Azt nem tudom, hogy meddig, de sokkal aktívabb, aminek mindannyian egyformán tdunk örülni :D
Miért fent volt itt a GG-n? Ha megalálod akkor küld a linket, érdekel engem is! Ha meg nem találod meg akkor irány a www.borda.ca
(Ez egy válasz kispedro üzenetére (2005. 08. 01. hétfő 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 01. hétfő 23:27

Hova lettek BB Évi fotói??????? Nem találom már az amatőr párok résznél, pedig szét kerestem az agyam!!!!!!!!!!!
http://www.machomedia.hu/
Menyj le vagy 5-6 cikket!
Menyj le vagy 5-6 cikket!
Holnap viszik a notebookmat. Na ez egy Off volt :D
Más oldalakon egy kicsitsikeresebb az OFF topic mint itt!
A gépmet is hamarosan OFF-ra állítom. Holnap reggel, meg On-ra :D Szóval OFF! :D
szia Édes Riska!
Már megint kezdek begyorsulni, persze más, ha a haragtól és más, ha a gerjedelemtől, de most megint felhasználom a tündéri topicodat arra, hogy elmondjam: mentem aludni. Orgazmus után édes a pihenés így szabadnap tájékán főleg....Aki tud, csatlakozzon! ciao:-) (Ez egy válasz riska üzenetére (2005. 08. 06. szombat 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 06. szombat 23:08
Már megint kezdek begyorsulni, persze más, ha a haragtól és más, ha a gerjedelemtől, de most megint felhasználom a tündéri topicodat arra, hogy elmondjam: mentem aludni. Orgazmus után édes a pihenés így szabadnap tájékán főleg....Aki tud, csatlakozzon! ciao:-) (Ez egy válasz riska üzenetére (2005. 08. 06. szombat 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)

A gépmet is hamarosan OFF-ra állítom. Holnap reggel, meg On-ra :D Szóval OFF! :D
Hamarosan csatatlakozok kedves Eryka
Pihend ki magad, nyugodj meg, ne pörögj nem jó az (én tudom). Aludj jól kis Tündér! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 11. csütörtök 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 11. csütörtök 12:32

Pihend ki magad, nyugodj meg, ne pörögj nem jó az (én tudom). Aludj jól kis Tündér! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 11. csütörtök 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
Admin

szia Édes Riska!
Már megint kezdek begyorsulni, persze más, ha a haragtól és más, ha a gerjedelemtől, de most megint felhasználom a tündéri topicodat arra, hogy elmondjam: mentem aludni. Orgazmus után édes a pihenés így szabadnap tájékán főleg....Aki tud, csatlakozzon! ciao:-)
Már megint kezdek begyorsulni, persze más, ha a haragtól és más, ha a gerjedelemtől, de most megint felhasználom a tündéri topicodat arra, hogy elmondjam: mentem aludni. Orgazmus után édes a pihenés így szabadnap tájékán főleg....Aki tud, csatlakozzon! ciao:-)
Köszi:-) Talán te vagy már az egyetlen innen, aki nem tart házisárkánynak:-) Jó éjt, jó pihenést, én már újra álmos lettem:-)
(Ez egy válasz riska üzenetére (2005. 08. 11. csütörtök 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 11. csütörtök 23:19

Hamarosan csatatlakozok kedves Eryka
Pihend ki magad, nyugodj meg, ne pörögj nem jó az (én tudom). Aludj jól kis Tündér!

Pihend ki magad, nyugodj meg, ne pörögj nem jó az (én tudom). Aludj jól kis Tündér!
Tiszta fáradt vagyok...Látszik, h. öregszem. Pedig aludtam délután, de mégis....Hogy van ez?
Mondjuk, tudom mi hiányzik, de mégis.

Megint fáradt vagy Tündérvirág száll? Bár csak én tudnék aludni délután. Egészen este 10-ig dolgozok. Én is nagyon fáradt vagyok.
Na mi is hiányzik ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 12. péntek 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 12. péntek 22:24
Na mi is hiányzik ?

Admin

Tiszta fáradt vagyok...Látszik, h. öregszem. Pedig aludtam délután, de mégis....Hogy van ez?

Szia kedves riska!
Talán ez:
(Ez egy válasz riska üzenetére (2005. 08. 12. péntek 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 12. péntek 22:44
Talán ez:

Megint fáradt vagy Tündérvirág száll? Bár csak én tudnék aludni délután. Egészen este 10-ig dolgozok. Én is nagyon fáradt vagyok.
Na mi is hiányzik ?
Na mi is hiányzik ?

Nekem is
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 12. péntek 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 12. péntek 22:51

Admin

Szia kedves riska!
Talán ez:
Talán ez:

Azért van a házasság, h. esélyünk se legyen mást jobban és nyíltan szeretni és szeretve lenni.../Tudom, h. ez sehogy sem jön most ide, csak gondolkodtam és az kapcsán jutottam erre/.
(Ez egy válasz riska üzenetére (2005. 08. 12. péntek 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyenlőre még nem vagyok házas, de ezt jó tudni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 12. péntek 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 12. péntek 22:58
Admin

Azért van a házasság, h. esélyünk se legyen mást jobban és nyíltan szeretni és szeretve lenni.../Tudom, h. ez sehogy sem jön most ide, csak gondolkodtam és az kapcsán jutottam erre/.
Már én sem:-) ha előbb gondoltam volna ezt, amit leírtam, mennyivel jobb lett volna
(Ez egy válasz riska üzenetére (2005. 08. 12. péntek 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Admin

Már én sem:-) ha előbb gondoltam volna ezt, amit leírtam, mennyivel jobb lett volna

Szép kis Magyarországunk tele van vágyakozó és erős férfiakkal, akik otthon boldogtalanok, de túl kényelmes nekik a kialakított életforma és inkább élnek egy szánalmas házaséletet, mint hogy kiélvezzék az életet egy igazán belevaló nővel...
Nálam ugyanez a helyzet, csak nem vagyok házas
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 08. 12. péntek 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 12. péntek 23:04

Admin

Szép kis Magyarországunk tele van vágyakozó és erős férfiakkal, akik otthon boldogtalanok, de túl kényelmes nekik a kialakított életforma és inkább élnek egy szánalmas házaséletet, mint hogy kiélvezzék az életet egy igazán belevaló nővel...
Valahogy éreztem is ezt....
(Ez egy válasz riska üzenetére (2005. 08. 12. péntek 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)