a zárójelessel elárultad, hogy nem én vagyok mögötte, viszont rosszul hazudsz! hiába is tagadod!
és, ha te vagy, akkor Te buktad?
még szerencse, hogy téged nem lehet átverni!!!!!
(egyben igazad van, majdnem biztosan tudom ki van az álreg mögött! de szerintem nincs nagy jelentősége, mert csak nektek csinál jó reklámot!!!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 15:50
még szerencse, hogy téged nem lehet átverni!!!!!
(egyben igazad van, majdnem biztosan tudom ki van az álreg mögött! de szerintem nincs nagy jelentősége, mert csak nektek csinál jó reklámot!!!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
én meg tudom hogy te vagy tom1019! sajna buktad!
üldözötté akarsz válni? na ne mán!
egyébként ma táncolni mék. ma nem leszek ráérős az üldözésre.
te meg ne vedd fel más ingét! (imádom a felkiáltójeleket!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 17:21
egyébként ma táncolni mék. ma nem leszek ráérős az üldözésre.
te meg ne vedd fel más ingét! (imádom a felkiáltójeleket!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 05. szerda 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem nincs! én tudom, hogy tom az! engem nem ver át!
de Te Pille megüldözhetnél!
de Te Pille megüldözhetnél!
nekem nincs! én tudom, hogy tom az! engem nem ver át!
de Te Pille megüldözhetnél! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 09. 05. szerda 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 17:13
de Te Pille megüldözhetnél! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 09. 05. szerda 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
férfiak! nincs egy icurka-picurka üldözési mániátok? már mindenkiben, ki tán kicsit hepciáskodik katicikát látjátok?
azt mondjátok: milyen jó nélküle a fórum! hiszen most is róla szól! - ha másképp is, mint mig jelen volt.
azt mondjátok: milyen jó nélküle a fórum! hiszen most is róla szól! - ha másképp is, mint mig jelen volt.
férfiak! nincs egy icurka-picurka üldözési mániátok? már mindenkiben, ki tán kicsit hepciáskodik katicikát látjátok?
én meg tudom hogy te vagy tom1019! sajna buktad!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 05. szerda 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 05. szerda 10:19
az biztos, hogy álreg! ebben igazad van!
de csak nyugalom és hidegvér!
próbáld a "dolgot" admin szemmel nézni!
nem az a cél, hogy valakit megvádoljunk (biztosan nem katicika! nagyon jól ismerem a sílusát, teljesen kizárt, hogy ő lenne, mások a módszerei is!),
hanem hogy bizonyosságot szerezzünk, és csak utána lépjünk a sakktáblán az egyik figurával!
(hűűű, mennyi felkiáltójel, olyan dakos!)
nem az a cél, hogy valakit megvádoljunk (biztosan nem katicika! nagyon jól ismerem a sílusát, teljesen kizárt, hogy ő lenne, mások a módszerei is!),
hanem hogy bizonyosságot szerezzünk, és csak utána lépjünk a sakktáblán az egyik figurával!
És ez az ő!inteligenciájára vall.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 05. szerda 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
A "nyugalmam" megmaradt, hidd el tom! De a felháborító nekem nem is a többes álreg használata, hanem az, hogy nyilvánvaló volt az Adminok fogadóórájában írt hsz-e az illetőnek a provokatív célzata, hogy embereket egymásnak ugrasszon! Hogy vitát szítson. Így pedig akár "admin" szemmel nézve is persona non grata a nick, és a hsz.
Hmmmm... jön ez a katidakosanyi nevű akárki... Hogy is van ez??? Hogy a reped vérvörös picsuba is van ez???
Aszongya, h 1 éve nézegeti a fórumot, de csak most volt mersze hozzászólni. Ami azért érdekes, mert sanyi 2007. márciusa óta van csak itt, de érdemben alig 1-2 hónapja fórumozik, dako is csak pár hete lett megint aktív, Kata meg ugye (állítólag) száműzetésben van. Azért állítólag, mert 1-1 álreggel biztosan jelen van.
MINT AHOGY BIZTOSRA VESZEM, HOGY Ő VAN EZEN NICKNÉV MÖGÖTT IS!!!!
Először fórumozik (állítólag), de azonnal egy provokatív, esetleg vitára okot adható, embereket összeugrasztható hsz-szel kezd. Tüpisch Kata.
Pont akkor, amikor sanyi kezd "kibontakozni" kezdeti sz.r fórumozásából, dako-t meg egy kis csipkelődés-baszogatás éri. Pont akkor!!!
Esetleg bizonyítandó, hogy nélküle is van vita? Mármint Kata nélkül... Mert mióta elment, azóta tényleg nem volt komolyabb vita, a sz.rkavarásai nélkül szépen rendben csordogál a fórum.
Hogy a búbánatos faxba is van ez??? Nem tiltott megtévesztő, más nicknévre hajazó nick választás? Itt 3 nevet is koppint.
Ja, és jut eszembe. 1 évig milyen felhasználónévvel olvasgatta a szentem a fórumot??? Mert kötve hiszem, hogy regeléskor ezt adta volna magának. Magyarul ál- és többes reg!!!
Ez a hsz jobb lett volna a dühöngőben, mert ez a Kata álreg igencsak felbaszott agyilag.
Aszongya, h 1 éve nézegeti a fórumot, de csak most volt mersze hozzászólni. Ami azért érdekes, mert sanyi 2007. márciusa óta van csak itt, de érdemben alig 1-2 hónapja fórumozik, dako is csak pár hete lett megint aktív, Kata meg ugye (állítólag) száműzetésben van. Azért állítólag, mert 1-1 álreggel biztosan jelen van.
MINT AHOGY BIZTOSRA VESZEM, HOGY Ő VAN EZEN NICKNÉV MÖGÖTT IS!!!!
Először fórumozik (állítólag), de azonnal egy provokatív, esetleg vitára okot adható, embereket összeugrasztható hsz-szel kezd. Tüpisch Kata.
Pont akkor, amikor sanyi kezd "kibontakozni" kezdeti sz.r fórumozásából, dako-t meg egy kis csipkelődés-baszogatás éri. Pont akkor!!!
Esetleg bizonyítandó, hogy nélküle is van vita? Mármint Kata nélkül... Mert mióta elment, azóta tényleg nem volt komolyabb vita, a sz.rkavarásai nélkül szépen rendben csordogál a fórum.
Hogy a búbánatos faxba is van ez??? Nem tiltott megtévesztő, más nicknévre hajazó nick választás? Itt 3 nevet is koppint.
Ja, és jut eszembe. 1 évig milyen felhasználónévvel olvasgatta a szentem a fórumot??? Mert kötve hiszem, hogy regeléskor ezt adta volna magának. Magyarul ál- és többes reg!!!
Ez a hsz jobb lett volna a dühöngőben, mert ez a Kata álreg igencsak felbaszott agyilag.
Igaz,igaz,nem is figyeltem
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 04. kedd 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 19:51
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 04. kedd 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
na jó csak nézd meg melyik időpontba nyitottam! szerontem nem a nap elején!
na jó csak nézd meg melyik időpontba nyitottam! szerontem nem a nap elején!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 04. kedd 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 19:49
Az első nap 161 szóltak hozzá,az 500 kicsit gondoltam túlzás,de ez is szép és mai napig az egyik legkedveltebb
Az első nap 161 szóltak hozzá,az 500 kicsit gondoltam túlzás,de ez is szép és mai napig az egyik legkedveltebb
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 04. kedd 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 19:18
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 04. kedd 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
megsúgom neked, hogy a saját nyitású Kvíz-topic-om ennyi idő alatt közel 500 kommentel büszkélkedhetett, vagy talán többel!
megsúgom neked, hogy a saját nyitású Kvíz-topic-om ennyi idő alatt közel 500 kommentel büszkélkedhetett, vagy talán többel!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 09. 04. kedd 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 04. kedd 19:13
Látod surdi megtette,pörgött,legalábbis nem találkoztam olyan topical ami 4 óra allat közel 80db hsz volt,
De hát nagy isten vazi keze lesulytott(kár hogy felemelte).
Na sirám befejezve van vagy 700 másik topic.
Azért még suttyomba leirom,nagyon élveztem a társalgást mindenkivel,kár hogy vége
Azért még suttyomba leirom,nagyon élveztem a társalgást mindenkivel,kár hogy vége
Látod surdi megtette,pörgött,legalábbis nem találkoztam olyan topical ami 4 óra allat közel 80db hsz volt,
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 31. péntek 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 19:42
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 08. 31. péntek 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Figyu, tom, engedélyezed nekem, hogy nyissak dakonak egy "dako84 és a felkiáltójel" című topicot? Oda aztán annyi kib.szott felkiáltójelet tehetne be, amennyit akarna, úgy útálhatná gyapit, ahogy neki tetszik, elvolna a felkiáltójeleivel, legfeljebb mindenki azon rágná a körmét, hogy mikor tesz be egy pontot a mondat végére. Akkor aztán fejre is állna a világ.
majd a tagolásban mindig másübe helyezzük a szóközt a felkiáltó jelek közé!
így minden hsz más lenne, tehát tartalmassá válna! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 01. szombat 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 01. szombat 08:35
így minden hsz más lenne, tehát tartalmassá válna! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 01. szombat 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
természetesen olyan topicot nyittok a megfelelő rovatban (Kovi és a szexes helyek tabú ilyen célokra) amilyent csak akartok, a lényeg, hogy tartalmas legyen és pörögjön!
én különben is csípem dako felkiáltójeleit!
már én is eltanultam tőle, ragad, mint a méz!
én különben is csípem dako felkiáltójeleit!
már én is eltanultam tőle, ragad, mint a méz!
Drágám ha nem lesz rólad kép akkor tippem sincs, h ki is nyerheti meg a versenyt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 03. hétfő 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 03. hétfő 21:35
Törölt felhasználó (21812)
A magyar és külföldi playmate-ek topicba betettem a 2007-es jelöltek képét (#262 hsz), ha van kedvetek, tippeljetek, ki nyeri meg a versenyt.
képességeid ismerve: mire Te ezt kiraktad eltelt 1 hét!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 31. péntek 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 19:02
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 31. péntek 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
"szivatod" te saját magadat!
az nekem bőven elég, jól szórakozom rajtad!
de hát ezért is tartunk! egyenlőre!
ez való neked, majd szólj, ha kiraktad!
az nekem bőven elég, jól szórakozom rajtad!
de hát ezért is tartunk! egyenlőre!
ez való neked, majd szólj, ha kiraktad!
A magyar és külföldi playmate-ek topicba betettem a 2007-es jelöltek képét (#262 hsz), ha van kedvetek, tippeljetek, ki nyeri meg a versenyt.
Na ezt nem kopogtad le
Holnapig off
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 02. vasárnap 14:53
Holnapig off
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 09. 02. vasárnap 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
En reeeeg-reeeg nem voltam tiltva....de te szinte imadkozol egy tiltasert...

riska

Sonia Red