AA, CS vagy BF??? Én a magam részéről AA fun vagyok. Hooah!
gondolom azért tud ilyen faxa rövidítéseket, mert több fórumon is osztja az észt! ha ki írja rendesen én is lefordítottam volna! de ő felvághat hisz ő itt a nagy valaki (a nagy szar), és csak rövidítget meg teszi magát mint egy fürdős kurva! :))) de kár is a szó, hisz nem fogja fel szegénykém!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 03. 16. péntek 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 16:01

OMG: Oh my God! = Istenem!
ROFL: Roll On (the) Floor Laughing = A földön fetrengve rögöhni
WTF: What te Fuck? = Mi a franc? (Felkiáltás, mi van, mi történt, nem értem...)
WTFH: What the fucink hell? = Mi a pokol? (mint előző)
Unskilled: Tapasztalatlan, ismeretek nélküli
Noob (Noobie): Kezdő, újonc, amatőr.
Wannabe, wannabe szindróma:
Ugye mindnyájan találkoztunk már olyan emberekkel, akik új munkahelyre kerülve, normális esetben hónapokkal, súlyosabb esetben hetekkel indulás után ( nagyon súlyos esetben az első napon ) meg vannak győződve róla, hogy ők már magasan a többi beginner felett ( súlyos esetben mindenki felett ) állnak bármilyen tekintetben, és annak ellenére, hogy semmit nem tettek le az asztalra, pénzt nem látott a cég belőlük és ki sincsenek a szarból, azt hiszik, hogy ők a basszájba, továbbá parancsolgatni próbálnak más, normális viselkedésű beginnereknek. ( és ezáltal főnökeiknek keresztbe tenni ).
LOL: Laughing Out Loudly = Harsányan nevetni.
LMAO: Laughing My Ass Out = Szétröhögtem a seggem.
Kis segítség, beleszólás nélkül.
ROFL: Roll On (the) Floor Laughing = A földön fetrengve rögöhni
WTF: What te Fuck? = Mi a franc? (Felkiáltás, mi van, mi történt, nem értem...)
WTFH: What the fucink hell? = Mi a pokol? (mint előző)
Unskilled: Tapasztalatlan, ismeretek nélküli
Noob (Noobie): Kezdő, újonc, amatőr.
Wannabe, wannabe szindróma:
Ugye mindnyájan találkoztunk már olyan emberekkel, akik új munkahelyre kerülve, normális esetben hónapokkal, súlyosabb esetben hetekkel indulás után ( nagyon súlyos esetben az első napon ) meg vannak győződve róla, hogy ők már magasan a többi beginner felett ( súlyos esetben mindenki felett ) állnak bármilyen tekintetben, és annak ellenére, hogy semmit nem tettek le az asztalra, pénzt nem látott a cég belőlük és ki sincsenek a szarból, azt hiszik, hogy ők a basszájba, továbbá parancsolgatni próbálnak más, normális viselkedésű beginnereknek. ( és ezáltal főnökeiknek keresztbe tenni ).
LOL: Laughing Out Loudly = Harsányan nevetni.
LMAO: Laughing My Ass Out = Szétröhögtem a seggem.
Kis segítség, beleszólás nélkül.

Olvasgatom ezt a topikot, és az jutott eszembe, milyen jól kiélheti itt agressziv hajlamait egy akár negyven kilós emberke is, következmények nélkül. Míg esetleg, véletlen, ki nem derül a személyazonossága, és az is, hogy egy faluban laknak, azzal akit rendszeresen anyáz...

Én is valami ilyesmire gondoltam. Indokolt esetben, vagy ahogy írod, ismeretség útján mindenkit be lehet azonosítani.
Hű, anyám, hát lehetséges lenne, hogy a szomszéd házból netezel?
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 16. péntek 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 17:36

Olvasgatom ezt a topikot, és az jutott eszembe, milyen jól kiélheti itt agressziv hajlamait egy akár negyven kilós emberke is, következmények nélkül. Míg esetleg, véletlen, ki nem derül a személyazonossága, és az is, hogy egy faluban laknak, azzal akit rendszeresen anyáz...

Hááát, ha ilyen szomszédaid vannak, jó lesz veled jóba lenni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 16. péntek 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 19:16

Törölt felhasználó (7767)

Hű, anyám, hát lehetséges lenne, hogy a szomszéd házból netezel?

Na, azt melegen ajánlom is! "Vazze", nem úgy "melegen", no!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 16. péntek 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 16. péntek 19:23

Törölt felhasználó (60564)

Hááát, ha ilyen szomszédaid vannak, jó lesz veled jóba lenni!

Igazándiból télleg (kivételesen) segíteni akartam. Én is alkalmazom soxor a "lol"-t, meg az "OMG"-t, de gondoltam, hogy esetleg feltárom a "titkokat", meg azt is, h te tudod, mit is írsz. Ennyi... De szívesen.
Nekem egyszer már sikerült egy kis senkiházival kapcsolatban ennél konkrétabb infókat is megszereznem, de csak azért, mert a mélcím regisztrációjakor a levelező szolgáltatója kért (lehetőség szerint) egyéb adatokat is, a pancser meg is adta, ráadásul valódiakat...

Ja, nem válaszoltál.. Szoktad valamelyik nyomni? AA, CS??? Mert ezek a rövidítések ott nagyon mennek...
Sejtettem... Annyiora "üvöltött" a szleng használata... HA majd lesz időd, próbáld ki az AA-t, sztem tetszene...

Jogos!!!

Ezzel - Google Earth-nek nevezik -, már régen játszunk! :)))) A "Jeromosfanclub"-on (a keresés ugyancsak az Earth-ön ment),utcapontossággal meg lehetett állapítani, hogy az on-line leledző kisemberke honnan "klimpiroz"! :)))
Az még kevés, nem? Kiírtani egy egész utcát???!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 17. szombat 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 17. szombat 08:35

Törölt felhasználó (7767)

Ezzel - Google Earth-nek nevezik -, már régen játszunk! :)))) A "Jeromosfanclub"-on (a keresés ugyancsak az Earth-ön ment),utcapontossággal meg lehetett állapítani, hogy az on-line leledző kisemberke honnan "klimpiroz"! :)))
Torent!

+r, bocs.....
volt olyan luser hogy volt egy troján a gépén:)
amivel rajta keresztül loptak.
és miután befejezték a dolgot utasitota a tolvaj a trojánt hogy tőrőlje ki magát és minden nyomát:) szegény srácot lecsapod és pedig csak át irtamég a tolvaj a te accodra a gépét mielőt lelépet volna..
nem ér semit annál tőbbetér ha boszantja hogy nem tud behatolni a gépedre..
amivel rajta keresztül loptak.
és miután befejezték a dolgot utasitota a tolvaj a trojánt hogy tőrőlje ki magát és minden nyomát:) szegény srácot lecsapod és pedig csak át irtamég a tolvaj a te accodra a gépét mielőt lelépet volna..
nem ér semit annál tőbbetér ha boszantja hogy nem tud behatolni a gépedre..
Te melyiket használod? Mármint spy blokkolót használsz, vagy mit? Nekem is kellene valami jó fajta, mert van fenn a gépen 2 is, de egy ilyen süti vagy südi nyomkövetése mindig betalál! Jó lenne valami közel 90%-os progi ezek ellen! Ha tűzfalat használok az nem enged egy csomó mindent!
és illegális? :)))
az opera mivel jobb mint az IE? próbáltam használni, de nem csíptem.
neked kijelzik ezek a tűzfalak, ha valaki támadni akar ill. kutakodni? mert nekem pl a spy blokkolóknál leírja, hogy figyelmeztet a pillanatnyi behatolásokról, de nekem még egyszer sem szólt ez a köcsög!
az opera mivel jobb mint az IE? próbáltam használni, de nem csíptem.
neked kijelzik ezek a tűzfalak, ha valaki támadni akar ill. kutakodni? mert nekem pl a spy blokkolóknál leírja, hogy figyelmeztet a pillanatnyi behatolásokról, de nekem még egyszer sem szólt ez a köcsög!
Keryo personal. Minden indulni akaró kapcsolat előtt rákérdez.