Meghagyom én azt másnak,minden élvezett csak nem lehett az enyém,hacsak benem öltözöll
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 20:40

Törölt felhasználó (7767)

Jó, akkor itt a legközelebb: basszon meg téged a Hippnek valaki által annyiszor beígért talicska majom!

(láttad a filmet?)

(láttad a filmet?)

Jó, akkor itt a legközelebb: basszon meg téged a Hippnek valaki által annyiszor beígért talicska majom!

(láttad a filmet?)
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 20:32

(láttad a filmet?)

Szép gezstus csak tom igért valamit és elég határozott volt:Minden olyan hsz-t ami CSAK IKONOKAT tartalmaz törlök!!!
Azokat a rövid/jelzős érzelemkitőréseket is automatikusan törlöm, amit a képes topicokba írtok! A képes topicokba ne írjatok szöveges hsz-ket, arra ott van a KépesAdmin külön szobája!
Legközelebb irj is valamit
Azokat a rövid/jelzős érzelemkitőréseket is automatikusan törlöm, amit a képes topicokba írtok! A képes topicokba ne írjatok szöveges hsz-ket, arra ott van a KépesAdmin külön szobája!

Szép gezstus csak tom igért valamit és elég határozott volt:Minden olyan hsz-t ami CSAK IKONOKAT tartalmaz törlök!!!

A 4.sz. jópofizás "belepofázós cimzettjét" elvétetted (sanyisanyi és jómagam pengeváltásába botorkált bele az illető
, de megbocsátom, ha mihamarabb "rektifikálsz", kedves Tom. A többi mehet úgy ahogy van!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 19:23

Na akkor röhögve rajtatok offolok én is egyet!
1. nincs privát levél idézgetése még az off topicban sem!
2. helyesírásról leszállni az off topicban is!
3. Szoni! bizony nekünk volt mikulás ajándék (nézd meg a megfelelő topicot!)
4. Katicika! ha ismét kitúratod magadat a fórumból a felesleges belepofázásoddal olyan dolgokba, amihez neked senki nem osztott lapot, akkor nincs az az Isten, akiért/amiért én még egyszer visszahozlak az imádott fórumodba (még akkor sem, ha leszopsz, pedig azért korrumpálható vagyok)!
5. vazzeg mióta megint vállvetve szarakodtok, azóta megint ízzik a levegő a fórumban!
6. nem baj, én élvezem, de gondoljatok arra, hogy a tűzet majd nekem kell eloltani!
4. Katicika! ha ismét kitúratod magadat a fórumból a felesleges belepofázásoddal olyan dolgokba, amihez neked senki nem osztott lapot, akkor nincs az az Isten, akiért/amiért én még egyszer visszahozlak az imádott fórumodba (még akkor sem, ha leszopsz, pedig azért korrumpálható vagyok)!
5. vazzeg mióta megint vállvetve szarakodtok, azóta megint ízzik a levegő a fórumban!

6. nem baj, én élvezem, de gondoljatok arra, hogy a tűzet majd nekem kell eloltani!

Na akkor én kezdem
Kedves katicika fátylat a múltra,és mostantól egymás közt a megfelelő topicban a megfelelő témában kulturáltan fogok veled társalogni a szabályokat betartva mert.
És tomnak igaza van: itt egy dolog izzhat, és az a szex! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 19:23
Kedves katicika fátylat a múltra,és mostantól egymás közt a megfelelő topicban a megfelelő témában kulturáltan fogok veled társalogni a szabályokat betartva mert.

És tomnak igaza van: itt egy dolog izzhat, és az a szex! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)

.....es egy adott pillanatban megfordult a kocka.
es ha a takonyvagast nagyon kered,hat becs szora igerem,megkapod. Belefog kerülni valamibe,de azert az en fejem kell fajjon. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 19:10
es ha a takonyvagast nagyon kered,hat becs szora igerem,megkapod. Belefog kerülni valamibe,de azert az en fejem kell fajjon. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudod, Sanyikám, hogy Kr.e. #3798-ban élt egy cserzővarga, aki egyszer, midőn tiszteletlenül - kimunkált gereznáit reklámozva ugyan -, belekotyogott előljáróinak disputájába, no, neki, ott és akkor vágott a takony menetet a nyakán. Nos, másodszor már nem előgetett bele. Amit példázatom "higgadt vetületéről" a legnagyobb jóakarattal sem lehetne elmondani.

Szonikám a mikulás hozzot nekik is ajándékott,doki viszont tudja azt amit én csak gondolok de meg is vagyok róla győződve,én egyszer megfogadtam egy admin tanácsát egy vita alkalmával és igaza volt nem kell az időt sajnálni,aki valamiért provokative beléd kött annak hsz van lehetőség vissza olvasni
ill azt is tudod hogy a napokban kivell volt vitád vagy próbált provokálni .de a kesztyüt én egy direkt ilyenért nem veszem fel,a durva dolgokat lereagálom a fórumon nyiltan az arra alkalmas topicban,van persze mikor én is rossz helyen teszek nem oda való hsz,de szerencsére az adminok jól dolgoznak,
És örülök hogy ilyen druszám van mint te aki higgadságra intik a felekett
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 18:58

És örülök hogy ilyen druszám van mint te aki higgadságra intik a felekett

Katinak es Dokinak : esküszöm,ha kezügyben lennetek,a mai "okoskodasotokert" ugy vagnalak mindkettötöket pofann,hogy a takony menetet vagna a nyakatokon. Az eggyik fellabbal meg kilog,de mar fogja a figura,a masik higgadsagarol elismert Admin....Nagyerdemü faxok mik vagytok !!,nem hozott a Mikulas semmit ? Nincs mivel idötüzzetek ? Irjatok az az Angyalnak bazzeg !

Tudod, Sanyikám, hogy Kr.e. #3798-ban élt egy cserzővarga, aki egyszer, midőn tiszteletlenül - kimunkált gereznáit reklámozva ugyan -, belekotyogott előljáróinak disputájába, no, neki, ott és akkor vágott a takony menetet a nyakán. Nos, másodszor már nem előgetett bele. Amit példázatom "higgadt vetületéről" a legnagyobb jóakarattal sem lehetne elmondani.

Katinak es Dokinak : esküszöm,ha kezügyben lennetek,a mai "okoskodasotokert" ugy vagnalak mindkettötöket pofann,hogy a takony menetet vagna a nyakatokon. Az eggyik fellabbal meg kilog,de mar fogja a figura,a masik higgadsagarol elismert Admin....Nagyerdemü faxok mik vagytok !!,nem hozott a Mikulas semmit ? Nincs mivel idötüzzetek ? Irjatok az az Angyalnak bazzeg !

Jó, hogy szóltál: bevettem!
"Részemről téma lezárva" -mondogatja mindig egyik ágyszomszédom a dilibe', amikor megvonják a kötelező párnásszoba- és hidegvizeskád-adagját! Szólok az érdekedben, és máris újra igénybe veheted!
P.S: Ha zubbonyra lenne szükséged (ugye, a hideg,"ápolótlan" zúzmarás téli esték ), azt is elintézhetem.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 18:37

P.S: Ha zubbonyra lenne szükséged (ugye, a hideg,"ápolótlan" zúzmarás téli esték ), azt is elintézhetem.

Na ha már becézgetünk:
Álreggyártó Kurvácskám!
Álmodj csak, én tudom, amit tudok, engem nem tévesztesz meg. Részemről téma lezárva, írogass nyugodtam, magadra hagylak elmebajoddal.
P.S.: Vigyázz, nemsokára éjfél, ne feled el bevenni a gyógyszereidet!
Álreggyártó Kurvácskám!
Álmodj csak, én tudom, amit tudok, engem nem tévesztesz meg. Részemről téma lezárva, írogass nyugodtam, magadra hagylak elmebajoddal.
P.S.: Vigyázz, nemsokára éjfél, ne feled el bevenni a gyógyszereidet!
Na ha már becézgetünk:
Álreggyártó Kurvácskám!
P.S.: Vigyázz, nemsokára éjfél, ne feled el bevenni a gyógyszereidet! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 18:29
Álreggyártó Kurvácskám!
P.S.: Vigyázz, nemsokára éjfél, ne feled el bevenni a gyógyszereidet! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Dokikám, ezzel megpályázhatod "A legagyafúrtabb fantazmagóriák DrAnthony módra" című kiírást! Sok sikert!

Dokikám, ezzel megpályázhatod "A legagyafúrtabb fantazmagóriák DrAnthony módra" című kiírást! Sok sikert!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 18:21

Csak a további miheztartás és tisztánlátás végett:
Pro primo: "Egyetlen drága dokikám" neked az elmegyógyászod, én bizti nem.
Pro secundo: Hiába tereled a szót a lényegről:
Ne játszd meg a nemlétező eszed!
Tudom, a sok válaszod megint arra megy ki, hogy lentebb told (esetleg eltüntesd) a 3798-as hsz-emet.
Pro tercio: Fenntartom: Ittléted alatt gyárottál vagy 200 álreget, provokáltad/provokálod a fórumozókat, veszekedést szítasz, szemétkedsz, aljaskodsz, hátbatámadsz, körmönfont és aljas módon viselkedsz.
Na én meg így értettem.
Tudom, a sok válaszod megint arra megy ki, hogy lentebb told (esetleg eltüntesd) a 3798-as hsz-emet.
Pro tercio: Fenntartom: Ittléted alatt gyárottál vagy 200 álreget, provokáltad/provokálod a fórumozókat, veszekedést szítasz, szemétkedsz, aljaskodsz, hátbatámadsz, körmönfont és aljas módon viselkedsz.
Na én meg így értettem.
Csak a további miheztartás és tisztánlátás végett:
Na én meg így értettem. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 16:39
Na én meg így értettem. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is így értettem: a MIHEZLÁTÁSTISZTÁNTARTÁS végett, egyetlen drága dokikám!

Haggyatok man a faszba...mingya egy eve osztodik itt a semmi,kiverekedtük magunkot,mindenki meg volt gyözödve az ö farka a nagyobb (vagy a pinaja),a vege meg az lett mindig,hogy csak meg kellet elegednie mindenkinek azzal ami van.
El lehet minden mellett siklani,nem kö örökke akadozni.
El lehet minden mellett siklani,nem kö örökke akadozni.

Én is így értettem: a MIHEZLÁTÁSTISZTÁNTARTÁS végett, egyetlen drága dokikám!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 16:31

Én is csak "azért" mondtam. Ismétlem: A TISZTÁNLÁTÁS végett...
Én is csak "azért" mondtam. Ismétlem: A TISZTÁNLÁTÁS végett...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 16:27

No, mert csak azért mondom!

No, mert csak azért mondom!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 16:16

Szó sincs semmiféle "epéről". Csak tisztázni akartam egy-két TÉNYT. Már csak a miheztartás végett.
Szó sincs semmiféle "epéről". Csak tisztázni akartam egy-két TÉNYT. Már csak a miheztartás végett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 16:12

Szia drága doki, újra az a fránya epeömlésed gyötör?
Szépjóestét!

Szia drága doki, újra az a fránya epeömlésed gyötör?
Szépjóestét!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 12. 09. vasárnap 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 09. vasárnap 16:10

Tudjuk, K., MINDIG tévedünk.
Nincs és nem is volt sosem vagy 100 álreged, sosem akartál összeveszejteni embereket, nem akartál itt senkit az álregeiddel megtéveszteni, sosem provokáltál veszekedést, sosem tettél olyat, hogy mézesmázas beszédeddel beédesgetve tenmagad később hátba támadd az embert, sosem álcáztál ocsmány sértéseket kiszekusza szövevény-írással, sosem provoikáltál, mocskoskodtál, szemétkedtél itt emberekkel... Mindig te voltál a szegény meg nem értett, félreértett ártatlan, aki ellen összeesküvést szőttek az adminok.
Tudjuk...
Nincs és nem is volt sosem vagy 100 álreged, sosem akartál összeveszejteni embereket, nem akartál itt senkit az álregeiddel megtéveszteni, sosem provokáltál veszekedést, sosem tettél olyat, hogy mézesmázas beszédeddel beédesgetve tenmagad később hátba támadd az embert, sosem álcáztál ocsmány sértéseket kiszekusza szövevény-írással, sosem provoikáltál, mocskoskodtál, szemétkedtél itt emberekkel... Mindig te voltál a szegény meg nem értett, félreértett ártatlan, aki ellen összeesküvést szőttek az adminok.
Tudjuk...