvassák:
Mit viselne a vaginád?
Mit mondana a vaginád?
Mit viselne a vaginád?
Mit mondana a vaginád?

Ó, Tom, tudom már régen, hogy Te vagy a legjobb szándékú, legmegértőbb, legislegelnézőbb irányomban, amit mindig igyekszem meghálálni. Fogadd hát szeretettel ezt a rózsát, mint ragaszkodásom megcáfolhatatlan jelét és zálogát. ÜdvKatinka...