Válasz dako84-nek:
Te mi a faxról beszélsz??? Na, én vettem a fáradtágot, és megnéztem a Celeb topicot:
- Angelina Jolie,
- Judi Nero, Mészáros Dóri,
- Britney Spears (énekes),
- Pamela Anderson,
- Liptai Klaudia,
- R-Go gidák (énekes),
- Stohl Buci
- Görög Zita,
- Lilu,
- Pink (énekes),
- Paros Hilton,
- Karsai Zita,
- Brtiney Spears,
- Miló Viki,
- Claudia Schiffer,
- Anna Kurnyikova,
- Liz Hurley,
- Lindsay Lohan,
- Gwen Stefani (énekes),
- Olsen Ikrek,
- Courney Cox,
- Mariah Carie (énekes),
- Lilu,
- Michelle Wild,
- Dobó Kata,
- Görög Zita,
- Paris Hilton,
- Anna Kurnyikova,
- Szabó Erika és Erdélyi Tímea (Barátok közt),
- Rubint Réka,
- Bálint Antónia,
- Kapócs Zsóka,
- Dundika,
- Fergie (énekes),
- Sophie Marceau,
- Marilyn Manison (énekes),
- VV Szilvi,
- Csisztu Zsuzsa,
- Dukai Regina (őt is énekesnek veszem, pedig ő modell, nem énekes),
- Hargitai Bea,
- Dundika és Horváth Éva,
- Fergie (énekes),
- Jessica Simpson (énekes),
- Charlize Theron,
- Alicia Silverstone,
- Misha Barton,
- Lindsay Lohan,
- Mena Suvari,
- Brooke Burke,
- Hertelendi Klári,
- Dukai Regina (énekes),
- Elle McPherson,
- Angelina Jolie,
- Shannon Elizabeth,
- Gregor Bernadett,
- Christina Ricci,
- Geri Halliwell (énekes),
- Ördög Nóri,
- Katie Holmes,
- Kristanna Loken,
- Demi Moore,
- Rie Rasmussen modell,
- Avril Lavigne (énekes),
- Angelina Jolie,
- Bálint Antónia,
- Eva Longoria,
- Penelope Cruz,
- Eva Mendes,
- Lucy Lawless,
- Tia Carrere,
- Pink (énekes),
- Rhianna (énekes),
- Tara Reid,
- Olsen ikrek,
- Pamela Anderson,
- Jennifer Aniston,
- Jodie Foster.
Lássuk csak:
77 celeb (1-2 többször is), ebből 14, azaz tizennégy énekes! Ez kb. 18%, és nem 90, mint ahogy te állítod. Ráadásul az utolsó 14 celebből csak 2, azaz KETTŐ énekes!!!
Szóval bazze miről is beszélünk! Ha hülyeséget beszélsz, előtte nézz körbe!
Te mi a faxról beszélsz??? Na, én vettem a fáradtágot, és megnéztem a Celeb topicot:
- Angelina Jolie,
- Judi Nero, Mészáros Dóri,
- Britney Spears (énekes),
- Pamela Anderson,
- Liptai Klaudia,
- R-Go gidák (énekes),
- Stohl Buci
- Görög Zita,
- Lilu,
- Pink (énekes),
- Paros Hilton,
- Karsai Zita,
- Brtiney Spears,
- Miló Viki,
- Claudia Schiffer,
- Anna Kurnyikova,
- Liz Hurley,
- Lindsay Lohan,
- Gwen Stefani (énekes),
- Olsen Ikrek,
- Courney Cox,
- Mariah Carie (énekes),
- Lilu,
- Michelle Wild,
- Dobó Kata,
- Görög Zita,
- Paris Hilton,
- Anna Kurnyikova,
- Szabó Erika és Erdélyi Tímea (Barátok közt),
- Rubint Réka,
- Bálint Antónia,
- Kapócs Zsóka,
- Dundika,
- Fergie (énekes),
- Sophie Marceau,
- Marilyn Manison (énekes),
- VV Szilvi,
- Csisztu Zsuzsa,
- Dukai Regina (őt is énekesnek veszem, pedig ő modell, nem énekes),
- Hargitai Bea,
- Dundika és Horváth Éva,
- Fergie (énekes),
- Jessica Simpson (énekes),
- Charlize Theron,
- Alicia Silverstone,
- Misha Barton,
- Lindsay Lohan,
- Mena Suvari,
- Brooke Burke,
- Hertelendi Klári,
- Dukai Regina (énekes),
- Elle McPherson,
- Angelina Jolie,
- Shannon Elizabeth,
- Gregor Bernadett,
- Christina Ricci,
- Geri Halliwell (énekes),
- Ördög Nóri,
- Katie Holmes,
- Kristanna Loken,
- Demi Moore,
- Rie Rasmussen modell,
- Avril Lavigne (énekes),
- Angelina Jolie,
- Bálint Antónia,
- Eva Longoria,
- Penelope Cruz,
- Eva Mendes,
- Lucy Lawless,
- Tia Carrere,
- Pink (énekes),
- Rhianna (énekes),
- Tara Reid,
- Olsen ikrek,
- Pamela Anderson,
- Jennifer Aniston,
- Jodie Foster.
Lássuk csak:
77 celeb (1-2 többször is), ebből 14, azaz tizennégy énekes! Ez kb. 18%, és nem 90, mint ahogy te állítod. Ráadásul az utolsó 14 celebből csak 2, azaz KETTŐ énekes!!!
Szóval bazze miről is beszélünk! Ha hülyeséget beszélsz, előtte nézz körbe!
Na nekem még mindig nem jött be, hogy miért patológia, de mindegy, számomra ez már örök rejtély marad.
Inkább általános orvos...
Na üdv néked is!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 08. 26. vasárnap 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 26. vasárnap 11:40

Tudod doki,nekem rögtön orvos vagy, mihelyst jogorvoslatra van szükségem
A másik téma:Szeretem benned,hogy olyan tudományosan és fájdalmasan taglalsz dolgokat amit én talán ennyivel elintézek
ennyit a patológiáról
üdv:

A másik téma:Szeretem benned,hogy olyan tudományosan és fájdalmasan taglalsz dolgokat amit én talán ennyivel elintézek

ennyit a patológiáról
üdv:

De miért volt benn, miről beszéltek? Mármint ők miről beszéltek
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 05. vasárnap 19:47

olvasd a nappalit!
nekünk minden reklám JÓ reklám!
és ez nem OFF!

és ez nem OFF!

Tudod doki,nekem rögtön orvos vagy, mihelyst jogorvoslatra van szükségem
ennyit a patológiáról
üdv:

ennyit a patológiáról
üdv:

olvasd a nappalit!
és ez nem OFF!
(Ez egy válasz riska üzenetére (2007. 08. 05. vasárnap 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)

és ez nem OFF!

A TV2 naplójában megint benne volt a Goldengate!

Easy vagyok, csak rákerestem IMI-re, és nem értettem, miért védi őket...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 31. kedd 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 21:09

nyugi!
az "alteregó" lusert (aki mily érdekes, de "jól ismeri" a tiltott fórumozókat) már moderáltam,
de különben sem kellenek a önkéntesen "küldött" provokátorok,
akiknek semmi sem számít, csak az, hogy felszinen tarthassák a feszültséget valakik érdekében!
most is azt mondom, hogy NEM-NEM, nem engedek/ünk teret a szexfórumba politikát csempészni semmilyen indokkal és praktikával!
legközelebb a hasonló "beszólásokat", azonnal törölni, és hívatlan gibiceket véglegesen tiltani fogom!
az "alteregó" lusert (aki mily érdekes, de "jól ismeri" a tiltott fórumozókat) már moderáltam,
akiknek semmi sem számít, csak az, hogy felszinen tarthassák a feszültséget valakik érdekében!
most is azt mondom, hogy NEM-NEM, nem engedek/ünk teret a szexfórumba politikát csempészni semmilyen indokkal és praktikával!
legközelebb a hasonló "beszólásokat", azonnal törölni, és hívatlan gibiceket véglegesen tiltani fogom!

nyugi!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 07. 31. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 31. kedd 20:58

IMI43 a Vendégkönyvben:
Imike, mióta is jársz ide fórumozni? Látom, idén január 24 óta. Akkor még azt sem lehet mondan i, hogy friss hús volnál. Bár nem vagy egy hyperaktív fórumozó (január 5 db. hsz., február 8 db. hsz., március 4 db. hsz., április 2 db. hsz., május 2 db. hsz., majd a mai leguccsó).
Talán épp ezért van ez a szörnyű félreinformáltságod.
Olvastad Katicika tomAdminhoz intézett minősíthetetlen hangvételű szidalmát? Nem hiszem, mert akkor nem védenéd. De ha azt nem, ha figyelemmel kísértzed volna Katicika ármánykodásait, szintén nem védenéd.
Szoni? Ezeréves fórumozó, akinek tudnia kellene, hogy bár van szex-mentes része a fórumnak, a GG MAXIMÁLISAN politika-mentes oldal, és ez is kíván maradni! Neki pontosan tudnia kellene, hol van az a bizonyos határ! Ráadásul ezért többször figyelmeztették is, amit figyelmen kívül hagyott! Nyíltan provokálta az admint, és szegte meg a GG fórum egyik legfontosabb szabályát.
Akinek ezek a témák kellenek, azoknak van számtalan olyan oldal és fórum, ahol ezt kinyílvánítanák - annyi különbséggel, hogy ott feltehetően egy sexképért tiltanák le! Mindennek meg van a saját helye, ez itt nem az!
P.S.: Remélem, hogy amikor "legkorrektebb fórumozók"-ról beszéltél, csak a megtévesztett ember beszélt belőled, és nem egy alteregó!
Imike, mióta is jársz ide fórumozni? Látom, idén január 24 óta. Akkor még azt sem lehet mondan i, hogy friss hús volnál. Bár nem vagy egy hyperaktív fórumozó (január 5 db. hsz., február 8 db. hsz., március 4 db. hsz., április 2 db. hsz., május 2 db. hsz., majd a mai leguccsó).
Olvastad Katicika tomAdminhoz intézett minősíthetetlen hangvételű szidalmát? Nem hiszem, mert akkor nem védenéd. De ha azt nem, ha figyelemmel kísértzed volna Katicika ármánykodásait, szintén nem védenéd.
Szoni? Ezeréves fórumozó, akinek tudnia kellene, hogy bár van szex-mentes része a fórumnak, a GG MAXIMÁLISAN politika-mentes oldal, és ez is kíván maradni! Neki pontosan tudnia kellene, hol van az a bizonyos határ! Ráadásul ezért többször figyelmeztették is, amit figyelmen kívül hagyott! Nyíltan provokálta az admint, és szegte meg a GG fórum egyik legfontosabb szabályát.
Akinek ezek a témák kellenek, azoknak van számtalan olyan oldal és fórum, ahol ezt kinyílvánítanák - annyi különbséggel, hogy ott feltehetően egy sexképért tiltanák le! Mindennek meg van a saját helye, ez itt nem az!
P.S.: Remélem, hogy amikor "legkorrektebb fórumozók"-ról beszéltél, csak a megtévesztett ember beszélt belőled, és nem egy alteregó!
IMI43 a Vendégkönyvben:
Tisztelt Gyapoth!
Gratulálok a spontán jött bejegyzésedhez! Idézett:
A barátnőm!(fagyasztva) 151db tegnap gyapoth[VIP]Adm
Szóval igy könnyű csajozni ha van lefagyasztott tartalék nője az embernek! Off
Nem sértödni!Piros pont nálad!
Gratulálok a spontán jött bejegyzésedhez! Idézett:
A barátnőm!(fagyasztva) 151db tegnap gyapoth[VIP]Adm
Szóval igy könnyű csajozni ha van lefagyasztott tartalék nője az embernek! Off

Nem sértödni!Piros pont nálad!
Nem is kell,hogy elmondja...lássuk mi azt
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 07. 20. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Igy van..de ne mond el senkinek !

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 20. péntek 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)

te egyre lükébb és bolondabb leszel vazzzeg!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 07. 20. péntek 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 20:37

ajjjjjjjjjjjjjjajjajejjjj ..ha igy megy tovabb,hat valami szepböl, uszoda lesz.
ajjjjjjjjjjjjjjajjajejjjj ..ha igy megy tovabb,hat valami szepböl, uszoda lesz.
Kedves Katalin!
Én nem haragszom rád. Magamra haragszom, mert jóelőre figyelmeztettek, /többen is/ hogy vigyázzak mert nem tudom kivel állok szóba. Dehát úgy min te egy kicsit én is mazochista vagyok, szeretem a saját bőrömön érezni a csípéseket. Nálam mindenki tiszta lappal indul, nem szeretek más véleményére alapozni, mert lehet téved. Most megint nem jött be, ilyen egyszerű a képlet. Legalább tudom, mihez tartsam magam.
Egy kis adalék: ha valaki rámegy az internetre, onnantól kezdve nyomot hagy maga után, akarva akaratlanul. Ugyebár hipp bátyád ezt a tevékenységet már akkor űzte amikor még te még a bugyidba merted a homokot. De nekem legalább nincs titkolnivalóm, sőt büszke vagyok arra, hogy sokan ismernek. Természetesen nekem is vannak ellenségeim, de így szép az élet. De ki szeretném hangsúlyozni, hogy ebből kifolyólag nem vagyok egy fantom, engem ellentétben veled lehet azonosítani.
Megvédtelek, nem adtam a szóbeszédre, az én hátamon már annyian vágtak fát, hogy ez még belefért.
Beírtál a vendégkönyvembe háromszor. Az első kettőnek örültem, akkor még azt hittem nyerő pozicióban vagyok a rólad rosszat állítókkal szemben. Gondolom már láttad, az összes beírásodat töröltem, tudniillik, a saját honlapomon, a saját vendégkönyvemben a moderálási alapelveket szubjektív módon én határozom meg az nem a GG. Sőt ki is tiltottalak, de gondolom ezt már tudod, mert a rendszer automatikusan küld erről egy levelet. Megjegyzem ez egy fordulópont, mert erre még nem volt példa, hogy valakit töröltem ill. ki kellett tiltanom.
Tudod azzal, hogy beírtál egy csomó dolgot elárultál magadról, ott én vagyok az admin is, a többit nem ragozom. Vsszanéztem a tevékenységed itt a gg-n, nem tudom ki vagy, de igérem neked meg fogom fejteni. Nem azért mert bosszúálló vagyok, hanem azért mert mostmár érdekel ki a fene lakozik a Katicika mögött. Kihagytad a számításból, hogy a világ sok országában /ott is/ vannak barátaim, és hidd el segíteni fognak. Gondolom, mert azt azért tudom rólad, hogy nem vagy buta, az összefüggésekre rájössz magad is.
Egy fantommal nem kívánok kommunikálni, egyébként közlöm veled a hiteledet nálam is elvesztetted. Ha valamikor netán még visszatérnék rád, az már rád nézve nagyon kínos, megalázó is lehet.
A modorodon kéne változtatdnod kislány, nem hiszem, hogy a szóvirágaid ellensúlyozni tudják az alattomosságod.
Részemről amint említettem a kommunikációt veled befejeztem, amit itt leírtam azt csak a könnyebb megértés miatt tettem.
Változz meg kislány, jót fog tenni az egészségednek
Én nem haragszom rád. Magamra haragszom, mert jóelőre figyelmeztettek, /többen is/ hogy vigyázzak mert nem tudom kivel állok szóba. Dehát úgy min te egy kicsit én is mazochista vagyok, szeretem a saját bőrömön érezni a csípéseket. Nálam mindenki tiszta lappal indul, nem szeretek más véleményére alapozni, mert lehet téved. Most megint nem jött be, ilyen egyszerű a képlet. Legalább tudom, mihez tartsam magam.
Egy kis adalék: ha valaki rámegy az internetre, onnantól kezdve nyomot hagy maga után, akarva akaratlanul. Ugyebár hipp bátyád ezt a tevékenységet már akkor űzte amikor még te még a bugyidba merted a homokot. De nekem legalább nincs titkolnivalóm, sőt büszke vagyok arra, hogy sokan ismernek. Természetesen nekem is vannak ellenségeim, de így szép az élet. De ki szeretném hangsúlyozni, hogy ebből kifolyólag nem vagyok egy fantom, engem ellentétben veled lehet azonosítani.
Megvédtelek, nem adtam a szóbeszédre, az én hátamon már annyian vágtak fát, hogy ez még belefért.
Beírtál a vendégkönyvembe háromszor. Az első kettőnek örültem, akkor még azt hittem nyerő pozicióban vagyok a rólad rosszat állítókkal szemben. Gondolom már láttad, az összes beírásodat töröltem, tudniillik, a saját honlapomon, a saját vendégkönyvemben a moderálási alapelveket szubjektív módon én határozom meg az nem a GG. Sőt ki is tiltottalak, de gondolom ezt már tudod, mert a rendszer automatikusan küld erről egy levelet. Megjegyzem ez egy fordulópont, mert erre még nem volt példa, hogy valakit töröltem ill. ki kellett tiltanom.
Tudod azzal, hogy beírtál egy csomó dolgot elárultál magadról, ott én vagyok az admin is, a többit nem ragozom. Vsszanéztem a tevékenységed itt a gg-n, nem tudom ki vagy, de igérem neked meg fogom fejteni. Nem azért mert bosszúálló vagyok, hanem azért mert mostmár érdekel ki a fene lakozik a Katicika mögött. Kihagytad a számításból, hogy a világ sok országában /ott is/ vannak barátaim, és hidd el segíteni fognak. Gondolom, mert azt azért tudom rólad, hogy nem vagy buta, az összefüggésekre rájössz magad is.
Egy fantommal nem kívánok kommunikálni, egyébként közlöm veled a hiteledet nálam is elvesztetted. Ha valamikor netán még visszatérnék rád, az már rád nézve nagyon kínos, megalázó is lehet.
A modorodon kéne változtatdnod kislány, nem hiszem, hogy a szóvirágaid ellensúlyozni tudják az alattomosságod.
Részemről amint említettem a kommunikációt veled befejeztem, amit itt leírtam azt csak a könnyebb megértés miatt tettem.
Változz meg kislány, jót fog tenni az egészségednek
Ugye nem kell részleteznem Katicika!
Nem én leszek az első aki azt állítja, hogy te egy kötekedő akárki vagy. Arról nem győződtem meg, hogy fiú, vagy lány vagy, mert elbújtál, ha te fogalmaznád akkor a "nem látható de, jelenlévő lények nem egészen összefüöggő mocskos üzelmek kínok kínját viselő emberek szigorúan esti műszakát vállaló egyének közül kikerülő egyedek".
Tudod kislány, ti lehet hogy odakint máskép értelmezitek a magyarságot, de röviden mondom, mert visszaélnek vele és rámszólnak: kapd be te a f@szom, az olyan ember aki mindig arctalan itt, bár nincs jogom hozzá, tanácsolom, hogy otthon! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 21:19
Nem én leszek az első aki azt állítja, hogy te egy kötekedő akárki vagy. Arról nem győződtem meg, hogy fiú, vagy lány vagy, mert elbújtál, ha te fogalmaznád akkor a "nem látható de, jelenlévő lények nem egészen összefüöggő mocskos üzelmek kínok kínját viselő emberek szigorúan esti műszakát vállaló egyének közül kikerülő egyedek".
Tudod kislány, ti lehet hogy odakint máskép értelmezitek a magyarságot, de röviden mondom, mert visszaélnek vele és rámszólnak: kapd be te a f@szom, az olyan ember aki mindig arctalan itt, bár nincs jogom hozzá, tanácsolom, hogy otthon! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Értettem, uram!
olvasd újból, átírtam, mert véletlen most pontosan idéztél, de....ott a konkrét válasz is az értetlenkedésedre!
minek belejavítani egy törlésre itélt topicba?
megitélésem szerint azért tetted, mert szítani akartad a kedélyeket és provokálni a vitát!
na ez a lényege a dolognak, és ezért csúnya vagy kislányom, és hozd a naciszijjat, mert hurkákat akarok csinálni a seggedre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 21:19
minek belejavítani egy törlésre itélt topicba?
megitélésem szerint azért tetted, mert szítani akartad a kedélyeket és provokálni a vitát!
na ez a lényege a dolognak, és ezért csúnya vagy kislányom, és hozd a naciszijjat, mert hurkákat akarok csinálni a seggedre!

Értettem, uram!
Értettem, uram!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 21:14

na, erre így válaszolok (és most kilépek az admin ruhámból), mint egyszerű fórumozó az off topicban (és azért nem a dühöngőben, mert egyáltalán nem vagyok dühös, de lehet, hogy az érintett dühöngeni fog miatta!
)
szóval:
bazd meg katicika az értetlenkedésedet, és dugd fel a seggedbe!
hogy miért,
mert, szóval a gyengébbek kedvéért, mert TE AZ VAGY bazdmeg!
én azt írtam, hogy azért nem kellett volna javítanod, mert az egész topic halálra volt ítélve és abba minek bele kontárkodni (és azt Te nagyon jól tudtad! vazzzeg! és csak ezért, és csakis azért volt PROVOKATÍV a javításod "gyengécském"! és nem a technikai malőr miatt!!!
ÉRTED? vagy kezdjem elölről? (szerintem, ha valaki nem érti, az CSAK TE lehetsz, hogy húzzál a náthás faxba a szemem elől egy 24 órára legalább!

szóval:
hogy miért,
én azt írtam, hogy azért nem kellett volna javítanod, mert az egész topic halálra volt ítélve és abba minek bele kontárkodni (és azt Te nagyon jól tudtad! vazzzeg! és csak ezért, és csakis azért volt PROVOKATÍV a javításod "gyengécském"! és nem a technikai malőr miatt!!!
ÉRTED? vagy kezdjem elölről? (szerintem, ha valaki nem érti, az CSAK TE lehetsz, hogy húzzál a náthás faxba a szemem elől egy 24 órára legalább!

na, erre így válaszolok (és most kilépek az admin ruhámból), mint egyszerű fórumozó az off topicban (és azért nem a dühöngőben, mert egyáltalán nem vagyok dühös, de lehet, hogy az érintett dühöngeni fog miatta!
)
szóval:
hogy miért,
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 14:19

szóval:
hogy miért,

"2. katicika: (7 hsz.) felesleges képjavítás miatt kaphattál volna 24 órát (tőlem biztos)---> szokj le a javítgatásokról, van figyelemfelhívó topic az adminok részére, és itt még provokatív is a javításod (tudhattad hogy törlésre lesz itélve a topic, vazzzeg!)."(tom)
Tudod, hogy bármit kijavítok, "vazzzeg!"(idézet tetőled), és azt is, hogy egyáltalán nem provokatív módon, ezzel segítem a munkátokat, és segítek a kétbalkezeskedőknek is, hiszen más topikokba sem fog ezek után rosszul feltölteni.... Arra kell gondolnom, hogy az a bizonyos "nyuszisapka" esete forog fenn most is
Szép napot!
Tudod, hogy bármit kijavítok, "vazzzeg!"(idézet tetőled), és azt is, hogy egyáltalán nem provokatív módon, ezzel segítem a munkátokat, és segítek a kétbalkezeskedőknek is, hiszen más topikokba sem fog ezek után rosszul feltölteni.... Arra kell gondolnom, hogy az a bizonyos "nyuszisapka" esete forog fenn most is

Szép napot!

Remélem tudod, hogy az igazi horgászathoz mit nem szabad kivánni!? Ehhez a "horgászathoz" sem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 12. csütörtök 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 12. csütörtök 20:48

Törölt felhasználó (94621)

Na most álljon meg a menet! az északi fényt neked tudnod kell, hogy én miért becsülöm. ha ez a jelenség nagyobb méreteket ölt akkor a rádióhullámok ugyebár jobban terjednek. Ionizáció meg ilyenek, de ebbe ne menjünk bele mert azt hiszik káromkodok. Mondok egy örömhírt /bár számodra nem biztos, hogy az/ elkerültük a 11 éves periódus alsó állását ami azt jelenti számomra, hogy jobb lesz a "kapás". csomagolok és megyek "horgászni". mivel kérdésemre nem kaptam választ úgy döntöttem az "ombucmanhoz" fordulok, neked annyi!
szép jóccakát!
szép jóccakát!