A téma fagyasztva! OFF-topic (archivum)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

Az eddigi hozzászólások

... 49 50 51 52 53 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2549   2007. 04. 06. péntek 23:58
DrAnthony DrAnthony VIP
Tudod, a "hülye" a nem normális szinonímája. Namár most ugye nem normális kategória a Skizofrénia:
"Skizofrénia: hasadásos elmezavar Az endogén - (nincs felismerhető szervi oka, de mégsem zárható ki, hogy van ilyen) - pszichózisok egy csoportja. Alapvető tünete a "hasadás" a gondolkodás és a cselekvés között. További tünetei a gondolkodás ( és a nyelvhasználat) súlyos károsodása, ami túlzott szimbolikus gondolkodásban, kontaminált (összekevert, összevegyült) fogalmakban, zavartságban, koncentrációs zavarokban, vonatkoztatási és üldöztetési téveszmékben, főként akusztikus hallucinációkban nyilvánul meg. Időnként lehangolt a beteg, szorongások és inadekvát érzelmek kísérik a betegséget. Akut formájában utóhatások nélküli intellektuális károsodással jár, krónikus esetben az intellektuális teljesítőképesség körülhatárolt területeken jelentkező romlása tapasztalható."

Ugye magadra ismersz, Szoni??? Mintha rólad írták volna ezen tanulmányt... Nem nekem van több álregem, hogy meghasonult személyiségeimnek is adjak regeket ide, nem én vagyok az, aki önmagam "többszörözésével" igazoljan meghasadt tudatomat, hanem TE. Szóval erről ennyit, ki is a hülye... Na, füttyentettem, kutyuli, ugorj, várom a hatalmas riposztokat!!

(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 06. péntek 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 23:09
Csak egy dolog biztos: Te tiszta hülye vagy !
Psyho ....
#2548   2007. 04. 06. péntek 23:53
DrAnthony DrAnthony VIP
Ezek voltak aztán a hatalmas, magasröptű riposztok!!! Ez az, Szoni, bazze, most aztán kitettél magadért!!! Lángelméddel, bámulatos szóvirágaiddal szinte lemostál a pályáról!
Tudod, egy vicc jut az eszembe rólad: A vadász medvét akar lőni. Meg is látja a madvét, rálő 2-3-at, de a medve fel se veszi, elkapja a vadász, és megkérdi: "Na, vadász, szopsz, vagy meghalsz?". Ugye a vadász nem akar meghalni, lerántja a medvét. Másnapra vesz egy hatalmas elefántölő puskát, megkeresi a medvét. Megleli, ismét rálő párat, de a medve fel se veszi, megfogja, ismét a kérdés: "Na, vadász, szopsz, vagy meghalsz?". A vadász megint cumizik. Hardmadnap egy kisebb légvédelmi gépágyút visz magával, egy Gattling géppuskát, meg egy Browning M3-as nehézgéppuskát. Megtalálja a medvét, az összes fegyverből tüzel rá, de a medve fel se veszi, megfogja, ismét leszopatja magát, majd a szopás végén megkérdi a vadászt: "Mondd, vadász, te most vadászni jársz az erdőbe, vagy szopni???".
Na, ez kérdem én is tőled, Szoni, te most fórumozni jársz ide, vagy szopni? Megértem, hogy szeretsz cumizni (hisz buzi vagy), de hogy ilyen mazichista módon mindig beugorj nekem... Úgy táncolsz, ahogy én fütyülök neked, elég, ha csettintek, te már ugrasz, aztán ismét hülyét csinálsz magadból, én meg jót szórakozom idétlenségeden és bárgyú avagy otromba hsz-eiden.
Na, ugorj kutyuli, válszolj megint valami "hatalmasat"!
Ja, nem válaszoltál, végül is amikor gyerekkorodban hálót dobtak rád, ugrottál vagy repültél???
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 06. péntek 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Psyho ....
#2547   2007. 04. 06. péntek 23:12
Szoni Szoni
Elfelejtettem...Jenö is
Kellemes Husveti Ünnepeket ! kivan neked, kocsog Doktor... wave
Psyho ....
#2546   2007. 04. 06. péntek 23:09
Szoni Szoni
Psyho ....
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 06. péntek 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 22:48
Tudod, kicsi homi Szoni, lehet, h neked fura és "semmi" az ízlésem, de hát tudjuk, neked a fiúk tetszenek, így valóban fura lehet, hogy ha valakinek a nők tetszenek... Ez megint öngól volt, buzika! mf1
#2545   2007. 04. 06. péntek 22:56
Szoni Szoni
Na beszeld be magadnak..ha ez segit gyamoltalansagodon... nyes
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 06. péntek 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 22:52
HÁLA ISTENNEK. 1 biztos tag már van: Szoni!!! Legalább eltakarodik oda!!! worship eljen nyes
#2544   2007. 04. 06. péntek 22:52
DrAnthony DrAnthony VIP
HÁLA ISTENNEK. 1 biztos tag már van: Szoni!!! Legalább eltakarodik oda!!! worship eljen nyes
#2543   2007. 04. 06. péntek 22:48
DrAnthony DrAnthony VIP
Tudod, kicsi homi Szoni, lehet, h neked fura és "semmi" az ízlésem, de hát tudjuk, neked a fiúk tetszenek, így valóban fura lehet, hogy ha valakinek a nők tetszenek... Ez megint öngól volt, buzika! mf1
#2542   2007. 04. 06. péntek 22:44
DrAnthony DrAnthony VIP
"Szoni #1510 | ma 22:36
Hogy micsoda semmi izlesed van neked ! Csodalatos... "
Válasz DrAnthony[VIP] üzenetére (ma 22:28)
DrAnthony[VIP] | ma 22:28 "

Szoni az "Igéző női tekintetek topicban...

Válaszom: Nekem legalább a NŐK tetszenek!!! mf1 nyes
#2541   2007. 04. 06. péntek 21:31
DrAnthony DrAnthony VIP
Ja, és jut eszembe, agresszió: nem is tudom, ki fenyegette a másikat leveréssel, felpofozással,taslizással, ilyesmivel... Vagy ilyen gyorsan felejtesz, nyomika? Szóval te ne papolj nekem agresszióról, mert ebben is magasan előttem jársz, csak te alattomos féreg vagy, orvul támadsz, sunyiskudsz, megjátszod magad, alakoskodsz, közben pedig...
Szóval csak olyasmit vess a fejemre, melyben tenmagad ártatlan vagy, vagy legalábbis mögöttem jársz. De mind agresszivitásban, mint gyávaságban fényévekkel megelőzöl...
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 06. péntek 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 20:50
Felelemböl,bizalmatlansagbol eredö agressziód valahol erthetö szamomra,hiszen lenyegeben nagyon gyenge ember vagy.

Kellemes Husveti Ünnepeket ! (UFF) smile
#2540   2007. 04. 06. péntek 21:02
DrAnthony DrAnthony VIP
Félelem? Kitől, mitől? Te ezt honnan veszed??? Neked van szükséges több személyiségre és álregekre, hogy igazold önmagad - ad apropó te vagy bizalmatlan még önmagaddal szemben is, te félsz attól, hogy egyedül az vagy egy fórumban, ami egyébként is: Egy senki, egy nulla. Lehet, hogy Secus besúgóként nagy legény voltál, meg amikor a "Kárpátok géniuszát" istenítetted, lehettél valaki, de hála Istennek az a világ elmúlt, most már csak egy szánalmas nyomorék vagy.
Gyengeség? Nekem nincs szükségem több álnévre, hogy azokkal takarózzam, nincs szükségem mások háta mögé bújni, akkor ki is a gyáva, nyuszifül??
Agresszió? Ugyanmár, kicsirigó, nekem ez szórakozás, hogy szopatom a fejed, az ilyen nyámnyila kis pöcsök nem tudnak felhúzni. Különben is, legutóbb te vesztetted el a fejed, nem kicsit, szóval ennyit az "agresszióról". Azért mert idegbeteg vagy, ne vetítsd ki ezt másra. Saját nyomorod a te szánalmad, de ahogy már írtam, vannak emberek, akik teljes életet élnek. Hogy neked a nyomor és a tolószék jutott, meg a segged áruba bocsájtása, azért még nem kell azt hinni, hogy mindenkinek ez a jussa.
Na, neked meg sok locsolkodót kívánok, fesd a tojásokat, kis buzika!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 06. péntek 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 20:50
Felelemböl,bizalmatlansagbol eredö agressziód valahol erthetö szamomra,hiszen lenyegeben nagyon gyenge ember vagy.

#2539   2007. 04. 06. péntek 20:50
Szoni Szoni

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 06. péntek 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 20:41
Sztem az "őszinte" és "őszinteség" szavak jelentését sem ismered... Én meg hagylak tovább gátlástalanságodban tovább nyomorogni, tükörtojás!
#2538   2007. 04. 06. péntek 20:41
DrAnthony DrAnthony VIP
Sztem az "őszinte" és "őszinteség" szavak jelentését sem ismered... Én meg hagylak tovább gátlástalanságodban tovább nyomorogni, tükörtojás!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 06. péntek 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 20:34
Tudod, ez a különbség köztem és közted: Öszinten kivantam faszfej....
De hagylak gatlasaidban fejlödni,tehat megegyszer:
Kellemes Husveti Ünnepeket !

smile
#2537   2007. 04. 06. péntek 20:34
Szoni Szoni
Tudod, ez a különbség köztem és közted: Öszinten kivantam faszfej....
De hagylak gatlasaidban fejlödni,tehat megegyszer:

smile
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 06. péntek 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 20:23
Tudod, ez a különbség köztem és közted: Te képmutatóan "kellemes húsvéti ünnepek"-et kívánsz, én legalább nem vagyok ilyen alattomos. Tudod, neked akkor se kívánnék jót, a köztünk történtek után és mocskosszájú ugatásodat követően, mert (mint ahogy a te kívánságod is) hiteltelen, hihetetlen, képmutató és épp ezért nevetséges lenne. Ne játszd meg az agyad, nagyon szarul áll neked...
De hogy lásd, kivel van dolgod: Neked meg sok locsolkodót, kis buzi!
#2536   2007. 04. 06. péntek 20:23
DrAnthony DrAnthony VIP
Tudod, ez a különbség köztem és közted: Te képmutatóan "kellemes húsvéti ünnepek"-et kívánsz, én legalább nem vagyok ilyen alattomos. Tudod, neked akkor se kívánnék jót, a köztünk történtek után és mocskosszájú ugatásodat követően, mert (mint ahogy a te kívánságod is) hiteltelen, hihetetlen, képmutató és épp ezért nevetséges lenne. Ne játszd meg az agyad, nagyon szarul áll neked...
De hogy lásd, kivel van dolgod: Neked meg sok locsolkodót, kis buzi!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 06. péntek 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 19:43
Husvet lenne...tehat elnezek arrogans szubkulturad felett es ismetelten

smile
#2535   2007. 04. 06. péntek 19:43
Szoni Szoni
Husvet lenne...tehat elnezek arrogans szubkulturad felett es ismetelten

smile
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 06. péntek 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 19:00
Fontos nem vagy, kicsirigó, csak eléggé ellenszenves a nyomi pofid, az álnok Katicika barátnéddal egyetemben, ezért ha lehet, ütök rajtatok egyet-kettőt, nehogy elfeledjetek.
Épp ezért annyiszor veszem a számra a neved, ahányszor kedvem szottyan, nem te fogod ezt meghatározni nekem. Majd amikor látom, hogy szépen visszavesztek (csalfa, vak remény...) az orcátokból barátosnéddal, majd amikor nem találtok meg magatoknak úton-útfélen, talán elgondolkodom, hogy elővegyelek-e vagy sem. Addig meg nyugodt lehetsz, homikám, épp elégszer fogom számra venni neved s felemlegetni devianciádat.
Ja, és nehogy már te határozd meg, hogy hova, melyik topicba írjak... Nevetséges... Mi van, annakidején, amikor a Secunak besúgója voltál, akkor megszoktad, hogy utasítgass? Ez már nem az a világ, nehogy azt hidd!!!
#2534   2007. 04. 06. péntek 19:00
DrAnthony DrAnthony VIP
Fontos nem vagy, kicsirigó, csak eléggé ellenszenves a nyomi pofid, az álnok Katicika barátnéddal egyetemben, ezért ha lehet, ütök rajtatok egyet-kettőt, nehogy elfeledjetek.
Épp ezért annyiszor veszem a számra a neved, ahányszor kedvem szottyan, nem te fogod ezt meghatározni nekem. Majd amikor látom, hogy szépen visszavesztek (csalfa, vak remény...) az orcátokból barátosnéddal, majd amikor nem találtok meg magatoknak úton-útfélen, talán elgondolkodom, hogy elővegyelek-e vagy sem. Addig meg nyugodt lehetsz, homikám, épp elégszer fogom számra venni neved s felemlegetni devianciádat.
Ja, és nehogy már te határozd meg, hogy hova, melyik topicba írjak... Nevetséges... Mi van, annakidején, amikor a Secunak besúgója voltál, akkor megszoktad, hogy utasítgass? Ez már nem az a világ, nehogy azt hidd!!!
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 04. 06. péntek 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 06. péntek 14:03
Kedves Dr. .......vagy mi vagy....tul sokszor veszed nevem szadra :" Na, borulj össze a tükörtojás Szoni haveroddal és beszéljétek meg a dolgot, most mit találtok ki... "

Annyira nem lehetek fontos neked,hogy lepten-nyomon emlegess...Van pletyka topic...Menj oda...

Nem talalunk ki semmit,esetleg reagalunk,ki-ki a maga modjan.

Ezek ellenere is:Kellemes Husveti Ünnepeket !!

wave
#2533   2007. 04. 06. péntek 14:42
X Törölt felhasználó (21812)
Megjöttek a gólyák
április 6. péntek 13:47
[MTI]

A tavasz hírnökeként megérkezett az első gólya Nagymágocsra. A főutcán egy villanyoszlopon fészkelő madár még egyedül érkezett meg a településre, de az utcában lakók reménykednek, hogy rövidesen megérkezik a párja is.

#2532   2007. 04. 06. péntek 14:03
Szoni Szoni
Kedves Dr. .......vagy mi vagy....tul sokszor veszed nevem szadra :" Na, borulj össze a tükörtojás Szoni haveroddal és beszéljétek meg a dolgot, most mit találtok ki... "

Annyira nem lehetek fontos neked,hogy lepten-nyomon emlegess...Van pletyka topic...Menj oda...

Nem talalunk ki semmit,esetleg reagalunk,ki-ki a maga modjan.

Ezek ellenere is:Kellemes Husveti Ünnepeket !!

wave
#2531   2007. 04. 06. péntek 12:32
Törté-Net Törté-Net VIP Admin
No, megnyílt az Adminok fogadóórája, ott lehet a ténykedést véleényezni.
Ezt a topikot meg újra megnyitom. smile
#2530   2007. 04. 05. csütörtök 17:40
vazelinator vazelinator VIP Admin
témát fagyasztom legkésőbb holnapig.
Hozzászólásokat nem törlőm ( adminok kérésére)
Nyitnak egy admin jelegű panasz szobát, és Hozzászólásokat átmásolják és akkor hivatalos lesz a vita.
Egyetlen hozzászólását meghagyom a tiltott usernek ( adminok kérésére)
Az uj vita téma kísérleti jelleggel üzemmel az adminnal való kérdések intézésére, illetve a admini problémás ügyek meg vitására. fenntartom a jogot hogy törlőm ha eldurvul

... 49 50 51 52 53 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: riska riska
Nyitás ideje: 2005. 01. 09. vasárnap
Üzenetek: 3549db
Utolsó üzenet: 2008. 04. 13. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!