Hát...neked bejön ez a film?
szerintem egy nagy rakás ****!
Ha vissza olvasol, megtudod a melóm! (Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 08. 23. szerda 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 23. szerda 20:18
szerintem egy nagy rakás ****!
Ha vissza olvasol, megtudod a melóm! (Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 08. 23. szerda 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne is mond! Végre a héten sikerült kivenni szabadságot. A kolegák meg szívnak bent ezerrel, ugyanis nagyon sok most a munka nekik. Te mit dolgozól?
Tiszta kamuk itt a férfiak....
Nyálas, csepegős emilek és msn-en ezeknek még a negyedét sem láttam még soha!
Nem tudom, kinek és mire jó ez....
Megint halálra unom magam.
Nyálas, csepegős emilek és msn-en ezeknek még a negyedét sem láttam még soha!
Nem tudom, kinek és mire jó ez....
Megint halálra unom magam.
Ne is mond! Végre a héten sikerült kivenni szabadságot. A kolegák meg szívnak bent ezerrel, ugyanis nagyon sok most a munka nekik. Te mit dolgozól?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 23. szerda 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 23. szerda 14:40
Törölt felhasználó (368273)
VIP

:-) Olyan herótom van!!!!!:-(
Elmennék csavarogni! De mindig ez a munka....
szokott az úgy lenni..de most meló is van 1000L:-(
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 23. szerda 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 23. szerda 15:29
VIP

hm....evés közben jön meg az étvágy!:D
hm....evés közben jön meg az étvágy!:D
ismerős....bár ilywen esőreálló időben nekem ahhoz sincs kedvem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 23. szerda 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 23. szerda 14:40
VIP

Elmennék csavarogni! De mindig ez a munka.... (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 23. szerda 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Elmennék csavarogni! De mindig ez a munka.... (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 23. szerda 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem is jók:-)
De az élőkép jobba:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 23. szerda 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 23. szerda 14:07
De az élőkép jobba:-) (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 23. szerda 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Szia! Köszönöm!
Szia! Köszönöm!
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 08. 22. kedd 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Néha ebből a fórumból nagyon hiányolom a hozzászólás szerkeztés gombot.
(megoldjuk, no problem, különben sem a helesírás, hanem a tartalom a lényeg, és így is olvasható vagy, ez a lényeg!)
(megoldjuk, no problem, különben sem a helesírás, hanem a tartalom a lényeg, és így is olvasható vagy, ez a lényeg!)

Miket talál az ember, ugye-ugye?

Tom csodákra képes! Küldj neki egy puszit! Ha jól tudom Ő az:

Na, nézd csak: hát nem visszajött?! HALIHÓÓÓÓÓ!

Dehogy választottam: egyszerűen eltünt!!!!!
(Ez egy válasz riska üzenetére (2006. 08. 23. szerda 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Látom új avatart válaztottál :-) Mi ennek az oka?
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 23. szerda 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Reszkess, Riska!

Ja és az egyik régi kedvenc filmem is kezd uncsi lenni a Reszkessetek Betörők.
Ja és az egyik régi kedvenc filmem is kezd uncsi lenni a Reszkessetek Betörők.
Nekem is már a tököm tele van a rajzás c. filmel, és a Taxival is. Vagy az egyiken megy vagy a másikon. Viszont aki teheti mindenki nézze a A szökés c. filmet ugyanis szenzációs. Már végig is néztem a az I. évadot, tegnap a II. évad 1. részét. Húúú alig várom, hogy jővőhét hétfőp legyen mikor megjelenik a következő interneten. Ma a szinkronos verziót is veszem fel.