A téma fagyasztva! OFF-topic (archivum)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 12 13 14 15 16 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3289   2007. 12. 09. vasárnap 20:47
sanyisanyi74 sanyisanyi74 VIP
Meghagyom én azt másnak,minden élvezett csak nem lehett az enyém,hacsak benem öltözöll vigyor
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2007. 12. 09. vasárnap 20:40
Jó, akkor itt a legközelebb: basszon meg téged a Hippnek valaki által annyiszor beígért talicska majom!

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

(láttad a filmet?)
vigyor2 wave
#3288   2007. 12. 09. vasárnap 20:40
X Törölt felhasználó (7767)
Jó, akkor itt a legközelebb: basszon meg téged a Hippnek valaki által annyiszor beígért talicska majom!

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

(láttad a filmet?)
vigyor2 wave
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 20:32
Szép gezstus csak tom igért valamit és elég határozott volt:Minden olyan hsz-t ami CSAK IKONOKAT tartalmaz törlök!!!
Azokat a rövid/jelzős érzelemkitőréseket is automatikusan törlöm, amit a képes topicokba írtok! A képes topicokba ne írjatok szöveges hsz-ket, arra ott van a KépesAdmin külön szobája!
Legközelebb irj is valamit smile
#3287   2007. 12. 09. vasárnap 20:32
Szép gezstus csak tom igért valamit és elég határozott volt:Minden olyan hsz-t ami CSAK IKONOKAT tartalmaz törlök!!!
Azokat a rövid/jelzős érzelemkitőréseket is automatikusan törlöm, amit a képes topicokba írtok! A képes topicokba ne írjatok szöveges hsz-ket, arra ott van a KépesAdmin külön szobája!
Legközelebb irj is valamit smile
#3286   2007. 12. 09. vasárnap 20:17
A 4.sz. jópofizás "belepofázós cimzettjét" elvétetted (sanyisanyi és jómagam pengeváltásába botorkált bele az illető wink smile , de megbocsátom, ha mihamarabb "rektifikálsz", kedves Tom. A többi mehet úgy ahogy van! smile wink wave
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 12. 09. vasárnap 19:23
Na akkor röhögve rajtatok offolok én is egyet!
1. nincs privát levél idézgetése még az off topicban sem!
2. helyesírásról leszállni az off topicban is!
3. Szoni! bizony nekünk volt mikulás ajándék (nézd meg a megfelelő topicot!)
4. Katicika! ha ismét kitúratod magadat a fórumból a felesleges belepofázásoddal olyan dolgokba, amihez neked senki nem osztott lapot, akkor nincs az az Isten, akiért/amiért én még egyszer visszahozlak az imádott fórumodba (még akkor sem, ha leszopsz, pedig azért korrumpálható vagyok)!
5. vazzeg mióta megint vállvetve szarakodtok, azóta megint ízzik a levegő a fórumban! ejnye1
6. nem baj, én élvezem, de gondoljatok arra, hogy a tűzet majd nekem kell eloltani!
felkialtas
#3285   2007. 12. 09. vasárnap 19:45
Na akkor én kezdem
Kedves katicika fátylat a múltra,és mostantól egymás közt a megfelelő topicban a megfelelő témában kulturáltan fogok veled társalogni a szabályokat betartva mert. smile
És tomnak igaza van: itt egy dolog izzhat, és az a szex!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 12. 09. vasárnap 19:23
4. Katicika! ha ismét kitúratod magadat a fórumból a felesleges belepofázásoddal olyan dolgokba, amihez neked senki nem osztott lapot, akkor nincs az az Isten, akiért/amiért én még egyszer visszahozlak az imádott fórumodba (még akkor sem, ha leszopsz, pedig azért korrumpálható vagyok)!
5. vazzeg mióta megint vállvetve szarakodtok, azóta megint ízzik a levegő a fórumban! ejnye1
6. nem baj, én élvezem, de gondoljatok arra, hogy a tűzet majd nekem kell eloltani!
felkialtas
#3284   2007. 12. 09. vasárnap 19:25
Szoni Szoni
.....es egy adott pillanatban megfordult a kocka.

es ha a takonyvagast nagyon kered,hat becs szora igerem,megkapod. Belefog kerülni valamibe,de azert az en fejem kell fajjon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 19:10
Tudod, Sanyikám, hogy Kr.e. #3798-ban élt egy cserzővarga, aki egyszer, midőn tiszteletlenül - kimunkált gereznáit reklámozva ugyan -, belekotyogott előljáróinak disputájába, no, neki, ott és akkor vágott a takony menetet a nyakán. Nos, másodszor már nem előgetett bele. Amit példázatom "higgadt vetületéről" a legnagyobb jóakarattal sem lehetne elmondani. vigyor2 wave
#3283   2007. 12. 09. vasárnap 19:23
tom1019 tom1019 VIP Admin
felkialtas
#3282   2007. 12. 09. vasárnap 19:21
Szonikám a mikulás hozzot nekik is ajándékott,doki viszont tudja azt amit én csak gondolok de meg is vagyok róla győződve,én egyszer megfogadtam egy admin tanácsát egy vita alkalmával és igaza volt nem kell az időt sajnálni,aki valamiért provokative beléd kött annak hsz van lehetőség vissza olvasni smile ill azt is tudod hogy a napokban kivell volt vitád vagy próbált provokálni .de a kesztyüt én egy direkt ilyenért nem veszem fel,a durva dolgokat lereagálom a fórumon nyiltan az arra alkalmas topicban,van persze mikor én is rossz helyen teszek nem oda való hsz,de szerencsére az adminok jól dolgoznak, worship
És örülök hogy ilyen druszám van mint te aki higgadságra intik a felekett smile
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 18:58
Katinak es Dokinak : esküszöm,ha kezügyben lennetek,a mai "okoskodasotokert" ugy vagnalak mindkettötöket pofann,hogy a takony menetet vagna a nyakatokon. Az eggyik fellabbal meg kilog,de mar fogja a figura,a masik higgadsagarol elismert Admin....Nagyerdemü faxok mik vagytok !!,nem hozott a Mikulas semmit ? Nincs mivel idötüzzetek ? Irjatok az az Angyalnak bazzeg ! mf3
#3281   2007. 12. 09. vasárnap 19:10
Tudod, Sanyikám, hogy Kr.e. #3798-ban élt egy cserzővarga, aki egyszer, midőn tiszteletlenül - kimunkált gereznáit reklámozva ugyan -, belekotyogott előljáróinak disputájába, no, neki, ott és akkor vágott a takony menetet a nyakán. Nos, másodszor már nem előgetett bele. Amit példázatom "higgadt vetületéről" a legnagyobb jóakarattal sem lehetne elmondani. vigyor2 wave
#3280   2007. 12. 09. vasárnap 18:58
Szoni Szoni
Katinak es Dokinak : esküszöm,ha kezügyben lennetek,a mai "okoskodasotokert" ugy vagnalak mindkettötöket pofann,hogy a takony menetet vagna a nyakatokon. Az eggyik fellabbal meg kilog,de mar fogja a figura,a masik higgadsagarol elismert Admin....Nagyerdemü faxok mik vagytok !!,nem hozott a Mikulas semmit ? Nincs mivel idötüzzetek ? Irjatok az az Angyalnak bazzeg ! mf3
#3279   2007. 12. 09. vasárnap 18:45
Jó, hogy szóltál: bevettem! smile "Részemről téma lezárva" -mondogatja mindig egyik ágyszomszédom a dilibe', amikor megvonják a kötelező párnásszoba- és hidegvizeskád-adagját! Szólok az érdekedben, és máris újra igénybe veheted! vigyor2 wave
P.S: Ha zubbonyra lenne szükséged (ugye, a hideg,"ápolótlan" zúzmarás téli esték ), azt is elintézhetem. vigyor2 wave
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2007. 12. 09. vasárnap 18:37
Na ha már becézgetünk:

Álreggyártó Kurvácskám!

Álmodj csak, én tudom, amit tudok, engem nem tévesztesz meg. Részemről téma lezárva, írogass nyugodtam, magadra hagylak elmebajoddal.

P.S.: Vigyázz, nemsokára éjfél, ne feled el bevenni a gyógyszereidet!
#3278   2007. 12. 09. vasárnap 18:37
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
Na ha már becézgetünk:

Álreggyártó Kurvácskám!

Álmodj csak, én tudom, amit tudok, engem nem tévesztesz meg. Részemről téma lezárva, írogass nyugodtam, magadra hagylak elmebajoddal.

P.S.: Vigyázz, nemsokára éjfél, ne feled el bevenni a gyógyszereidet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 18:29
Dokikám, ezzel megpályázhatod "A legagyafúrtabb fantazmagóriák DrAnthony módra" című kiírást! Sok sikert! vigyor2 wave
#3277   2007. 12. 09. vasárnap 18:29
Dokikám, ezzel megpályázhatod "A legagyafúrtabb fantazmagóriák DrAnthony módra" című kiírást! Sok sikert! vigyor2 wave
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2007. 12. 09. vasárnap 18:21
Csak a további miheztartás és tisztánlátás végett:

Pro primo: "Egyetlen drága dokikám" neked az elmegyógyászod, én bizti nem.

Pro secundo: Hiába tereled a szót a lényegről:
Ne játszd meg a nemlétező eszed!
Tudom, a sok válaszod megint arra megy ki, hogy lentebb told (esetleg eltüntesd) a 3798-as hsz-emet.
Pro tercio: Fenntartom: Ittléted alatt gyárottál vagy 200 álreget, provokáltad/provokálod a fórumozókat, veszekedést szítasz, szemétkedsz, aljaskodsz, hátbatámadsz, körmönfont és aljas módon viselkedsz.
Na én meg így értettem.
#3276   2007. 12. 09. vasárnap 18:21
Csak a további miheztartás és tisztánlátás végett:

Pro primo: "Egyetlen drága dokikám" neked az elmegyógyászod, én bizti nem.

Pro secundo: Hiába tereled a szót a lényegről:
Ne játszd meg a nemlétező eszed!
Tudom, a sok válaszod megint arra megy ki, hogy lentebb told (esetleg eltüntesd) a 3798-as hsz-emet.
Pro tercio: Fenntartom: Ittléted alatt gyárottál vagy 200 álreget, provokáltad/provokálod a fórumozókat, veszekedést szítasz, szemétkedsz, aljaskodsz, hátbatámadsz, körmönfont és aljas módon viselkedsz.
Na én meg így értettem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 16:39
Én is így értettem: a MIHEZLÁTÁSTISZTÁNTARTÁS végett, egyetlen drága dokikám! vigyor2 wave

#3275   2007. 12. 09. vasárnap 16:48
Szoni Szoni
Haggyatok man a faszba...mingya egy eve osztodik itt a semmi,kiverekedtük magunkot,mindenki meg volt gyözödve az ö farka a nagyobb (vagy a pinaja),a vege meg az lett mindig,hogy csak meg kellet elegednie mindenkinek azzal ami van.

El lehet minden mellett siklani,nem kö örökke akadozni.

shakehead shakehead shakehead levele
#3274   2007. 12. 09. vasárnap 16:39
Én is így értettem: a MIHEZLÁTÁSTISZTÁNTARTÁS végett, egyetlen drága dokikám! vigyor2 wave

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2007. 12. 09. vasárnap 16:31
Én is csak "azért" mondtam. Ismétlem: A TISZTÁNLÁTÁS végett...
#3273   2007. 12. 09. vasárnap 16:31
Én is csak "azért" mondtam. Ismétlem: A TISZTÁNLÁTÁS végett...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 16:27
No, mert csak azért mondom! vigyor2 wave
#3272   2007. 12. 09. vasárnap 16:27
No, mert csak azért mondom! vigyor2 wave
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2007. 12. 09. vasárnap 16:16
Szó sincs semmiféle "epéről". Csak tisztázni akartam egy-két TÉNYT. Már csak a miheztartás végett.
#3271   2007. 12. 09. vasárnap 16:16
Szó sincs semmiféle "epéről". Csak tisztázni akartam egy-két TÉNYT. Már csak a miheztartás végett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 16:12
Szia drága doki, újra az a fránya epeömlésed gyötör? smile smile Szépjóestét! vigyor2 wave
#3270   2007. 12. 09. vasárnap 16:12
Szia drága doki, újra az a fránya epeömlésed gyötör? smile smile Szépjóestét! vigyor2 wave
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2007. 12. 09. vasárnap 16:10
Tudjuk, K., MINDIG tévedünk.
Nincs és nem is volt sosem vagy 100 álreged, sosem akartál összeveszejteni embereket, nem akartál itt senkit az álregeiddel megtéveszteni, sosem provokáltál veszekedést, sosem tettél olyat, hogy mézesmázas beszédeddel beédesgetve tenmagad később hátba támadd az embert, sosem álcáztál ocsmány sértéseket kiszekusza szövevény-írással, sosem provoikáltál, mocskoskodtál, szemétkedtél itt emberekkel... Mindig te voltál a szegény meg nem értett, félreértett ártatlan, aki ellen összeesküvést szőttek az adminok.
Tudjuk... levele mf3

... 12 13 14 15 16 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: riska riska
Nyitás ideje: 2005. 01. 09. vasárnap
Üzenetek: 3549db
Utolsó üzenet: 2008. 04. 13. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!